Results 16 to 30 of 31
Thread: επιστροφή στα παλιά!
-
24-05-2012, 09:21 #16
Όλοι έχουμε ψυχή και καρδιά που πονάει..
και οι άρρωστοι και οι υγιεις..
Όσοι δεν ναρκώνουν τα αισθήματα τους με φάρμακα,ΠΟΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
- 24-05-2012, 09:25 #17
Αρρώστια...κοίτα, όποιος έχει καρδιά έχει και θάρρος στη ζωή να δουλέψει και 2 δουλειές
να μοιράσει και κανένα φυλάδιο ταπόγευμα...για να είναι με τον έρωτά του..
έγω, δίχως και το λέω έτσι.. απλά είμαι τέτοιο άτομο..και πίστευα ότι και εκείνος θα γινόταν
τελικά τέτοιο άτομο..η σιγουριά της καλής δουλειάς της γυναίκας, όταν δεν σε καλύπτει
δεν σου αφήνει δραχμή στο πορτοφόλι, γιατί τα τρώς έξω, με άλλους και άλλες
μπας και περάσεις λίγο καλά...
αυτός έχασε..και ήξερε καλά τι έχασε..κρίμα
24-05-2012, 10:10 #18
Το βλέπω εντελώς σεξουαλικά γιατί ο ρομαντισμός είναι ένα ένδυμα που φυλακίζει τη γυναίκα σε μαλακίες με φρουφρου κι αρώματα. Θέλω να ξεντυθώ τις μαλακίες που μου έχουν πετάξει στο μυαλό μου. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και πρέπει να τα αποδομούμε στα λιτά και απαραίτητα. Τουτέστιν. Δε με καβλώνεις, δεν το παλεύω επ' άπειρον, βρίσκω κάποιον που το κάνει. Δε θυματοποιούμαι για να είμαι μια καλή και υπάκουη γυναίκα. Σύντροφος ναι, θύμα όχι. Επίσης, θα ξεχνάτε ότι αυτό που κρατάει στο παρελθόν την ντέπυ είναι ο ίδιος κατασταλτικός ρομαντισμός που την ακινητοποιεί στο να μη δράσει να αλλάξει τη ζωή της, από την οποία δεν είναι ευχαριστημένη. Και να λιβανίζει έναν άχρηστο που την έχεσε και την παράτησε και να του φιλάει την εικόνα του παρελθόντος στο εικονοστάσι της μνήμης άσβεστη εις τον αιώνα των αιώνων ξαμήν δίχως γαμήν.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-05-2012, 10:41 #19
Το ερωτικό υπάρχει και τώρα στη ζωή μου, δεν έχω σοβαρά παράπονα από την τωρινή ζωή μου
περνάω καλά ..
το κόλλημα με τον άλλο, είναι κυρίως ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ..και αυτό έχει αντίκτυπο και στο ερωτικό..
στη ζωή καλό είναι να προχωράει κανείς όταν βλέπει ότι είναι σε λιμνάζοντα και βρώμικα νερά..
αλλιώς θα αυτοκαταστραφεί.. εγώ ήδη αυτοκαταστρεφόμουν για μήνες..όσο βγαίναμε που ένιωθα
ότι βλέπει και άλλη, όταν το ανακάλυψα και μετά ακόμα χειρότερα..φανατική αντικαπνίστρια
ξεκίνησα τσιγάρο, εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια, για δουλειά, για τα πάντα, περπάταγα ώρες
ξόδευα το χρόνο μου άσκοπα.. ΕΠΡΕΠΕ να συνεχίσω την κατρακύλα..??
όταν μου δόθηκε ένα χέρι πιάστηκα να σωθώ..
Το θέμα είναι ότι επειδή τον αγάπησα με ΟΛΗ ΜΟΥ την καρδιά, τον πόνεσα,
τον ήθελα όπως και να ήταν-που είχε και κάποιο πρόβλημα υγείας και τον καταλάβαινα-
με πόνεσε και με πονάει κατά καιρούς ακόμα η πληγή..ότι μου την έφερε,
δεν έδειξε το θάρρος που έπρεπε..
ώρες ώρες νιώθω να ήθελα να ήταν δίπλα μου και να τον χαιδέψω..
θα το ξεπεράσω όμως, ελπίζω
24-05-2012, 10:44 #20
Δεν το πιστεύω το συναισθηματικό έναντι του ερωτικού. Όταν ένα φαγητό σου αρέσει, πέφτεις με τα μούτρα και το τρως, δε λες, αχ τι ωραίο παστίτσιο αλλά δεν είναι τόσο ωραίο όσο εκείνο που έτρωγα μια δεκαετία πριν. Βρες το παστίτσιο που ορέγεσαι και φάτο!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-05-2012, 11:05 #21
Ετσι ειναι ο ερωτας καρδια μου.......τα βλεπουμε τα στραβα αλλα κανουμε τα στραβα ματια και ωραιοποιουμε καταστασεις και δινουμε αλλοθι με το τσουβαλι....γιατι ειναι δυσκολο να παραδεχτεις οτι το ευρος των δικων σου συναισθηματων δεν εχει σε τιποτα να κανει με αυτο που νιωθει ο αλλος...που μπορει να ειναι επιφανειακο και υπολογιστικο.....την αγαπη ομως την δειχνουν οι πραξεις και μονο.
Deppy,πιστευω οτι οταν καταφερεις και δωσεις μεσα σου την πραγματικη εικονα και διασταση του τι ακριβως ηταν ο πρωην για σενα...θα μπορεσεις και πιο καθαρα να αξιολογησεις αυτα που η τωρινη σου σχεση σου δινει και να δεις αν σου ειναι αρκετα.......και τοτε θα αποφασισεις αν θα την κρατησεις ή οχι......
24-05-2012, 17:30 #22
Το θεμα ξεκινησε σαν Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ.
? Γιατι δηλαδη η ντεπυ νιωθει θλιψη,βιωνει ολα αυτα τα αρνητικα συναισθηματα κ κατι, -που παρολο νιοπαντρη κ θαπρεπε να ειναι στα μέλια - την τραβαει στον πρωην κ μαλιστα σε ολα τα ασχημα που περασε μαζι του.
Τωρα ολοι βαλθηκαν να δικασουν κ να καταδικασουν αυτον τον πρωην , λες και δεν τοκανε ηδη η ιδια πριν χρονια χωριζοντας τον.
Αυτο εγινε , παει , ο πρωην μας τελειωσε προ πολου.
Γιατι εστιαζεται το θεμα στον ΑΧΡΗΣΤΟΝ ? κ Γιατι νομιζεται οτι οσο ποιο αχρηστο και χαμενον τον αναπαραστησεται στα ματια της ντεπυς,(λες κ σαν να τον ξερεται καλυτερα απο αυτην !) αυτην θα πατησει ενα κουμπακι , νοητικα αν την πεισεται, και ολα θα λυθουν δια μαγειας .....(?)
24-05-2012, 19:16 #23
Δε νομίζεις ότι να νοσταλγείς ένα άτομο που σε κακοποίησε συναισθηματικά είναι και μια αποδοχή της κακοποίησης εκείνης της συναισθηματικής σου? Άρα το να ντύνεις με νοσταλγικά αρώματα και χρώματα κάτι που δεν ήταν ούτε αρωματικό ούτε τίποτε ανάλογο αποτελεί μια προδοσία του ίδιου της του εαυτού? Κάτι σαν διάθεση αυτουποτίμησης μου κάνει και αυτοτιμωρία. Και εγώ δεν έχω ακόμη καταλάβε πώς ακριβώς τον άφησε, αφού εκείνος είχε ήδη διαλέξει το δεν έχεις δουλειά δε μου κάνεις. Μήπως υπάρχει μια τάση τώρα να του αποδείξει τι έχασε και καλούα?
Σπύρος Μπιμπίλας
25-05-2012, 00:43 #24
αυτο δεν θα παρήγαγε θλιψη !
οσο για την νοσταλγια δεν αναιρειται απο καποιον υφερπον μαζοχισμο.
Μπορουν καλιστα να συνυπαρχουν αυτα και ενα σωρο αλλα .
Το υποσυνειδητο ειναι γεματο με σαβουρες ....
25-05-2012, 10:40 #25
τα ειπες ολα μονη σου! γιατι δεν καθεσαι να τα ξαναδιαβασεις?
νοιωθεις μια ακαθοριστη νοσταλγια... για καποιον που ειχε παραλληλες σχεσεις και σε ηθελε μονο με δουλεια????
γιατι???
αυτος, οχι μονο σε εβγαλε τρελη οταν ανακαλυψες τα ξενοπηδηματα, αλλα εκανε και ολοκληρη σχεση και ειχε το θρασος να σου ζηταει να κανεις την ρεζερβα!!
δεν αξιζεις καποιον που σε θελει για εσενα, με δουλεια η χωρις, με λεφτα η χωρις, εσενα και καμια αλλη , και για κανεναν λογο? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
συμφωνω με την ρειν στο οτι εχεις πεσει σε μια ιστορια αυτουποτιμησης, και ειναι κριμα.
για εμενα, ολο αυτο που νοιωθεις τωρα, οφειλεται στο οτι προχωρησες χωρις να εισαι ερωτευμενη.
θεωρω τον ερωτα απαραιτητο σε μια σοβαρη σχεση και οταν απουσιαζει, δεν τον αντικαθιστα τιποτε αλλο... ουτε ο καλος ανθρωπος, ουτε οι αντικειμενικες συνθηκες.
κανεις δεν σε κατηγορει που εσπευσες στον επομενο για να μπορεσεις να προχωρησεις. ολο το προβλημα ειναι που βιαστηκες να προχωρησεις στον γαμο πριν σιγουρευτεις οτι ειναι αυτο που σε γεμιζει....
το αλλο θεμα ομως ειναι, οτι μπορει καλλιστα ο ανδρας σου να ειναι ΟΝΤΩΣ ενας ανδρας που αν ησουν ηρεμη και ισορροπημενη θα μπορουσες να τον ερωτευτεις και να ζησεις πολυ ευτυχισμενη μαζι του. δεν μπορεσες να το αξιολογησεις καλα αυτο ομως, γιατι προχωρησες πολυ γρηγορα....
εσυ θα κρινεις τι θα κανεις με τον ανδρα σου.
αυτο που λεω εγω ομως, ειναι οτι η αποφαση σου να αφησεις την αλλη ιστορια πισω σου ηταν πολυ σωστη και αργησες κιολας!!
ερωτευσου (αν μπορεις τον ανδρα σου, θα ειναι το τελειο) και θα δεις οτι ολα θα βρουν την θεση τους μονα τους...
25-05-2012, 17:01 #26
ΕΡΩΤΕΥΣΟΥ !!!
αυτο τι ειναι προστακτικη ? (δεν θυμαμαι καλα την γραμματικη ...) :)
κατα τ αλλα και ειδικα στην ενοτητα >
{για εμενα, ολο αυτο που νοιωθεις τωρα, οφειλεται στο οτι προχωρησες χωρις να εισαι ερωτευμενη.
θεωρω τον ερωτα απαραιτητο σε μια σοβαρη σχεση και οταν απουσιαζει, δεν τον αντικαθιστα τιποτε αλλο... ουτε ο καλος ανθρωπος, ουτε οι αντικειμενικες συνθηκες.
κανεις δεν σε κατηγορει που εσπευσες στον επομενο για να μπορεσεις να προχωρησεις. ολο το προβλημα ειναι που βιαστηκες να προχωρησεις στον γαμο πριν σιγουρευτεις οτι ειναι αυτο που σε γεμιζει....}
Συμφωνω απολυτα με την Remedy !!!!!!!!!
25-05-2012, 17:43 #27
25-05-2012, 22:50 #28
ΗΓΕΡΘΗΤΩ !!!!!!!! :) :)
26-05-2012, 02:03 #29
Δε μπορεις να ερωτευτεις καποιον οσο καλος και αν ειναι και οσο τελεια και αν σου φερεται. Να τον αγαπησεις εντονα και δυνατα μπορεις, να νιωσεις "καπως" ερωτευμενος μαζι του μπορεις. Αλλα το εντονο συναισθημα του ερωτα που περιλαμβανει και τον ενθουσιασμο και το παθος δε γινετε να το προσπαθησεις ουτε να το επιδιωξεις. Αν ειναι να συμβει θα συμβει. Και συνηθως συμβαινει με την πρωτη γνωριμια με τον αλλον, με τις πρωτες κουβεντες με τις πρωτες ματιες. Ο ερωτας ειναι αυθορμητος και λειτουργει με το ενστικτο. Οχι με τη λογικη. Αφου τον αντρα της δεν τον ερωτευτηκε απο την αρχη, το βρισκω δυσκολο να τον ερωτευτει ποτε. Και συνηθως ερωτευομαστε ελαχιστες φορες στη ζωη μας. Για να μη πω μια και μοναδικη.
26-05-2012, 10:18 #30