Καλώς σας βρήκα !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Καλώς σας βρήκα !

Χαίρομαι για την ύπαρξη αυτού του φόρουμ σας χαιρετώ και θέλω να πω λίγα πράγματα για μένα !
    Θέλω να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους πάσχουν από διπολική διαταραχή (ψύχωση) όπως εγώ που εδώ και δώδεκα χρόνια είμαι σε μια σταθερή συναισθηματική κατάσταση (νορμοθυμία) απολαμβάνοντας την ζωή μου ,την οικογένειά μου την δουλειά μου και τους φίλους μου !
    Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Αυτό έγινε όταν αποφάσισα να παίρνω σταθερά και χωρίς να διακόπτω τα φάρμακά μου και άρχισα εντατική ψυχοθεραπεία . Πριν το κάνω αυτό έκοβα τα φάρμακα και για δέκα χρόνια ζούσα μια κόλαση μπαινοβγαίνοντας στις ψυχιατρικές κλινικές σε φάσεις μανίας κυρίως και κάνοντας τη ζωή δύσκολη στον περίγυρό μου.
    Ο Θεός με βοήθησε και δεν έχασα την δουλειά μου και την οικογένειά μου αλλά αντίθετα με στήριξαν πάρα πολύ !
    Τώρα απολαμβάνω πλήρη υγεία ,νιώθω ικανός και πλήρης και ευτυχισμένος και τα φάρμακα δεν με πειράζουν καθόλου !
    Εύχομαι και σε όλους εσάς που έχετε το ίδιο πρόβλημα να είστε υγιείς (παίρνοντας τα φάρμακά σας) και να απολαμβάνετε την ζωή σας όπως κι εγώ !

Senior Member
    καλως ηρθες και χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που πασχουν απ αυτη το δραμα οπως πολλοι απο μας και το βλεπεις θετικα και σου παει θετικα. keep going
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Καλησπερα κ καλως ηρθες επιτελους ενα αισιοδοξο μηνυμα,ποσο με χαροποιησε!! Χαιρομαι παρα πολυ,σου ευχομαι ο,τι καλυτερο κ σε ευχαριστω πολυ,γιατι πηρα δυναμη κ κουραγιο απο σενα κ το τοπικ σου(κ εγω απο διπολικη πασχω),να εισαι παντα καλα!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Junior Member
    Πάντως θέλω να εξομολογηθώ πως καταλαβαίνω όλους εσάς που διακόπτεται την θεραπεία σας ,γιατί κι εγώ ακόμα κι ύστερα από τόσα χρόνια καλής υγείας στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι ,μου περνάει η ιδέα μήπως τώρα που έχω σταθεροποιηθεί μπορώ και χωρίς φάρμακα ;Αλλά μετά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μια παγίδα ! Εσείς τι λέτε ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikosl View Post
    Πάντως θέλω να εξομολογηθώ πως καταλαβαίνω όλους εσάς που διακόπτεται την θεραπεία σας ,γιατί κι εγώ ακόμα κι ύστερα από τόσα χρόνια καλής υγείας στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι ,μου περνάει η ιδέα μήπως τώρα που έχω σταθεροποιηθεί μπορώ και χωρίς φάρμακα ;Αλλά μετά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μια παγίδα ! Εσείς τι λέτε ;
    Καλησπερα!Συμφωνω απολυτα μαζι σου ειναι μεγαλη παγιδα.Την εχω πατησει αρκετες φορες κ εγω,μα στην πορεια καταλαβα πως τα φαρμακα τα παιρνουμε για αυτον ακριβως το λογο κ χωρις αυτα παλι πεφτουμε στο ''τρυπακι''
    (soulmatesNeverDie!!!)