Results 691 to 705 of 933
-
24-01-2013, 11:44 #691
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Βεβαια Μπλου μας πετας ενα "Εγω καλα ειμαι σε πολυ γενικες γραμμες (δλδ δεν εχω πανικους φτου φτου φτου)." για να ζηλευουμε εμεις που υποφερουμε. Τελειωσε εβγαλα πορισμα εναι ο κολοκαιρος που με "σκοτωνει" και μου προκαλει/ χειροτερευει τους πονους (αυχενικο ψυξη γαστρεντερικο) και μια βδομαδα τωρα υποφερω. Το καλο η κακο ειναι οτι μονο οι βενζοδιαζεπινες με βοηθανε αρκετα δεν ξερω πως μπορει να ειναι απο αυτο που μου ειχε πει η ψυχιατρος οτι το ζαναξ λειτουυργει και μυοχαλαρωτικα. Εκοψα και τα εφεξορ αλλα μου φαινεται θα τα ξαναρχισω στα πλαισια των... πειραματων μου.
Ενα χαπι ρε μποστη μου δεν εχει να μας κανει καλαΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
- 26-01-2013, 10:21 #692
Blue ετοιμασου σε λιγο καιρο που θα ενηλικιωθει ο Σαμ σου θα σου ζητησει διπλωμα και αυτοκινητο:D
http://i1075.photobucket.com/albums/...02263295_n.jpgΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
27-01-2013, 18:44 #693
Γεια σου Μπλου παρε ενα δωρο απο μενα....
http://www.youtube.com/watch?v=zJeNPS2tLdAΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
30-01-2013, 09:46 #694
Να υποθέσω οτι δεν βρέθηκε κάποια δουλειά στο μεσοδιάστημα? το καλό είναι οτι οι πανικοί είναι μακριά ιστορία για σένα blue, δεν ξέρω βέβαια αν η αγχώδης διαταραχή υπάρχει ακόμη αλλά σίγουρα είναι ενα καλό σημάδι. Αλήθεια πώς περνάει ο χειμωνιάτικος καιρός στας πρωτεύουσας dear blue? Εμείς εδώ πάνω κάτω τα ίδια κ τα γίδια
*Νομίζω η Eurobank έβγαλε ασφαλιστικό με μόνο 130 ευρώ κ με τις βασικές καλύψεις στην ασφάλεια. Τώρα θα μου πείς οτι αυτό είναι το τελευταίο αλλά είναι μια αρχή.Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
02-02-2013, 12:42 #695
Δυστυχως δεν βρεθηκε τιποτα ακομα... Τα βιογραφικα μου λεω να τα κανω φειγ βολαν και να τα πεταω απο τις ταρατσες μπας και γλυτωσω τις διαδρομες (χωρις αυτοκινητο και χωρις μμε).
Θελω να βρω μια δουλεια ρε παιδια και να φυγω... Να βρω ενα σπιτακι εστω και τρυπα γιατι δεν την παλευω να μην μενω μονη μου. Κοντευω 34 και ειμαι φρικαρισμενη που δεν ζω μονη μου για την παρτη μου και με την ησυχια μου.
Σορυ για την κλαψα αλλα ειμαι λιγο σε bad mood. Θα το φτιαξουμε ομως κι αυτο.
Ο καιρος εδω χαμω (!!) ειναι ηλιολουστος και το βραδυ εχει κρυα υγρασια. Χαλια δλδ.
Θελω εξοχη και χιονια!
02-02-2013, 17:46 #696
θες χιονια ντιαρ Μπλου. Αλλα που να τα βρεις ...μονο στα βουνα. Ομως υπαρχει ενα ζητημα. Ως γνωστον η "τρελλα" δεν παει στα βουνα :D. Θα μου πεις κι εγω ο "τρελουτσικος" πως γινεται να ζω στα 700 μετρα υψομετρο... Μαλλον τρελλος παπας με βαφτισε γι αυτο...
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
03-02-2013, 08:28 #697
Την περίπτωση να φύγεις για δουλειά εκτός Αθηνών την έχεις σκεφτεί? ίσως σε κάποιο νησί κατά άνοιξη μεριά για την σεζόν..? Ενδεχομένως να ναι δύσκολο να αφήσεις την γιαγιά κ τον θείο μόνους...Δυστυχώς τα πράγματα θέλουν δραστικές λύσεις.
Εγώ εαν δεν είχα τα φρικαρίσματα κ τις αγοραφοβίες θα την είχα κοπανήσει εδώ κ καιρό, θα δούλευα σαν γκαρσόνα, dj λάντζα whatever σε καμιά καφετέρια ή beach bar και τα τι αύτα θα μου διναν δωμάτιο να μενα, θα περνούσα ωραία κ θα έβγαζα κ κανένα ευρώ. Όταν ήμουν φοιτήτρια ζοριζόμουν ενα διάστημα και σε κάποια φάση άσχετη σε εναν απογευματινό καφέ σε μια καφετέρια ενώ ήμουν με παρέα μεταξύ σοβαρού κ αστείου με προέτρεψαν να ρωτήσω εαν το μαγαζί ήθελε extra dj για κανένα ρεπό. Με κοίταξε με λοξό χαμόγελο ο τύπος κ μου λεεί οκ ελα να σε δοκιμάσω. Και κάπως έτσι βρήκα δουλειά κ ούτω καθεξής. Αλλά οκ, εκτός απο τόσο εξιδεικευμένες περιπτώσεις όπως είναι το djιλίκι απο κορίτσια, πάλι εαν το κυνηγούσα εφθαρσώς πιστεύω ολο κ κάτι θα έβρισκα.
Δεν ζω σε σύννεφο, ναι δυσκόλεψαν τα πράγματα, αλλά αν έχεις θέληση πολλά μπορείς να κάνεις. Χωρίς πλάκα, εαν ζοριζόμουν τόσο πολύ θα πήγαινα και βοηθός σε βαφέα χωρίς πλάκα, κάτι ψιλά τα έχω, αλλά κ αυτό να μην το χα μπορεί να πήγαινα σε κάποιο μέρος που μαι θαμώνας κ θα ζητούσα δουλειά, ο,τι να ναι, στην αρχή part time κ αν θα μουν οκ και συνεπής θα γινόταν φούλ.
Δοκίμασε κάτι ρε συ blue, χέσε τα βιογραφικά, στην τελική χαρτιά είναι, πήγαινε εσύ η ίδια κατά πρόσωπο κ μίλα οπουσήποτε, να δείξεις με ευθήτητα ποιά είσαι, οτι εννοείς αυτά που λές και οτι δεν είσαι κανένα παιδάκι κλπ κλπ. Το κατα πρόσωπον είναι μεγάλη υπόθεση! Και το ξαναλέω, στην αρχή όπου κ να πας συμφώνησε να πάς για λίγο και για αγγαρείες, ενδεχομένως κ τζάπα, αλλά εκεί που θα καθόσουν? Δοκίμασε όμως, βούτα ρε παιδί!Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
03-02-2013, 21:29 #698
Soutsi, ενα εχω να σου πω.
Μου εχουν βγει τα ποδια να πηγαινω η ιδια οπου βρω.
Αυτο που λες για σαιζον καλο ειναι μεν αλλα η λατρεια; Που θα αφησω τη λατρεια;
Αλλα θα συνεχισω να πηγαινω η ιδια να χτυπαω πορτες. Αλλιως δε γινεται.
14-02-2013, 03:47 #699
Ξεκινησα ψυχοθεραπεια... η αφορμη ηταν ενα παραρτημα του 18 ανω που ασχολειται με διατροφικες διαταραχες.
Θα ενημερωσω εκτενεστερα.
14-02-2013, 07:40 #700
Οχι θα ενημερωσεις... ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΙΖ ΒΕΡΙ ΧΟΤ...
15-02-2013, 03:03 #701
Ενημερωνω λοιπον.
Μια φιλη (χονδρουλα κι αυτη) εψαξε και βρηκε οτι στο 18 ανω εχει τμημα διατροφικων διαταραχων στο οποιο δεν υπαρχει μονο ενας διατροφολογος αλλα και ψυχολογοι και ψυχιατροι γιατι ως γνωστον η διατροφη επηρεαζει και επηρεαζεται απο τη διαθεση μας.
Εκλεισα ραντεβου, πηγα και με ειδε για μια πρωτη εκτιμηση (!) ενας πολυ ευγενικος κυριος ψυχιατρος.
Του τα'πα ολα τα σωψυχα, παρελθοντα και παροντα (τα μελλουμενα τα λεω μονο με καφε και πρεπει να εχω συγκεντρωμενους τους ντελβεδες αλλιως βλεπω μονο ομιχλες).
Ο ντοκτορ λοιπον μου ειπε οτι πολυ ωραια, ΔΕΝ εχεις διατροφικο προβλημα απλα τα υπολοιπα επηρεαζουν και αυτο.
Επισης μου ειπε, οτι θα κανουμε ψυχοθεραπεια γνωσιακη και δυναμικη (νομιζω) και αν το σηκωνει η κραση μου θα κανουμε και γκρουπ θεραπυ.
Και τελικως με ενημερωσε με φοβερη ανεση οτι θα τα λυσουμε τα προβληματα μας και να μην ανησυχω.
Ερχομαι και λεω λοιπον.
Μαλλον καλα εκανα γιατι καταρχην αυτοι οι ανθρωποι δεν παιρνουν λεφτα.
Δευτερον, ειδικευονται σε ολων των ειδων τις διαταραχες (πανικου, διατροφικες, φυλου κλπ) και σε ολων των ειδων τις εξαρτησεις (ναρκωτικα, σεξ, ιντερνετ κλπ).
Η εντυπωση που μου δοθηκε ειναι οτι ξερουν τι κανουν.
Τι να σας πω παιδια μου... μακαρι!
15-02-2013, 03:05 #702
Ενημερωση λοιπον!
Ενημερωνω λοιπον.
Μια φιλη (χονδρουλα κι αυτη) εψαξε και βρηκε οτι στο 18 ανω εχει τμημα διατροφικων διαταραχων στο οποιο δεν υπαρχει μονο ενας διατροφολογος αλλα και ψυχολογοι και ψυχιατροι γιατι ως γνωστον η διατροφη επηρεαζει και επηρεαζεται απο τη διαθεση μας.
Εκλεισα ραντεβου, πηγα και με ειδε για μια πρωτη εκτιμηση (!) ενας πολυ ευγενικος κυριος ψυχιατρος.
Του τα'πα ολα τα σωψυχα, παρελθοντα και παροντα (τα μελλουμενα τα λεω μονο με καφε και πρεπει να εχω συγκεντρωμενους τους ντελβεδες αλλιως βλεπω μονο ομιχλες).
Ο ντοκτορ λοιπον μου ειπε οτι πολυ ωραια, ΔΕΝ εχεις διατροφικο προβλημα απλα τα υπολοιπα επηρεαζουν και αυτο.
Επισης μου ειπε, οτι θα κανουμε ψυχοθεραπεια γνωσιακη και δυναμικη (νομιζω) και αν το σηκωνει η κραση μου θα κανουμε και γκρουπ θεραπυ.
Και τελικως με ενημερωσε με φοβερη ανεση οτι θα τα λυσουμε τα προβληματα μας και να μην ανησυχω.
Ερχομαι και λεω λοιπον.
Μαλλον καλα εκανα γιατι καταρχην αυτοι οι ανθρωποι δεν παιρνουν λεφτα.
Δευτερον, ειδικευονται σε ολων των ειδων τις διαταραχες (πανικου, διατροφικες, φυλου κλπ) και σε ολων των ειδων τις εξαρτησεις (ναρκωτικα, σεξ, ιντερνετ κλπ).
Η εντυπωση που μου δοθηκε ειναι οτι ξερουν τι κανουν.
Τι να σας πω παιδια μου... μακαρι!
15-02-2013, 10:03 #703
βεβαια... ολα τα "καλα" εσεις στην αθηνα τα εχετε και μαλιστα τσαμπα...Τι να πω για τον πρωθυπουργο που τον εχετε εκει τσαμπα για την αιθαλομιχλη που την εχετε εκει τσαμπα για το μετρο που το εχετε εκει (καλα αυτο οχι τσαμπα)...Απο οτι εψαξα στας ιντερνετς το 18 ανω βρισκεται στας αθηνας και μαλιστα τσαμπα. Εμεις οι καημενοι οι χωριατες απο τας επαρχιας τιποτις δεν εχουμι κλαπς...Παντως Μπλου κυττα αμα μαθαινεις τιποτα ενδιαφερον εκει γραψτο μηπως και ...ξεστραβοθουμε κι εμεις που ζουμε στην υποβαθμισμενη επαρχια...
15-02-2013, 17:04 #704
καλό κ ενδιαφέρον ακούγεται.
Κράτα μας ενήμερους στην περίπτωση που προσθέσουν τπτ σε ολη αυτήνν την εγκυκλοπαιδική γνώση που συσωρεύσαμε στην γύρα μας στους θεραπευτές τόσα χρόνια! Ακούγεται πραγματικά καλό κ υποσχόμενο! Θα κάνεις κ γνωριμίες εκεί μέσα, θα ξεμπουκώσεις λίγο απο την ρουτίνα, κ πού ξέρεις μπορεί να βρεθεί κανένας Χριστιανός με info για τπτ σε δουλειά...:)
Τα δικά μου τα νέα παίδες είναι οτι το πήρα απόφαση να γραφτώ σε τμήμα kick boxing, μιας κ δεν υπάρχει κάτι σε αϊκίντο ή τάϊ τσι στο μέρος μου διαθέσιμο. Η αλήθεια είναι οτι έχω τα φόντα να θα διαπρέψω (;) )άσχετα αν θα καταφέρω να πηγαίνω στην πόλη 3 φορές την εβδομάδα για προπόνηση κ μάλιστα αργά το απόγευμα... Τέσπα ανεξάρτητα απο το κλαψοτέτοιο της υπόθεσης κ ο γιατρός μου έδωσε το οκ κ πιστέυω οτι θα με βοηθήσει πολύ άσχετα αν το πρώτο διάστημα πάθει μέχρι κ ο κώλος μου κράμπα. Πρόκειται για συνολική γυμναστική κ δεν παίζει να παραμορφωθεί το σώμα σε στύλ γυναικίου ρόκι Μπαλμπόα κάτι που απεχθάνομαι.
Τα φιλιά μου :)Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
17-02-2013, 05:18 #705
καλημέρα σας.
μετά από ένα ακόμα επισόδειο κρίσης πανικού και αφού έχω κάνει κάποιο διάστημα ψυχοθεραπεία(την οποία διέκοψα για οικονομικούς λόγους), και έχω πιεί όποιο φυτικό ηρεμιστικό προτείνεται, αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια και εδώ...
αρχικά θα ήθελα να με διαφωτήσετε αν είναι δυνατόν ως προς την πιθανή σχέση που μπορεί να έχει το αυχενικό και η αίσθηση αδυναμίας στήριξης του κεφαλιού με την κρίση πανικού, και το άγχος.Είμαι 32 χρονών και υποφέρω από αυτή τη χαζομάρα από το 2008 όταν για πρώτη φορά σε μέρος οπού δεν μου άρεσε καθόλου, απασχολήθηκα με εργασία την οποία ακόμα απεχθάνομαι. Φέτος είμαι άνεργη λόγω περικοπών και ήμουν αρκετά καλύτερα ως προς τισ κρίσεις μέχρι που απροειδοποίητα επέστρεψαν και μάλιστα πολύ πιο έντονες! Δεν ξέρω να σας πω πια αν φοβάμαι ή αν μ 'έχουν κουράσει πααααρα πολύ!
ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.