δε ξερω τι τιτλο να βαλω! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Senior Member
    Δεν υπαρχει κατι χειρότερο που μπορει να συμβει σε έναν άντρα όταν ξαφνικα έστω και για λιγο χάνει την γυναίκα που ειναι .. ζωη του .
    Ξαφνικα χάνει τα παντα , ακόμη και την δύναμη να στέκεται στα πόδια του , όμως αν αγαπα πραγματικα θα βρει τροπο να σταθεί όρθιος ξανα και να μπορέσει να παει προς την γυναίκα που αγαπα .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by evitaki View Post
    εγω πραγματικα ειδα αλλο ανθρωπο.και πραγματικα δε τον αναγνωριζω.δε μπορουσε να με κοιταει,να με ακουμπαει σα να μην υπηρξα ποτε.και ολη μερα μενα κινητο στο χερι και να μιλαει με τη μαμα του.αντι να κατσει να τα ξαναβρουμε αυτος εκει!!!
    Προσπάθησε να ηρεμήσεις κ να πεις απλά ότι θέλει το χρόνο του έτσι κ αλλιώς ο χρόνος πάντα δείχνει ο χρόνος πάντα γιατρεύει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    Προσπάθησε να ηρεμήσεις κ να πεις απλά ότι θέλει το χρόνο του έτσι κ αλλιώς ο χρόνος πάντα δείχνει ο χρόνος πάντα γιατρεύει.
    Συμφωνω μαζι σου Ηλιαννακι μου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    μετα απο δυο βδομαδες μπορω να πω πως τωρα εχω αρχισει να ηρεμω.αλλα τι χρονο να δωσω?αφου σε 10 μερες πρεπει να βρω μεταφορικη και ολα εκει τελειωνουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Δεν υπαρχει κατι χειρότερο που μπορει να συμβει σε έναν άντρα όταν ξαφνικα έστω και για λιγο χάνει την γυναίκα που ειναι .. ζωη του .
    Ξαφνικα χάνει τα παντα , ακόμη και την δύναμη να στέκεται στα πόδια του , όμως αν αγαπα πραγματικα θα βρει τροπο να σταθεί όρθιος ξανα και να μπορέσει να παει προς την γυναίκα που αγαπα .
    ναι αλλα οταν του ελεγε η μαμα του τα χειροτερα για μενα δεν ειδα να υπερασπιζεται τη γυναικα που αγαπουσε......

Senior Member
    ....του εχεις πει οτι φευγεις οριστικα για Κρητη;

Senior Member
    μετα απο δυο βδομαδες μπορω να πω πως τωρα εχω αρχισει να ηρεμω.αλλα τι χρονο να δωσω?αφου σε 10 μερες πρεπει να βρω μεταφορικη και ολα εκει τελειωνουν!
    evitaki δεν είναι παρηγοριά στον άρρωστο είναι όμως μια μεγάλη αλήθεια ότι τα πάντα μπορεί να αλλάξουν σε ένα λεπτο γιατί όχι σε 10 ημέρες,πάντως σίγουρα οι δικοί του θα ήταν από πάνω του κ ιδού το αποτέλεσμα.

Senior Member
    ναι αλλα οταν του ελεγε η μαμα του τα χειροτερα για μενα δεν ειδα να υπερασπιζεται τη γυναικα που αγαπουσε......
    Ξέρεις Εβιτα μου .... εγω που την υπερασπίστηκα τι κατάλαβα , ακόμη ένα τηλέφωνο , όταν θα πάρει το σκυλάκι τοτε θα της ειμαι βάρος .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ....του εχεις πει οτι φευγεις οριστικα για Κρητη;
    οταν εμπενα στο πλοιο στα νευρα μου γυρησα και του ειπα,τελος χωριζουμε και θα στειλω καποιον να παρει τα πραγματα μου :(

Senior Member
    ..καλα ασε τι εγινε τοτε...τωρα ξερει οτι εισαι αθηνα και οτι ετοιμαζεσε να φυγεις για κατω μονιμα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ..καλα ασε τι εγινε τοτε...τωρα ξερει οτι εισαι αθηνα και οτι ετοιμαζεσε να φυγεις για κατω μονιμα;
    εμεινα μετα το χωρισμο μια βδομαδα και μετα κατεβηκα στους γονεις μου για οικονομικους λογους.πριν φυγω μιλησαμε και του ειπα αν θελεις θα μεινω.και μου ειπε πως δεν αλλαζει γνωμη και να φυγω γιατι δε μπορει να με κρατησει.τωρα ειμαι κρητη και συμφωνησαμε τελος του μηνα να ξαναπαω αθηνα να αδειασουμε το σπιτι.

Senior Member
    ..ισως αν προσπαθουσες να ανεβεις μια δυο μερες νωριτερα για να μπορεσετε να συζητησετε καποια πραγματα...μεχρι τοτε κι αυτος θα εχει ηρεμησει κι εσυ θα εχεις σκεφτει καλυτερα τι πηγε λαθος...εγω αυτο σε συμβουλευω...κι αφου ειναι καλο παιδι και πιστευεις πως το λαθος ειναι πιο πολυ δικο σου...πρεπει να εισαι πολυ ανοιχτη και ειλικρινης για να τον πεισεις πως κατι αλλαξε πραγματικα......και να του δειξεις την αγαπη σου χωρις εγωισμους...
    αν και παλι εχει παρει την αποφαση του θα σημαινει πως κατι εσπασε μεσα του...εγω ομως σου ευχομαι να μην ειναι ετσι και να ξαναφτιαξετε μια σχεση καλυτερη αυτη την φορα χωρις πιεση και προβληματα ανουσια...αρκετα δεν εχουμε εξω;

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Και οι δυο σας βγαλατε πιεση, εσυ παιρνωντας τα καραβια και χωριζοντας τον για κατι που μαλλον υποννοεις οτι ηταν ασημαντο τελικα, και αυτος να σπαει τοσο γρηγορα το γυαλι μεσα του και να μη θελει να προσπαθησετε. Σε φαση για αρραβωνιασματα δεν ησασταν σιγουρα. ΑΝ θα ειστε στο μελλον κανεις δεν ξερει, εσυ απλα πρεπει να δεις τι λαθη εκανες και να μην τα ξαναεπαναλαβεις, ειτε με αυτον ειτε με τον επομενο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Και οι δυο σας βγαλατε πιεση, εσυ παιρνωντας τα καραβια και χωριζοντας τον για κατι που μαλλον υποννοεις οτι ηταν ασημαντο τελικα, και αυτος να σπαει τοσο γρηγορα το γυαλι μεσα του και να μη θελει να προσπαθησετε. Σε φαση για αρραβωνιασματα δεν ησασταν σιγουρα. ΑΝ θα ειστε στο μελλον κανεις δεν ξερει, εσυ απλα πρεπει να δεις τι λαθη εκανες και να μην τα ξαναεπαναλαβεις, ειτε με αυτον ειτε με τον επομενο...
    ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.το θεμα ειναι πως δε μου εδωσε μια ευκαιρια να του δειξω οτι εχω καταλαβει τα λαθη μου.

Junior Member
    γεια σου εβιτα.η ιστορια σου μου θυμιζει πολυ τη δικη μου.και γω βιαστηκα να συζησω και τα κανα σκατα και η μανα του με στολισε και εφυγε απο το σπιτι.εσυ ομως δεν εκανες κατι τραγικο κατι σε πειραξε κ ενιωσες πως ηθελες να φυγεις.αυτο δεν ειναι αιτια χωρισμου .εσυ δεν φταις μαλλον του βαζει λογια η μανα.γνωμη μου ειναι να μη ξενοικιασεις να μεινεις εκει εσυ μονη σου να μην τον παρακαλας αστον να του λειψεις και συ και ο σκυλακος σας και θα γυρισει.ποσο καιρο μενατε μαζι?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast