Ζηλεια φιλων: χαμηλη αυτοεκτιμηση, κακια ή ερωτας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Επισης εκτος απ τη γυμναστικη, δεν ξερω καποιον τροπο να χαλαρωνω εστω προσωρινα.. Οταν εχω μαυρα χαλια ουτε να μιλησω μπορω... Πραγματικα, κολλανε τα χειλια μου...δεν μπορω να αρθρωσω λεξεις... :(

Senior Member
    κοιταξε να δεις το πορνο σε χαλαρωνει για λιγο αλλα αμεσως μετα την εκπερματιση προσγειωνεσε στη πραγματικοτητα ακομα πιο ασχημα....τη γυμναστικη κανεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    κοιταξε να δεις το πορνο σε χαλαρωνει για λιγο αλλα αμεσως μετα την εκπερματιση προσγειωνεσε στη πραγματικοτητα ακομα πιο ασχημα....τη γυμναστικη κανεις?
    Nαι εχεις δικιο για το πορνο..Αν και πλεον ειμαι τοσο σκατα ψυχολογικα που λιμπιντο δυνατη εχω καιρο να νιωσω... Επισης μαλλον εχω αναπτυξει καποιου ειδους εμμονη και με το πορνο και τον αυνανισμο που δε μπορω να ξεκολησω απο αυτο μερικες μερες ετσι ωστε η επομενη φορα να ειναι απολαυστικη...καταλαβαινει� � τι παιζει δλδ με μενα... μιλαμε για χοντρη βλαβη...

Απο γυμναστικη κανω αρκετα πραγματα... τρεχω κανω βαρη και κολυμπαω.... Υπηρξα στη ζωη μου υπερβαρος εως και παχυσαρκος οποτε τα αρνητικα σχολια αλλα και το μισος προς τον εαυτο μου το εζησα απο παλια, απο μικρη ηλικια... Τωρα παλευω με νυχια και με δοντια να μην ξαναγινω χοντρος... Το σωμα μου το μεταμορφωσα αρκετα τα τελευταια χρονια... Αλλα και παλι αν ειχα μπροστα μου τωρα τους "φιλους" που μου την ελεγαν γιατι ημουν παχουλος ανετα θα τους εσπαγα τα μουτρα... Τι κοινωνια θεε μου...ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ!

Senior Member
    φιλε το πορνο μεγαλος εθισμος....ειμαι τρομερα επιρρεπης στη πορνογραφια και κανω αποτοξινωση...το κολυμπι σε χαλαρωνει πολυ αλλα ειμαι μακρια απο θαλασσα και η μονη μου λυση ειναι λιγο τρεξιμο και καμια ασκηση με το σωματικο μου βαρος...αλλα ποσο να γυμναστεις για να ηρεμησεις και να σου φυγει το ανχος καμια ωρα μονο γιατι παραπανω θα κλαταρεις και ειναι και βαρετο...ασε που χανω και βαρος αμεσως και δεν θελω...?εχεις γνωσεις απο μοδα ρουχα κτλ?

Senior Member
    φιλε το πορνο μεγαλος εθισμος....ειμαι τρομερα επιρρεπης στη πορνογραφια και κανω αποτοξινωση...το κολυμπι σε χαλαρωνει πολυ αλλα ειμαι μακρια απο θαλασσα και η μονη μου λυση ειναι λιγο τρεξιμο και καμια ασκηση με το σωματικο μου βαρος...αλλα ποσο να γυμναστεις για να ηρεμησεις και να σου φυγει το ανχος καμια ωρα μονο γιατι παραπανω θα κλαταρεις και ειναι και βαρετο...ασε που χανω και βαρος αμεσως και δεν θελω...?εχεις γνωσεις απο μοδα ρουχα κτλ?
    Οχι δεν εχω ιδεα απο αυτα. Γιατι με ρωτας?

Οσο για την γυμναστικη εγω προπονουμαι συστηματικα. Παραπανω απο ωρα την ημερα. Προς το παρον προσπαθω να χτισω μυς. Ειχα πολυ λιπος πριν 2 χρονια που το εχασα. Τωρα πηρα λιγο με τον ογκο αλλα αξιζει τον κοπο.

Senior Member
    δεν πειραζει απλα ηθελα κατι αλλα αφου δεν ξερεις οκ

Senior Member
    δεν πειραζει απλα ηθελα κατι αλλα αφου δεν ξερεις οκ
    Κατι αλλο που με χαλαρωνει ειναι οταν βγαινω το βραδυ με παρεα και τα λεμε... Ξεφευγω τελειως... αλλα μετα ερχεται παλι η πραγματικοτητα η ρημαδα...

Senior Member
    εχεις λεφτα για ψυχολογο?...πιστευεις οτι θα σε βοηθησει ενας ψυχολογος?..νομιζω οτι υπαρχουν και δωρεαν ψυχολογοι στα κεντρα ψυχικης υγειας....αυτο τον καιρο με τη ασχολεισε?

Senior Member
    εχεις λεφτα για ψυχολογο?...πιστευεις οτι θα σε βοηθησει ενας ψυχολογος?..νομιζω οτι υπαρχουν και δωρεαν ψυχολογοι στα κεντρα ψυχικης υγειας....αυτο τον καιρο με τη ασχολεισε?
    Δυστυχως δεν εχω λεφτα για ψυχολογο... Ναι πιστευω θα με βοηθουσε πολυ... ισως και ψυχιατρος να μην σου πω...

Αυτον τον καιρο προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου να βρω καμια δουλεια... Αλλα με εχουν γονατισει τοσο πολυ τα προβληματα μου που δεν βρισκω το κουραγιο πραγματικα... Οσο για τα δωρεαν κεντρα ψυχικης υγειας οντος προσφερουν τετοια υπηρεσια δωρεαν. Μαλιστα ειχα παει για μερικους μηνες καποτε. Λεω να ξαναπαω αλλα ντρεπομαι να τους πω το θεμα μου... Δεν ξερω πως θα ξεστομισω τετοια κουβεντα σε αλλον ανθρωπο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Δυστυχως δεν εχω λεφτα για ψυχολογο... Ναι πιστευω θα με βοηθουσε πολυ... ισως και ψυχιατρος να μην σου πω...

Αυτον τον καιρο προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου να βρω καμια δουλεια... Αλλα με εχουν γονατισει τοσο πολυ τα προβληματα μου που δεν βρισκω το κουραγιο πραγματικα... Οσο για τα δωρεαν κεντρα ψυχικης υγειας οντος προσφερουν τετοια υπηρεσια δωρεαν. Μαλιστα ειχα παει για μερικους μηνες καποτε. Λεω να ξαναπαω αλλα ντρεπομαι να τους πω το θεμα μου... Δεν ξερω πως θα ξεστομισω τετοια κουβεντα σε αλλον ανθρωπο....
    γιατι ντρεπεσε τωρα και πριν δεν ντρεποσουν?

Senior Member
    γιατι ντρεπεσε τωρα και πριν δεν ντρεποσουν?
    Γιατι τοτε δεν ειχα παει για αυτο το θεμα (ομοφυλοφιλιας κτλ)... Φιλε ειναι μεγαλη η ιστορια μου... Αμα ψαξεις κανα δυο παλιοτερα ποστ μου εδω σε αυτη την κατηγορια θα βρεις γιατι το λεω αυτο.... Φτανει μονο να σου πω πως μεχρι τα 26 μου δεν ειχα καμια σεξουαλικη επαφη γενικως... Οποτε καταλαβαινεις οτι εχω περασει απο παρα πολλα για να φτασω στο συμπερασμα οτι μαλλον ειμαι γκει/μπαι... Γαμησετα σου λεω.. Οποτε γιαυτο μεχρι τωρα δεν ετυχε να θιξω το θεμα ομοφυλοφιλιας σε ψυχολογο...Μεχρι τωρα εκανα αγωνα να βρω τα αρχιδια να την πεσω σε κοπελα... Μετα να της κανω ερωτα... Και μετα απο ενα χρονο σχεση να καταληξω πως τελικα δεν με καλυπτει... Καταλαβαινεις τι παιζει λοιπον....

Senior Member
    Την εξαρτηση του πορνο εχει κανεις τροπο να την πολεμησουμε? Και στον αυνανισμο κατ επεκταση....

Page 2 of 2 FirstFirst 12