Οριακή προσωπικότητα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 51 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 759
    Senior Member
    Originally posted by Alterego
    Ναι,ισως να εχεις δικαιο φιλε Δημητρη που δεν ειδα καθαρα απο την αρχη την ολη συζητηση.
    Με εθιξε ομως εμενα προσωπικα ο τροπος που χειριστηκες το θεμα.Πηγα πισω να διαβασω καλυτερα για το πως ξεκινησε η ολη ιστορια,απλα για να μην πιστευεις οτι εδειξα αδικια στην προσωπο σου.Αρχικα η κουβεντα κυλησε στο αν η Κασσι εχει ομοφυφιλικες τασεις γιατι δηλωσε οτι δεν την ενοχλουν οι λεσβιες..Ισως να θυμωσε καπου εδω η Κασσι γιατι αυτο δεν συμβαινει,ισως να ακουστηκαν λαθος τα λογια της,θα ταν καλυτερα αποψη μου βεβαια να υπηρχε ενα διαλογος πανω σ\'αυτο το ζητημα!

Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφύγεις την φρασεολογία ΄λιμανιού΄που χρησιμοποιείς γιατί μπορώ να την χρησιμοποιήσω και εγώ και μάλιστα με καλύτερο τρόπο από εσένα. Αυτο ηταν δικο σου.Απο εδω και επειτα και εγω θα θυμωνα αρκετα με αυτο που αναφερες γιατι δεν εχεις κανενα δικαιο να κρινεις εσυ τον τροπο που μπορει να μιλαει ο οποιοσδηποτε...Μιλησε θυμω μενα γιατι ενιωσε οτι με το ζορι την ηθελες λεσβια.Η αντιδραση της ηταν επακολουθο στην επιθεση που ενιωσε οτι δεχτηκε απο εσενα στα καλα του καθουμενου...ο καθενας ισως να ενιωθε ετσι...

Απλώς δεν ανέχομαι από ένα κοριτσάκι να χρησιμοποιεί αυτή τη φρασεολογία απέναντι στον δικό μου πολιτισμένο λόγο.Δικο σου παλι και αυτο
    Τι ακριβως εννοεις πολιτισμενο λογο;Εξεφρασες απλα τις αποψεις σου,οπως και εκεινη και απλα ειχατε διαφορετικες αποψες.Συγνωμη αλλα δεν ηξερα πως αν κρινεις τον λογο του αλλου σαν του λιμανιου δειχνει ενα πολιτισμενο λογο..

Η επιθεση σου συνεχιστηκε ομως και σε καποιο αλλο θεμα που ειχε ανοιχτει...

Μάλλον και ΄ούσα πιο ήπια΄θα εννοείς εκτός αν θεωρείς ότι ανήκεις στο ανδρικό φύλο.Δικο σου αυτο.
    Συγνωμη φιλε Δημητριε αλλα κι εγω κι εσυ κι οποιοσδηποτε να ηταν καπου εδω η θα σε εβριζα και εγω(που δεν νομιζω) η απλα θα σε αγνοουσα.Η Κασσι ετσι οπως ειναι,αυτο εκανε...

Για πολιτισμενο λογο μιλας;Οταν στην συνεχεια ειπες οσα ειπες που δεν θελω καν να τα ξαναγραψω;Οχι πιστευω απλα πως ο τροπος σου δεν ηταν ο καταλληλος και για ηλικια αλλα και για σεβασμο...Και η Κασσι μιλησε οπως μιλησε,απο θυμο και μπορω να το καταλαβω..Ισως να μιλησεσ και εσυ απο θυμο,δεν το γνωριζω.....

Συγνωμη δεν θελω και παλι να σε θιξω,αποψη μου!

Ακου να δεις κουμπάρε

1) Δεν σου άρεσε που ρώτησα το μέλος κασσι αν έχει λεσβιακες τάσεις και θίχτηκε για αυτό. Σου άρεσε όμως που δήλωσε ότι μισεί τους ομοφυλόφιλους άνδρες? Αυτό επίσης όλως τυχαίως το παρέβλεψες
    2) Δεν είπα ότι είναι λεσβία, είπα ότι όλοι οι άνθρωποι είναι δυνατόν κάτω από ορισμένες συνθηκες είναι δυνατόν να εμφανίσουν αποκλίνουσες συμπεριφορές. Κατ΄αυτόν τον τρόπο όλοι μπορεί να γίνουμε, δυνητικά, και λεσβίες και πούστηδεσς και δολοφόνοι.Επαναλαμβάνω κάτω από ακραίες συνθηκες και περιστάσεις. Ουτε αυτό το διάβασες?
    3) Το πως θέλω να απευθύνονται προς έμενα είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου και απαιτώ οι εκφράσεις να είναι κόσμιες. Μπορείς να εκφράσεις οτιδήποτε θέλεις και τρόπο ανθτώπινο και όχι ζωώδη
    4)το ΄ουσα πιο ήπια΄και τα υπόλοιπα τα έγραψα διότι σε ποστ το μέλος κασσι είχε γράψει ότι κάνει βάρη για να μοιάσει στους άνδρες τους οποίους φοβάται. Η ίδια θέλει να μοιάσει στους άνδρες, το θεωρείς φυσιολογικό?Αλλά ούτε αυτό το διάβασες
    5) Απο εκεί και πέρα η αντίδραση της ξέφυγε από τα όρια και βεβαίως η χρήση υβρεολογίου ήταν η ενδεικτικότερη για να καταλάβει ότι δεν πληγωνεται μόνο η ίδια αλλά και οι άλλοι δεν είναι ζώα για να τους αποκαλεί έτσι

Σεβαστές οι απόψεις σου αλτερ αλλά μεροληπτικές

Senior Member
    ...Δεν θελω να το συνεχισω,απλα θα πω ξανα πως το αντιμετωπισες εντελως λανθασμενα..Χρησι μοποιησες ενα ασχημο τροπο εκφρασης που δεν αρμοζει κατα εμενα.Οτι κι αν ειχε πει οτι κι αν δηλωσε..Θα επρεπε να το σταματουσες απλα.Θα ηταν καλυτερα να ελεγες δεν ασχολουμαι αλλο κλπ..οτιδηποτε παρα τα οσα ειπες.Τελειωσε ομως και ειναι καιρος να ηρεμησουμε κι ας το αφησουμε πισω...
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    3 χρονια αλλαζω ψυχιατρους.Την Τριτη βγηκε η διάγνωση:μεταιχμιακη διαταραχη προσωπικοτητας!οκ νεο δεδομένο στα 30 μου!Ο αντρας μου πέθανε πριν ενα χρόνο κ εχω ενα γιο στα 4!!κ οκ +μειζων καταθλιψη 2 efexor των 150gr 2 Ταvor κ επιβίωση!!που σας βρήκα?ειμαι κ ασχετη απο net...αναγκη ομοιοπαθων?αυτοκαταστροφη καθως παλι ψαχνομαι...στο βαθος μου βουτια!!!!!να σας ρωτησω?καλα ειναι να ανταλλασουμε φρικες???η αλλιως κανουμε κακο σε οσους αγαπαμε???βγαζοντας στα ατομα μας αγνωστα για αυτους χαοτικά παρανοιες??ξεκολλαω κ κολλαω σε χρονο dt μια ζωη!!!!κουραγιο σε ολους τους ομοιπαθης!!!δεν εχω πει σε κανέναν τη διάγνωση μου!εγω,εσεις και ο γιατρός μου!!!σε σωστο foroum είμαι?αν ναι...σας θεωρω ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ!ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ!!!ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ!!Κ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ:ΠΕΝΘΩ,ΠΟΝΑΩ,ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ,ΕΙΜΑΙ ΟΡΙΑΚΗ ΕΧΩ ΜΕΙΖΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ....ΕΠΙΒΙΩΝΩ!!!!

Senior Member
    γεια σου..μια μεγαλη αγκαλια απο εμασ...δικοι σου....
    ...καλη δυναμη....κι εμεις εδω..να ανταλασουμε φρικεσ..αλλα να αγαπαμε ο ενασ τον αλλον και να στηριζουμε ο ενασ τον αλλον οταν ο καθενασ μασ το χρειαζεται...
    ....το ασυλο μασ.. εχασ χωροσ πολυ πιο αληθινοσ απο το απλο διαδικτιακο που στοιχειο...
    ..καλωσ μασ ηρθεσ....
    ..δεν ξερω τελικα αν ειναι καλο να βαζουμε τιτλουσ...στουσ εαυτουσ ασ..

ειμαστε ανθρωποι που θελουμε να ειμαστε ελευθεροι και ευτυχισμενοι...
    αυτο ημαστε..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    adzik εμενα καλωσορισες?αν ναι σε ευχαριστω.να σου πω οτι σκεφτηκα οτι εδω εχω παραδεχτει την αληθια μου δεν χρειαζεται να φοραω μασκα και ουτε θα χρειαζεται να υποκρίνομαι....να κρυβω τα φαρμακα...απλα επαθα σοκ με τη διαγνωση αν και απο μεσα μου το ενιωθα απο οταν με θυμαμαι.Το καλο ειναι να ξεπηδαμε τισ φρικες!απο τοτε που εχασα των αντρα μου στα 26 του η οριακη γραμμη ολο κ μικραινει.ομως επιβιωνω για το παιδι μου!!του κρυβομαι,κι εκτος απο τα 45 κιλα μου που δεν μπορω να κρυψω...ολα τα αλλα τα κρυβω απο ολουσ>χαιρομαι που εδω δεν χρειαζεται μασκα...Σ΄\'ευχαριστω

Senior Member

Senior Member
    είμαι κι εγω border line personality disorder και bipolar disorder

διάβασα τα ποστ και ταυτίστηκα με την Κάση
    μετά ταυτίστηκα και μ αυτά που είπε ο dimitrios

ωχ λες να είμαι έτσι
    η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ διογκωμένο εγώ

αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι λόγω της αρρώστειας

Kassi επίσης θα ήθελα να σου πω να μη μασάς και να μιλάς όπως γουστάρεις
    στη γλώσσα δεν υπάρχει λάθος και σωστό

η γλώσσα αντανακλά τον ψυχισμό μας

Senior Member
    τωρα που σας διαβασα σχεδον ολους ειστε ολοι μια χαρα!μαλλον εγω ξεπερασα τα ορια...ουτε εδω δε με \"βρηκα\"οπως νομιζα!!!ακομα και εδω...μεταιχμιακοι δεν ειπαμε?κ μενα αυτο μου διεγνωσαν...αλλα εγω δεν ειμαι καλα...πουλατε τρέλλα???εχω πολυ για να αγορασω!!τα χω πάρει ειστε ολοι νορμαλ εδω μεσα!!!κανατε οτι κ αυτοι...κλικες!που εγω κι ο εαυτος μου δεν χωραμε!!!ουτε εδω!!βλεπω θαυμασμο για καποια μελη σας!και μιλαμε για μεταιχμιακη συμπεριφορα!!τι απο ολα θυμίζει το copy-paste της αρχης???????ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗ-ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ!!!εδω ολο γλυψιματα βλεπω!το forum δεν εγινε λεει η για τα σωψυχα του καθενα...κ γω ελεγα αααα!!!ομοιοπαθης βρηκα.... που τους φτυνουν κ κολλανε....που δεν αντεχουν την απορριψη...που παλευουν με το εγω...που δεν κοντρολλαρουν τη λογικη...που χανονται...που εχουν για εχθρο τον εαυτο τουσ...που ειναι μαζοχες...σαδιστες κ λυπουνται καταδικασμενοι στο κελι τησ μοναξιας...γιατι ειναι αληθινοι...γιατι ειναι αυθεντικοι...κ ιο αλλοι τους κοιταν σαν ουφο!!!που ολοι το κανουν 5-10 φορες μαζι τους για να τους αφησουν ακομα πιο αδειους κι αλλο τοσο μονους...που συνυπαρχουν με τον εαΥτο τους απο την ωρα που γεννηθηκαν...κ δεν τον αντεχουν ουτε οι ιδιοι...ξερει κανεις πως ειναι να μην αντεχεις ουτε εσυ τον ιδιο σου τον εαυτο??????να μην μπορεις να συνυπαρξεις εσυ κ το εγω σου?????????να μη ξερεις τι φλας θα φας τα επομενα 10 λεπτα???να μη σε καταλαβαινεις λες και εισαι 2 κι οχιι ενας????τρωει κανενας τη φρικη που τρωω τωρα??????εχει μισησει κανενας την ωραια του εμφανιση????γιατι το μέσα βρωμαει...ΤΖΗΖ ΚΑΙΕΙ!!!Κ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ!!!!ο λ ο ι...κ φοβουνται...σου πεταν ενα εχεις πολλα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑΑΑΑ Κ ΤΡΕΧΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΟΛΕΡΑ!!!!!!!!Κ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ,,ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΨΥΧΙΚΑ...ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ!!!Κ ΣΥ ΦΕΥΓΕΙΣ???ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ..ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Κ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΗΡΑ....ΟΙ ΔΕ ΖΩΝΤΕΣ.....ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ???ΠΟΙΟΣ ΜΗ ΜΑΖΟΧΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??????Κ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ....Κ ΤΙ ΛΕΕΙ???ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!!!Κ ΤΟΤΕ ΦΤΟΥ Κ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕΩ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Κ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!Κ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ \"ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΗΡΑ 5-10 ΦΟΡΕΣ ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ!!!\"ΡΕ ΕΛΕΗΝΕ......ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΟΛΛΑΩ ΟΧΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...Μ,Ε ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΩΣ ΣΤΟ ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!ΕΝΣΗΜΟ ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ...ΜΙΛΑΜΕ....ΣΟΡ� �Υ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΤΑΒΟΡ!!!2 ΝΑ ΠΑΡΩ???3???ΚΑΝΕΝΑ??????2

Senior Member
    ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ POST..ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΩΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΦΡΙΚΕΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΛΛΑ..ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ..ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.ΑΦΗΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    οσο κ να το θελω δεν μπορω να απολογηθω παραπανω για τα παραπανω.Ακυρη με μια λεξη!
    θα σου πω kassi οτι εχω παθει με μερικα που γραφεις ζημια πιστευα οτι ημουν η μονη στον χωροχρονο

μπλέκω υποσυνείδητα με τέτοια επιπόλαια και ασταθή άτομα ίσως εξηγώντας το ως την τάση μου να μη θέλω πολλά πολλά δεσίματα....Αλλά απ\'την άλλη αντιφατικά στενοχωριέμαι όταν μου αποδεικνύουν ότι είμαι πάντα για λίγο και όχι για διάρκεια..

δεν ειναι δυνατον!!!δεν ειναι!!!αυτα θα μπορουσε να τα ειχα πει εγω κ μεχρι τωρα ολοι με αφηναν να πιστευω οτι μονο εγω
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    χεχε!!!!Λες να μοιάζει η οριακότητά μας;Δεν ξέρω αν τα έχουν όλοι οι οριακοί..Πάντως κι εγώ βρίσκω κοινά σημεία στις δικές σου δημοσιεύσεις....

Senior Member
    δεν ξερω αλλα επειδη αυτα τα ζω πολλυ εντονα τους ευχομαι οχι...να χουν ο,τιδηποτε αλλο εκτος απο αυτα..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ POST..ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΩΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΦΡΙΚΕΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΛΛΑ..ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ..ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.ΑΦΗΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
    χεχεχεχε..:P

Καλη μου.. η αληθεια ειναι πωσ τρομαζουμε λιγο με αυτα τα ξαφνικα ξεσπασματα σασ ..επειδη ακριβωσ ειναι ξαφνικα..αλλα καταλαβαινουμε.heheh προσωπικα το παιρνω σαν παραξενια στιγμησ... :):):)

αλλα δεν πειραζει προσωπικα σασ συμπαθω και τισ δυο πολυ(εσενα ενοωω Κασσυ μου)...

θα το συνηθισουμε... προσπαθω να δεχομαι τουσ ανθρωπουσ οπωσ ειναι..και μαζι να προσπαθουμε να βελτιωνομαστε..βηματακι βηματακι..

αυτο που με ανησυχει ειλικρινα ομωσ ειναι αν οντωσ τα πιστευεισ ολα αυτα τα ασχημα για εμασ εδω...

γιατι νομιζω πωσ μασ αδικεισ...ειμαστε μια μικρογραφια κοινωνιασ και φυσικα θα εχουμε τρυβες και συμπαθειεσ...λογικο ειναι..

η διαφορα μασ ειναι ομωσ πωσ τα σταθερα τουλαχιστον μελη και βαζω κι εμενα μεσα σε αυτα..ημαστε ανοιχτομιαλιοι και ανοιχτοκαρδοι....το μονο που θελουμε ειναι να βοηθησουμε ο ενασ τον αλλον και να αλληλοστηριζομαστε οταν ολοι μασ το εχουμε αναγκη...

και αυτο κανουμε....

το θεμα δεν ειναι να ζητησεισ συγνωμη αλλα να μην εχεισ αυτη την λανθασμενη αποψη για μασ.. και να μπορεισ να δεχτεισ την θετικοτητα μασ...γιατι ειλικρινα...

καποιοι απο εμασ εδω δινουμε ψυχη..και απολυτη ειλικρινεια...ειναι το ασυλο μασ... για καποιουσ εδω..εμεισ ειμαστε η οικογενεια του..οι φιλοι του...

κι εσυ εισαι φιλη μαs :):):)

σε φιλω.
    Αντουλα.freexxx.jpg
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 7 of 51 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast