Αρχικά καταχωρημένο από
Soutsi
Παιδιά άσχετο...είμαι ξύπνια απο τις 5.30...κ ένιωθα πάλι να τρίζω τα δόντια στον ύπνο. Προφανώς είμαι στρεσαρισμένη πάλι.
Έχει 4 ημέρες που είχαμε στην δουλειά απανωτά κρούσματα κλοπής χρημάτων απο 2 συνααδέλφους. Τους έλλειπαν απο 1 πενηντάρικο τον καθένα. Την πρώτη φορά μου το εκμηστηρεύτηκε μια συνάδελφος κ προφανώς μου χε εμπειστοσύνη κ μου το πε. Τις τσάντες τις φυλάμε στο ίδιο μέρος που έχουμε το ταμείο της επιχ/σης αλλά απο εκεί δεν πάρθηκε τπτ, απλά γιατί αυτός που τα πήρε ήξερε οτι θα γιν'οταν μεγάλη μανούρα. Το συζήτησα μαζί της κ είπα οτι θα κλείνω κ θα παίρνω τα κλειδιά μαζί μου, μιας κ εκεί που φυλάμε τα κλειδιά ολο το προσωπικό ξέρει το μέρος. 6 άτομα είμαστε απο συναδέλφους, με αλλαγές βάρδιων κ διαφ αρμοδιότητες, ο ένας έλλειπε επι το πλείστον οπότε μένουμε 5. Χθές επειδή είπα σε κάποιον άλλο συνάδελφο να ανοίξει το ντουλάπι αλλά να μου δώσει τα κλειδιά πίσω να τα κουβαλάω την ψώνισε αυτός μου λέει γιατί, (στο ντουλάπι εκείνο έχει διάφορα άλλα χρήσιμα πράγματα οπότε έπρεπε να ανοίξει να τα πάρει) του λέω εντολή της τάδε (της κοπέλας που την κλέψαν αλλά δεν το πε πουθενά ακόμη), φώναξε αυτός λέγοντας όλοι προοιστάμενοι γίναμε κλπ κ είχε κ άλλα άτομα εκεί μέσα συναδέλφους που το άκουσαν. Πιο μετά το πηγαίνω στην άκρη κ του εξηγώ του μπούφου το περιστατικό για να μην ορίεται αδίκως κ του πα να μην το πει πουθενά γιατί κ εμένα μου το εμπιστεύθηκαν κ δεν υπάρχουν αποδείξεις. Καλά, καλά...
έλα που με το κλείσιμο εγώ ήδη είχα φύγει κ ήμουν χωριό με παίρνει τηλ κ μου λέει οτι κ σε αυτόν λείπει ενα πενηντάρικο απα την μπανάνα του που την είχε κ αυτός στο ντουλάπι. Σκατα... αύριο θα πάει στον πρόεδρο-διευθυντή να του πεί το συμβάν. Μωρέ καλά θα κάνει, αλλά πρέπει να πώ κ την άλλη κοπέλα σήμερα τι έγινε να συννενοηθούν. Το θεμα είναι όμως οτι αυτό ΔΕΝ έχει ξανασυμβεί! Ποιός θα φάει την βούρτσα? η καινούρια! εγώ γμ το στανίο μου... Και άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας!
Και ολα αυτά έγιναν ξέρετε γιατί? Γιατί καθάρισα κ τακτοποίησατον τόπο, μαζί κ το ντουλάπι, ολα μπήκαν στην θέση τους κ προφανώς γίναν πιο ευδιάκριτα να υποθέσω! Αυτές τις μέρες σπάνια καθόμουν στον πάγκο της ρεσεψιόν, που με έχανες που με έβρισκες ήμουν με χαρτόκουτα που έφερα απο το σπίτι κ τακτοποιούσα αντικέιμενα στο χώρο τα οπόια ήταν λίγο ως πολύ ακατάστατα. Δεν είχε κ πολύ δουλειά απο πλευράς εεξυπηρέτησης οπότε βρήκα ευκαιρία. Εδώ το απόγευμα όταν μου αφήνουν ψιλά για το ταμείο τρέμει το φυλοκάρδι μου, κ τα παραδίδω αμέσως στο άλλο παιδί που κάθεται λίγο παραπάνω κατευθείαν! μάλιστα με κοροϊδεύουν για αυτό, ίσως και για αυτό με εμπειστέυτηκε η κοπέλα. άλλωστε δεν έχω δώσει δείγματα, ούτε πονηριάς, ούτε οτι παίζω στο καζίνο, ούτε οτι είμαι τσιφούτα ούτε ούτε ούτε... τι να πω...
Απλά μαθηματικά, μένουμε 3 άτομα να πέσει ο λίθος. Κ θα πληρώσει την νύφη μάλλον η καινούρια...Ω ναι εγώ...
ε ρε γλέντια...
Σήμερα ρεπάρω κ δουλεύω μετά το Σαβ/κο, θα τους έχω στα τηλ σήμερα να δώ τι έγινε κλπ. Λέτε να πάω κ εγώ στον Διευθυντή πρίν με φωνάξει αυτός ή θα φαίνεται οτι είμαι μυγιασμένη?
2 περιστατικά μέσα σε 4 ημέρες!!!
Αυτός που τα πήρε ή πολύ βλάκας είναι, ή πολύ απελπισμένος ή πολύ έξυπνος...
Ε ρε γλέντια....