Results 1 to 7 of 7
Thread: ελεός πια!!!
-
06-02-2007, 23:25 #1
ελεός πια!!!
ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ?ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ?ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ "ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ"!ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΤΕΛΙΚΑ?ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΓΧΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΚΙΑ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΔΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!
- 06-02-2007, 23:50 #2
Εχω φτασει στο σημειο να μην αναγνωριζω τι ειμαι και ποιος ειμαι..Εχω φτασει σε πολλα σημεια
δεν εισαι μονος/η.Καποιες φορες περνας τα ορια σου και μενεις μεταιωρος χωρις να γνωριζεις τι εφταιξε,τι εγινε.Παιρνανε ολα γρηγορα και ο χρονος δεν σου αφηνει περιθωρια να διαλεξεις.....
Ακομα και αυτος φευγει να κρυφτει απο εσενα.Ολα αυτα ειναι μεσα στην ζωη,ζωη ειναι και το δακρυ και το ψεμα οσο πολυπλοκο κι αν ειναι.Ετσι ειναι,ετσι την φτιαχνουμε...απο δικια σου επιλογη ειναι τωρα πως θα την αρμοσεις την ζωη στα μετρα σου.Μπορεις,ολοι μπορουμε... Καλη δυναμη!"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
07-02-2007, 17:59 #3
Εχω φτασει σε πολλα σημειαεχω φτασει σε σημειο να μην ξερω αν τα χερια που βλεπω ειναι δικα μου.. αν ολα γυρω ειναι αληθινα...
δεν εισαι μονος/η.Καποιες φορες περνας τα ορια σου και μενεις μεταιωρος χωρις να γνωριζεις τι εφταιξε,τι εγινε.Παιρνανε ολα γρηγορα και ο χρονος δεν σου αφηνει περιθωρια να διαλεξεις.....
Ακομα και αυτος φευγει να κρυφτει απο εσενα.Ολα αυτα ειναι μεσα στην ζωη,ζωη ειναι και το δακρυ και το ψεμα οσο πολυπλοκο κι αν ειναι.Ετσι ειναι,ετσι την φτιαχνουμε...απο δικια σου επιλογη ειναι τωρα πως θα την αρμοσεις την ζωη στα μετρα σου.Μπορεις,ολοι μπορουμε... Καλη δυναμη!
καλη μας δυναμη......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
23-02-2007, 22:42 #4
Αγαπητε μου φιλε και εγω νιωθω ετσι με διακατεχει ενας τρομος συνεχεια ειμαι κλεισμενη σπιτι μου 1 μηνα τωρα και βλεπω τους αλλους απο το παραθυρο να ζουν και εγω νιωθω νεκρη σα λαθος της φυσης και θυμα του πανικου.Πιστευω ομως οτι δε με γεννησε η μανα μου για να υποφερω και να ζω τετοια ζωη(ποια ζωη?) τωρα ακολουθω μια θεραπεια και ευελπιστω για ενα καλυτερο αυριο.Να θυμασαι οτι δεν εισαι μονος..
24-02-2007, 16:45 #5
Ναι κι εγω εχω φτασει στο σημειο να μου φαινονται ολα ματαια και να αφηνω απλα τη μερα να περνα...,ενω καταβαθος ξερω πως αν κολλαω στα αρνητικα και δεν δοκιμαζω τις ευκαιριες που η ζωη μας φερνει ,δεν προκειται να κερδισω και χαρα . Και ετσι θα συνεχιζω να τα βλεπω ολα αρνητικα και να λεω δεν αντεχω αλλο...φτανει πια...ελεος..τι ζωη ειναι αυτη...ολα σταβα μου πανε...κ.τ.λ.
24-02-2007, 20:48 #6
Originally posted by lenaa
ενω καταβαθος ξερω πως αν κολλαω στα αρνητικα και δεν δοκιμαζω τις ευκαιριες που η ζωη μας φερνει ,δεν προκειται να κερδισω και χαρα . Και ετσι θα συνεχιζω να τα βλεπω ολα αρνητικα και να λεω δεν αντεχω αλλο
http://psychologytoday.com/articles/index.php?term=pto-20030401-000003&print=1
25-02-2007, 13:11 #7
Η ζωη εχει και ομορφες πλευρες.ΠΑΝΤΑ. Ακομα και οταν ολα φαινονται αρνητικα, ολα μας φαινονται ματαια και νιωθουμε σαν κομπαρσοι σε αυτη τη ζωη, αν κοιταξουμε λιγο πιο προσεκτικα και με λιγο πιο δεκτικη ματια θα δουμε γυρω μας πολλους λογους ευτυχιας(οπως και δυστυχιας βεβαια). Αρκει να ειναι κανεις διατεθιμενος να παιρνει χαρα απο τις μικρες καθημερινες στιγμες. Αντι να κοιταμε μονο τις αρνητικες πλευρες της ζωης και να φτανουμε στα προθυρα της καταθλιψης ή του νευρικου κλωνισμου, γιατι δεν κοιταμε μονο τις θετικες ωστε να ζουμε καλα? Ενταξει, δε γινεται το τελευταιο, αλλα καπου στη μεση υπαρχει η χρυση τομη...
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)