Results 16 to 27 of 27
Thread: Άντε πιάστον...
-
13-05-2012, 17:39 #16
......βρε καλως τονε....μονο που ξερεις εγω βαριεμαι ευκολα....και το βρισκω ενοχλητικο να διαβαζω ασυναρτητα κατεβατα μονο και μονο για να πω μια παρηγορη κουβεντα σε καποιον που υποφερει και βρισκεται σε συγχιση.....
Η διαφορα ομως ξερεις πια ειναι..... οτι οι ιστοριες αυτες στερουνται δομης και συνειρμου και σχεδον σε ολες η αποσταση του αιτιου απο το αιτιατο ειναι χαωτικη....ετσι δεν βλεπω σε τι μπορει να βοηθηθει καποιος με παρομοιο πραγματικο προβλημα παρα μονο να αποπροσανατολιστει....
Στην πραγματικη ζωη τα απιστευτα συμβαντα μπορουν να ξεπερασουν τα ορια της φαντασιας.......στις συγκεκριμενες ιστοριες ομως η φαντασια ειναι στειρα και υπολειπεται της πραγματικοτητας σε πρωτοτυπια.......
αναγνωριζω βεβαια οτι ο συγγραφεας εχει ριξει πολυ <<ψαξιμο>> γυρω γυρω......κατα τα αλλα διακρινω μια νοημοσυνη Β κλασης και ελλειψη ουσιαστικης επαφης με πραγματικα συναισθηματα.......
- 13-05-2012, 19:57 #17
Μήπως θα ήτο σκόπιμο, όμως, να διαφωτισθούμε και εμείς οι αδαείς;
...γιατί έχω την εντύπωση πως κάποια άτομα δεν γνωρίζουν -καν- σε τι αναφέρεστε.
Tο ποστ το οποίο σημειώθηκε προηγουμένως (περί των ενοχικών φόβων) λέτε πως είναι fake και όντως μπορεί αυτή να είναι η περίπτωση.
Πλην, όμως, και λόγω του ότι άτομο στο κοντινό μου φιλικό περιβάλλον έχει ζήσει παραπλήσιες καταστάσεις -προσωπικά- δεν το βρίσκω αυτό που λέμε "τραβηγμένο απ' τα μαλλιά".
Και εγώ, κατά τόπους, έχω αναφερθεί σε "τρολάρισμα" μελών. Κυρίως, όμως, όσων αφορά την διάθεση "συστρίγγλου", εριστικότητας/προσβολών και τις "ό,τι-να' ναι-πίσω-απ' τα-όρη-και-απ'τα βουνά-ιδέες".http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
13-05-2012, 21:12 #18
body-rocker,μη νομιζεις πως κι εγω ξερω περισσοτερα απο σενα.....αλλα υπαρχουν καποιες ιστοριες που αν τις παρατηρησεις εχουν κατι κοινο...οχι τοσο ως προς την ιστορια...αλλα ως προς την δομη κλπ.Στο θεμα ενοχικοι φοβοι το μυαλο μου πηγε κατευθειαν εκει γι αυτο και στην αρχη απαντησα καπως επιθετικα....υστερα ειδα πως απαντουν και παλαιοτερα μελη και λεω οκ.Σε αλλη ιστορια μπηκα στην διαδικασια να διαβασω ενα ατελειωτο κατεβατο και καταστεναχωρηθηκα μαλιστα με το ποσο τραγικη ηταν και απαντησα αναλογα.....σημερα ομως δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ηταν αληθινη....
λοιπον αυτο ειναι ψυχοφθορο.Τελοσπαντων σε οτι αφορα τον χρηστη dikipo ,στην δευτερη απαντηση του εκανε μια βιαστικη κινηση που προσωπικα σε μενα εγινε αντιληπτη και με επεισε πως ενοχληθηκε πολυ γρηγορα χωρις λογο.......αυτα ,κατα τα αλλα οτι ξερεις ξερω........
14-05-2012, 01:44 #19
max-s η εισαγωγή του θέματός σου σε σχέση με το ποστ #13 βρίσκω ότι είναι σε αντίφαση.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
14-05-2012, 01:59 #20
Λοιπον ειχαμε μια ιδιωτικη συνομιλια με τον max-s,η οποια κατεληξε στην εξυβριση και την επιθεση εναντιον μου........
Ζητω απο την διαχειρηση να ελεγξει τα ip και να καταλαβουμε επιτελους ποιος ειναι ποιος........ακομα ελαβα δυο μυνηματα επισκεπτων ,και δεν ξερω πως ακριβως μπορει να συμβαινει αυτο ,ζητω απο την διαχειρηση να το ψαξει κι αυτο και προτιθεμαι να δημοσιευσω και τα προσωπικα μυνηματα που ανταλλαξα με το συγκεκριμενω προσωπο.......επιτελους.
14-05-2012, 02:04 #21
κι αν ξερει καποιος παρακαλω να μου πει πως γινεται να κανω αναφορα........
14-05-2012, 02:08 #22
nflu, μην ασχολείσαι περισσότερο, αφού είπε έτσι κι αλλιώς ότι είναι περαστικός, κάτι που σημαίνει ότι είπε όσα είχε να πει και μάλλον την έκανε!
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
14-05-2012, 02:12 #23
μαρκελα,ελαβα δυο μυνηματα επισκεπτων...οχι κανονικα μυνηματα...τα ψαχνω και δεν ειναι πουθενα καταχωρημενα,πως γινεται να συμβαινει αυτο;
και θελω πραγματικα να κανω αναφορα,γιατι η ολη κατασταση παραπηγε........
14-05-2012, 02:23 #24
στην ενότητα "Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα" μπορείς να τ' αναφέρεις εκεί. Πάντως, μην ασχολείσαι σου ξαναλέω δεν αξίζει τον κόπο!
14-05-2012, 11:46 #25
μαρκελα,θα σε ακουσω γιατι εισαι παλαιοτερο μελος και σεβομαι την αποψη σου....αλλα τι στο καλο.....δεν ενδιαφερεται κανεις....εμενα παντως τα στοιχεια μου και τα μυνηματα που δεχτηκα ειναι απολυτως διαθεσιμα προς την διαχειρηση....και δεν προκειτε να ασχοληθω αλλο....σε ευχαριστω πολυ που παρα τα προσωπικα σου προβληματα μου απαντησες...και σου ευχομαι ολα να πανε κατευχην μεσα απο την καρδια μου.
14-05-2012, 12:37 #26
14-05-2012, 12:40 #27
Nflu, όπως λέει και η Θεοφανία, η δημοσίευση ιδιωτικών μηνυμάτων, αποτελεί παραβίαση του όρου περί προσωπικών δεδομένων.
Μπορείς αν θέλεις να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα προκειμένου να δούμε τι έγινε ή τι μπορούμε να κάνουμε.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.