Results 571 to 585 of 759
Thread: Οριακή προσωπικότητα
-
15-06-2007, 03:33 #571
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Τελικα μαλλον ειμαστε πολυ ευαισθητοι.Καλο η κακο δεν ξερω.Μαλλον ζουμε σε λαθος εποχη.Τι να πω.Η κοινωνια μας ζει πλεον μονο για την παρτη της.Ελεος!!!!Πεσ μας ρομαντικους, πες μας μαλακες(σορρυ για την εκφραση), παντως εχουμε συνειδηση καθαρη και λευκο ποινικο μητρωο!!!!
- 15-06-2007, 12:11 #572
Originally posted by interappted
ουυυυυυυυυ!χμχμχμχμ!μπαλατ ζαρει αναμεσα στη λογικη κ στην τρελλα...ειναι στην τσιτα 24 ωρες γιατι απο κατι μπορει να περασει για καποιες στιγμες την οριακη γραμμη κ να ζησει ηληθιες παρανοικες στιγμες..παραπανω πληροφοριες στο πρωτο post του θεματος!
αλλα αλλο ειναι να τα διαβαζεις κι αλλο να το βιωνεις
24ωρες να μην ξερεις πως θα εισαι το επομενο λεπτο...να ακροβατεις κ να λες τωρα θα πεσω?μετα? κι οταν πεφτεις παρανοεις κι οταν επανερχεται η λογικη φοβασαι κ τρεμεις μην ξαναπεσεις ποσο θα πεσεις κ πως θα επιστρεψεις...
Μιχάλης.
16-06-2007, 08:57 #573
Originally posted by kassi_21
Πού είναι ρε παιδιά οι ρομαντικοί κι εγώ δεν τους βλέπω;Φέρτε μου έναν τέτοιο.Κοίτα πολλοί μου πούλησαν το στόρυ είμαι ρομαντικός και παιδί για σχέση και μόνο αυτό δεν ήταν...Δεν ξέρω κανένα ρομαντικό να συμμετέχει σε παρτούζα...Το τι λέμε από το τι είμαστε ή εν τέλει κάνουμε φαίνεται να απέχει πολύ.....
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
16-06-2007, 20:41 #574
εμενα οι οσοι πουλουσαν προλογο για αγαπες λουλουδια ηταν τα λεγομενα παιδια για σχεση..δεν ειχαν καμια σχεση με τη σχεση
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-06-2007, 21:56 #575
Originally posted by Pappas10
Πού είναι ρε παιδιά οι ρομαντικοί κι εγώ δεν τους βλέπω;Φέρτε μου έναν τέτοιο.Κοίτα πολλοί μου πούλησαν το στόρυ είμαι ρομαντικός και παιδί για σχέση και μόνο αυτό δεν ήταν...Δεν ξέρω κανένα ρομαντικό να συμμετέχει σε παρτούζα...Το τι λέμε από το τι είμαστε ή εν τέλει κάνουμε φαίνεται να απέχει πολύ.....
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
17-06-2007, 23:47 #576
εμενα στην αρχη ολοι ηταν τρελλα ερωτευμενοι,τις κοβαν κ μετα απο καποια κρεβατια τεσπα αρχισαν να καταλαβαινουν οτι δεν ειναι για σχεση,οτι ο ενας ασχολειται με τα επαγγελματικα, ο αλλος θελει να φυγει εξωτερικο, ο αλλος θελει να παει καλοκαιρι με φιλους ibiza....
οκ οκ οκ οκ οκ
πριν το κοκο δλδ????
δεν ηθελαν να παν ιμπιζα ψαχνανε την ιδανικη γυναικα για να ζησουν τον απολυτο ερωτα
το απολυτο μαμησι μπορει
τον ερωτα
??
?
μπα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 03:07 #577
Και εσύ ρε Κασσι ταξιτζη ρώτησες;Είναι απο τους πιο ψευταραδες...Έχουν μαμήσει από Εμμανουέλα μέχρι Τζειμσον!!!χαχαχχα!!!!!!!:D
18-06-2007, 06:46 #578
........Ωραίο αυτό με το Εμμανουέλα.Ναι μόνο με αυτήν δεν έχουν πάει ακόμα.Ξέρουν κατά τη γνώμη τους τα πάντα.Από νομική,γάμο,σχέση μέχρι τα κουζινομαγειρέματα και το Φτιάξε μόνος σου αλά Μπομπ ο υδραυλικός....
18-06-2007, 11:13 #579
ασε ρε συ kassi ουτε για hummor δεν μου καθεται αυτο
αγαπη μου ειναι ο λεγομενος προλογος
πως θα ριξω αυτη τη γυναικα στο κρεβατι μου?
κι εκει το κατω κεφαλι ερχεται σε αψιγη συνεργασια με τι πανω
λενε ο,τι θα θελε η μαλλον οτι νομιζουν οτι θα θελε να ακουσει μια γυναικα ...
μετα σου κοπανε απειρες δικαιολογιες για την επαγγελματικη κυριως κατασταση
αλλιως που το πας οτι στην επομενη σηκωμαρα ξαναθυμουντε κ βαζουν ντουγρου ξανα το play του προλογου??????του στυλ δεν μπορεσα να σε ξεχασω ολο αυτο το καιρο....
εννοοντας το κατω κεφαλι φυσικαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
19-06-2007, 03:19 #580
Originally posted by ex_hus
........Ωραίο αυτό με το Εμμανουέλα.Ναι μόνο με αυτήν δεν έχουν πάει ακόμα.Ξέρουν κατά τη γνώμη τους τα πάντα.Από νομική,γάμο,σχέση μέχρι τα κουζινομαγειρέματα και το Φτιάξε μόνος σου αλά Μπομπ ο υδραυλικός....
19-06-2007, 03:20 #581
Originally posted by ex_hus
19-06-2007, 12:05 #582
Originally posted by interappted
ασε ρε συ kassi ουτε για hummor δεν μου καθεται αυτο
αγαπη μου ειναι ο λεγομενος προλογος
πως θα ριξω αυτη τη γυναικα στο κρεβατι μου?
κι εκει το κατω κεφαλι ερχεται σε αψιγη συνεργασια με τι πανω
λενε ο,τι θα θελε η μαλλον οτι νομιζουν οτι θα θελε να ακουσει μια γυναικα ...
μετα σου κοπανε απειρες δικαιολογιες για την επαγγελματικη κυριως κατασταση
αλλιως που το πας οτι στην επομενη σηκωμαρα ξαναθυμουντε κ βαζουν ντουγρου ξανα το play του προλογου??????του στυλ δεν μπορεσα να σε ξεχασω ολο αυτο το καιρο....
εννοοντας το κατω κεφαλι φυσικα
Σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία ρίχνουν και ατάκες \"Γουστάρω να κάνω παιδιά\" ή \"Εσύ πόσα θα ήθελες;\" για να δουν τι σκαμπάζει η γκόμενα και αν θέλει να τους τυλίξει ή πώς να την τυλίξουν αυτοί....Χαχα....Ναι μετά το είμαι φλου-ένα μήνα μετά αφού είχε πάει διακοπές και δεν είχε σταυρώσει φαίνεται γκόμενα με θυμήθηκε-το κάτω κεφάλι-και άλλαξε κασέτα.Play again:Είμαι αραχτός αυτόν τον καιρό.....
τι να πω?well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-01-2008, 11:39 #583
Originally posted by Kassi
Ιωάννα ευχαριστώ που μ\'εκτιμάς.Danke ρε!Ακούς;Πήγα σήμερα για ένα ψυχοπαθολογικό \"τεστάκι\" πεντακοσίων εξηντακάτι ερωτήσεων όπου σκας ντάγκα ντάγκα τα αφρατούλια Ευρουλάκια σου.Ερωτήσεις όπως παίζατε τυφλόμυγα,σας άρεσε το κουτσό και το αγαπημένο μου ή ένα από αυτά ,γιατί διασκέδασα πολύ με πολλές ερωτησούλες,θα σας άρεσε να κυνηγάτε λιοντάρια στην Αφρική;Μου είπε ότι δεν φτάνει μόνο να μου αρέσει να κυνηγάω λιονταράκια θέλει να τα κυνηγάω λέει και στην Αφρική.Χάθηκε καμιά άλλη χώρα;(Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα που να έχει λιοντάρια για αιμοβόρους κυνηγούς).Άλλη ερώτηση αγαπημένη μου.Αισθάνεστε απεσταλμένος του Θεού;Απάντησα Λάθος με αστεράκι \"κατά βάθος\".Κάτι σε Άγιος Πέτρος...Τέλος πάντων είχε κάποιες ερωτήσεις που τις καταλάβαινα που πήγαιναν.Μερικές για παραβατικότητα,μερικές για αλκοολισμό,μερικές για ομοφυλοφιλία,μερικές για ψύχωση.Μία ερώτηση που με παραξένευσε και με έβαλε σε σκέψεις για το τι ήταν.Μου έλεγε\"Αν ήσασταν καλλιτέχνης θα ζωγραφίζατε σκίτσα με παιδιά;\"Και σκέφτηκα,μαλάκα,για παιδέρες ψάχνει;Περιμένω αποτελέσματα να δω που κατέληξε....Ποιός άλλος το έχει κάνει να μοιραστώ σκέψεις για το πώς του φάνηκε;
Υ.Γ.Πώς μπορώ να αλλάξω στοιχεία του προφίλ μου;
Ακόμα μία παράθεση:Όταν είδα αυτή την ερώτηση με τα λιοντάρια σκέφτηκα το βιβλίο της Άννας Φρόυντ και το παράδειγμα του μικρού Χάνς ο οποίος στον ύπνο του ονειρευόταν λιοντάρια.Συμβόλιζαν λέει απ\'ότι θυμάμαι τον πατέρα του και την σχέση που είχε μαζί του.Ακούς εκεί;Ένα απλό ζωάκι να υποδηλώνει κάτι τόσο διαφορετικό!
Υ.Γ 2.Ιωάννα στα λέω μιας και έχουμε κοινό σημείο αναφοράς.Με έβγαλε ψιλοσκρόφα με τους άντρες.Είμαι λέει δυναμικά επιθετική και ευνουχιστική.Μία Αμαζόνα!!!!Το έχουν όλες οι οριακοκάτι ή μόνο σε εμένα έλαχε το τυχερό;Τους έχω κάψει δηλαδή!!!Μισείστε με,είναι ανθρώπινο!!Χεχε!Νέο σλόγκαν....Φταίει μετά απ\'την άλλη ο Αλέξανδρος που μας μισεί αλλά λέμε εμείς τώρα!
10-01-2008, 16:05 #584
Bροχοποιος παραθεσεων kassi μου
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
12-01-2008, 12:27 #585
τι λες τωρα?σε λαθος topic εκανες μαλλον post
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση