Results 16 to 29 of 29
Thread: φοβος για τους παπαγαλους
-
29-05-2012, 22:49 #16
φιλε carry δεν ειναι καθολου σχεση αγαπης μεταξυ παπαγαλου και ανθρωπου.. ειναι μια σχεση που ο πρωτος προσπαθει να εκμεταλλευτει και να καταστρεψει τα οσα ευγενικα και αληθινα αισθηματα του δευτερου προς αυτον. ειχα μια αντιστοιχη εμπειρια με φυστικια αιγινης μια φορα πολυ μικρος, αλλα η καταληξη ηταν να με δαγκωσει και να αρχισω να κλαιω. (- και ημουνα και ημουνα σχετικα μεγαλος τοτε. 22 χρονων).
φιλε brock: μακαρι να μην μου λες ψεματα και να μην προσπαθεις να με εκμεταλλευτεις σε οσα εχω δηλωσει. Και αυτο στο λεω γιατι οπως ειδα εισαι νεο μελος οπως εγω. αλλα σε οσα λες διακρινω μια αληθεια, γιατι ακριβως τα ιδια βιωνω και εγω. κυριως ηταν η λεξη ''με στραβοκοιταζε ο παπαγαλος''. ακριβως το ιδιο σκεφτομουνα, αλλα δεν μπορουσα να βρω το ρημα με στραβοκοιταζε. αυτο ακριβως περιγραφει το ποσο μοχθηρο μπορει να γινει αυτο το σιχαμα που λεγεται και ζωο απεναντι στους ανθρωπους. θα με ενδιεφερε παρα πολυ να ανταλλαξουμε και εκ του συννεγγυς τις αποψεις μας για τους παπαγαλους, αρκει μονο να μην με κοροιδευεις με αυτο σου το μηνυμα!
- 29-05-2012, 22:58 #17
φιλε brock ξεχασα να σε ρωτησω!: εσυ βλεπεις ονειρα αντιστοιχα;;; εγω οπως σου ειπα βλεπω εκεινον τον παπαγαλο ο οποιος μιλαει αραβικα..
29-05-2012, 23:45 #18
γιατί αράβικα??μήπως φοβάσαι κ άλλα ζώα όπως τις γάτες?αν ναι τότε θες στήριξη
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
30-05-2012, 00:46 #19
οπως ειπα και στο αρχικο μηνυμα, ειναι μια ξενη γλωσσα, και μαλλον ειναι αραβικα. δεν γνωριζω αραβικα για να απαντησω με σιγουρια. Φοβαμαι οπως εχω πει ολα τα πετουμενα με το χειροτερο να ειναι οι παπαγαλοι. το αμεσως επομενο ζωο που εντασσετε στην κατηγορια φοβου ειναι οι καρχαριες. Για παραδειγμα, φοβαμαι να μπω σε αεροπλανο γιατι αμα πεσει στην θαλασσα και σωθω κινδυνευω μετα να με φανε οι καρχαριες. το ξερω οτι θελω στηριξη, αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω..
30-05-2012, 13:15 #20
Η Λυση ειναι μια και ειναι σιγουρα αποτελεσματικη 100% αποτελεσματικη αγοραζεις δηλαδη ενα παπαγαλακι.Τωρα ξερω τα μισεις θα θελες να εξαφανιστουν απο τον πλανητη ολα τα παπαγαλακια και να ξεχασουμε ολοι οτι υπηρξαν..Ομως αν κανεις αυτη την κινηση και το παρεις θα εχεις το χρονο σου να το παρατηρησεις στην ηρεμια του σπιτιου σου μετα απο καποιες ωρες η παρουσια του σπιτι σου δε θα σ ενοχλει και θα συνηδιτοποιεις ποσο πραγματικα ακινδυνο ειναι ενα παπαγαλακι στο κλουβι.οσο το παρατηρεις θα δεις και μια αλλη πλευρα του οτι ισως ειναι λιγο αστειο αυτο το πουλισ τελικα θα ειναι και συμπαθητικο και θα σκεφτεις οτι το κακομοιρο το πουλακι πειναει και διψαει και δεν εχει αλλον κανεναν στον κοσμο εκτος απο σενα σ εχει αναγκη κι εσυ σαν καλος ανθρωπος που εισαι θα του πεταξεις κατι να φαει..ισως το κανεις λιγο αγαρμπα γιατι δε θες να πλησιασεις πολυ μετα θα ξαναπροσπαθησεις..την επομενη μερα θα ειναι ακομα πιο ευκολο και μετα απο μια εβδομαδα το πολυ θα χεις ξεπερασει εντελως το φοβο σου και οχι μονο θα το χεις ξεπερασει αλλα θα χεις συμπαθησει και τον καινουριο φιλο σου θα του χεις δωσει και ονομα...Εγω ειχα θεμα με τα σκυλια τα φοβομουν και τα εβλεπα παντου(οχι οπως με τον παπαγαλο που ειναι πιο σπανιο)εκανα σχεση μ ενα παιδι που εχει σκυλο..τωρα θελω εγω να παρω σκυλο γιατι τελικα τα λατρευω τα σκυλακια.Οσο για το αλλο με το φως που γραφεις ιδεοψυχαναγκαστικη νευρωση
30-05-2012, 13:31 #21
ξεχασα να σου εξηγησω το ονειρο..λοιπον..φοβασαι τους παπαγαλους αρα θα βλεπεις εφιαλτες με παπαγαλους..θα ειναι πρασινος γιατι παντα οταν καποιος μας πει να σκεφτουμαι εναν παπαγαλο θα τον φαντστουμε ενα πρασινο πουλι με γαμψη μυτη.σου μιλαει και πραγματικα αυτο συμβαινει και στην πραγματικοτητα ο φοβος σου σου μιλαει κατι σου λεει αλλα δεν καταλαβαινεις τι θελει να σου πει ο φοβος σου γι αυτο και βλεπεις οτι ο παπαγαλος σου μιλα σε ξενη γλωσσα εσυ του απαντας παλι σε ξενη γλωσσα.Σου κατασπαρασει τα σωθικα γιατι πραγματικα αυτη η φοβια σε κανει να νιωθεις χαλια μεσα σου.Λοιπον συνεννοησε μια χαρα με τον παπαγαλο γιατι σου λεει τρεμε τωρα που με ειδες, ναι τρεμω απαντας εσυ στην πραγματικοτητα κατι αλλο σου λεει(κατι που κρυβεται πισω απο αυτη τη φοβια)αρα και η απαντηση σου λαθος ειναι
30-05-2012, 13:36 #22
30-05-2012, 14:46 #23
σε ευχαριστω el.gre για το πολυ που ασχοληθηκες. πραγματικα σε ευχαριστω. αν ακολουθησω αυτο που μου ειπες με την αγορα του παπαγαλου, μαλλον θα το σκοτωσω, καποια στιγμη θα νιωσω οτι με στραβοκοιταει και μετα απλα δεν θα υπαρχει... παντως για αυτο με το ονειρο μαλλον εχεις δικαιο, καπως ετσι πρεπει να αναλυεται αυτη η εκφανση του ψυχισμου μου. αυτο με το φως λες να ειναι κατι αλλο και να μην συνδεεται (- αναγκαστικα) με τους παπαγαλους;;;;
30-05-2012, 15:16 #24
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!δε φοβάσαι να το σκοτώσεις ,τι μας λες κ φοβάσαι που μιλάν αραβικά στον ύπνο σου χαχαχαχα χρήστο,αχ μπερδεύτηκα νικολάκι αρχίζεις κ ξεπερνάς τον φόβο σου.
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
30-05-2012, 17:00 #25
ειναι διαφορετικο ειναι ψυχαναγκασμος.Σκεφτεσαι οτι μπορει να παθει κακο καποιος που αγαπας και ανοιγοκλεινοντας το φως υποτιθεται οτι ξορκιζεις το κακο κατα καποιο τροπο..ειναι κουραστικο κι αυτο αλλα κοβεται..το ειχα κι εγω παλια..κοιτα αν οι ψυχαναγκασμοι σου ειναι απλα να ανοιγοκλεινεις το φως μπορει να μη φαινεται πολυ ταλαιπωρια αλλα αν συνεχισεις και το κανεις μετα θα ρθουν κι αλλοι ψυχαναγκασμοι και θα σου περνουν αρκετη ωρα μεχρι να τελειωσουν και θα περνας την περισσοτερη ζωη σου παλευοντας με φαντασματα..εγω κατι τετοιο κανω τωρα και ενοειται πως δε ζω γι αυτο προλαβε το οσο ειναι νωρις και ειναι πιο ευκολα διαχειρησιμο.
31-05-2012, 02:06 #26
Ηλιαννα, γενικα τα φοβαμαι και μαλλον μια εκφανση ειναι αυτη που το ακουω να μου μιλαει μια ξενη γλωσσα και εγω να συνεννοουμαι μαζι του. δεν ειναι η γλωσσα που μεφοβιζει, αλλα κυριως το οτι με στραβοκοιταει ή νιωθω πως με στραβοκοιταει οπως εθεσε πολυ ορθα ο brock. το να το σκοτωσω δεν σημαινει οτι θα κανω βιαιες πραξεις απεναντι του. σε καμια περιπτωση, αφου δεν μπορω να τα βλεπω. το πιο πιθανον ειναι να με πιασει καμια κριση καμια μερα, να ανοιξω το παραθυρο και να πεταξω το κλουβι απο κατω.
el.gre. ετσι ακριβως ειναι... ετσι ακριβως... νιωθεις απλα οτι περιοριζεται η ζωη σου σε υπερβολικο βαθμο και αισθανεσαι ασχημα, και κυριως αισθανεσαι ασχημα απεναντι στον εαυτο σου. Γενικοτερα νιωθω ασχημα πολλες φορες εσωτερικα. μια αλλη αντιστοιχη κινηση που κανω ειναι οτι συνεχιζω για κανα λεπτο να κοβω μια φετα ψωμιου, ενω ηδη την εχω κοψει. Αν θες, εσυ τι αντιστοιχες κινησεις κανεις;;;; ευχαριστω εκ των προτερων....
31-05-2012, 02:08 #27
...νικολάκη, δεν διάβασα όλα τα ποστ.
Σε γιατρό έχεις πάει γι αυτή τη φοβία σου?
31-05-2012, 02:45 #28
Θεοφανια, οχι. Φοβαμαι οτι ή θα με κοροιδεψουνε, ή θα με εκμεταλλευτουνε και θα μου φανε τα λεφτα μου..
31-05-2012, 05:04 #29
δε βοηθαει να γραφεις εδω μονο γιατι απλα ανακυκλωνεται το προβλημμα πρεπει να πας σε γιατρο μην το αφηνεις.Ενας ψυχιατρος εχει ακουσει πολλαααα δε θα παραξενευτει ουτε θα σε κοροιδεψει.