Results 1 to 7 of 7
-
06-02-2007, 15:25 #1
ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΣΟΚ
ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΟΚ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ.ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ABILIFY.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ZYPREXA ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥΝΑ 16 ΚΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΕΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΩ.
- 07-02-2007, 16:26 #2
όταν λες ψυχικό σοκ, τί είναι; είναι το ίδιο με το μετατραυματικό;
07-02-2007, 16:46 #3
εμένα δε με πολυνιάζει που δεν ξέρω τι είναι. χαίρομαι που πήγες καλά και σε θαυμάζω που μιλάς τόσο ξεκάθαρα και νηφάλια! σου εύχομαι κάθε τι καλό.
09-02-2007, 00:13 #4
AN ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΟΚ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ
16-02-2007, 21:11 #5
χμ αυτό μου θύμισε κάποτε -πάνε αρκετά χρόνια- ήταν μια γιαγιά στο χωριό μου που είχε καλυμμένη τη μύτη της με επιδέσμους. περάσαμε από δίπλα της 3-4 παιδιά και ο μεγαλύτερος της ζήτησε να βγάλει τον επίδεσμο για να δούμε.αυτή τότε είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα.\"πολύ φοβάμαι ότι θα τρομάξεις\". τον έβγαλε τελικά τον επίδεσμο και είδαμε πως ήταν η μύτη της. δεν υπήρχαν ρινικά τοιχώματα. όχι και το καλλίτερο θέαμα στον κόσμο αλλά όχι και τόσο τρομερό όσο νόμιζε...
υγ:απλά μια ιστορία που μου θύμισε η φράση σου. δεν ξέρω τι είναι το ψυχικό σοκ αλλά αν το πέρασες μια μπορείς να το ξαναπεράσεις. αυτό μπορεί να μη λιγοστεύει τον φόβο αλλά είναι αλήθεια.
26-04-2007, 19:27 #6
Δεν ειμαι ειδικος αλλα η μεγαλη πτωση νομιζω ερχεται μονο την πρωτη φορα...εκτος αν συντρεξουν απροσμενες συγκυριες οπως πχ απωλεια ενος αγαπημενου προσωπου.
Θελω να πιστευω δηλαδη...
Εdit:Το ξανασκεφτηκα αν κοψω τα φαρμακα μου για μεγαλο διαστημα στα ιδια σκατα θα γυρισω ειμαι 100% βεβαιος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-04-2007, 01:20 #7
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΚΟΙΤΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια