ATEΛΕΙΩΤΕΣ ΕΝΟΧΕΣ και ΠΟΝΟΣ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 97
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    εναν ανθρωπο οταν τον εχεις αγαπησει πραγματικα πιστευω πως σε βαθος χρονου,δεν σου βγαινει να του κανεις την ζωη πατινι.... με αυτη την εννοια λεω δεν ηταν....απ΄την αλλη ισως γιαυτον ναναι ακομα νωρις...
    Στην αρχή σου βγαίνει, χωρίς να το θέλεις... Αλλά επειδή αυτή η αρχή έχει κρατήσει 1,5 χρόνο, γιαυτό λέω αυτός θέλει ψυχολόγο και καθόλου επαφή με τη Φρύνη.

οπως και να ναι ασκει στην Φρυνη ψυχολογικη βια.. ποιος μου λεει εμενα οτι οταν του τελειωσει η ψυχολογικη.. δεν θα περασει και στην σωματικη... αυτο ομως ετσι ή αλλιως δεν ειναι αγαπη.
    Δεν ξέρω αν είναι εύκολη η μετάβαση από την ψυχολογική στη σωματική βία... Πραγματικά δεν το ξέρω αυτό.

Από την άλλη, αυτό όντως δεν είναι αγάπη πλέον, αλλά παλιά ήταν. Τώρα είναι συνήθεια, πληγωμένος εγωισμός, μηδενική αξιοπρέπεια, ατέλειωτος πόνος και ΕΞΑΡΤΗΣΗ. Νομίζω δηλαδή.

(Been there, done that. )

Senior Member
    Kαπως έτσι είναι..
    Έχω επαναλάβει ότι καταλαβαίνω τον πόνο και την φρίκη που έχει φάει. Είναι φυσικό να μην μπορείς για καιρό να ελένξεις τις αντιδράσεις σου.
    Κάποια στιγμή όμως μαζεύεις τα κομμάτια σου και προσπαθείς να προχωρήσεις. Για να σώσεις την αξιοπρέπεια σου και ότι μπορείς από την αγάπη που μοιράστηκες με τον άλλο τόσα χρόνια.
    Κuxumuxu έχεις βρεθεί λες από την απέναντι όχθη, θέλει ψυχική δύναμη και πραγματική αγάπη για να συγχωρέσεις, το νιώθω.Ομως δεν παυει ο άλλος να είναι ο άνθρωπος που μοιράστηκες όμορφα πράγματα μαζί του, όνειρα , αγάπη. Δεν είναι ο κακος δράκος. Και πονάει κι αυτός που έχει την ευθύνη του χωρισμου. Εκτος κι αν είναι αναισθητος, οπότε δεν άξιζε.
    Δεν ξέρω πως θα σταματήσει αυτή η παράνοια, αυτος ο ψυχολογικός πόλεμος. Ο εξευτελισμός της επιμονής περισσότερο πιθανό είναι να κρύβει εγωισμο και διαστροφική δύναμη παρα αδυναμία.
    Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα ότι κάποιος από εμάς θα πάθει κάτι.
    Έχω σταματήσει ν' απαντάω σε μυνήματα αλλά οκ συνεχίζει ακάθεκτος. Και φυσικά έχει πετύχει αυτό που ήθελε, να μην μπορεί ν' ορθοποδήσει ούτε η τωρινή σχέση μου.
    Γιατί μέσα σ' ένα τετοιο σκηνικό και όση αγάπη και να υπάρχει, τίποτα δεν μπορει να πάει καλα

Senior Member
    Και φυσικά υπήρξαν εκφοβισμοί και για σωματική βία και στους δυο μας.
    Προσπαθώ πάρα πολύ να κρατήσω και τις δυο πλευρές για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.
    Έχει στείλει μυνήματα ακομα και λιγο καιρο πριν, στον τωρινό μου σύντροφο εκφοβίζοντας τον. Και εγώ να τον παίρνω την επόμενη και να του φωνάζω σταματα το αυτό, με μένα έχεις να κάνεις στην τελική όχι με τον άλλο. Και να προσπαθώ να συγκρατήσω και τον τωρινό μου που μου καταλογίζει ότι δεν τον αφήνω να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και προστατεύω τον πρώην.
    Τρέλλα?

Senior Member
    Το κόστος ήταν τεράστιο , όφειλα να το ξέρω, όφειλα να μας προστατέψω όλους απ' αυτήν την τρέλλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Και φυσικά υπήρξαν εκφοβισμοί και για σωματική βία και στους δυο μας.
    Προσπαθώ πάρα πολύ να κρατήσω και τις δυο πλευρές για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.
    Έχει στείλει μυνήματα ακομα και λιγο καιρο πριν, στον τωρινό μου σύντροφο εκφοβίζοντας τον. Και εγώ να τον παίρνω την επόμενη και να του φωνάζω σταματα το αυτό, με μένα έχεις να κάνεις στην τελική όχι με τον άλλο. Και να προσπαθώ να συγκρατήσω και τον τωρινό μου που μου καταλογίζει ότι δεν τον αφήνω να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και προστατεύω τον πρώην.
    Τρέλλα?

Φρύνη μου, μήπως θάταν σωστό να δεις πρώτα εσύ τα αίτια του προβλήματος ξεκάθαρα και να τους βάλεις κάτω και τους δύο
    και να συζητήσετε πολιτισμένα; Όσο δεν βλέπεις στην ρίζα.. τόσο αναλώνεσαι και κολλάς κι είναι δύσκολο να προχωρήσεις.
    Πιάσε τα πράγματα αντικειμενικά ξανά απ' την αρχή, όσο κι αν είναι επώδυνο και βάλε τα κομμάτια του παζλ στην θέση που
    ταιριάζουν. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι που προχώρησες σε μια άλλη σχέση! Έτσι δεν είναι; Χρειάζεται λοιπόν ο πρώην να
    τ' αποδεχτεί, πως θα το κάνουμε τώρα; Αν δεν θέλει.. στην τελική είναι ανώφελο και ψυχοφθόρο τελικά να ψάχνεις να βρεις άκρη..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Το κόστος ήταν τεράστιο , όφειλα να το ξέρω, όφειλα να μας προστατέψω όλους απ' αυτήν την τρέλλα.
    Φρυνη,δεν οφειλες τιποτα και σε κανεναν!Δεν εισαι εσυ υπευθυνη για το οτι ο αλλος δεν εχει ορια και αξιοπρεπεια.. και τι να εκανες δηλαδη,να μενεις σε μια σχεση που ειχε τελειωσει;
    Ποσες τετοιες σχεσεις διατηρουνται μεσα στο ψεμα και σαπιζουν!Εκανες αυτο που επρεπε.. και εισαι ξεκαθαρη,καιρος να το παρει και ο αλλος χαμπαρι!
    Το οτι τον αγαπησες και μοιραστηκατε καποια χρονια ,δεν σημαινει οτι εισαι και περιουσιακο του στοιχειο!
    Θυμωνω πραγματικα με αυτο που σου κανει,γιατι του φερθηκες ανθρωπινα... ενω συνηθως οι ανθρωποι φερονται πιο σκληρα... χωριζουμε,τελος και εξω απο την πορτα.. ουτε ενοχες ουτε τιποτα.Φερθηκες ανθρωπινα και η ανταμοιβη σου ειναι αυτη η ψυχοφθορα συμπεριφορα!!!

Senior Member
    Φρυνη,δεν οφειλες τιποτα και σε κανεναν!Δεν εισαι εσυ υπευθυνη για το οτι ο αλλος δεν εχει ορια και αξιοπρεπεια.. και τι να εκανες δηλαδη,να μενεις σε μια σχεση που ειχε τελειωσει;
    Ποσες τετοιες σχεσεις διατηρουνται μεσα στο ψεμα και σαπιζουν!Εκανες αυτο που επρεπε.. και εισαι ξεκαθαρη,καιρος να το παρει και ο αλλος χαμπαρι!
    Το οτι τον αγαπησες και μοιραστηκατε καποια χρονια ,δεν σημαινει οτι εισαι και περιουσιακο του στοιχειο!
    Θυμωνω πραγματικα με αυτο που σου κανει,γιατι του φερθηκες ανθρωπινα... ενω συνηθως οι ανθρωποι φερονται πιο σκληρα... χωριζουμε,τελος και εξω απο την πορτα.. ουτε ενοχες ουτε τιποτα.Φερθηκες ανθρωπινα και η ανταμοιβη σου ειναι αυτη η ψυχοφθορα συμπεριφορα!!!
    συμφωνω απολυτα
    και θελω να διαφωνησω με οσους εβαλαν θεμα "παιδιου" σε αυτην την ιστορια.
    δεν υπαρχει κανενα παιδι. το "παιδι" ειναι υπερενηλικας με ολες τις νομοθεσιες, νεες και παλιες...

ενα πραγμα δεν μου ειναι σαφες. δεν ειδα να το διευκρινιζεις καπου.
    του ζητησες ποτε ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ?
    μηπως υπο το βαρος των ενοχων σου, αποφασισες να δεχεσαι τα μηνυματα, μηπως και τα σταματησει μονος του?

πιστευω, αυτο που ειπωθηκε ηδη απο καποιον.
    ο ανθρωπος, χωρις να φταιει, εχει ξεφυγει απο τα ορια μιας υγιους αντιδρασης και θελει βοηθεια ψυχιατρου.
    δεν μπορεις ,ακομα κι αν το θελεις να παιξεις αυτον τον ρολο κι εκτος αυτου, αν συνεχισεις να το ανεχεσαι, θα χρειαστεις κι εσυ εναν...

Senior Member
    Υπήρξαν φάσεις remedy που προσπάθησα να τον πλησιασω, όπως είπα επειδή μου έλεγε ποσο υποφέρει.
    Φυσικά οταν τα πράγματα εκτροχιαζονταν του ζήτουσα να σταματήσει όλο αυτό, να σταματήσει να μου στελνει το οτιδήποτε, να σταματήσει να με σέρνει και να με πολεμάει έτσι. Άλλες φορές παρακαλώντας τον , άλλες με σταθερό τρόπο.
    Τρομάζω έτσι που τον νιώθω , το βιώνω σαν δική μου ευθύνη Μου λεει συνέχεια ότι δεν άξιζε να του φερθώ τόσο ανέντιμα, ότι είμαι ανίκανη να νιώσω αγάπη, ότι πουλησε το σπίτι του για μας και τώρα μένει στο ενοικιο.
    Και δεν μπορώ ν' αναπνεύσω από τις ενοχές.
    Και έχω ξαναπεί ότι πηγαινε ενα χρονο περιπου σε ψυχολόγο και σε νευρολόγο που του έδωσε χάπια.

Senior Member
    nflu δεν μπορει να δει τον ανθρωπινο τρόπο συμπεριφοράς μου, βλέπει μόνο τον δικό του πόνο που δεν μπορει να τον διαχειριστει.
    Μαρκέλα μου έχω προσπαθήσει πραγματικά να το κάνω ΄΄οσο επώδυνο κι αν ήταν.
    Έχω σκάψει όσο πιο βαθεια μέσα μου γινόταν, εχω γράψει κατεβατα ολόκληρα, διαβασα βιβλια ψυχολογίας θέτοντας ερωτήματα στον εαυτό μου.Και προσπάθησα πολλάκις να κάνω πολιτισμενες συζητήσεις, αλλωστε αυτός ειναι ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα.
    Άκρη μπορει να μην βρω, απλά εχω ανάγκη λίγη ηρεμία ν' απεγκλωβιστώ απ' αυτήν την κατάσταση, με κάποιο τρόπο να την ξεπεράσω.
    Αν σταματήσει να μου στελνει συνεχώς μυνήματα θα μπορέσω να το κάνω, αρκει να σταματήσει.

Senior Member
    Υπήρξαν φάσεις remedy που προσπάθησα να τον πλησιασω, όπως είπα επειδή μου έλεγε ποσο υποφέρει.
    Φυσικά οταν τα πράγματα εκτροχιαζονταν του ζήτουσα να σταματήσει όλο αυτό, να σταματήσει να μου στελνει το οτιδήποτε, να σταματήσει να με σέρνει και να με πολεμάει έτσι. Άλλες φορές παρακαλώντας τον , άλλες με σταθερό τρόπο.
    Τρομάζω έτσι που τον νιώθω , το βιώνω σαν δική μου ευθύνη Μου λεει συνέχεια ότι δεν άξιζε να του φερθώ τόσο ανέντιμα, ότι είμαι ανίκανη να νιώσω αγάπη, ότι πουλησε το σπίτι του για μας και τώρα μένει στο ενοικιο.
    Και δεν μπορώ ν' αναπνεύσω από τις ενοχές.
    Και έχω ξαναπεί ότι πηγαινε ενα χρονο περιπου σε ψυχολόγο και σε νευρολόγο που του έδωσε χάπια.
    αν θες την γνωμη μου, πρεπει να απομακρυνθεις ΣΤΑΘΕΡΑ και να μεινεις στο "μην με ξαναενοχλησεις" επισης ΣΤΑΘΕΡΑ.
    οσο φερεσαι μια ετσι μια αλλιως, ουτε αυτον βοηθας, ουτε εσενα.
    μονο η αποσταση θα σας ηρεμησει να δειτε τι θα κανετε ο καθενας σας.
    αν παει ηδη σε γιατρο, ακομα περισσοτερο.
    τι πολιτισμενες συζητησεις να κανεις, με εναν ανθρωπο που εχει ξεφυγει κι εχει μαλιστα την εντυπωση οτι γι αυτο ευθυνεσαι εσυ? ειναι απλα, αδυνατον...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν θες την γνωμη μου, πρεπει να απομακρυνθεις ΣΤΑΘΕΡΑ και να μεινεις στο "μην με ξαναενοχλησεις" επισης ΣΤΑΘΕΡΑ.
    οσο φερεσαι μια ετσι μια αλλιως, ουτε αυτον βοηθας, ουτε εσενα.
    μονο η αποσταση θα σας ηρεμησει να δειτε τι θα κανετε ο καθενας σας.
    αν παει ηδη σε γιατρο, ακομα περισσοτερο.
    τι πολιτισμενες συζητησεις να κανεις, με εναν ανθρωπο που εχει ξεφυγει κι εχει μαλιστα την εντυπωση οτι γι αυτο ευθυνεσαι εσυ? ειναι απλα, αδυνατον...
    συμφωνω απολυτως....

Senior Member
    Και δυσκολεύομαι πολυ ν' αντιμετωπίσω και τον τωρινό μου σύντροφο, ο οποίος πλέον μου λεει ότι κουράστηκε πάρα πολύ από αυτην την ιστορία που τελειωμό δεν έχει, γινεται σε φάσεις εντονα επικριτικός μαζί μου , είναι πολυ θυμωμένος και δεν ελέγχει τι λεει.
    Και όσο και να προσπαθώ να τον πείσω ότι είμαι κοντά του και μόνο και επελεξα μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις να είμαι μαζί του, πλεον μ' αμφισβητει..
    Νιώθω σε φάσεις ότι δέχομαι και τα πυρά και των δυο , ότι είμαι στη μέση, έχω ανάγκη τοσο να ηρεμήσω και να βρω την χαμενη ισορροπία μου

Senior Member
    Ναι η σταθερότητα είναι το κλειδί..

Senior Member
    Πφφφ... με κατι τετοια σκαω!!!Λυπαμαι που το λεω αλλα εγω μετα απο τοσο καιρο θα γινομουν πολυ σκληρη μαζι του!!!
    Δεν εχει δικαιωμα κανεις να καταστρεφει την ζωη του αλλου... στο τελος θα σε αρρωστησει τελειως και θα πετυχει και τον σκοπο του να σου καταστρεψει την σχεση....
    Με τοση ψυχολογικη βια που σου ασκει ,δεν εχει απολυτως καμμια δικαιολογια... σχεδον σε εχει πεισει κιολας πως εσυ εχεις ολο το φταιξιμο πανω σου.. και τελειωμο δεν θα εχει ποτε μεχρι να σε χειραγωγησει..... η χειραγωγηση ειναι για μενα απο τα χειροτερα που μπορεις να κανεις σε καποιον...
    ειναι απαραδεκτος και τοσο καιρο μετα δεν εχει καμμια δικαιολογια.. εγω λεω ,φερσου του σκληρα!

Senior Member
    Και δυσκολεύομαι πολυ ν' αντιμετωπίσω και τον τωρινό μου σύντροφο, ο οποίος πλέον μου λεει ότι κουράστηκε πάρα πολύ από αυτην την ιστορία που τελειωμό δεν έχει, γινεται σε φάσεις εντονα επικριτικός μαζί μου , είναι πολυ θυμωμένος και δεν ελέγχει τι λεει.
    Και όσο και να προσπαθώ να τον πείσω ότι είμαι κοντά του και μόνο και επελεξα μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις να είμαι μαζί του, πλεον μ' αμφισβητει..
    Νιώθω σε φάσεις ότι δέχομαι και τα πυρά και των δυο , ότι είμαι στη μέση, έχω ανάγκη τοσο να ηρεμήσω και να βρω την χαμενη ισορροπία μου
    επόμενο είναι να κουραστεί ο σύντροφός σου, την στιγμή που μέσα στην σχέση σου έχεις μεταφέρει και την άρρωστη σχέση με τον άλλον κι επιμένεις για τους λόγους σου..
    να την συντηρείς, διαιωνίζονται έτσι μια νοσηρή κατάσταση που τελικά θα σας καταστρέψει όλους!! Μαχαίρι και κόψε τον γόρδιο δεσμό εδώ και τώρα!
    Μηνύματα δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ να στέλνει, όσο καταλαβαίνει ότι έτσι δοκιμάζεσαι.. Μην απαντάς ή μάλλον να τα διαγράφεις πριν καν τα διαβάσεις.
    Δεν πρόκειται να συμβεί και κάτι! Όσο εμμένεις εσύ, τόσο περισσότερο χειριστικός γίνεται αυτός! Ναι απεγκλωβίσου! Όσο το επιτρέπεις θα παίζει με τους ανύπαρκτους φόβους σου!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast