Results 1 to 15 of 23
Thread: με μισει και θελω να πεθανω
-
14-05-2012, 16:30 #1
με μισει και θελω να πεθανω
Γεια σας ονομαζομαι ελισαβετ και γραφω γιατι θελω καπου να μιλησω.ειμαι ρακος και οταν ειμαι
Ετσι ειμαι απο τα ατομα που δεν μπορουν να ειναι μόνα γυρναω γυρω γυρω τρελλαινομαι και δε ξερω τι να κανω και τωρα ειμαι στη δουλεια κλαιω απο το πρωι και ποναει η καρδια μου.να αρχισω την ιστορια μου.λοιπον ειμαι 22 και ως τωρα ποτε δεν ειχα ερωτευτει.μεχρι σημερα ετσι νομιζα.απο τα 15 ειχα ξενινησει τις σχεσεις.αλλες μικρες αλλες μεγαλες.αλλες της μιας βραδιας.ποτε δεν ημουν μονη και παντα ειχα καποιον να ασχολουμαι.πριν 2 μισι χρονια και ενω δουλευα σε μια καφετερια υποδοχη
Γνωρισα ενα οχι και τοσο εμφανισιμο για τα γουστα μου παιδι το γιωργο ο οποιος μου ειπε πως δουλευε παλιοτερα στη καφετερια και μιλαγαμε αρκετα.μετα απο κανα δυο βδομαδες ξαναεπιασε και ηταν και υπευθυνος μου.εγω εκανα και σερβις εκει.δουλευαμε κ καναμε παρεα ειχαμε βγει και κανα 2 φορες για ποτο αλλα δεν ειχε γινει τιποτα γτ δεν μ αρεσε και τον ειχα φιλο.εκεινος ενδιαφεροταν δεν μου το ελεγε,το εδειχνε και μου το ελεγαν ολοι.ωσπου μια μερα μετα απο κανα εξαμηνο φιληθηκαμε.και απο τοτε ημασταν μαζι και αχωριστοι ολο το 24ωρο.τον εδιωξαν λογω της σχεσης μας πο το μαγαζι και εφυγα και γω.περασε ενας χρονος και νοικιασαμε ενα σπιτι και μεναμε μαζι.ειμασταν τελεια πηραμε κ ενα κουταβακι.ειμασταν πολυ καλα με λατρευε μου εκανε ολες τις χαρες.αλλα εγω ενιωθα οτι δεν ειμαι ερωτευμενη.με ενοχλουσε γτ ηθελε να ειμαστε συνεχεια μαζι και δεν εβλεπα τις φιλες μου και σκοτωνομασταν γ αυτο.μια μερα με τα χιλια ζορια βγηκα κ ειδα τη φιλη μου εκει ηταν ενας πρωην μου
Ο οποιος πολυ ομορφος και δεν ειχαμε ποτε τπτ το σοβαρο.μου πε να βρεθουμε και γω πηγα πηγαμε σπιτι του και εγινε οτι δεν επρεπε να γινει.κολησαμε κ οι δυο εβγαινα συνεχεια μαζι του.ο αλλος ειχε τρελαθει επειδη εμενε στην ιδια περιοχη με μας μαθευτηκε οτι κυκλοφορουμε του ειπα οτι ειναι φιλος.
Τσακωνοντουσαν εγω ημουν κολλημενη με τον πρωην αλλα κολωνα να χωρισω κιολας.τελικα χωρισα και δεν αντεξα πανω απο 3 μερες και τον πλακωσα στα τηλ δεν απαντησε ποτε.εκλαιγα ηθελα να πεθανω του στειλα μνμ οτι θα κανω κακο στον εαυτο μου απαντησε τα ξαναβρηκαμε.αλλα δεν μπορουσα να διωξω κ τον αλλον ο οποιος με πιεζε να ειμαστε μαζι.δεν τα κανα και γουσταρα υπεφερα δεν ηξερα τι ηθελα.ολα αυτα περυσι το καλοκαιρι.δεν επαιζα δεν ξερω γτ τα κανα μαλλον μου λειπε προσοχη ηθελα επιβεβεωση δε ξερω.λοιπον η κατασταση συνεχιστηκε κ με τους 2 τσακωνομουν κ μετους 2 συνεχεια αλλα το ανεχοντουσαν.και οι 2 πολυ κολλημενοι και γω ηθελα τον πρωην παλι και ελεγα οτι ο γιωργος(η σχεση)μου εσπαγε τα νευρα αλλα κολωνα να τον χωρισω.ο γιωργος εφυγε στρατο και μενα με βολεψε μια χαρα.δεν πηγα ποτε να τον δω και τσακωνομασταν.ωστοσο οι γονεις του με μισουν γτ καποτε τα χα καλα μαζι τους και μετα μολις χωρισαμε επειδη ο γιωργος εκλαιγε κ τους τα πε ολα με μισησαν (λογικο).γυρισε και με βρηκε με τν αλλον και ξανατσακωθηκαμε.περασαν 2 μερες εγω εκλαιγα φυσικα δεν απαντουσε δε μπορουσα πηγα τν βρηκα τα ξαναβρηκαμε κ εδιωξα τν πρωην.ειχε παρει και αναρωτικη και ειμασταν στο σπιτακι μας μια χαρα αλλα μ ελειπε ο αλλος και γενικα ο γιωργος ειναι γκρινιαρης για τα παντα και δεν τον αντεχα κ μ λειπε ο αλλος.αλλα δεν ηθελα να τα κανω σκατα και εκατσα στα αυγα μου.εφυγε ο γιωργος στρατο,βγηκα σε ενα κλαμπ ειδα τον πρωην ξαναμπλεξαμε ξανατσακωθηκα με το γιωργο εφυγε απο το σπιτι πηρε τα πραγματα δεν απανταγε κινητα εκλαιγα ειχα τρελαθει πηγα βολο τον βρηκα και τα ξαναβρηκαμε αλλα δε γυρισε σπιτι κ κοιμοταν πολυ σπανια για να μην καταλαβουν οι γονεις του.εκρυβε το αμαξι και τετια.ενιωθα οτι ερχοταν μονο για να το κανουμε.και δεν το αντεχα.ο πρωην μου λεει η ημαστε μαζι η τιποτα.ο γιωργος ηρθε τη πεμπτη σπιτι τσακωθηκαμε ασχημα γιναμε show τον χτυπησα γτ με εβρισε ασχημα με χτυπησε κ αυτος κ εφυγε.πληγωθηκα γτ εβρισε την οικογενεια μου και η μαμα μ εφυγε στο εξωτερικο πριν 2 βδομαδες και γω ειμαι τελειως μονη.μου πε οτι ειμαι ετσι γτ η οικογενεια μ ειναι μπουρδελο.με εβρισε ασχημα και εφυγε μου εσπασε και πραγματα στο σπιτι.εκλαιγα ασταματητα τον μισουσα με επαιρνε τηλ μετα κ το κλεινα.δεν με ξαναπηρε απο τη πεμπτη και ειναι δευτερα.ξερω οτι τελειωσε για παντα.φυσικα δεν απανταει.ποναω,μισω τον εαυτο μου θελω να πεθανω και τον αλλον τον πνιγω στα ριχα για τον γιωργο.δεν θα γυρισει αυτη τη φορα.ποναω.θελω να πεθανω.μισω τη ζωη μου και φταιω εγω.
- 14-05-2012, 17:00 #2
χαχαχαχαχ κοπελια εχεις πολυ πλακα!!! χαρα στο κουραγιο σου να χωριζεις να τα ξαναφτιαχνεις κ φτου απο την αρχη. αυτο που εχεις να κανεις ειναι να μηνεις μονη για αρκετο χρονικο διαστημα. επαιξες πολυ ασχημα με το παιδι..ελπιζω για το καλο του να μην επιστρεψει. γνωμη μου να μηνεις μονη να τα βρεις με τον εαυτο σου γιατι δεν εισαι ακομη σε θεση να αγαπησεις καποιον..ουτε το γιωργο. τις εκανες που τις εκανες τις μαλακιες σου τουλαχιστον ασε την ιστορια σου να σε διδαξει κατι... :)
καλη συνεχεια.....[B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]
14-05-2012, 17:14 #3
????....τι να πω τωρα?αν γυρισει ο γιωργος εισαι σιγουρη οτι δε θα θες τον αλλον παλι?ξερεις τι θες τωρα?γιατι πριν δεν ηξερες.ασε που μπερδευτηκα με ολα αυτα.αν απαντουσα με χιουμορ θα σου λεγα τη λυση, αλλα θα σου πω μονο να καταλαβεις τι πραγματικα θες και να μη παιζεις με τους αλλους γιατι εχει συνεπειες.και απορω πως ασχοληθηκαν μετα απο τη συμπεριφορα σου..ειναι φυσικο να μη γυρισει.ειναι το μονο λογικο, σε σχεση με ολα τα αλλα που λες.αν καταλαβες τα λαθη σου ειναι ενα βημα.αλλα αμφιβαλω. πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες των πραξεων σου.οκ ολοι κανουμε λαθη αλλα δειχνεις πραγματα για σενα αρνητικα.πως να σε εμπιστευτει καποιος?
14-05-2012, 17:19 #4
το ξερω πως δειχνω αρνητικα γ αυτο και μιλαω εδω και ντρεπομαι να μιλησω στις φιλες μου γτ ακουγομαι εγωιστρια.εχω μετανιωσει δεν θα τον ξαναενοχλησω.ελπιζω να γυρισει.ποτε δεν εμαθε για την σχεση μου με τον αλλον.απλα ημουν πολυ νευρικη και αδιαφορη.και παντα κανω τα ιδια καθε φορα κλαιω και ηρεμω μολισ μου ξαναμιλησει.αλλα τωρα ειμαι σιγουρη πως δε θελω να τα ξαναπερασει αυτα ουτε αυτος ουτε εγω.
14-05-2012, 17:24 #5
οταν αισθανεσαι ασχημα για κατι που εκανες και δεν μπορεις να το αλλαξεις ειναι το χειροτερο καλυτερα να μ κανε κατι αυτος και να νιωθα πληγωμενη παρα εγω στον εαυτο μου και σε αυτον.πολυ κακο συναισθημα.εχασα και τη μαμα μου και αυτον τα 2 σημαντικα ατομα της ζωης μου.και ευθυνομαι.
14-05-2012, 17:38 #6
το κακο που κανουμε οι ανθρωποι ειναι να μην εκτιμαμε τα σημαντικα ατομα οταν τα εχουμε.απο δω και περα θα σου λεγα να μεινεις μονη να ηρεμησεις και σου ευχομαι να γινεις πιο δυνατη
14-05-2012, 20:19 #7
μην παιζεις με τουσ ανθρωπους!! ειμαι σιγουρη πως καποτε ολα γυριζουν μπουμερανγκ!! ημουν κι εγω καποτε μεπρδεμενη με αλλα εσυ ρε κοπελα μου τα εμπλεξες πολυ!!! μαλλον κανεναν απο τους 2 δεν αγαπας γιατι αν τους αγαπουσες δεν θα κοιτουσες τον εαυτο σου και δεν θα επαιζες μαζι τους! ο εγωισμος σου πληγωνεται και τουσ θες και τους 2 για να επιβεβαιωνεσαι!! μεινε μονη σου σκεψου τι θελεις, βρες τα με τον εαυτο σου και καλυτερα να βρεις καποιον αλλο που να αναπληρωβει και τουσ 2
15-05-2012, 10:19 #8
εχεις δικιο αυτο ακριβως κανω.χτες ηρθε και με βρηκε ειπα και στους 2 τελος και οι δυο μ ζητανε να μαστε μαζι.και λεω να τους διωξω κ τους 2 οσο δυσκολο κ αν ειναι
15-05-2012, 16:36 #9
μονο τον εαυτο σου κοιτασ κι οπου περνασ καλυτερα καθεσαι δε δενεσαι κ δεν νιωθεισ κ πολλα ελπιζω να μαθαινεισ κι απο τα λαθη σου πραγμα που δε νομιζω
15-05-2012, 16:48 #10
δε σκεφτομαι μονο τον εαυτο μου και αυτοι μια χαρα περασαν
15-05-2012, 17:12 #11
καλη μου θεωρισ τον εαυτο σου βραβειο το οποιο θα κερδισει ο καλυτεροσ ενα βραβειο πρεπει να τ φερονται τελεια κλπ κλπ δεν δενεσαι γτ ο αλλοσ ειναι κατωτεροσ κλπ κλπ
15-05-2012, 17:27 #12
κ κατι αλλο επιδη μαλλον το πετυχα να θυμασαι οτι τρεχεισ σπριντ ο λεφτασ που ονειρευεσαι τρεχει μαραθωνιο οποτε εκτοσ αποτην εξωτερικη εμφανιση πρεπει να εχεισ κ λιγο ουσια συγνωμη για το υφοσ αλλα με νευριασεσ αρκετα θα ελεγα
15-05-2012, 17:31 #13
μαλλον ξεφυγες απο το θεμα γιατι γα λεφταδες δε μιλησε κανεις.
16-05-2012, 20:19 #14
ναι καλη μου ξεφυγα κοιτα εσυ να μην ξεφευγεισ
17-05-2012, 13:25 #15
πρεπει να χεισ φαει μεγαλη ηττα για να νευριαζεις με καποιον που δε ξερεις.