απορια για τους ανδρες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 229
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    εχετε δικιο.θα θελα να πω πολλα αλλα δε μπορω.χαλασε το pc.θα πω μονο οτι επειδη του ελεγα ολο ναι στις φαντασιωσεις του, μου ζητα τωρα να παω με αλλον κι αυτος να βλεπει.δεν φταιει αυτος .εγω φταιω,δεν ξερω πλεον τι κανω ..νιωθω πιεση και εγκλωβισμενη
    Καίτη ήσουν προετοιμασμένη με δαύτον για όλα τα ενδεχόμενα!! Τόχες πει και μόνη σου ότι είναι κάτι περιστασιακό!
    Τί κάνεις τώρα; Πας παρακάτω! Αυτός τελικά αποδείχτηκε με διαταραχή!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    περιστασιακο ναι αλλα μου αρεσει κι μενα.δε περιμενα τοσο πολυ πια.δεν ξερω τι να πω.

Senior Member
    να μου αρεσει εννοω.

Senior Member
    περιστασιακο ναι αλλα μου αρεσει κι μενα.δε περιμενα τοσο πολυ πια.δεν ξερω τι να πω.
    εσύ τί του απάντησες όταν στο πρότεινε? μάλλον δεν το άντεξε να κρύβεται άλλο.. κι ίσως με κάτι που τούπες αποκαλύφτηκε..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    πανω στις φαντασιωσεις του το ειπε.και εγω δειχνω ανοχη στις ορεξεις του.αν και κουραστηκα πολυ

εχετε δικιο.θα θελα να πω πολλα αλλα δε μπορω.χαλασε το pc.θα πω μονο οτι επειδη του ελεγα ολο ναι στις φαντασιωσεις του, μου ζητα τωρα να παω με αλλον κι αυτος να βλεπει.δεν φταιει αυτος .εγω φταιω,δεν ξερω πλεον τι κανω ..νιωθω πιεση και εγκλωβισμενη
    Σε έχει για να πραγματοποιείς τις φαντασιώσεις του στο σεξ, τίποτα άλλο! Απ εκει και πέρα εξαρταται τι θες εσυ. Κι αμα λάβω υπόψη πως όλες αυτες του τις φαντασιώσεις σου τις εξιστορούσε με το νι και με το σίγμα πριν τον δεις από κοντά άρα γουσταρεις τετοια, διαφορετικα δε θα πηγαινες να τον εβρισκες. Άμα γουσταρεις να το κανεις με άλλο κι αυτος να σε βλέπει που ειναι το πρόβλημα?
    γιάννης

Senior Member
    δε γουσταρα αυτο ακριβως.ολα εχουν ορια.δεν ξερω αν μπορω να τα κανω αυτα που ζηταει

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δεν παμε καλα λεω εγω. Ευχομαι να συνελθεις συντομα και οχι μετα απο πολυ πονο.

Senior Member
    koπέλα μου γιατί πιέζεις τον εαυτό σου?Θα κάνεις ότι σου αρέσει και σένα να κάνεις..
    Ξεκαθάρισε του τώρα τι θέλεις και τι όχι , μεχρι ποιο σημείο είσαι διατεθειμένη να φτάσεις. Διαφορετικά μετά θα αισθανθεις εκτεθειμένη. Είναι απλο , στο σεξ πρέπει να συμμετέχουν και οι δύο με την ίδια διάθεση. Αν σε πιέσει παραπάνω, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται..και για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι το πως ο ίδιος θα περάσει καλα.

Senior Member
    Το κακο είναι ότι δεν ξέρεις και εσύ τα όρια σου και μάλλον γίνεσαι εύκολα θύμα για τις ορέξεις του καθένα...Απλά πρόσεχε..κάποια παιχνίδια με ανθρώπους του είδους μπορούν να γίνουν επικίνδυνα

εμένα ο τρόπος σκέψης σου μου λέει πως κατα βάθος τα πεθυμάς, θες να τα κάνεις όλα αυτα που σου ζητά, διψάς για τετοιες περιπετειες. αυτο πλεον το θεωρω δεδομενο.
    ψάξε να βρεις τι ειναι αυτο που σε κομπλάρει από το να τα κάνεις, σ εκεινο το σημειο να αναζητησεις το πρόβλημα σου.
    γιάννης

Senior Member
    γιαννη ειναι αληθεια αυτο.το μυαλο μου σκεφτεται λιγο βρωμικα να το πω.παντα ημουν ετσι.αλλα ξερω οτι δε πρεπει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Το κακο είναι ότι δεν ξέρεις και εσύ τα όρια σου και μάλλον γίνεσαι εύκολα θύμα για τις ορέξεις του καθένα...Απλά πρόσεχε..κάποια παιχνίδια με ανθρώπους του είδους μπορούν να γίνουν επικίνδυνα
    δεν τα ξερω τα ορια μου.πρεπει να προσεχω το ξερω

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Δεν παμε καλα λεω εγω. Ευχομαι να συνελθεις συντομα και οχι μετα απο πολυ πονο.
    καθολου καλα .μακαρι αλλα τι να κανω?με εξιταρει γμτ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    koπέλα μου γιατί πιέζεις τον εαυτό σου?Θα κάνεις ότι σου αρέσει και σένα να κάνεις..
    Ξεκαθάρισε του τώρα τι θέλεις και τι όχι , μεχρι ποιο σημείο είσαι διατεθειμένη να φτάσεις. Διαφορετικά μετά θα αισθανθεις εκτεθειμένη. Είναι απλο , στο σεξ πρέπει να συμμετέχουν και οι δύο με την ίδια διάθεση. Αν σε πιέσει παραπάνω, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται..και για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι το πως ο ίδιος θα περάσει καλα.
    μερικα μου αρεσουν..αυτος λεει οτι θα κανουμε μονο οτι θελουμε και οι δυο.

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast