Results 16 to 22 of 22
Thread: Δεν ξερω τι μου συμβαινει...
-
02-06-2012, 02:39 #16Senior Member
- 02-06-2012, 02:46 #17Senior Member
Προφανως θελει ηρεμια και ξεκουραση, και να ασχολεισαι με αυτα που αγαπας .
Αν τη δουλεια σου την αγαπας και σε γεμιζει δεν θα την αφησεις επειδη ειναι νυχτερινη .
ολες οι δουλειες εχουν ιδιαιτεροτητες , τις δεχομαστε η οχι,, με αυτες .
-μηπως ο γιατρος ενοουσε οτι με το αγχος δεν εχεις την αποδοση που πρεπει , εισαι φαλτσα κλπ κλπ ??
02-06-2012, 17:41 #18Member
[QUOTE=path;352195]Προφανως θελει ηρεμια και ξεκουραση, και να ασχολεισαι με αυτα που αγαπας .
Αν τη δουλεια σου την αγαπας και σε γεμιζει δεν θα την αφησεις επειδη ειναι νυχτερινη .
ολες οι δουλειες εχουν ιδιαιτεροτητες , τις δεχομαστε η οχι,, με αυτες .
-μηπως ο γιατρος ενοουσε οτι με το αγχος δεν εχεις την αποδοση που πρεπει , εισαι φαλτσα κλπ κλπ ??[/QUOTEε
οχι,καθολου φαλτσα δεν ειμαι. Ειπε οτι δεν μπορει να εχεισ ανχος,και συνεπως οτι αυτο προκαλει οπως εξαντληση του οργανισμου, και να πας να ξενυχτας..Την αγαπαω τη δουλεια μου,αλλα δεν μπορω να αποδωσω καλα ουτε σ'αυτην πλεον.Εχθες βρεθηκα σε ενα κεντρο και ειπα ενα κομματι,αλλα ετρεμα τοσο πολυ σαν να τραγουδησα πρωτη φορα..τι να πω ρε παιδια,αν το ανχος τα προκαλει ολα αυτα,ειναι μεγαλο πραγμα....μου φαινεται απιστευτο.
03-06-2012, 02:13 #19Senior Member
[QUOTE=elena60;352260]δεν ειναι το αγχος μονο , ειναι ολα μαζι που συσωρευονται σε καποιο σημειο στη ζωη μας ,και μας βαζει προ των ευθυνων μας.
μη σκας ουτε και για τη δουλεια ουτε για τιποτα , αυτο που προηγειται ειναι η ψυχικη ισσοροπια σου, και απ αυτο θα εξαρτηθουν ολα.
Κανε αυτο που σευχαριστει.
Εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους ( και απ το γιατρο) τι θελεις και τι μπορεις και τι σε γεμιζει .
βαλτα κατω κι αποφασισε.
ΥΓ,,Παντως λενε για το σταυροδρομι: αν η ζωη σε βγαλει σε σταυροδρομι, περνε παντα το καινουργιο μονοπατι !
03-06-2012, 14:18 #20Member
[QUOTE=path;352377][QUOTE=elena60;352260]
δεν ειναι το αγχος μονο , ειναι ολα μαζι που συσωρευονται σε καποιο σημειο στη ζωη μας ,και μας βαζει προ των ευθυνων μας.
μη σκας ουτε και για τη δουλεια ουτε για τιποτα , αυτο που προηγειται ειναι η ψυχικη ισσοροπια σου, και απ αυτο θα εξαρτηθουν ολα.
Κανε αυτο που σευχαριστει.
Εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους ( και απ το γιατρο) τι θελεις και τι μπορεις και τι σε γεμιζει .
βαλτα κατω κι αποφασισε.
ΥΓ,,Παντως λενε για το σταυροδρομι: αν η ζωη σε βγαλει σε σταυροδρομι, περνε παντα το καινουργιο μονοπατι 

Reply With Quote

Aπώλεια συντρόφου
29-10-2025, 15:30 in Απώλεια, Πένθος