Results 1 to 9 of 9
Thread: γέλιο χωρίς τελειωμό!!
-
25-01-2007, 16:41 #1
γέλιο χωρίς τελειωμό!!
γεια σας! θα σας παριγράψω κάτι που μου συμβαίνει εδώ και περίπου 2 μήνες κ θα ήθελα πολύ να ακούσω γνώμες! αυτό που μου συμβαίνει είναι ότι υπάρχουν άκυρες στιγμές κατά τη διάρκεια της μέρας που χωρίς λόγο &αφορμή λιώνω στα γέλια!!:D:D!!δεν έχει σημασία΄ούτε με ποιόν είμαι, ούτε τι κάνω.. απλά ,με πίανουν τα γέλια! ακόμη&μόνη μου που είμαι, ή όταν πέφτω για ύπνο..ακούγεται αστείο ε?? στην αρχή ήταν, έκανα κ τους άλλους στην παρέα να γελάνε! μετά άρχισε να με νευριάζει..τι να πω?! βέβαια για να είμαι ειλικρινής,δε με πιάνει 7μέρες τη βδομάδα!αλλά 1στις3 μέρες θα ρίξω ένα σπαστικό γελάκι, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! ελπίζω να σας διαφώτισα.. τι να κάνω για να το αποφεύγω? (γιατι υπάρχουν κ στιγμές που δε λέει να γελάσω...) έχω κάνει προσπάθειες για να παραμείνω σοβαρή, αλλά όσο περισσότερο πιέζομαι τόσο μεγαλύτερη είναι η έκριξη γέλιου!!HELP!!!
- 25-01-2007, 16:57 #2
αχ σε καταλαβαινω και μενα αν με πιασει σπαστικο γελιο δεν μπορω να σταματησω με τιποτα.αλλες φορες μαρεσει αλλα οπως λεσ αλλες φορες πραγματικα θελω να σταματησω και δεν μπορω.οπως προχτες που εκανα αγγλικα και με εβαλε να διαβασω..ε,καποια στιγμη με επιασαν τα γελια,η καθηγητρια να με κοιταει νευριασμενη και εγω να μην σταματαω με τιποτα..
δεν το εχω εκλαβει ποτε ως προβλημα ομως..το γελιο ειναι η ζωη μου!μαρεσει να γελαω..
τωρα δεν εχω κατι αλλο να σου πω πανω στο θεμα...ισως ξερει καποιος αλλος εδω μεσα να σου πει..
25-01-2007, 20:12 #3
σίγουρα είναι καλό το γέλιο..αλλά μέχρι ένα σημείο.. εμένα με ανησυχεί γιατί δεν είμαι το άτομο ξέρεις \"χαζό παιδί, χαρά γεμάτο\".. κάπου διάβασα ότι ο άνθρωπος μπορεί να πάθει \"κρίση γέλωτος\" αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι.. μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά πραγματικά μου δημιουργεί πρόβλημα ειδικά τις στιγμές που υπάρχει σοβαρό θέμα συζήτησης..κανείς δεν ξέρει να μου τι να κάνω??:(
26-01-2007, 02:48 #4
Το παθαίνω κι εγώ συνήθως όταν είμαι αμήχανη....το κόλπο είναι ένα και ποιάνει πάντα:έχω βρει κάτι πολύ δυσάρεστο που το σκέφτομαι πάντα την ώρα που δεν μπορώ να σταματήσω...κι εξαφανίζεται...αν μου ξανάρθει ξαναφέρνω την άσχημη σκέψη στο μυαλό μου...προσπάθησε το!
03-02-2007, 22:57 #5
ευχαριστώ για την απάντηση κ συγγνώμη για την καθυστέρηση.. το έχω δοκιμάσει κ αυτό, σκέφτομαι κάτι πολύ δυσάρεστο όμως είναι μάταιο.. είναι τέτοια η πίεση που νιώθω εκείνη την ώρα ότι \"πρέπει να σταματήσω\" που αυτό μου προκαλεί περισσότερο γέλιο.. κατά περιόδους βέβαια όπως είναι αναμενόμενο \"πέφτω\" πολύ ψυχολογικά από αυτην την κατάσταση κ μου χαλάει όλη η διάθεση.. τι να πω..μπορεί αυτό να θεωρηθεί \"ανωμαλία\"??
15-06-2008, 00:31 #6
Οταν είχα κρίσεις πανικού ήθελα τόσο πολύ να κλάψω έστω και μία φορά αλλά δεν μπορούσα με τίποτα (για να εκφράσω τη θλίψη μου για αυτό που μου συνέβαινε) και καμιά φορά που αγκαλιαζόμασταν με κάποια φίλη και καλά συμπαράσταση πάντα ξέσπαγα σε γέλια και εκεί που και καλά έλεγα πόσο ασχημα ένιωθα με έβλεπαν αντι να δακρύζω να ξεσπάω στα γέλια.
Μου φαινόταν τόσο τραγικό που καταντούσε γελoίο το θέμα χεχε
Το γέλιο και το κλαμα φαντάζομαι είναι τρόποι που σωματικά εκφράζουμε διάφορα συναισθήματα, μερικές φορές κλαιμε απο χαρά ή μπορεί να ξεσπάμε σε νευρικό γέλιο, να γελάμε απο αμηχανεία, απο μια βλακεία που ακούσαμε και ετυχε να το σκεφτούμε μια άσχετη στιγμή, γενικά απο διάφορες σκέψεις και εικόνες που περνουν απο το μυαλό μας συνέχεια :)
15-06-2008, 00:38 #7
δεν εχω κλαψει ποτε, υπαρχουν στιγμές που πνιγομαι μέσα μου κ δακρυ δεν βγαινει.
συνηθως όταν προσπαθώ να μιλήσω σοβαρά για πράγματα που με πονάνε, τα λέω πάντα χαζογελώντας κ αισθάνομαι τελείως χαζή. κοιτα να δείς που θέλω να κλάψω τόσο έντονα μέσα μου κ να χαζογελάω σαν την ηλίθια, σαν να παίζω με τον πόνο μου.
τι να κάνεις; γελα τωρα που μπορείς.. δεν ειναι κακό
15-06-2008, 02:03 #8
Σχετικά με το ανεξέλεγκτο νευρικό γέλιο, είναι όντως πολυ δύσκολο να το ελεγξουμε πολλές φορές.
Και μενα μου έρχονται στο μυαλό απειρες τέτοιες περιπτώσεις και δυστυχώς σε δύσκολες/άκυρες στιγμές εκει που πρέπει να δείξω σοβαρότητα.
Αλλά δείτε και αυτό αν δε το έχετε δεί
http://www.youtube.com/watch?v=y_Q457AbjJo
15-06-2008, 13:54 #9
Originally posted by ledzep
Σχετικά με το ανεξέλεγκτο νευρικό γέλιο, είναι όντως πολυ δύσκολο να το ελεγξουμε πολλές φορές.
Και μενα μου έρχονται στο μυαλό απειρες τέτοιες περιπτώσεις και δυστυχώς σε δύσκολες/άκυρες στιγμές εκει που πρέπει να δείξω σοβαρότητα.
Αλλά δείτε και αυτό αν δε το έχετε δεί
http://www.youtube.com/watch?v=y_Q457AbjJo
Το συγκεκριμένο βιντεάκι το έχω δεί πολλές φορές αλλά αμετάφραστο.Πραγματικά ,ακόμα και αν δεν έχεις όρεξη να γελάσεις σου φέρνει γέλιο...άσχετα αν είναι στημένο ή όχι το βίντεο.Υπάρχει μια άποψη (Φροϋδικής καταγωγής) που θέλει το γέλιο αυτού του τύπου σαν μια καθαρά ναρκισσιστική αντίδραση. Είναι σαν να λέμε στον εαυτό μας ότι εμείς είμαστε καλύτεροι απ τον άλλον,εξυπνότεροι και ο άλλος είναι εντελώς ηλίθιος.Αυτή η εκτίμηση μας φέρνει μια υπερβολική χαρά....εξ ού και το ανεξέλεγκτο γέλιο.Μην ξεχνάμε ότι με το χαμόγελο/γέλιο εκφράζουμε πρωτίστως την ευχαρίστηση μας......
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία