Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 63 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 586 to 600 of 933
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    παιδια θελω να πω κατι για τις κρισεις πανικου που πιστευω θα σας βοηθησει πολυ,εγω τουλαχιστον ειδα πολυ καλα αποτελεσματα.κοψτε το τσιγαρο και το καφε!θα εκπλαγειτε με τα αποτελεσματα!εμενα με βοηθησε παρα πολυ και ειμαι πολυ πολυ καλυτερα χωρις χαπια.το μονο που μενει τουλαχιστον σε εμενα ειναι καμια φορα ο λοξος τροπος σκεψης αλλα καμια σχεση με πριν.
    Σ'αυτο δεν εχεις αδικο... Ο κολλητος μου που εκοψε το τσιγαρο ειδε τεραστια διαφορα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Σ'αυτο δεν εχεις αδικο... Ο κολλητος μου που εκοψε το τσιγαρο ειδε τεραστια διαφορα.
    Βρε λές να το κόψω και εγώ το ρημάδι.Εδω τα έκοψα όλα...

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    Ας κανω και μια "διαφημηση" λογω εμπειριας. Εκτος του τσιγαρου υπαρχει και το ηλεκτρονικο "τσιγαρο". Εγω ατμιζω πανω απο δυο χρονια (οχι οτι δεν ξανακαπνισα ιδιως την περιοδο που επαθα αγχωδη διαταραχη) αλλα το συγκεκριμενο μαραφετι μπορει ανετα να αντικαταστισει το τσιγαρο. Εγω καπνιζα 25 χρονια ειχα φτασει να μη μου φτανει ενας 50 γραμμαριων καπνος την ημερα. Οταν το γυρισα στο ηλ.τσιγαρο περιοριστηκαν εως εξαφανιστικαν πολλα προβληματα που ειχα αποκτησει λογω του καπνισματος. Οχι οτι λεω σωνει και καλα αρχιστε το ηλ. τσιγαρο. Αν εχεις τα αρ%$&*δια να κοψεις το καπνισμα ειναι μεγαλη μαγκια αλλα μιλαω για εναλλακτικη λυση. Σε εμενα που εχω προβλημα με το γαστρεντερικο η διαφορα ειναι μεγαλη. Αν αναψω τσιγαρο , ιδιως το πρωι, θα αρχισουν οι πονοι στο στομαχι στον οισοφαγο κτλ. Τουλαχιστον με το αλλο δεν εχω τετοια προβληματα
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Senior Member
    ουπς...καλημέρα..και σε καλύπτει το ηλ.τσιγάρο ως εναλλακτική?
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Τι κανεις εσυ βρε παιδι; Που χαθηκες; Ολα καλα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Βεβαιως με καλυπτει. Στην ουσια οταν κοβεις το τσιγαρο τι σου λειπει? Η νικοτινη. Ωραια του δινω στον οργανισμο μου νικοτινη με αλλο τροπο και γλιτωνω απο τις αλλες ουσιες , πισσα,μονοξειδια κτλ. Βεβαια ενταξει υπαρχουν γευσεις που μοιαζουν με του τσιγαρου γενικα ομως δεν με καλυπτουν οποτε ατμιζω γευσεις φρουτενιες καυδα φραουλα μπανανα κτλ. Θα μου πεις σε καλυπτει ενας φραπες με ηλ.τσιγαρο με γευση βανιλία . Εμενα προσωπικα με καλυπτει μια συνηθεια ειναι ολα. Αλλωστε αυτο που ηθελα να αποφυγω ηταν η δυσφορια και οι ενοχλησεις που μου προκαλει το τσιγαρο ιδιως το πρωι. Μετα ειναι και οικονομικο. Αφου παρεις τα απαραιτητα απο κει και περα εχω υπολογισει οτι μου στοιχειζει 1 ευρω περιπου την ημερα.

Senior Member
    Πολυ ησυχια εχει τελευταια σε αυτο το λημμα και ...ανησυχω :D

Senior Member
    Καλημέρα τούτε κ κόσμε, είπα να σπάσω λίγο την υσηχία με μια μελωδία

http://youtu.be/4-25dDoCxRE

Ο καιρός σήμερα είναι Φθινοπωρινός στα μέρη μου μετά απο καιρό. Ξεσυνηθησα απο το κρύο...μπρρρ είμαι στα πρόθυρα του να αρρωστήσω, το νιώθω. Σήμερα είμαι απόγευμα αλλά η βάρδια θα ξεκινήσει απο τις 11 το πρωί. Σκέφτομαι την απογευματινή οδήγηση με την Δύση του Ηλιου...Θα μαι μόνη μου εκεί στο πόστο μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι. Θα φύγω σε λίγο να παώ στην πόλη για μια ακόμη δουλειά που χω, κ κοιτάζω τον συννεφιασμένο καιρό...
    blue mood. Daydreaming mood. Quiet mood.
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Senior Member
    Καλημερα Soutsi με την ηρεμη χαλαρωτικη φθινοπωρινη μελωδια σου. Εμας εδω ο καιρος παραμενει ηλιολουστος σαν σε ερημο. Το πρωι στις 6 ειχε τρεις βαθμους και το μεσημερι θα πιασει 23. Μαμησε τα να μη ξερεις τι να κανεις. Α εχω και αποριες αν το δεις Γιατι το "Φθινοπωρινός" τη "Δύση" και το "Ηλιου" τα ξεκινησες με κεφαλαιο? Ισως μια Μπλου θα μπορουσε να μας εξηγησει αυτο το...περιεργο συμβαν
    Και παλι καλημερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soutsi View Post
    Καλημέρα τούτε κ κόσμε, είπα να σπάσω λίγο την υσηχία με μια μελωδία

http://youtu.be/4-25dDoCxRE

Ο καιρός σήμερα είναι Φθινοπωρινός στα μέρη μου μετά απο καιρό. Ξεσυνηθησα απο το κρύο...μπρρρ είμαι στα πρόθυρα του να αρρωστήσω, το νιώθω. Σήμερα είμαι απόγευμα αλλά η βάρδια θα ξεκινήσει απο τις 11 το πρωί. Σκέφτομαι την απογευματινή οδήγηση με την Δύση του Ηλιου...Θα μαι μόνη μου εκεί στο πόστο μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι. Θα φύγω σε λίγο να παώ στην πόλη για μια ακόμη δουλειά που χω, κ κοιτάζω τον συννεφιασμένο καιρό...
    blue mood. Daydreaming mood. Quiet mood.
    Έλα ρε Soutsi τρέλα,έχεις κάνει τρελή πρόοδο!Μπράβο κοριτσάκι μου!Συνέχισε έτσι!

Senior Member
    Μπράβο μάτι τούτε! Δεν ξέρω γιατί βγήκαν έτσι, καταλάθος μάλλον. Ρε σεις κάποιος σε κανένα chat room ή κάτι τέτοιο, να απασχολώ λιγάκι το μυαλό μου ενα πράγμα...
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

Senior Member
    Επανερχομαι το απογευμα! Χαθηκα λιγο παλι, καλα ειμαι dont worry.
    Τα λεμε σε λιγο!

Senior Member
    τώρα που γυρίζει κ μπορώ να κάτσω για λίγο στο pc, blue πές κανένα νέο? Βρε μπας κ σε παντρέψαμε κ εξαφανίστηκες για το honey moon?

Senior Member
    τώρα που γυρίζει κ μπορώ να κάτσω για λίγο στο pc, blue πές κανένα νέο? Βρε μπας κ σε παντρέψαμε κ εξαφανίστηκες για το honey moon?
    Μακαρι να ηταν ετσι τα πραγματα!!
    Και να πεις οτι πηγαινω και πουθενα... σπιτι ειμαι σχεδον ολη μερα και μολις τελειωσα και τις 5 σαιζον του Six feet under (το ειχα ξαναδει αρκετα παλια).
    Ασε που με εχει πιασει και μια αναγνωστικη μανια αλλο πραμα!
    Ουτε στην εφηβεια μου τοσο πολυ. Καλο αυτο βεβαια γιατι αναπληρωνω τον χρονο που δεν διαβαζα για αρκετους μηνες.
    Επισης παιδια ανακαλυψα τον Αυγουστο Κορτω! Με αφορμη ενα λινκ που βρηκα εδω με το κειμενο "ο κατα φαντασιαν ετοιμοθανατος" και εχω παθει πλακα!
    Ειναι απιστευτος ο ανθρωπος. Χωρις υπερβολες απο τους σημαντικοτερος νεους συγγραφεις!
    Ενα δειγμα θα παρετε εδω http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.authors&id=86

Κατα τα αλλα ησυχα, με καθημερινα αγχη (ελεγχομενα) και καθολου χαμενες ελπιδες για καλυτερες μερες :)
    Soutsi τωρα ειναι η καταλληλοτερη εποχη για γλυκειες μελαγχολιες :)
    Επισης αν δεν σου το ειπα μεχρι τωρα, μαθε οτι σκαω απο περηφανεια για σενα!!
    Οσο για την αναλυση που μου ζηταει ο φιλος tieinaitoutopali, ειναι προφανες!
    Με κεφαλαιο ξεκινουν τα κυρια ονοματα γενικα αλλα και οι κυριες για μας εννοιες.
    Φυσικα το φθινοπωρο ειναι Φθινοπωρο γιατι εκτος απο το προφανες, ειναι και η περιοδος για το "συμμαζεμα" μας. Εξω και μεσα.
    Ειναι η ετοιμασια μας για μια πιο βαρεια εποχη και ειναι και η τελευταια μας ευκαιρια να χαιρετισουμε τον ηλιο που ειναι Ηλιος γιατι ειναι ζωοδοτης, μεγαλοπρεπης και κυριως ελπιδοφορος.
    Ποσες φορες δεν ειπαμε "αντε να ξημερωσει... αντε να περασει κι αυτη η νυχτα" κι ας ειναι γλυκες οι νυχτες ειδικα οι Φθινοπωρινες.
    Η δε δυση ειναι Δυση για νοσταλγικους μαλλον λογους.
    Και ο "πινακας" που περιγραφει η Soutsi, οσο κι αν την τρομαζει, δεν θα μπορουσε παρα να γραφεται με κεφαλαια.
    Νομιζω οτι απο τα ωραιοτερα συναισθηματα και αισθησεις ειναι το να Οδηγει καποιος Φθινοπωρο κατα τη Δυση του Ηλιου.

Senior Member
    Μπράβο μάτι τούτε! Δεν ξέρω γιατί βγήκαν έτσι, καταλάθος μάλλον. Ρε σεις κάποιος σε κανένα chat room ή κάτι τέτοιο, να απασχολώ λιγάκι το μυαλό μου ενα πράγμα...
    Τι chat room ψαχνεις βρε παιδι;

Page 40 of 63 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast