δε ξερω τι τιτλο να βαλω! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    ΕΙναι αυτο το κλικ που λεμε, με ενα κλικ κολλας με ενα κλικ ξεκολλας.
    Γιατι δεν ειχε δυναμη? Φοβοταν? Ηταν κουρασμενος γενικα? Απο οτι σου ειπε το δευτερο ισχυει.. Εγω δεν ξερω αν ειχε ή δεν ειχε δυναμη, ξερω ομως οτι αν εχεις θεληση την βρισκεις και τη δυναμη.. Διακρινω μια γενικοτερη κοπωση..
    Εσυ εχεις καταλαβει γιατι εφυγες τοσο ξαφνικα? Γιατι δεν εκατσες να μιλησεις στον αντρα που θα αρραβωνιαζοσουν? Γιατι τον χωρισες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ΕΙναι αυτο το κλικ που λεμε, με ενα κλικ κολλας με ενα κλικ ξεκολλας.
    Γιατι δεν ειχε δυναμη? Φοβοταν? Ηταν κουρασμενος γενικα? Απο οτι σου ειπε το δευτερο ισχυει.. Εγω δεν ξερω αν ειχε ή δεν ειχε δυναμη, ξερω ομως οτι αν εχεις θεληση την βρισκεις και τη δυναμη.. Διακρινω μια γενικοτερη κοπωση..
    Εσυ εχεις καταλαβει γιατι εφυγες τοσο ξαφνικα? Γιατι δεν εκατσες να μιλησεις στον αντρα που θα αρραβωνιαζοσουν? Γιατι τον χωρισες?
    μενα φιλο ψυχολογο που μιλησαμε μου ειπε οτι ισως η καταθλιψη που ειχα στο παρελθον μου αφησε μια μανιοκαταθλιψη πισω.και γιαυτο αντιδρω τοσο υπερβολικα σε δυσκολες στιγμες.αλλα μου ειπε οτι αυτο θα το κοιταξουμε οταν ηρεμησουν τα πραγματα κ οταν θα ειμαι ετοιμη.εψαξα στο ιντερνετ να δω τι ειναι αυτο αλλα δε νομιζω οτι μου ταιριαζει απολυτα.τωρα θα δουμε...

Senior Member
    Εγω νομιζω οτι απλα δεν ησουν αρκετα ερωτευμενη και συνειδητοποιημενη, οπως ειπες κι εσυ δεν εκτιμουσες οσα σου προσεφερε και ησουν λιγο εγωιστρια, οποτε ηταν ευκολο με μια "στραβη" να αντιδρασεις ετσι.. Πως και πηγαινατε για αρραβωνιασματα?? Λογω ηλικιας, οικογενειων, "καλου παιδιου" κτλ??

Senior Member
    Εγω νομιζω οτι απλα δεν ησουν αρκετα ερωτευμενη και συνειδητοποιημενη, οπως ειπες κι εσυ δεν εκτιμουσες οσα σου προσεφερε και ησουν λιγο εγωιστρια, οποτε ηταν ευκολο με μια "στραβη" να αντιδρασεις ετσι.. Πως και πηγαινατε για αρραβωνιασματα?? Λογω ηλικιας, οικογενειων, "καλου παιδιου" κτλ??
    ημουν και ειμαι ερωτευμενη.το ποσο πολυ μονο η καρδια μου το ξερει...απλα οταν συζεις με καποιον δεν ειναι ολες οι μερες οπως τις ταινιες!!!

Senior Member
    Ηθελες πραγματι αν χωρισετε οταν του το ειπες ή το εκανες για να τον πληγωσεις? Βασικα οτι και να σου λεμε εμεις τωρα, εσυ απλα πρεπει να χαλρωσεις και να κοιταξεις τη ζωη σου, και αυτος αν θελει θα ερθει.....

Senior Member
    Το να νομίζουμε κατι ή να βλέπουμε κατι διαφορετικο δεν σημαίνει ότι ειναι και η πραγματικότητα , μια τρέλα ερωτευμένη γυναίκα θα έκανε μια τέτοια σκηνή ζηλοτυπιας και νομίζω ότι στην περίπτωση αυτο έγινε και πολυ σωστα άκουσα , γιατι το είχε το μήνυμα στο κινητο του την στιγμη που έχει πλέον σοβαρή σχέση .
    Αντιδράσεις απο την μια μερια υπερβολικές απο την άλλη παιδικές , υπαρχει αγάπη ? μπορει να πάρει χρόνο αλλα αν αγάπει θα γυρίσει πίσω .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Ηθελες πραγματι αν χωρισετε οταν του το ειπες ή το εκανες για να τον πληγωσεις? Βασικα οτι και να σου λεμε εμεις τωρα, εσυ απλα πρεπει να χαλρωσεις και να κοιταξεις τη ζωη σου, και αυτος αν θελει θα ερθει.....
    αχ βρε λιλιουμ φυσικα και δε το εννοουσα.το ειπα πανω στα νευρα μου!

Senior Member
    Καταλαβα.. Του το εχεις εξηγησει αυτο? Οτι δεν ειναι οτι ηθελες να τον πληγωσεις η να τον χωρισεις, αλλα ησουν νευριασμενη και πληγωμενη και αντεδρασες ετσι γιατι ετσι σου βγηκε, ειναι η αντανακλασιτκη σου αντιδραση. Και μπορει να τον πληγωσε αυτο, αλλα θα προσπαθησεις να σκεφτεσαι στο μελλον περισσοτερο το πως θα νιωσει ο αλλος απο μια αντιδραση σου, και αυτος να καταλαβει οτι αυτο ειναι ενα στοιχειο του χαρακτηρα σου, oτι θες να φυγεις για να νιωσεις καλυτερα και οχι για να τον χωρισεις η να τον πληγωσεις, και οτι κανεις κατι οταν νευριαζεις χωρις πολλη σκεψη, οπως ολοι εχουμε αδυναμιες και ελαττωματα.. Αν του τα εξηγησεις αυτα ηρεμα και τα καταλαβει εχει καλως, αν δεν μπορει ή δε θελει, πραγματικα γυρνα σε εσενα και δουλεψε με τον εαυτο σου, και ολα καλα θα πανε ;)

Senior Member
    Καταλαβα.. Του το εχεις εξηγησει αυτο? Οτι δεν ειναι οτι ηθελες να τον πληγωσεις η να τον χωρισεις, αλλα ησουν νευριασμενη και πληγωμενη και αντεδρασες ετσι γιατι ετσι σου βγηκε, ειναι η αντανακλασιτκη σου αντιδραση. Και μπορει να τον πληγωσε αυτο, αλλα θα προσπαθησεις να σκεφτεσαι στο μελλον περισσοτερο το πως θα νιωσεις ο αλλος απο μια αντιδραση σου, και αυτος να καταλαβει οτι αυτο ειναι ενα στοιχειο του χαρακτηρα σου, οπως ολοι εχουμε αδυναμιες και ελαττωματα.. Αν του τα εξηγησεις αυτα ηρεμα και τα καταλαβει εχει καλως, αν δεν μπορει ή δε θελει, πραγματικα γυρνα σε εσενα και δουλεψε με τον εαυτο σου, και ολα καλα θα πανε ;)
    του τα εξηγησα κατσαμε μιλησαμε,και μου ειπε οτι δε μπορει να το ρισκαρει.δε μπορει να μεμπιστευτει και να ξεκινησει παλι απο την αρχη.λεω πως θα αλλαξω αλλα κανεις δε του εγγυατε πως σενα χρονο δε θα κανω τα ιδια.οτι θελει να μεινει μονος του,να αδειασει το μυαλο του και οτι δε μπορουμε να ειμαστε πια μαζι :(

Senior Member
    πρεπει λοιπον να μαθεις και για μελλοντικα να σκεφτεσαι και μια δευτερη φορα πριν αντιδρασεις ακραια, και οταν εισαι θυμωμενη να μετρας μεχρι το δεκα πριν πεις κατι που θα πληγωσει τον αλλο.. Αν δε μπορει να καταλαβει οτι δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης αλλα κατανοησης της προσωπικοτητας του αλλου, μαλλον δε θελει, για αυτο αστο καλυτερα βρε κοριτσακι μου να παει.. ισως εχει κανει και καλη πλυση εγκεφαλου η μαμα του.. Δε σε κοβω να θες αντρα μαμακια, εισαι δυναμικη!!

Senior Member
    σιγουρα δε θελω να εχω μαμακια αντρα.αλλα ακομα δε ξερω τι εχει συμβει γιαυτο αφηνω λιγο χρονο.στην ουσια ουτε αυτος ξερει!στη μαμα μου της ειπε οτι μπορει να ηταν ενας ενθουσιασμος αλλα απο την αλλη μαγαπαει αδιαμφισβητητα.τη μια μερα ελεγε θα κανει τα παντα να μη με χασει και την αλλη οτι δε γινετε να ειμαστε μαζι.πριν το τσακωμο ελεγε οτι ειμαι οτι καλυτερο του εχει συμβει και μετα οτι ειχε απλα καποιες ευτιχισμενες στιγμες μαζι μου.μαλλον ουτε και αυτος δε ξερει τι θελει!θα τον αφησω μεχρι τελος του μηνα που θα παω να αδιασω το σπιτι και αν δε γινει τιποτα θα κανω μια νεα αρχη στη κρητη αναγκαστηκα.

Senior Member
    Ο χρονος θα δειξει λοιπον!!

Junior Member
    evotaki δεν ειδα πουθενα τι μηνυμα ειδες στο κινητο του,εχει μεγαλη σημασια,μην τα ριχνεις ολα στα ψυχολογικα σου.
    Ειναι λογικο να νευριασες αν ειδες μηνυματα ερωτικου περιεχομενου σε αλλη...σε αυτη την περιπτωση μαλλον ειχε ξενερωσει,ψαχνοταν και βρηκε μια πολυ βολικη δικαιολογια στη συμπεριφορα σου.Πιστευω οτι οσο καλο παιδι και να ειναι και οσο ερωτευμενος κι αν εδειχνε,απλα μπορει να του χει τελειωσει.
    Αν σε αγαπαει αργα ή γρηγορα θα κανει κινηση για να τα ξαναβρητε,κι αν εστελνε μηνυματα σε αλλη θα επρεπε να ζητησει συγνωμη για την συμπεριφορα του...μπορει να χεις ανασφαλιες αλλα αυτο δεν συμαινει οτι πρεπει να τα ενεχεσαι ολα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marilita2 View Post
    evotaki δεν ειδα πουθενα τι μηνυμα ειδες στο κινητο του,εχει μεγαλη σημασια,μην τα ριχνεις ολα στα ψυχολογικα σου.
    Ειναι λογικο να νευριασες αν ειδες μηνυματα ερωτικου περιεχομενου σε αλλη...σε αυτη την περιπτωση μαλλον ειχε ξενερωσει,ψαχνοταν και βρηκε μια πολυ βολικη δικαιολογια στη συμπεριφορα σου.Πιστευω οτι οσο καλο παιδι και να ειναι και οσο ερωτευμενος κι αν εδειχνε,απλα μπορει να του χει τελειωσει.
    Αν σε αγαπαει αργα ή γρηγορα θα κανει κινηση για να τα ξαναβρητε,κι αν εστελνε μηνυματα σε αλλη θα επρεπε να ζητησει συγνωμη για την συμπεριφορα του...μπορει να χεις ανασφαλιες αλλα αυτο δεν συμαινει οτι πρεπει να τα ενεχεσαι ολα :)
    αστα βρε μαριλιτα γιατι μολις εμαθα οτι πηγε στο σπιτι και μαζεψε τα πραγματα του.οποτε μαλλον τελειωσε.ειχα μια ελπιδα αλλα τωρα δεν εχω τιποτα :(

Junior Member
    Να κρινεις τους ανθρωπους βασει πραξεων.Αν ψαχνοταν και με την πρωτη(δικαιολογημενη για μενα)αντιδραση σου,εστω και υπερβολικη,τα μεζεψε κι εφυγε με συνοπτικες....καλα εκανε κι εληξε αυτη η σχεση.
    Ακουγετε σκληρο αλλα θα ταν χειροτερο να στε μαζι και να νοιωθει οτι τον πνιγεις.Εκτος κι αν ηταν μια κριση και μετα απ'αυτο το γεγονος επαναπροσδιορισετε και βελτιωσετε αυτη τη σχεση.
    Ειμαι σιγουρη οτι αργα ή γρηγορα αυτο θα φανει,ακομα και αν τα μαζεψε κι αφυγε.Αν ειναι ερωτευμενος ακομα θα γυρισει,αν οχι θα μαθεις συντομα για καμια νεα του γνωριμια...κατι που θα σημαινει οτι μαλλον δικαιολογιες εψαχνε.
    Ευχομαι αν τελικα δεν τα βρειτε,να το ξεπερασεις γρηγορα.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast