Results 16 to 30 of 43
Thread: Άνιση αντιμετώπιση
-
26-05-2012, 13:34 #16
Το δεύτερο θέμα φαντάζομαι πως κλειδώθηκε γιατί ήταν υπό μορφή αγγελίας και προφανώς δεν σύναδε με τους όρους του φόρουμ.
Το θέμα με την πολιτική δεν καταλαβαίνω γιατί να κλειδωθεί. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να ψηφίζει ότι θέλει: αυτό λέγεται δημοκρατία και αν υπάρχουν άτομα που παρασύρονται πολιτικά από ποστ σε ένα φόρουμ, τότε κανένα κλείδωμα θέματος δεν τα σωζει..:ΡΡ
- 26-05-2012, 14:23 #17
αα εγώ κατάλαβα ότι υπήρξε αποκλεισμός
Και πάλι είναι πολύ άσκημο!
Για τον ίδιο λόγο που δεν έπρεπε να υπάρξει αποκλεισμός...
Παιδιά το ξαναλέω...
Η διαχείρηση αυτή τη στιγμή, βλέπει ότι γίνεται εδώ μέσα στο θέμα του Φιλομαθή αλλά κάνει τα στραβά μάτια και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει...
Ποτέ δε θα δώσει σημασία γιατί δεν την βολεύει...
Δε χρειάζεστε εμένα να σας το πω...εσείς δεν το βλέπετε με τα μάτια σας?????????????????????
26-05-2012, 15:40 #18
αυτό που σίγουρα βλέπω είναι ότι λέει η idella:
κλειδώνονται θέματα;=γκρίνια, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις.
μένουν ανοικτά θέματα;=γκρίνια, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις.http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
26-05-2012, 16:02 #19
26-05-2012, 16:21 #20
Ανάλογα με τις προσωπικές προτιμησεις ή ανάλογα με την προσωπική εκτίμηση; Μπορεί και να υπάρχει μια λεπτή διαφορά εκεί.
Επί πλέον δεν ξέρω πόσο χρόνο έχουν και διαθέτουν οι mods γι' αυτήν τη δουλειά κ.λπ..
Πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλέπω κάτι το μεμπτό.
Όπως είπαν και άλλες χρήστριες το "θέμα της ημέρας" περιέχει αρκετές συζητήσεις επί του πολιτικού, καθόσον οι πολιτικές εξελίξεις πρωτοστατούν.
Οπότε, υποθέτω, ή σβήνει ολόκληρο ή δεν σβήνουν μεμονωμένες περιπτώσεις
(εκτός κι αν παραβιάζονται άλλοι κανόνες που έχουν να κάνουν στην διατύπωση, όπως ο υβριστικός/προσβλητικός χαρακτήρας και ίσως αν αναφερθούν).
Αν κάποια στιγμή, πάντως, αποφασιστεί να γίνει -συγκεκριμένο- thread για γνωριμίες - υπό συγκεκριμένη κατηγορία, εγώ προσωπικά δεν θα βρίσκω πρόβλημα.http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
26-05-2012, 16:26 #21
Ποια είναι η διαφορά στην σύγκριση αν η μια περίπτωση είναι post , και η άλλη είναι νήμα ; Έχει μεγαλύτερη σημασία το πως ονομάζεται το σημείο έκφρασης η , η ουσία της έκφρασης ;
Αφού και στης δυο περιπτώσεις χρήστες εκφράζονται , και υποτίθεται ότι όλοι έχουν ίδια αντιμετώπιση ;
Και αν sτο post υπάρχει ανοχή και στο νήμα αυστηρότητα , τότε γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις κάτω από post , γράφει : το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση ;Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !
26-05-2012, 16:38 #22
26-05-2012, 17:45 #23
Joann, συμφωνώ απόλυτα για το προφανές!..
και τελικά, το συμπέρασμα που φαίνεται είναι ότι σίγουρα, ενοχλούν οι όποιες πολιτικές τοποθετήσεις του νήματος..,
κι αυτό, γιατί ενώ μέχρι τώρα συμμετέχει ο καθένας με τις δικές του απόψεις, ξαφνικά και στο ξεκάρφωτο,
προκύπτει ζήτημα άσχετης σύγκρισης με κάποιο άλλο νήμα!.. κι αυτό μάλιστα την στιγμή, που σΤο θέμα της ημέρας
δεν γίνεται αναφορά μόνο στην πολιτική, κάτι που συμβαίνει περισσότερο τελευταία και λόγω των εξελίξεων..,
αλλά βέβαια και σ' ένα σωρό άλλα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.Last edited by μαρκελα; 26-05-2012 at 19:05.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
26-05-2012, 18:56 #24
...κι εγω δεν μπορω να δω καμμια συνδεση αναμεσα στα δυο θεματα.Προσωπικα με το πρωτο δεν ειχα κανενα προβλημα,αντιθετως το θεωρησα πολυ γλυκο.....αλλα οκ αφου θεωρηθηκε σαν αγγελλια που κατα την γνωμη μου δεν ηταν,καλως κλειδωθηκε.
Στο δευτερο θεμα δεν βρισκω κατι λαθος στο να εκφραζει ελευθερα ο καθε ενας τις πολιτικες του αποψεις...κανεις δεν υποχρεωνεται να τις ακολουθησει και εχει και πολυ ενδιαφερον να διαβαζεις γενικως και τις αποψεις αλλων ανθρωπων,βοηθα την σκεψη να βρισκεται σε κινηση....
26-05-2012, 21:16 #25
Επανέρχομαι για να πω πάλι τα ίδια (αφού μου είχε ξαναγίνει αυτή η ερώτηση). Το θέμα εκείνο κλειδώθηκε και θεωρώ ότι ξεκάθαρα έπρεπε να κλειδωθεί γιατί επρόκειτο για αγγελία γνωριμίας. Με αυτό το σκεπτικό και κανένα άλλο όπως ανέφεραν κάποιοι ότι πιθανότατα να το κάναμε για λόγους μόστρας ή γιατί το θεωρήσαμε "κατάπτυστο".
Η διαχείριση προσπαθεί όσο μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά, λάθη μπορεί να γίνονται, υπάρχει όμως πολλές φορές προβληματισμός για όχι ξεκάθαρες παραβιάσεις όρων χρήσης.
STORM LORD βλέπω ότι με ιδιαίτερη θέρμη κατηγορείς τη διαχείριση που κάνει τα στραβά μάτια.. καταρχήν ασχολήθηκε με το θέμα ο keep_walking που είναι μέλος της διαχείρισης. Κατά δεύτερον, δεν θυμάμαι να σε αγνόησα όσες φορές απευθύνθηκες σε μένα.
27-05-2012, 14:57 #26
NO COMMENTS
POST # 9Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !
27-05-2012, 15:42 #27
κοιταξε, η διαχειριση οντως δε πολυφημιζεται για τη δικαιη μεταχειριση της. παρολαυτα στο συγκεκριμενο θεμα που κλειδωθηκε εγω ειμαι μαζι της. καταλαβαινω τη μοναξια που υπαρχει, κι εγω μονος μου ειμαι. αλλα για φαντασου να εμπαινε ο καθενας που ειναι μονος του να ανοιγε θεμα με την αγγελια του τι θα γινοταν. θα καταντουσε το φορουμ dating site! ή θα επρεπε να φτιαχτει ενα συγκεκριμενο τοπικ μονο με αυτες για να ειναι δικαιο προς ολα τα μελη. γιατι και στο παρελθον οπως εγραψε η whitecandle ειχε συμβει αρκετες φορες να ανοιχτουν παρομοια θεματα συχνα απο αντρες, και ειχαμε ασχημες συμπεριφορες εναντιον τους, να τους κοροϊδευουν και να τους ρεζιλευουν οι υπολοιποι. η χρηστρια ME&I βεβαια λογο του οτι ειναι κοπελα και χαμηλων τονων δεν ειχε τετοια αντιμετωπιση, οποτε αυτο ειναι ηδη υπερ της παρολο που το θεμα της κλειδωθηκε. απο κει και περα υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα, οπως και το φεησμπουκ, το μσν, και λοιπα που μπορεις να μιλησεις και να γνωρισεις καποιον καλυτερα πρωτου συναντηθειτε εξω. οι γνωριμιες δεν απαγορευονται εκτος φορουμ, και καλο ειναι πρωτου βρεθουμε με καποιο ατομο, να μαθουμε δυο τρεια πραγματακια παραπανω, οχι οτι γραφει μονο εδω μεσα...
27-05-2012, 17:49 #28
Από την εξέλιξη του θέματος που ξεκίνησα , μου προέκυψε μια ανάγκη προβληματισμού για το κατά πόσο η σημερινή κοινωνία είναι πράγματι σεξουαλικά απελευθερωμένη η , όλη αυτή η επικρατούσα άποψη είναι τελικά μια αυταπάτη !
Ορισμένα μέλη θεωρούν πως αν γίνει δεκτή από την διαχείριση η άποψη μου , το forum θα παρεξηγηθεί , γιατί θα χαρακτηριστεί ως site γνωριμιών !
Έχουμε σκεφτεί άραγε γιατί δεν παρεξηγούμε κανέναν από όλο αυτό το εύρος διαφορετικότητας προβλημάτων ( που στην ουσία όλα μα όλα , είναι ανικανοποίητες ψυχολογικές ανάγκες ) , δεν φοβάται και δεν ντρέπεται κανένας να γράφει ( και πάρα πολλή καλά κάνει )
Αφού μιλάμε σε ένα ψυχολογικό forum , ( όπου ψυχολογία καλείται η επιστήμη που μελετά τα φαινόμενα της ψυχής ) το ζευγάρωμα δεν είναι , όχι απλά ψυχολογική ανάγκη αλλά ένα από τα τρία βασικά ένστικτα όλων τον ζωντανών οργανισμών ;
Σε αυτό το πολλή σημαντικό κομμάτι γιατί συντηρούμε και διαιωνίζουμε όλο αυτό το κόμπλεξ της σεξουαλικής συμπεριφοράς αιώνων ;
Είμαστε σε club διστάζουμε να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας , είμαστε σπουδαστές και έχουμε πάρει και το πτυχίο χωρίς να καταφέραμε να πούμε μου αρέσεις , σε θέλω ! είμαστε σε ένα forum , και δεν μπορούμε και πάλι να πούμε θέλω να ερωτευτώ !!
Ακαριαία προκύπτει ανάρτηση ταμπέλας ( ρε τον ξελιγωμένο -η , ας θέλουμε και εμείς το ίδιο )
Όταν σε ένα ουσιαστικά απρόσωπο χώρο αποθαρρύνουμε την έκφραση τέτοιων συναισθημάτων , δίνουμε ερεθίσματα θάρρους για έξω ;
Όλη αυτή η πυκνότητα προβλημάτων θέλει λύσεις !
Μια από αυτές την σαμποτάρουμε οι ίδιοι χωρίς να το θέλουμε από τα κόμπλεξ του καθωσπρεπισμού , έτσι μεγαλώσαμε αυτά μάθαμε !Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !
27-05-2012, 20:06 #29
κοιταξε, συμφωνω μαζι σου οσον αφορα οτι η κοινωνια δεν ειναι σεξουαλικα απελευθερωμενη. ακριβως γι'αυτο δεν ειναι ολοι οι χωροι ιδιοι να φλερταρουμε/φιλιομαστε/βγαζουμε τα ματια μας παντου. ετσι κι εδω στο διαδικτυο υπαρχουν ιστοσελιδες με αυτο το περιεχομενο μονο. το εψυχολοτζι δεν ειμαι μια απο αυτες και τη συγκεκριμενη αγγελια ξαναλεω αν την εβαζε αντρας θα τον χαρακτηριζαν οπως ειπες κι εσυ ξελιγωμενο, αγαμητο, λιγουρη κι ενα σωρο αλλα (αν δε κατεληγε με μπαν). οι χαρακτηρισμοι εδω μεσα δινονται πολυ ευκολα, παρολο που νομιζω υπαρχει και σχετικος κανονας. στη ME&I δε δωθηκε κανενας γι'αυτο θα πρεπει να νιωθει και τυχερη που δε πεσαν ολοι πανω της να την φανε. θα μπορουσε να λειτουργησει διαφορετικα και με προσωπικα μηνυματα να στειλει σε οποιον την ενδιαφερει, οχι να δινει το δικαιωμα σε ολους να την κρινουν. ασε που σιγουρα δεν την ενδιαφεραν κι ολοι, αφου εψαχνε κατι συγκεκριμενο φαινεται, με βαση και το ζωδιο. τεσπα αν αποφασισουν να ανοιξουν θεμα για αγγελιες παντως θα ειμαι απ'τους πρωτους που θα συμμετεχει. ειναι οντως πολυ ασχημο να σαπιζουν μονοι οι ανθρωποι επειδη εκει εξω τους βγαζουν τρελους κι αχρηστους λογο ψυχολογικων ή ακομα και λογο μιας δυσκολιας που ετυχε να εχουν στη ζωη τους.
28-05-2012, 12:51 #30
Στο συγκεκριμένο θέμα, συμφωνώ με την άποψη του Φιλομαθή. Κατανοώ ότι το θέμα της ΜΕ&Ι κλειδώθηκε γιατί θεωρήθηκε ως 'αγγελία', όμως το περιεχόμενο των μηνυμάτων, απλά εξέφραζαν μια ανθρώπινη ανάγκη και άφηναν πολλά περιθώρια συζήτησης. Νομίζω ότι ήταν μια μάλλον ατυχής 'κατά γράμμα' εφαρμογή των όρων και κανόνων του φόρουμ.