Results 1 to 10 of 10
Thread: sosssssssssssss
-
26-05-2012, 20:36 #1
sosssssssssssss
θέλω τη γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί!Μου συμβαίνει συχνά το ίδιο, να δω κοπέλα που έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση από εμένα ή αέρα να το πω αλλιώς ή το παίζει κάπως μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και θέλω να της μοιάσω.Μέσα στη μέρα σκέφτομαι πως θα χειριζόταν την καθημερινότητα εκείνη και πράττω σύμφωνα με το τι θα έκανε εκείνη, στην προκειμένη περίπτωση ο περίγυρος μου μιλάει με τα χειρότερα λόγια για αυτήν γιατί το παίζει ότι είναι κάποια,ενώ ήταν αρραβωνιασμένη διατηρούσε σχέσεις με άλλους εγώ όμως δεν τη θαυμάζω φυσικά για αυτά αλλά για την αυτοπεποίθηση που έχει.όμως όταν το έκανα για λίγες μέρες να πράττω σαν εκείνη ένιωσα να με ακυρώνω και να ανεβάζω ένα άλλο άτομο τι κάνω?σκέφτομαι ότι αύριο ίσως είναι μία άλλη κοπέλα που μπορεί να θαυμάζω
- 26-05-2012, 20:48 #2
βρε κοπελια βαζεις τιτλο sossssssssssssss λες κ ειναι ζητημα ζωης κ θανατου! δλδ ελεος....
τωρα η ταπεινη μου κ ασήμαντη γνωμη ειναι πως μαλλον δεν εχεις αυτοπεποιθηση κ αναζητας τη προσοχη με διαφορους τροπους..
Καλυτερα ειναι να προσπαθησεις να αγαπησεις εσενα την ιδια, τα στοιχεια του χαρακτηρα σου να τα δεις θετικα κ να μη θαυμαζεις αλλους.
Όλοι μας ειμαστε μοναδικοι κ δεν εχεις καμια αναγκη να θαυμαζεις καμια! κατσε κ σκεψου γενικα..δε κτλβα γιατι πανικοβαλεσαι..
26-05-2012, 21:25 #3
μαλλον ψαχνεισ για περισσοτερη αποδοχη απο τον περιγυρο σου να θυμασαι κατι αυτοσ που φαινεται τελειοσ κλπ καπου χανει κ μπορει εσυ να περνασ κ καλυτερα οποτε μην κοιτασ την εικονα κ κοιτα πωσ θα βελτιωσεισ τον εαυτο σου
26-05-2012, 22:03 #4
super το βρίσκω ,θέλει ταλέντο κ φαντασία πότε να είσαι η Μαρία πότε η Σούλα ,έλα πλακίτσα κάνω συμφωνώ με τον φίλο pad εκεί που λέει ειδικά αυτός που φαίνεται τέλειος κάπου χάνει δηλαδή κάτι δεν πάει καλά κ να ξέρεις κανεις δεν είναι τέλειος ,σημείωσε το αυτό.
26-05-2012, 22:07 #5
26-05-2012, 22:10 #6
γτ την ηλιαννα παει αυτο με τη θεσσαλονικη κ εσυ ηλιανα μολισ κανεισ να βγεισ γτ μπουζουκια φου εχεισ ετοιμαστει κανενα 3ωρο τελεια εισαι αλλα οσο περναει η ωρα κ η ψυχολογια αλλαζει ρεει το αλκοολ κουραζεσαι κλπ η τελειοτητα φθηνει κ γινεσαι κοινη θνητη τα λεω λαθοσ;
26-05-2012, 22:14 #7
26-05-2012, 22:15 #8
26-05-2012, 23:27 #9
Αστερακι,πισω απο αυτο που στα δικα σου ματια ειναι τελειο και γεματο αυτοπεποιθηση μπορει να κρυβεται το οτιδηποτε,οπως ανασφαλεια ,φοβος,προσωπικα προβληματα....μπορει βεβαια και οχι,σιγουρα παντως δεν ειναι παντα η εικονα που βγαζουν οι ανθρωποι προς τα εξω εναρμονισμενη με αυτο που νιωθουν πραγματικα μεσα τους.Θελω με αυτο να σου πω ,πως δεν ειναι βεβαια ασχημο να θαυμαζεις καποιον αλλα καμμια ζωη και καμμια προσωπικοτητα δεν ειναι τελεια οπως το φανταζεσε τοσο ωστε να την φορας σαν ρουχο ακυρωνοντας την δικη σου ζωη και προσωπικοτητα.....
Εχεις σκεφτει πως σε βλεπουν οι αλλοι...σιγουρα υπαρχουν και κοριτσια που θα εχουν πει τι ωραιο που ειναι το αστερακι,τι ωραια που φερεται,ποσο θα ηθελα να ημουν σαν κι αυτην ...κ.ο.κ
Αυτο που εχει ομως σημασια ειναι να δεις εσυ τον εαυτο σου οπως πραγματικα ειναι και να εκτιμησεις τα καλα του στοιχεια....που οπως και να χει ειναι δικα σου ,εισαι εσυ.....προσεχε τι ευχεσε και να μην χανεσε στις ζωες των αλλων...γιατι η δικη σου ζωη ειναι η μονη που εχεις και αξιζει να ζησεις.....
27-05-2012, 12:40 #10
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή