δε ξερω τι τιτλο να βαλω! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by eliza1989 View Post
    γεια σου εβιτα.η ιστορια σου μου θυμιζει πολυ τη δικη μου.και γω βιαστηκα να συζησω και τα κανα σκατα και η μανα του με στολισε και εφυγε απο το σπιτι.εσυ ομως δεν εκανες κατι τραγικο κατι σε πειραξε κ ενιωσες πως ηθελες να φυγεις.αυτο δεν ειναι αιτια χωρισμου .εσυ δεν φταις μαλλον του βαζει λογια η μανα.γνωμη μου ειναι να μη ξενοικιασεις να μεινεις εκει εσυ μονη σου να μην τον παρακαλας αστον να του λειψεις και συ και ο σκυλακος σας και θα γυρισει.ποσο καιρο μενατε μαζι?
    γεια σου ελιζα!οταν λεω οτι εχω κανει λαθη το εννοω.δε ξερω αν ειναι σωστο να σας περιγραψω ποια λαθη εκανα και δε θελω να σας κουρασετε.αν θελετε ομως θα σας πω δεν εχω προβλημα γιατι τα εχω αναγνωρισει και ξερω οτι ηταν λαθη.ουτε και εγω θελω να ξενοικιασω αλλα δυστιχως το σπιτι ειναι μεγαλο και φοβαμαι να μενω μονη ασε που δε με περνει οικονομικα.εγω εχω την αισθηση οτι αυτος θα με αφησει να φυγω.θελει να μηδενισει τα πραγματα και μακαρι μετα να ξεκινησουμε απο την αρχη.ειμασταν μαζι ενα χρονο και συζουσαμε απο το πρωτο μηνα.μετα απο δυο μηνες νοικιασαμε σπιτι κοινο γιατι στην αρχη μεναμε στο δικο μου.

Junior Member
    και γω ετσ ακριβως και τον πιεζα παρα πολυ και τον εκραζα αν αφηνε πραγματα και τον πιεζα να κανει κ δουλειες ενω ειχε γυρισει απτη δουλεια.
    τετια λαθη κανουμε ολοι.τι επαθε και το πηρε τοσο προσωπικα?υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κατι αλλο στη ζωη του?και γ αυτο ζηλεψες και συ?δεν εκανες κ τιποτα ακραιο.

Senior Member
    και γω ετσ ακριβως και τον πιεζα παρα πολυ και τον εκραζα αν αφηνε πραγματα και τον πιεζα να κανει κ δουλειες ενω ειχε γυρισει απτη δουλεια.
    τετια λαθη κανουμε ολοι.τι επαθε και το πηρε τοσο προσωπικα?υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κατι αλλο στη ζωη του?και γ αυτο ζηλεψες και συ?δεν εκανες κ τιποτα ακραιο.
    ναι μονο που μερικοι ανθρωποι δεν αντεχουν τη πιεση π.χ οι καρκινοι :P και τον πιεζα κ σε πιο σοβαρα θεματα.για παραδειγμα ηταν να βαφτισει το παιδι μιας συναδελφου του και επειδη εμενα δε μου αρεσαι η φατσα της του το απαγορεψα!!!χωρις να με νοιαζει τι θα συζητηθει στο γραφειο του.δεν υπαρχει περιπτωση να εχει αλλη,τουλαχιστον οσο ειμασταν μαζι.τωρα δε ξερω....εγω ξερω οτι εφυγα δυο μερες και οταν γυρησα ειδα αλλον ανθρωπο...

Junior Member
    στο κιν του τι ειδες?δηλαδη δικαιολογειται π εφυγες?γτ αν ειχε μηνυμα απο αλλη καλα εκανες κ εφυγες.

Senior Member
    στο κιν του τι ειδες?δηλαδη δικαιολογειται π εφυγες?γτ αν ειχε μηνυμα απο αλλη καλα εκανες κ εφυγες.
    στο κινητο του ειδα κατι μηνυματα που ειχε απο μια συναδελφο του ενα μηνα πριν γνωριστουμε.βλακεια μου που θυμωσα για κατι που εγινε πριν με γνωρισει αλλα αιστανθηκα ηλιθια που επρεπε να παω και στο γαμο της τον αλλο μηνα.εκεινος μου ειχε πει οτι ηταν με μια κοπελα πριν με γνωρισει που δε την εχει ξαναδει ποτε και ξεκοψαν τελειως.και τελικα αποδειχτηκε πως ηταν μια συναδελφος του.δε μου το ειπε για να μη δημιουργηθει ενταση ετσι μου ειπε μετα.

Junior Member
    δεν εισαι παραλογη γιατι υπαρχει μια πρωην στο γραφειο π παει καθημερινα.και γιατι ειχε κρατησει τα μηνυματα?η καθε μια θα πειραζοταν μην τα ριχνεις ολα πανω σου οι κινησεις σου δεν ειναι παραλογες.δεν πιστευω πως φταις.

Senior Member
    δεν εισαι παραλογη γιατι υπαρχει μια πρωην στο γραφειο π παει καθημερινα.και γιατι ειχε κρατησει τα μηνυματα?η καθε μια θα πειραζοταν μην τα ριχνεις ολα πανω σου οι κινησεις σου δεν ειναι παραλογες.δεν πιστευω πως δε φταις.
    ναι αλλα επρεπε να κατσω να το συζητησω και οχι να φυγω.ποτε δε καθομουν να συζητησω!και δε πιστευω πραγματικα οτι ακομα εχει κατι μαζι της απλα ζηλεψα και τωρα το πληρωνω.η εμπιστοσυνη μου δεν εχει κλονιστει ξερω τι ανθρωπος ειναι και δε θα με απατουσε ποτε.αυτος δε μπορουσε μια μερα να ειμαστε τσακωμενοι και τωρα ειμαστε χωρισμενοι 2 βδομαδες.

Junior Member
    2 βδομαδες δεν εχετε μιλησει καθολου?δεν εχει κανει καμια κινηση?

Senior Member
    2 βδομαδες δεν εχετε μιλησει καθολου?δεν εχει κανει καμια κινηση?
    τιποτα!!!!!!!!!!!!ελιζα εσενα αποτι ειδα σενα θεμα σου,εχει δωσει πολλες ευκαιριες.εμενα δε μου εδωσε ουτε μια!στο πρωτο μεγαλο τσακωμο την εκανε.

Junior Member
    εγω εκανα βλακειες.εσενα δε σε βρισκω και παραλογη γι αυτο σου λεω οτι δε πρεπει να τα ριχνεις πανω σου αυτος με τη πρωτη στραβη εφυγε και δε σου δινει ευκαιρια.εσυ του στελνεις σου απανταει?ποσο χρονων ειναι αν επιτρεπεται?κακο αυτο που ακουει πολυ τη μανα του κ ο δικος μου αυτο κανει και μ σπαει τα νευρα.πιστευω κ αυτο παιζει ρολο σε αυτο που κανει.

Senior Member
    εγω εκανα βλακειες.εσενα δε σε βρισκω και παραλογη γι αυτο σου λεω οτι δε πρεπει να τα ριχνεις πανω σου αυτος με τη πρωτη στραβη εφυγε και δε σου δινει ευκαιρια.εσυ του στελνεις σου απανταει?ποσο χρονων ειναι αν επιτρεπεται?κακο αυτο που ακουει πολυ τη μανα του κ ο δικος μου αυτο κανει και μ σπαει τα νευρα.πιστευω κ αυτο παιζει ρολο σε αυτο που κανει.
    δε τον εχω ενοχλησει καθολου.στην αρχη που τον πηρα δυο φορες εφαγα Χ οποτε τον αφησα να ηρεμησει.τον αλλο μηνα γινεται 28.

Junior Member
    και θα σε παρει αυτος για να πατε να πακεταρετε?δεν θα μπορεσεις με τιποτα να κρατησεις το σπιτι εσυ?εγω το κρατησα και τωρα θελει να ξαναρθει βεβαια η περιπτωσεις ειναι αλλιως.μηπως αν πηγαινες να τον βρεις απο κοντα?απλα να πας να τον βρεις χωρις προειδοποιηση.μηπως αλλαξει γνωμη?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by evitaki View Post
    στο κινητο του ειδα κατι μηνυματα που ειχε απο μια συναδελφο του ενα μηνα πριν γνωριστουμε.βλακεια μου που θυμωσα για κατι που εγινε πριν με γνωρισει αλλα αιστανθηκα ηλιθια που επρεπε να παω και στο γαμο της τον αλλο μηνα.εκεινος μου ειχε πει οτι ηταν με μια κοπελα πριν με γνωρισει που δε την εχει ξαναδει ποτε και ξεκοψαν τελειως.και τελικα αποδειχτηκε πως ηταν μια συναδελφος του.δε μου το ειπε για να μη δημιουργηθει ενταση ετσι μου ειπε μετα.
    Χμ κοιτα τα ψεματα ειναι ξενερωτικα, και το γεγονος οτι μετα απο ενα χρονο και βαλε τα μηνυματα της υπηρχαν ακομα στο κινητο του, ξενερωτικο και αυτο. Και μετα σου ειπε ολα αυτα οτι πιεζοτανε και εκανε και ερανε, μην καθεσαι και χολοσκας καλη μου. Αντεδρασες ακραια, αλλα σιγουρα δεν ηταν τα μηνυματα στο κινητο ο μονος λογος! Αν πραγματικα ηθελε αυτος, θα ειχε παρει το επομενο καραβι να ερθει να σε δει.. Εγω αυτο πιιστευω. Μπορει να εσπασε κατι μεσα του επειδη πιστεψε οτι τον χωριζεις και σε χανει, αλλα αν αυτο το κατι ηταν γερο δε θα εσπαγε τοσο ευκολα!! Σιγουρα τον βοηθησε και η μανα του και τα λογια της στο να ξεκοψει απο σενα. Επιμενω την αποψη μου, μαθε απο τα λαθη σου, και πηγαινε παρακατω. Και αν εχω πεσει εξω και δεν του εχει σπασει το γυαλι, θα ερθει αυτος να σε βρει.. Αλλιως, δεν αξιζει!!

Senior Member
    και θα σε παρει αυτος για να πατε να πακεταρετε?δεν θα μπορεσεις με τιποτα να κρατησεις το σπιτι εσυ?εγω το κρατησα και τωρα θελει να ξαναρθει βεβαια η περιπτωσεις ειναι αλλιως.μηπως αν πηγαινες να τον βρεις απο κοντα?απλα να πας να τον βρεις χωρις προειδοποιηση.μηπως αλλαξει γνωμη?
    οχι δε θα με παρει.θα παω καποια στιγμη να μαζεψω και θα φυγω.δυστιχως δε μπορω να το κρατησω.ελαιζακι οσες φορες προσπαθησα για επανασυνδεση εφαγα ακυρο.ευχομαι να αλλαξει γνωμη αλλα δε το βλεπω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Χμ κοιτα τα ψεματα ειναι ξενερωτικα, και το γεγονος οτι μετα απο ενα χρονο και βαλε τα μηνυματα της υπηρχαν ακομα στο κινητο του, ξενερωτικο και αυτο. Και μετα σου ειπε ολα αυτα οτι πιεζοτανε και εκανε και ερανε, μην καθεσαι και χολοσκας καλη μου. Αντεδρασες ακραια, αλλα σιγουρα δεν ηταν τα μηνυματα στο κινητο ο μονος λογος! Αν πραγματικα ηθελε αυτος, θα ειχε παρει το επομενο καραβι να ερθει να σε δει.. Εγω αυτο πιιστευω. Μπορει να εσπασε κατι μεσα του επειδη πιστεψε οτι τον χωριζεις και σε χανει, αλλα αν αυτο το κατι ηταν γερο δε θα εσπαγε τοσο ευκολα!! Σιγουρα τον βοηθησε και η μανα του και τα λογια της στο να ξεκοψει απο σενα. Επιμενω την αποψη μου, μαθε απο τα λαθη σου, και πηγαινε παρακατω. Και αν εχω πεσει εξω και δεν του εχει σπασει το γυαλι, θα ερθει αυτος να σε βρει.. Αλλιως, δεν αξιζει!!
    οταν γυρησα μου ειπε οτι δεν ειχε τη δυναμη να ερθει να με βρει και οτι δε ειναι ανθρωπος που κανει τετοιες κινησεις.και τι παει να πει εσπασε κατι μεσα του?μου το ειπε και αυτος αλλα δε μπορω να το καταλαβω...μακαρι να μην εσπασε κανενα γυαλι :(

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast