ΠΛΗΤΤΩ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Thread: ΠΛΗΤΤΩ

Senior Member

ΠΛΗΤΤΩ

Βαριέμαι.... ΔΕν έχω να πω τίποτα σε κανένα και δεν θέλω να ακούσω και τίποτα από κανένα. Ολο τα ίδια και τα ίδια. Κανένα ενδιαφέρον. Ευτυχ'ως που έχω καιτο παιδί μου, μόνο σε αυτό βρίσκω ενδιαφέρον. Κάποτε μιλούσα πολύ. Ολο κάτι έβρισκα να πω. Τώρα είμαι βουβή. Μιλάω για να μην είμαι πάντα σιωπηλή. Και τι να επις όταν μόλις έχεις αρχίσει να βγάινεις από μια βαριά κατάθλιψη. Αισθάνομαι ότι αυτ΄λη η κατάσταση της κατάθλιψης έχειμονοπωλήσει το ενδιαφέρον μου εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν έχω άλλα ενδιαφεροντα, εμπειρίες, σκέψεις που να μεκάνουν πιο επικοινωνιακή. Μάλλον αυτό είναι.

Senior Member
    Ειλικρινά, επειδή στο ερώτημα αν η κότα έκανε το αυτό ή το ανάποδο (και στη συγκεκριμένη αν η πλήξη εντείνει την κατάθλιψη ή το ανάποδο) δεν υπάρχει απάντηση λογική εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα αυγά μου αρέσουν βραστά και η κότα στο φούρνο (ή στο συγκεκριμένο η πλήξη θέλει διασκέδαση και η κατάθλιψη λησμόνια)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    σε ευχαριστώ για την απάντηση, ήταν διασκεδαστική και διδακτική. Πόσο δίκαιο έχεις ότι η κατάθλιψη θέλει λησμόνια. Μεγάλη κουβέντα.

Senior Member
    Fly,
    η φύση μας έχει δώσει κανά δύο τρομερά αντικαταθλιπτικά,
    Το ένα είναι το γέλιο, το χιουμορ, ο χαβαλές.

Και μιας και όπως λέει και ο Χατζής η ζωή μοιάζει με ζωγραφιά...... και εσύ την πήρες σοβαρά...
    Fly λοιπόν...... Απ το αεροπλάνο

στοίχοι: http://uk.youtube.com/view_play_list?p=8F228599846BFB17

εκτέλεση
    http://uk.youtube.com/watch?v=pR240P9z5Zw&feature=PlayList&p=8F2 28599846BFB17&index=3
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι

Senior Member
    Originally posted by justme
    εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα αυγά μου αρέσουν βραστά και η κότα στο φούρνο (ή στο συγκεκριμένο η πλήξη θέλει διασκέδαση και η κατάθλιψη λησμόνια)
    respect