Σαν κομπαρσος σε θιασο.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 109
    Senior Member
    Originally posted by weird
    Μακαρι να μπορουσα να σε κανω να γινεις και να νιωσεις εγω για μια στιγμη..Μακαρι να μπορουσα να κανω το ιδιο για σενα. Τοτε ισως βρισκαμε μια γεφυρα να ενωσουμε το χασμα της διαφορετικοτητας μας. Ισως να ειμαστε λιγοτερο τυφλοι, περισσοτερο δεκτικοι, περισσοτερο ικανοι να κατανοησουμε, να συγχωρησουμε..
    Με εβαλες σε ομορφες σκεψεις, σ ευχαριστω)
    Αυτο θελω και εγω να μπορω να γινω οι αλλοι για να τους νιωσω, να γινουν εγω για να με νιωσουν και ολα ισως να ηταν καλυτερα και πιο αποδεκτα.Ο αλλος οταν βλεπει τα πραγματα με τα δικα του φιλτρα ξεχνα πως ισως μια μερα νιωσει το ιδιο και δεν καταλαμβαινει και ολο μεγαλωνει εκεινο το χασμα εταξυ μας δυστηχως.Γιατι δεν μοιραζεσαι μαζι μου τις σκεψεις σου;που ξερεις ισως να μοιαζουν....
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    ...ποσο σε νιωθω και το ξερεισ... μια απο τα ιδια....
    ....
    ειναι παραξενοι αυτοι οι ανθρωποι...
    (κατα το \"ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι\"(αστεριξ)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ...Το ξερω πως με νιωθεις.....καλημερα !!!!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Μοιραζομαι ηδη μαζι σου τις σκεψεις μου... Υπαρχουν πολλοι τροποι να γεφυρωθεί το χασμα μεταξύ δυο ανθρώπων, ωστε να σπασει λιγο η μοναξια του καθενος.
    Φαινεται πως ΄γνωρίζεις οτι τα βλεπεις με μια πιο βαθεια οπτική τα πράγματα. Μπορεις να το αντιπαθησεις πάνω σου αυτό, μπορεις και να το αγαπήσεις. Η επίλογή είναι δική σου.
    Το σχόλιο μου είναι οτι το βρισκω πολύ αφυπνιστικό να βρεις εναν ανθρωπο που θα μπορει να καταλαβει τα δικα σου μηκη κύματος. Έτσι ένιωσα αντι για αποξένωση, ιδιαιτερότητα. Το περιβάλλον λοιπον επηρεάζει...Εχε το στο μυαλο σου. Δεν φταις εσυ που οι αλλοι γυρω σου εχουν εναν διαφορετικο - εστω πιο επιφανειακο- τροπο αντιληψης.
    Πολλα φιλια. Περιμενω νεα

Senior Member
    xmmm..καλε μου weird οχι δεν φταιμε εμεισ οι οι αλλοι εκει εξω ζουν σε διαφορετικα μθκη κυμματοσ.... εγω εξακολουθω ομωσ να μην εχω εναν φιλο \"εκει εξω\"...

υ.γ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

φιλακια αγαπεσ μου...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Deleted by request
    αυτο το φορουμ μου αρεσει...
    προσπαθω να μην ανησυχω για τετοιες σκεψεις,οταν εχω την πολυτελεια της ησυχιας στο μυαλο μου..
    ολες τις αλλες, με καθε τροπο,με καθε μεσον,με καθετι,προσπαθω να σπαω τα ορια..
    Βεβαια αυτο δεν ειναι ποτε μα ποτε αντικειμενικο..Εχω γεννηθει να σπαω τα ορια,ειναι το βιτσιο μου,κι ας τρωω τα μουτρα μου....εχω συμβιβαστει με δαυτο.. τοσα χρονια αμφιβολιας.. επιτελους βρηκα την χρυση τομη..
    το προβλημα ειναι,πως κανενας αλλος εκει εξω δεν το εχει κανει..
    κι ετσι παραμενω μονος,με τους μονους

κι ετσι εχω συμβιβαστει και με αυτο
    κι οταν σταματαω τους συμβιβασμους αυτους,τοτε καταστρεφω με καθε τροπο οτιδηποτε.
    Περισσοτερο με ψυχολογικη βια,στα αγαπημενα μου προσωπα.
    Ειναι οι ωρες που δεν σκεφτομαι κανεναν αλλο,παρα εμενα

Senior Member
    Καλημερα!!! Μυριζει καθαρος αερας,ανθηση!!

Εχω ελπιδα και πιστη πως ολα θα πανε καλα.Οχι τελικα δεν ειναι τοσο κακο να διαφερεις,ισα ισα σε κανει να νιωθεις τοσο σημαντικος.Η ανακγη μας να νιωσουμε οτι ανηκουμε καπου μας κανει να βουλιαζουμε καποιεσ φορες.Στην ουσια απλα πρεπει να ανηκεις στον εαυτο σου.Ναι βλεπω τα πραγματα ολα πολυ βαθια,τελικα δεν ειναι ελαττωμα,ειναι προταιρημα.. και ελπιζω αυτο να μην το ξεχνω.

Η επισκεψη τον ψυχολογο δεν χρειαζεται να ειναι παντοτε λυτρωση.Το οτι ειναι εκει απεναντι σου και σου μιλαει ειναι εξισου σημαντικο,σε ησυχαζει.Αυτο ενιωσα,ακουσα οσα ηξερα και ηρεμησα..φοβαμαι να νιωθω πως ειμαι μονος σε ολες αυτες τι σκεψεις που εχω.Οι αλλοι γιατι να μην τις εχουν;Ομως δεν με νοιαζει...η αναζητηση πλησιον μου ανθρωπον θα κανει καλο..

Ευχαριστω ολους που μπορουν να με ακουν και να συμμεριζονται τις σκεψεις μου!

Senior Member
    alterego χαιρομαι που ολα πανε προς το καλυτερο. Παντως συμμεριζομαι καποιες απο τις σkεψεις σου οπως και αλλα παιδια εδω μεσα γι αυτο να ξερεις οτι δεν εισαι τοσο μονος οσο πιστευεις.
    εχουμε αναγκη να ανηκουμε, ειναι αληθεια. Θα ελεγα εχουμε αναγκη να επικοινωνουμε για να χτισουμε ενα \"μαζι\" που μεσα του ανηκοντας, θα ειμαστε λιγοτερο μονοι...
    Βεβαια πρωτα απο ολα πρεπει να \"ανηκουμε\" στον ιδιο μας τον εαυτο, γιατι η εσωτερικη μοναξια ειναι απο τις χειροτερες πιστευω..
    Με χαροποιει να βγαινει τοση αισιοδοξια απο τα μηνυματα σου! Να σαι καλα! Να χαιρομαστε τις ηλιολουστες μερες που ρχονται! Φιλια

Senior Member
    Καλημερα!!!......Ειναι παραξενο πως μπορεις να αρχισεις να αισθανεσαι καπως καλυτερα μετα απο αρκετο καιρο.Με φοβιζει ομως και παλι τουτο.Ισως απλα ειναι ενα μικρο διαστημα.Ξερω δεν πρεπει να το σκεφτομαι αυτο,πρεπει να προσπαθω συνεχως,να νιωθω οτι ολα θα πανε καλα και αν κανω ενα βημα πισω δεν σημαινει οτι θα ειναι ολα οπως πριν.Ευχαριστω για την συντροφια σας!

Adzikμου καλημερα!!

Weird!!..Καλημερα!

Senior Member
    Καλη σου μερα!!!
    Ειναι παραξενο να νιωθεις οτι μετα απο καιρο εισαι \"καλα\". Δυσπιστεις για το ποσο θα κρατησει, φοβασαι...
    Σε καταλαβαινω απολυτα.
    Οταν λειτουργω σε μια συγκεκριμενη διαθεση για καιρο, μου ειναι περιεργη η αλλαγη, ακομα κι αν ειναι προς το καλυτερο...
    Χαιρομαι πολυ για την χαρα που αναβλυζει απο τα λογια σου!!
    Εχε εμπιστοσυνη στον ευατο σου, dωσε του το χρονο του. Ακομα και ενα πισωγυρισμα, δεν αναιρει το ποσο ομορφα νιωθεις στο τωρα, α το θυμασαι.
    Πολλα πολλα φιλια)

Senior Member
    σε καταλαβαινω απολυτα φιλαρακι.
    υπαρχουν στιγμες που δεν ξερω πως να το πω.... νιωθω πως η χαρα μου ειναι τοσο μεγαλη που δεν μπορω να την \'σηκωσω\' και αναρωτιεμαι ποσο θα κρατησει.

σου ευχομαι ολοψυχα καλε μου να σαι παντα ετσι καλα!!
    με χαροποιησε το μηνυμα σου και ας μην εχουμε ξαναμιλησει
    καλη μερα να χεις!

Senior Member
    Καλη σου ημερα Ιωαννα.Καποιες φορες δεν χρειαζεται να μιλησεις με καποιον,φτανει που μπορεις να τον νιωθεις!!...Σε ευχαριστω και ελπιζω να αντεχω να κρατω την χαρα μου ψηλα,οσο γινεται βεβαια.Ειμαι ομως αρκετα προσγειωμενος,ξερω οτι η χαρα κραταει οσο και η λυπη,γιαυτο και να πεσω για λιγο κατω θα ξανανεβω.Να εισαι καλα..

Senior Member
    ...ειναι παραξενο το τι μπορει να σου προκαλεσει ο λογος.Τα λογια καποιου ανθρωπου.Πολλοι λενε να μην πιστευεις στα λογια που σου χαιδευουν τα αφτια,μα ειναι αδυνατο.Εκεινη την στιγμη νιωθεις πως μπορεις να κανεις τα παντα,σου ανηκουν ολα,εκεινη η στιγμη αξιζει περι σσοτερο απο ολα τα δωρα του κοσμου.Ποιος ανασφαλης ανθρωπος δεν θα το χαιροταν αυτο;Θελω να τα ακουω,τα εχω αναγκη.Η ανασφαλεια δημιουργει την αναγκη και η ελλειψη την αναγκη.Ανθρωποι που σε ζησαν εχουν το δικαιωμα να σε αξιολογουν,να σε θαυμαζουν,να σε κρινουν,γι\'αυτο που του χαρισες,γι\'αυτο που τους εκανες να νιωσουν μαζι σου.
    Λογια πολλα,μα κα ποτε τα εχεις αναγκη και γινονται πιο ουσιαδες οταν τα ακους την στιγμη που πρεπει.Σε ανεβαζουν οσο κι αν εσυ μετα απο λιγο συνεχιζεις να ζεις στο μαυρο σου πεπλο.Υπαρχουν ανθρωποι που ολο θελουν να ακουν,το ζητανε απεγνωσμενα,τους ειναι επιτακτι κη αναγκη,γιατι ομως;Ανασφαλεια!Ανασφαλεια για τον ιδιο τους τον εαυτο.Φτανουν στο σημειο που δεν μπορουν να βρουν τιποτα να πουν για τους ιδιους και θελουν μονο ενα χαδι στα αυτια τους.Οι πραξεις δεν τους ειναι αρκετες,δεν τις εκλαμβανουν τοσο ευκολα οσο τα λογια.Ομως αληθεια ολοι δεν το θελουμε αυτο το χαδι;Ανασφαλεις και μη;Μπορεις οντως να κρινεις εναν ανασφαλη;

Senior Member
    Ειναι γλυκο να δακρυζεις απο αγαπη,χωρις ιχνος πονου και καημου παρα μοναχα απο αγαπη,ερωτα και ευγνωμοσυνη.Ερχονται στιγμες που ποθεις
    που ονειρευεσαι περισσοτερο απο αλλη ημερα,ωρα,στιγμη.Τοτε ειναι που χρειαζεσαι και εχεις αναγκη τα λογια,τις πραξεις,τα αμοιβαια συναισθημα τα.Οταν απλοχερα δινεις τα θελω σου,τοτε ειναι που νιωθεις ανασφαλης γιατι φοβασαι πως εδωσες τοσα και εμεινες γυμνος και τοτε ειναι που γινεσαι μανιακος και ψαχνεις τα συναισθηματα σου να σε ντυσουν.Αυτες τις στιγμες φοβαμαι...και τα λογια με λυτρωνουν απο την μανια μου για αναζητηση και τοτε περιμενω..
    Οι ανθρωποι οσο κι αν λενε πως τα θελουν ολα,ψευδονται.Δεν αντεχουν τα ολα στην αγαπη,στον ερωτα,στην καθημερινοτητα τους. Δυσκολο πραγμα και σιναμα απογοητευτηκο να μην αντεχει καποιος τα ολα σου!

Member
    Πο πο!Λες και τα έγραψα εγώ μου φανηκαν!
    Εμένα όχι απλά με βασανίζουν αλλά μερικές φορές κάθομαι και κλαίω για την κατάντια μας και νιώθω ότι όλο αυτό με πνίγει και πως δεν μπορώ να κάνω τιποτα....βρε....ενωθείτε να κανουμε καμια εξεγερση!χεχε!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast