αποφάσισα να τελιώσω το σχολείο.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    πολυ καλα θα κανεις !!!
    μια γνωστη μου το τελειωσε στα 35 της ,και λεει οτι ηταν το ποιο σπουδαιο πραγμα που εκανε στη ζωη της !

Θες να σπουδασεις κατι ή απλα να παρεις το απολυτηριο Λυκειου και τελος μετα? Οπως και να χει κινησου γρηγορα γιατι στο τελος θα καταληξεις σαν κατι καμενους που ξερω απο πρωτο χερι. Αν περασουνε τα χρονια τελος. ΕΙσαι ακομα μικρη... αλλα μην το αφησεις. Αν θες ειδικα να σπουδασεις τραβα σε κανονικο λυκειο για πανελληνιες (ημερησιο) Ειδικα αν θες ΑΕΙ ειναι μονοδρομος.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Πρόσβαση στα ΑΕΙ μπορεί να έχει και από εσπερινό ΕΠΑΛ ή λύκειο γενικής κατεύθυνσης.
    Εξαρτάται ποια ομάδα θα επιλέξει.

http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxo...n-lykeiwn.html

Εδώ έχει και τα θέματα των φετινών πανελλαδικών εσπερινών λυκείων γενικής κατεύθυνσης
    σε βιολογία, ιστορία, μαθηματικά, φυσική και νεοελληνική γλώσσα

http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-p...exetaseis.html

Senior Member
    Καλή σου επιτυχία! Για μένα καλά κάνεις και το ξανασκέφτεσαι και το ψάχνεις κιόλας πρώτα. Αν πρέπει να δουλεύεις ταυτόχρονα η λύση είναι το απογευματινό το οποίο τέλειωσε και ο σύντροφός μου θα σου πω και δεν ήθελε να το τελειώσει, τόσο καλά πέρασε, τόσα έμαθε και τόσα φιλαράκια που κρατάει έκανε εκεί! Κι εκείνος ήταν αναγκασμένος να περάσει από τα εφηβικά του χρόνια στην εργασία και κατόπιν αποφάσισε να συνεχίσει. Και η γνώση δε χρειάζεται πάντα να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα, αρκετές φορές η χαρά της είναι η ίδια η ουσία του μη-κερδοσκοπικού της χαρακτήρα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Η αλήθεια είναι πως το όνειρο μου ήταν να γίνω κοινωνική λειτουργός αλλά δεν ξέρω κατα πόσο έχω την δυνατότητα πλέον για σπουδές. Η σκεψη για απογευματινό δεν είναΙ κακή αλλα προτιμώ ή ημερησιο η νυχτερινο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by sweet dreams View Post
    Καλό μεσημέρι παιδιά.. :) όπως έχω πει και σε προηγούμενο μου θέμα δεν έχω τελιώσει το σχολείο λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισα με τον πατέρα μου ενώ ημουν αρκετά καλή μαθήτρια (18-19).. Σταμάτησα το σχολείο οταν τελιωσα την πρώτη λυκείου.. Τωρα ειμαι 20μισό και σκέφτομαι πολύ σοβαρά από Σεπτέμβρη να ξεκινήσω και πάλι το σχολείο.. Δουλεύω σε καφετέρια τα πρωινά και σκέφτομαι τωρα να αφήσω την δουλειά μου για να πάω σε ημερήσιο και να δουλεύω το βράδυ; Ή να συνεχίσω με τι δουλειά μου και να πάω σε νυχτερινό σχολείο αλλα υποχρεωτικά να κανω τρεις τάξεις (μια παραπάνω από οτι θα κανω σε ενα ημερήσιο);
    Μπράβο σου!!! Καλά θα κάνεις! Κ πιστεύω πως θα τα καταφέρεις! Εδώ βγήκες από όλο το λούκι που περασες... Χαίρομαι παρα πολύ ειλκρινα!!!

Senior Member
    Χαίρομαι που υπάρχουν νέα παιδιά που ακόμα και μέσα από τις δυσκολότερες συνθήκες παλεύουν για τη ζωή τους.Αν το όνειρο σου κορίτσι μου είναι να γίνεις κοινωνική λειτουργος , μην το αφήνεις..κυνηγήσε το.Τις δυνατότητες και τις προυποθέσεις, με κόπο βέβαια, μπορείς να τις δημιουργήσεις.
    Βήμα- βήμα όμως. Προς το παρόν τελειωσε το σχολείο σου..Και ζήτα υποστήριξη από όποιον άνθρωπο έχεις κοντά σου.

Senior Member
    Διάβασα την ιστορία σου και με άγγιξε βαθεια, μπόρεσες και σταθηκες στα πόδια σου μέσα από τέτοιες τραγικές καταστάσεις. Είναι υπέροχο που έχεις κοντά σου έναν σύντροφο να σε στηρίζει, αξίζει κι αυτός τον θαυμασμό μου.
    Εχω γιο στην ηλικία σου και θα ήμουν περήφανη αν είχα ένα κορίτσι σαν και σενα.
    Να είσαι καλά και να προχωρήσεις σ' αυτά που θέλει η ψυχούλα σου.
    Μην ξεχνάς "τα θαύματα θυμώνουν όταν δεν τα πιστεύεις"

Banned
    Ποτε δεν ειναι αργα για το οτιδηποτε , αυτο να γνωριζεις γενικα οτι σε τιμαει . Εγω πατησα τα 30 σχεδον και τωρα ξεκινησα τις σπουδες μου . Μη σε νοιαζει τιποτα κανε αυτο που θεωρεις εσυ σωστο για σενα .

Junior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Μπράβο σου!!! Καλά θα κάνεις! Κ πιστεύω πως θα τα καταφέρεις! Εδώ βγήκες από όλο το λούκι που περασες... Χαίρομαι παρα πολύ ειλκρινα!!!
    Σε ευχαριστω πολύ γλυκιά μου. Σε ευχαριστω και για το ενδιαφέρον αλλά και την στήριξη που μου έχεις δείξει..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Διάβασα την ιστορία σου και με άγγιξε βαθεια, μπόρεσες και σταθηκες στα πόδια σου μέσα από τέτοιες τραγικές καταστάσεις. Είναι υπέροχο που έχεις κοντά σου έναν σύντροφο να σε στηρίζει, αξίζει κι αυτός τον θαυμασμό μου.
    Εχω γιο στην ηλικία σου και θα ήμουν περήφανη αν είχα ένα κορίτσι σαν και σενα.
    Να είσαι καλά και να προχωρήσεις σ' αυτά που θέλει η ψυχούλα σου.
    Μην ξεχνάς "τα θαύματα θυμώνουν όταν δεν τα πιστεύεις"
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα ομορφα λόγια σου. Όντως ο σύντροφος μου ειναι αξιέπαινος με εχει στηρίξει πολύ. Να περνας ομορφα και ευχομαι οτι καλυτερο και στην κορούλα σου

Junior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ποτε δεν ειναι αργα για το οτιδηποτε , αυτο να γνωριζεις γενικα οτι σε τιμαει . Εγω πατησα τα 30 σχεδον και τωρα ξεκινησα τις σπουδες μου . Μη σε νοιαζει τιποτα κανε αυτο που θεωρεις εσυ σωστο για σενα .
    Σε ευχαριστω πολυ.. Καλη επιτυχια με τις σπουδες σου και σου εύχομαι ότι το καλύτερο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12