Results 301 to 315 of 933
-
14-08-2012, 23:40 #301
betelgeuse όντως η μερα εχει κατι και εχω παρατηρησει οτι μερες με νοτια αρα και υγρασια δεν ειμαι πολυ στα καλα μου.
Επισης πλησιαζει και η πανσεληνος η οποια τουλαχιστον εμενα με επηρεαζει παρα πολυ!
ti einai touto pali μαναρι μου να την ακους την παλια.
Δεν κοβουμε τιποτα μαχαιρι. Μπορει η ελλειψη της βενζοδιαζεπινης να μην φανει αμεσα αλλα θα φανει αν εχει κοπει λαθος.
Να'μουνα εκει να σου'ριχνα μια μπουφλα ετσι για να μην κανεις χαζα!
- 15-08-2012, 00:21 #302
Εδω που ειμαι εγω δεν φυσαει ποτε , αλλα απο υγρασια αλλο τιποτα. Ολο το καλοκαιρι βρεχει , τρεις μερες ηλιο μονο μας εκανε . ισως να φταει αυτο στην περιπτωση μου . Η πανσεληνος εμενα δεν με επηρρεαζει ψυχολογικα. Αλλα μαλλον το προβλημα μου αυτη την στιγμη ανυπομονησια λεγεται .... Εχω βαρεθει να περιμενω .....
Για τα φαρμακα θα συμφωνησω , το κοψιμο ειναι καλυτερα να γινει με τις συμβουλες γιατρου και οχι ετσι . Ειδικα αν μιλαμε για βενζοοδιαζεπινες που ειναι και ολιγον εθιστικες.
17-08-2012, 07:57 #303
Την καλημέρα μου σε όλους, στα συννεφιασμένα κ ηλιόλουστα μέρη αυτού του πλανήτη :)
Σήμερα φεύγουν οι δικοί μου για τετραήμερο διακοπές... Απο σήμερα το στομάχι μου επισήμως γίνεται κόμπος, τα xanax είναι τακτοποιημένα σε κάθε περιοχή του δωματίου, σε θήκες του πορτοφολιού κ σε τσάντες, ετοιμοπόλεμα. Τα efexor είναι πιστοί ακόλουθοι τα τελευταία χρόνια αλλά για τις 4 αυτές ημέρες δεν προσδίδουν άμεσο αποτέλεσμα αλλά υπάρχουν εκεί με την πορτοκαλί τους ενδυμασία να μου υπενθυμίζουν την παρουσία τους.
Το πλάνο για το τις 2 πρώτες μέρες έχει φτιαχτεί, θα κοιμηθώ στους θείους μου, κ την Κυριακή θα αναγκαστώ να φύγω μαζί τους -επειδή δεν θα χω κάποιον συγγενή κατά εδώ- διακοπές για 2 με 3 ημέρες στο ποσείδι της Χαλκιδικής. όχι τπτ άλλο έχασα κ τον Brand Pitt, πήγε την προηγούμενη εβδομάδα, θα χα γμτ κ κίνητρο... Έχω να ταξιδέψω τόσο μακριά μπορεί κ 8 με 9 χρόνια... Νιώθω να με βιάζουν, αλλά όπως λέει κ η λαϊκή ρήση ας το απολαύσω τουλάχιστον.
Παντρέυεται κ το Σάββατο ενας φίλος κ πρέπει να κάτσω το βράδυ στον γάμο παρόλλο που έχω την επομένη το ταξίδι. Πόσοι ψυχαναγκασμοί πια! Φοβάμαι την δρεναλίνη, φοβάμαι να σκιρτίσει η καρδιά μου. Μάλλον φοβάμαι να ζήσω. Η ιδεά του να περιπλανάμαι σαν ψοφίμι χωρίς παλμό στον κόσμο μου φαίνεται ιδανική. Ναι i know σερβίρομαι στον φούρνο με πατάτες, είμαι μεγάλη κοκότα.
Αφού θα πάρω μαζί μου ολο τον high tech εξοπλισμό, ελιές σε βάζο για να μην μου πέσει η πίεση στον δρόμο, σόδα κ λεμόνι μην τυχόν κ ανακατευτώ κ θέλω να ξεράσω, τσίχλες κ καραμέλες για την υπογλυκαιμία ανακατεμένες με xanax, κ ξουρισμένη καρακόντρα στην περίπτωση που τα κακαρώσω κ με τρέχουν στα νοσοκομεία, θα πάρω τον δρόμο.
Στην παρούσα φάση ας απολαύσω αυτε΄ς τις 2 μερούλες στα μέρη μου, κ ας ευχηθώ σε όλους να χουμε ενα γεμάτο χαλαρό κ ωραίο Σ/Κ, ο,τι κ αν κάνουμε όπου κ να μαστε :)
Τα φιλιά μου xxxΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
17-08-2012, 18:42 #304
χαχαχαχαχα!γελασα πολυ με τον high tech εξοπλισμο σου!Γιατι κι εγω παντα για να παω καπου κουβαλαω τον δικο μου εξοπλισμο απαραιτητως,καποια ειναι ιδια με τα δικα σου οπως οι τσιχλες,καραμελες,κανενα μπισκοτακι αλμυρο..μπουκαλι με νερο οπωσδηποτε,σακουλιτσα μηπως με πιασει πανικος κ χρειαστει να αναπνευσω μεσα στη σακουλα.Τα λεξοτανιλ μου σε ετοιμοτητα σε τουλαχιστον 2-3 διαφορετικα σημεια μεσα στην τσαντα,στην μεσα θηκουλα,στην εξω..αν εχω τσεπη βαζω κι εκει..γιατι λεω και αν μου κλεψουν την τσαντα και μεινω χωρις λεξοτανιλ?χαχα!Και φυσικα αυτο με την αποτριχωση στανταρ..Μην παμε σε κανενα νοσοκομειο και γινουμε και ρεζιλι!Για γελια ειμαστε!!!
Ποσες ωρες θα ταξιδεψεις?
17-08-2012, 20:31 #305
Με τρελαινει η φαρμακευτικη ποιηση!!!!
Τα σεβη μου και παλι!
Βρισκομαι στη μαγευτικη Σαλαμινα με πολυ καλη παρεα και περναμε φινα!
Δευτερα θα φυγουμε με την λατρεια για καμπινγκ στην Επιδαυρο καπου.
Οργανομενο γιατι δεν μπορει το κοριτσι χωρις τρεχουμενο νερο.
Η αληθεια ειναι οτι κατι με αγχωνει... 2 ωρες δρομος ειναι (σιγα τ'αβγα δλδ) αλλα κατι με τρωει.
Οπως ειπες Soutsi ειναι ο φοβος για τη ζωη!
Δε γ@αμιεται!!
Εγω θα παω και θα ζησω γιατι ετσι γουσταρω!
Και θα παω και Μηκυνες για τουρισμο!
Και ας με πιασει πανικος. Καλως να ερθει ο μ@λ@κ@ς κι αυτος!
Θα τον γραψω οπως του πρεπει.
Ημουν στη θαλασσα το απογευμα αγκαλια με τη λατρεια και συνειδητοποιησα ποσο αγαπω εκεινη, ποσο αγαπω τη ζωη!
Και τιποτα δεν θα αφησω να μου το χαλασει.
Το προσωπο της οταν γελαει και περναει καλα ειναι κινητρο και δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο!
Σας φιλω για την ωρα!
Soutsaki μη μασας. Γλεντα το. Εμεις οι "περιεργοι" ξερουμε να γλενταμε καλυτερα ;)
17-08-2012, 21:06 #306
Soutsi παρε ενα ποστακι συμπαραστης και παρηγοριας
O φιλος μου λειπει απο σημερα και θα επιστρεψει την δευτερα . Ολη την εβδομαδα ειχα στομαχοπονο , φαγουρα , νομιζα οτι θα πεθανω ειχα ιδεοληψιες και αναρωτιομουν πως θα την βγαλω μονη μου , κλπ( υποψην εδω δεν εχω κανεναν περα απο τον φιλο μου).Επισης φοβομουν μην παθει κατι ο φιλος μου
Λοιπον το πρωι που εφυγε ημουν σκατα , και πηγα και αγορασα δυο περιοδικα 3 εφημεριδες και σοκολατες . Παραδοξως μετα απο καμμια ωρα μου εφυγε ο πανικος και ειμαι μια χαρα....
Υ.Γ:Εννοειται πως τσεκαρα καμμια 20αρια φορες αν επεσε το αεροπλανο του και αν εφτασε η πτηση του , αλλα μεχρι να με παρει τηλεφωνο δεν ησυχαζα
17-08-2012, 21:08 #307
Παιδια (blue, soutsi , korina) πραγματικα μου αρεσε πολυ ο τροπος που αντιμετωπιζετε τους πανικους!! χαμογελασα ασυναισθητα καθως τα διαβαζα! Καλες διακοπες παιδακια σε ολους να περασετε καλα κ τιποτα κ κανενας πανικος να μην σταθει τροχοπεδη στη διασκεδαση!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-08-2012, 02:38 #308
k γω νομιζα οτι ειμαι η μονη που κουβαλαει πραγματα,,,τωρα με τις ζαλαδες παιρνω παντα μαζι μου το vomex αν κ ουσιαστικα μετα την αξονικη το σταματησα αλλα αν ζαλιστω παλι?????το εχω μαζι μου λοιπον,,,εχω κ μαγνησιο για τις τυχον ταχυπαλμιες και στανταρ μπισκοτα για υπογλυκαιμια κ πατατακια αν πεσει η πιεση...........(βρε μπας κ ειμαι αγχωτικη???????)
κ βεβαια παντα ξυρισμενα ποδια,,,,,,
18-08-2012, 02:39 #309
παντως να πω οτι χαρηκα που σας βρηκα κ σας ευχομαι καλες διακοπες!!!!!!!!
18-08-2012, 02:43 #310
Καλες διακοπες να'χουμε κσι αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα ειναι οτι παρα τα αγχη μας και τα διαφορα ψυχοσωματικα, δεν κωλωνουμε!
Παμε με διακοπες εστω κι αν εχουμε αγκαλια χαπια, αλατια, ζαχαρες, πιπερια κλπ ματζουνια!!
Ετσι μας θελω! Γιγαντες!
18-08-2012, 03:33 #311
Αφου σταματησα να κουβαλαω και πιεσομετρο και θερμομετρο παλι καλα!Οχι τιποτα αλλο,πιανει κ χωρο το πιεσομετρο,δεν βολευει και πολυ..
18-08-2012, 09:09 #312
χαχχα...Θεούλη μου ευτυχώς δεν είμαι η μονη! Εδώ βρίσκω παρηγοριά :D
Με κοροϊδεύουν όλοι οι υπόλοιποι πάντα γμτ, και φυσικά είμαι για γέλια δεν το συζητώ.
Ο δρόμος είναι 2,5 ώρες σύμφωνα με το google map (εννοείται πως έψαξα πόση ώρα είναι, τα χμ, την κίνηση κλπ κλπ) κ θα πάμε στο κάμπινγκ του Αριστοτελείου, το φοιτητικό, έχει εκεί ο ξάδερφος το τροχόσπιτο παρκαρισμένο κ μια μεγάλη σκηνάρα έξω οπότε μια χαρά θα την βολέψουμε. Φυσικά κ έλενξα αν έχει ιατρείο σε εκείνο το κωλοχανείο της σύψης κ της διαφθοράς (χεχε) κ είδα λεπόν οτι είναι souper οργανωμένοι, κυριλέ, ιατρείο μίνι μάρκετ, μπίτς μπάρ, υπάθρειο σινεμά ... το κακό είναι οτι δεν ξέρω πως θα κοιμάμαι εκει, μιας κ απο ο,τι μου χουν πει τα ξαδέρφια μου που πήγαν προσφατα ολο το βράδυ παίζει μουσικές. Στην μια πλευρά παίζει μπίτια κ στην άλλη πάολα, αλλά θα πάρω εγώ το νετμπουκάκι μου κ θα χώσω καλά τα ακουστικά εις τα αυτάκια μου! κάποια στιγμη θα με πάρει ο ύπνος, δεν μπορεί!
Φυσικά κ τα εχω σκεφτεί ολα, δυστυχώς όπου κ να πάω κάνω σενάρια για το τι μέλλει γενέσθαι, κ αυτό όπως είμαι σίγουρη οτι το καταλαβαίνετε ως ομοιοπαθούντες οφείλεται στην στρεσιογόνα κατάσταση κ στον αντίστοιχο τρόπο σκέψης μας.
Βρε μπας και έχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? (lol.....)
Blue είσαι σε πολύ καλή φάση, το διαχειρίζεσαι πολύ καλά. Ώρες ώρες απορώ πως γίνεται να κάνεις τέτοια βήματα κ να εξακολουθείς να έχεις θέμα, πραγματικά απορώ.
Δε γ@αμιεται!!
Εγω θα παω και θα ζησω γιατι ετσι γουσταρω!
Και θα παω και Μηκυνες για τουρισμο!
Και ας με πιασει πανικος. Καλως να ερθει ο μ@λ@κ@ς κι αυτος!
Θα τον γραψω οπως του πρεπει.
Betelguese, το διαχειρίζεσαι όπως όλοι οι "νορμάλ" (αν υπάρχει αυτό) άνθρωποι, νομίζω οτι αυτό το άγχος ήταν λογικό, μιας κ το να μεινουμε μόνοι μας σε ενα ξένο κράτος-πόλη θα άγχωνε τους περισσοτερους ανθρώπους. Έλα, έφαγες τον γάϊδαρο, σήμερα Σάββατο, η Δευτέρα είναι μεθαύριο! Σήμερα πήγαινε για ψώνια κ πάρε κανένα ντεγκλιζέ προστυχοεσώρουχο για έκπληξη την Δευτέρα :D Δεν πιστεύω να φτιάξεις κέϊκ! Να δείς την Δευτέρα θα ναι παράδεισος, θα σου φύγει ο στομαχόπονος όοοοολα θα γίνουν καλά :) Με όλο το θάρρος, κ συγνώμη αν το χιούμορ μου καμιά φορά ξεπερνά τα όρια :) Το λέω με καλή πρόθεση, ειλικρινά
Αυτάααα...ας πάω να ετοιμάσω απο τώρΑ τον σάκο, να δω τι λείπει κλπ γιατί το απόγευμα έχω κ την στέψη κ θα πρέπει να προλάβω να λιώσω στο μπάνιο για να είμαι έτοιμη (για πούλημα)
Σας υπερφιλώ φίλοι ομοπαθούντες, κ σας καταννοώ όσο λίγοιι εκεί έξω. Το ξέρω οτι νιώθετε το ίδιο.
μακια xxxΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
18-08-2012, 12:49 #313
Σ'αυτο το camping είχα περάσει πολλά καλοκαίρια όταν ήμουν παιδάκι γιατί δούλευε ο μπαμπάς μου στο πανεπιστήμιο οπότε τα καλοκαίρια πηγαίναμε οικογενειακώς εκεί.(δεν είναι μόνο για φοιτητές αλλά και για όσους δουλεύουν στο πανεπιστήμιο).Ηταν ωραία και τότε,φαντάζομαι τώρα θα είναι ακόμη καλύτερα.2,5 ωρίτσες δεν είναι πολύ,μια χαρά θα φτάσεις.Αντε καλά να περάσεις και να μας πεις μετά πώς τα πέρασες! :)
18-08-2012, 19:47 #314
Κοριτσια σορρυ για το ασχετο αλλα για το camping που ειναι στο Ποσειδι λετε?
Anyway, καλα να περασετε ο,τι κ αν κανετε κ να προσεχετε!!
Φιλουμπες!! <3" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-08-2012, 20:50 #315
Πολυ καμπινγκ παιζει και πολυ γουσταρω!!!!!
Του χρονου θα οργανωθω για ελευθερο. Πρεπει να ειναι φοβερη εμπειρια.