Back to the future..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Back to the future..

Αφου ελαττωσα τα φαρμακα και επαθα υποτροπη ειμαι παλι εδω μια χαρα... ευτυχως..μετα απο καποιους μηνες.

Γενικα οσο σκατα και να ειστε να σκεφτεστε οτι σε λιγο καιρο θα ειστε καλα.

Θελει πολλη υπομονη και πιστη τηρηση της ληψης των φαρμακων.

Ευτυχως η περιπτωση μας ειναι κατι που πολεμιεται στις μερες μας.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    maus μετα απο ποσο καιρο μειωσες τα φαρμακα και τι φαρμακα επαιρνες?Οταν λες οτι υποτροπιασες δηλαδη τι επαθες?Ελεγες ασυναρτησιες?

Quote Originally Posted by maus View Post
    Αφου ελαττωσα τα φαρμακα και επαθα υποτροπη ειμαι παλι εδω μια χαρα... ευτυχως..μετα απο καποιους μηνες.

Γενικα οσο σκατα και να ειστε να σκεφτεστε οτι σε λιγο καιρο θα ειστε καλα.

Θελει πολλη υπομονη και πιστη τηρηση της ληψης των φαρμακων.

Ευτυχως η περιπτωση μας ειναι κατι που πολεμιεται στις μερες μας.
    maus ποσο καιρο εκανες ελατωνοντας?μηπως η λυση ειναι να κοπουν εκνευριστικα αργα που λεει ο λογος?δεν θελω ομως να βαλω ιδεες πραγματικα τα φαρμακα δεν ειναι τπτ αν ειμαστε εμεις πραγματικοτατα καλα,ας τα παιρνουμε.ο καθε ανθρωπος εχει την ζωη του εμεις εχουμε ενα παρελθον το οποιο δεν απειλειται απο την ψυχωση την ιδια εφοσον και η ψυχωση γινεται μερος του αγωνα της ζωης.εχουμε τραβηξει πολλα και αυτο μας κανει δυνατοτερους.και κατι αλλο κανεις δεν ξερει οτι η ψυχωση μπορει να φυγει με τον ιδιο τελεσππαντων τροπο που ηρθε.εχουμε δικαιωμα στην ελπιδα και η ψυχωση μπορει τλκ να μην ειναι τπτ απειλητικο για την υπαρξη μας οπως το λενε οι ψυχιατροι.λοιπον καλοσωρισες στο μελλον

Senior Member
    Περαστικά σου maus! H επικοινωνία σου είναι εξαιρετική πάντως, και μοιάζει να έχεις ανακτήσει και την αισιοδοξία σου και συναισθηματική σταθερότητα, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που φέρνει μαζί της η ψύχωση. Όσα γράφεις είναι πολύ σημαντικά για άτομα που έχουν περάσει παρόμοια. Πώς ξέρεις ότι ήταν σίγουρα η ελάττωση των φαρμάκων που προκάλεσε την υποτροπή? Σου το είπε η/ο γιατρός σου ή είναι δικό σου συμπέρασμα?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Mπραβο ρε φιλε χαιρομαι...εγω ειμαι ολιγον σκατα..αλλα με τα φαρμακα παλευεται..το θεμα που με απασχολει ειναι αυτο της δουλειας.

Δουλευω συνηθως τρεις με τεσσερεις μηνες μονο καλοκαιρινη σαιζον και πραγματικα τα λεφτα δεν φτανουν.

Σκεφτομαι γι αυτο το επιδομα που παιρνουν οι ψυχωτικοι καθε μηνα,με αυτο, τα λεφτα ειναι παραπανω.

Λεω το φθινοπωρο να κινησω τις διαδικασιες με τον ψυχιατρο μου να δω κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο.

Σαν πισωγυρισμα μου φαινεται ολο αυτο,αλλα τα οικονομικα οσο πανε και δυσκολευουν....

Senior Member
    εχω προσπαθησει και να τα ελαττωσω σιγα σιγα αλλα παλι τιποτα..

μακαρι να φυγει η ψυχωση. αν και εχω ξεχασει πως ειμαι χωρις τα φαρμακα.

ισως να ειναι και οψιμη ψυχωση οπως λεγεται. που συνηθιζεις τα φαρμακα και μετα δε μπορεις να τα κοψεις..

οπως και να εχει δε μπορω να τα κοψω..

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    maus ποσο καιρο εκανες ελατωνοντας?μηπως η λυση ειναι να κοπουν εκνευριστικα αργα που λεει ο λογος?δεν θελω ομως να βαλω ιδεες πραγματικα τα φαρμακα δεν ειναι τπτ αν ειμαστε εμεις πραγματικοτατα καλα,ας τα παιρνουμε.ο καθε ανθρωπος εχει την ζωη του εμεις εχουμε ενα παρελθον το οποιο δεν απειλειται απο την ψυχωση την ιδια εφοσον και η ψυχωση γινεται μερος του αγωνα της ζωης.εχουμε τραβηξει πολλα και αυτο μας κανει δυνατοτερους.και κατι αλλο κανεις δεν ξερει οτι η ψυχωση μπορει να φυγει με τον ιδιο τελεσππαντων τροπο που ηρθε.εχουμε δικαιωμα στην ελπιδα και η ψυχωση μπορει τλκ να μην ειναι τπτ απειλητικο για την υπαρξη μας οπως το λενε οι ψυχιατροι.λοιπον καλοσωρισες στο μελλον
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ευχαριστω RainandWind. Ηταν η ελαττωση καθαρα γιατι αλλιως δεν εχω προβλημα και ειμαι σταθερος. Οποτε τα ελαττωνω συμβαινει μονο. Μου το ειπε και ο γιατρος.
    Ηταν καινουργιο το φαρμακο και δε ξεραμε τη σωστη δοσολογια για αυτο το ελαττωσα.

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Περαστικά σου maus! H επικοινωνία σου είναι εξαιρετική πάντως, και μοιάζει να έχεις ανακτήσει και την αισιοδοξία σου και συναισθηματική σταθερότητα, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που φέρνει μαζί της η ψύχωση. Όσα γράφεις είναι πολύ σημαντικά για άτομα που έχουν περάσει παρόμοια. Πώς ξέρεις ότι ήταν σίγουρα η ελάττωση των φαρμάκων που προκάλεσε την υποτροπή? Σου το είπε η/ο γιατρός σου ή είναι δικό σου συμπέρασμα?