ΨΥΧΙΚΟ ΣΟΚ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

ΨΥΧΙΚΟ ΣΟΚ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η SYLVIA ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΣΟΚ ΠΕΡΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ABILIFY ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Senior Member
    Δυστυχώς για μερικούς ,αλλά αυτή είναι η αλήθεια, οι περισσότεροι από εμάς που πάσχουμε από ψυχικά νοσήματα είμαστε αναγκασμένοι να λαμβάνουμε φάρμακα συνεχώς για να διατηρούμαστε σε καλ.ή κατάσταση.Αλλιώς θα υπάρχουν υποτροπές!

Senior Member
    Νομίζω πως κάπου διάβασα οτι τη περίοδο της εγκυμοσύνης ο οργανισμός της γυναίκας μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά και χωρις τα αντιψυχωσικα φάρμακα. Πρέπει όμως να ρωτήσεις κάποιο γιατρό για σιγουριά.

Όσο για το άν πρέπει κάποιος με ψυχωτική διαταραχή να κάνει παιδιά...είναι πολύ πιθανό να εξαλειφθεί η ασθένεια στο κοντινό μέλον. Πρόσφατα υπήρξαν σημαντικά βήματα που αφορά τον εντοπισμό κάποιων γονιδίων. Αλλα μέχρι τοτε πρέπει να συνεχίσουμε να παιρνουμε τα φάρμακα μας.