απορια για τους ανδρες - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516
Results 226 to 229 of 229
    Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    δεν είναι θέμα καθαριότητας αλλά σεξουαλικής υγιεινής.
    Είναι πολύ άσχημη η αίσθηση του να καρδιοχτυπάς από το άγχος μήπως δε βγουν καλές οι εξετάσεις.
    ούτε ποτέ είχα πρόβλημα με το γεγονός ότι ήθελα να χρησιμοποιεί ο σύντροφος προφυλακτικό.
    δε λέω ότι δε θα τύχει να κάνω αν δεν έχουμε αλλά κατά κυριο λόγο επιδιώκουμε την προφύλαξη..
    ούτε καν ξέρω με ποιες έχει πάει ο αλλος ούτε αυτός για εμένα.
    είναι ότι πιο δίκαιο για ένα ζευγάρι.
    ούτε τον κολλάς ούτε σε κολλάει.
    Και δεν έχει να κάνει μόνο με το ειτζ..οι άντρες έχουν μεγάλα ζητήματα με μικρόβια που τραβάνε από σεξ χωρίς προφύλαξη.
    Και δεν είναι ότι καλύτερο φανταζομαι για την αντρικη ψυχολογία να έχει προβλήματα με το τσουτσούνι..
    απλώς επειδή δεν είστε ενημερωμένοι δεν ξέρετε καν τι κινδύνους φέρει ακόμα και το σεξ με άτομο εμπιστοσύνης.
    τεσπά, όπως είπα και πιο πάνω..περί ορέξεως..
    Συμφωνώ σε όλα!
    Ελεύθερο σέξ μόνο με σταθερούς συντρόφους και εφόσον υπάρχει αυτοέλεγχος και εγκράτεια από μέρους τοξοβόλου (χαχα!, ...σόρρυ γιά την λέξη)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    δεν είναι θέμα καθαριότητας αλλά σεξουαλικής υγιεινής.
    Είναι πολύ άσχημη η αίσθηση του να καρδιοχτυπάς από το άγχος μήπως δε βγουν καλές οι εξετάσεις.
    ούτε ποτέ είχα πρόβλημα με το γεγονός ότι ήθελα να χρησιμοποιεί ο σύντροφος προφυλακτικό.
    δε λέω ότι δε θα τύχει να κάνω αν δεν έχουμε αλλά κατά κυριο λόγο επιδιώκουμε την προφύλαξη..
    ούτε καν ξέρω με ποιες έχει πάει ο αλλος ούτε αυτός για εμένα.
    είναι ότι πιο δίκαιο για ένα ζευγάρι.
    ούτε τον κολλάς ούτε σε κολλάει.
    Και δεν έχει να κάνει μόνο με το ειτζ..οι άντρες έχουν μεγάλα ζητήματα με μικρόβια που τραβάνε από σεξ χωρίς προφύλαξη.
    Και δεν είναι ότι καλύτερο φανταζομαι για την αντρικη ψυχολογία να έχει προβλήματα με το τσουτσούνι..
    απλώς επειδή δεν είστε ενημερωμένοι δεν ξέρετε καν τι κινδύνους φέρει ακόμα και το σεξ με άτομο εμπιστοσύνης.
    τεσπά, όπως είπα και πιο πάνω..περί ορέξεως..
    συμφωνω με αυτο που λες για το αγχος μετα, μα δε σου ειπα να πας να το κανεις με τον πρωτο τυγχοντα χωρις προφυλαξεις. για τη σχεσουλα σου μιλουσα, που του εχεις εμπιστοσυνη (κι αν οχι πατε για εξετασεις) και υποτιθεται ειστε σταθεροι.

το προφυλακτικο δεν προστατευει απο ολα, κακως οι γυναικες νομιζουν κατι τετοιο. και κονδυλωματα μπορεις να κολλησεις φορωντας το, μα και να γινει μαλακια και να μεινεις ακομα κι εγκυος. ασε που δεν γεννηθηκαμε για να ειμαστε μεσα σε πλαστικο anyway. δλδ οκ κανεις σεξ συνεχεια με προφυλακτικο, φιλιεσαι κι ολας με αυτο ? τρως και με γαντια πλαστικα ? και πιρουνια αποστειρωμενα ?

ο κινδυνος βρισκεται παντου οχι μονο στο κρεβατι. και στη θαλασσα αν πας κι εχει ριξει το κατουρημα της η γρια η αρρωστη μπορει να σε κολλησει. και σε δημοσια τουαλετα ακομα αν κοπηκε ******* με aids ή οτι αλλο. μηπως να μη κυκλοφοραμε καθολου καλυτερα και να κλειστουμε σπιτι μας ?

Banned
    εγω προσωπικα δε πιστευω οτι υπαρχει ανωμαλο και νορμαλ αρκει ενα πραγμα να βγαινει απο το παιδι που εχει ο καθε ανθρωπος μεσα του τωρα αν καπιος με το καλημερα το παει στο σεξ φαινετε οτι ψαχνει αγαπη μιας βραδιας.επισης οι γυναικες θελουν πικοιλια.

Senior Member
    Γενικοτερα απο οσα εχω ακουσει γυρω μου εχω σχηματισει την αποψη οτι σε περιπτωση που ο ενας εκ των δυο στο ζευγαρι ζηταει πιο extreme πραγματα, δυο τεινα μπορουν να συμβουν.... εφοσον ο/η συντροφος ειναι του extreme.... (οχι να θελουν να το δοκιμασουν πρωτη φορα)...

1) Ο/η συντροφος να θελει να δοκιμασει για σενα κατι καινουριο και να δει αν σου αρεσει... φυσικα αν ειναι σωστος θα παρει τη συγκαταθεση σου, και αυτο θα συμβαινει μοναχα για την σεξουαλικη ικανοποιηση σας.... γενικα θα υπαρχει σεβασμος ως προς τις προτιμησεις και απλα τα extreme θα γινονται για να ευχαριστησεις το/τη συντροφο σου.. επειδη θα θελεις πραγματικα να το κανεις.... και να βλεπεστε σοβαρα μεταξυ σας

2) Ο/η συντροφος να μην σε βλεπει σοβαρα, απλα να θελει να ευχαριστηθει ο ιδιος/η ιδια, και να θελει να βγαλει τα βιτσια του απανω σου.. με τον κινδυνο να εξελιχθει στο συνολο της σχεσης (καθημερινοτητα)... να θελει να σε κανει να συνηθισεις τον δικο του/της τροπο για να περναει εκεινος/εκεινη καλα....

Επειδη εχω ακουσει εξισου και τις δυο περιπτωσεις να συμβαινουν, καταληγω στο συμπερασμα οτι απλα ειναι στον ανθρωπο....:D
    Αν θελεις πειραματισου, αν δεν θελεις δεν εισαι υποχρεωμενη να κανεις τιποτα... it's up to you....;)
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516