γεια σας παιδιά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
    Quote Originally Posted by stirixi View Post
    γεια σας και πάλι. σήμερα είναι του αγίου πνεύματος πήγα για ένα μπάνιο με τη μητέρα μου και μια φίλη της. Αλλά τα άσχημα αρχίζουν και πάλι. Μου φάνηκε ότι η άλλη κυρία δεν ήθελε και πολύ να πάω μαζί, με έπιασε αγωνία ως προς το τι έχει ακουστεί για μένα στη γειτονιά (γιατί αυτή είναι γειτόνισσά μας) και γενικα σπάστηκα λίγο. Τώρα είμαι γεμάτη ανυπομονησία, δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα , ούτε τα απολυτως απαραίτητα. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Να μη θέλει να κάνει τίποτα;
    γιατί σε έπιασαν τέτοιες σκέψεις?
    τι μπορεί να λένε για σένα στη γειτονιά? μήπως τα μεγενθύνεις λίγο στο μυαλό σου?
    Είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις σχέση. Γιατί?
    σόρι για τις απανωτές ερωτήσεις...:ΡΡΡ

Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Γεια σου stirixi!

1. Αυτό με το ότι δεν θέλεις να κάνεις απολύτως τίποτα, το έχω πάθει κι εγώ. Φάση είναι και θα περάσει, αρκεί να μην το αφήσεις να σε ρίξει πάρα πολύ. Βγες με το ζόρι, κάνε πράγματα που σου αρέσουν με το ζόρι.

2. Να μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για σένα. Ποτέ. Δική σου η ζωή σου και θα κάνει ότι θες!

3. Ψάξε να βρεις κανένα φίλο στην ηλικία σου πάνω κάτω (συν-πλην καμιά δεκαετία). Το να πηγαίνεις βόλτες με τους γονείς και τους φίλους τους δεν νομίζω ότι βοηθάει. Εμένα τουλάχιστον με ρίχνει...

Φιλιά
    Αγαπητή κουξουμουξου ευχαριστώ για την απάντηση.Όντως δεν πρέπει να δίνω σημασία στο τι λένε οι άλλοι. Είναι αλήθεια επίσης ότι προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ αλλά κάποια στιγμή αγανακτώ. Όλα να γίνονται με το ζόρι πια; Τότε αγανακτώ και ξαπλώνω στο κρεβάτι να κοιμηθώ αλλά δε γίνεται τίποτα. Σε κάποια φάση πριν κανα χρόνο περίπου αυτό με είχε ρίξει φοβερά, ξάπλωνα συνέχεια και είχα ανησυχήσει. Και να που τώρα ξανάρχεται. Ίσως είναι και η αγωνία μου που έρχεται το καλοκαίρι, θα σταματήσω να δουλεύω, θα σταματήσουν και οι δραστηριότητές μου και φοβάμαι μην το ξαναπάθω. Όσο για φίλους λίγο δύσκολο. Από τις δραστηριότητές μου έχω κάνει κάποιες γνωριμίες αλλά δεν μπορώ να κάνω παρέες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    γιατί σε έπιασαν τέτοιες σκέψεις?
    τι μπορεί να λένε για σένα στη γειτονιά? μήπως τα μεγενθύνεις λίγο στο μυαλό σου?
    Είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις σχέση. Γιατί?
    σόρι για τις απανωτές ερωτήσεις...:ΡΡΡ
    Θεοφανια, και εσυ οταν ειχες τα μαυρα σου δεν πιστευω να ειχες ορεξη για σχεσης κλπ. Δειχνε λιγο παραπανω κατανοηση στους παθοντες...

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Θεοφανια, και εσυ οταν ειχες τα μαυρα σου δεν πιστευω να ειχες ορεξη για σχεσης κλπ. Δειχνε λιγο παραπανω κατανοηση στους παθοντες...
    ..σε ποιο ακριβώς κομμάτι του ποστ μου είδες πως δεν δείχνω κατανόηση?
    Μερικές ερωτήσεις έκανα μήπως βρούμε καμιά άκρη γιατί νιώθει έτσι.

Senior Member
    ..σε ποιο ακριβώς κομμάτι του ποστ μου είδες πως δεν δείχνω κατανόηση?
    Μερικές ερωτήσεις έκανα μήπως βρούμε καμιά άκρη γιατί νιώθει έτσι.
    που ειναι εντελως αστοχες και ειναι προσβλητηκες το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 04-06-2012 at 19:59.

που ειναι εντελως αστοχες και ειναι προσβλητηκες το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    αξλ για άλλη μια φορά κάνεις χωρίς κανένα δικαίωμα το γιατρό.

Αν εσένα σου αρέσει να βάλεις ταμπέλες, κάντο μόνος σου. Εγώ προσωπικά το να περνάει κάποιος τις κλειστές του και τις μαύρες του το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό και δεν βγάζω διαγνώσεις.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Idella; 04-06-2012 at 20:00.

Senior Member
    αξλ για άλλη μια φορά κάνεις χωρίς κανένα δικαίωμα το γιατρό.

Αν εσένα σου αρέσει να βάλεις ταμπέλες, κάντο μόνος σου. Εγώ προσωπικά το να περνάει κάποιος τις κλειστές του και τις μαύρες του το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό και δεν βγάζω διαγνώσεις.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    δεν μπορεις ομως να εισαι σιγουρη πως δεν ειναι και να της φερεσαι με την χαρακτηριστικη σου σκληραδα, αν εγραφες σε φορουμ με παραπληγικους δεν θα ρωτουσες καποιον γτ δεν τρεχει τα 100 μετρα σε 13 δευτερα ετσι?
    Last edited by Idella; 04-06-2012 at 20:02.

δεν μπορεις ομως να εισαι σιγουρη πως δεν ειναι και να της φερεσαι με την χαρακτηριστικη σου σκληραδα, αν εγραφες σε φορουμ με παραπληγικους δεν θα ρωτουσες καποιον γτ δεν τρεχει τα 100 μετρα σε 13 δευτερα ετσι?
    το γεγονός πως μπαίνει κάποιος σε φόρουμ ψυχολογίας δεν σημαίνει αυτόματα πως έχει μια ψυχική ή ψυχολογική πάθηση και ότι χειρότερο μπορεί να συναντήσει σε ένα τέτοιο χώρο ένα ευαλωτο άτομο, είναι γουανα μπι ψυχολόγοι που μόνο κακό μπορούν να του κάνουν.
    Απο κει και πέρα, επειδή στην έχω πει κανα δυο φορές για τις "διαγνώσεις" σου, δεν σου δίνει το δικαίωμα να αμφισβητείς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω τα θέματα του φόρουμ.
    Υπάρχει η διαχείριση γι αυτό.
    Σταματάω την κουβέντα εδώ γιατί δεν έχω σκοπό να κάνω @#$#% το θέμα.

Senior Member
    Όλα να γίνονται με το ζόρι πια;
    Με το ζόρι, μέχρι να συνέλθεις λίγο. Εγώ όταν ήμουν στα χάλια μου και κοίταζα το ταβάνι κλαίγοντας, ερχόντουσαν και με σηκώναν με το ζόρι για να βγω έξω. Ευτυχώς, που ήμουν με τα ρούχα στο κρεββάτι και δεν χρειαζόταν να ντύνομαι...

Τότε αγανακτώ και ξαπλώνω στο κρεβάτι να κοιμηθώ αλλά δε γίνεται τίποτα.
    Προφανώς και δεν θα κοιμηθείς. Από την δική μου εμπειρία, για να κοιμηθείς σε τέτοιες φάσεις της ζωής σου, πρέπει να κουτουλάς από την κούραση...

Σε κάποια φάση πριν κανα χρόνο περίπου αυτό με είχε ρίξει φοβερά, ξάπλωνα συνέχεια και είχα ανησυχήσει. Και να που τώρα ξανάρχεται. Ίσως είναι και η αγωνία μου που έρχεται το καλοκαίρι, θα σταματήσω να δουλεύω, θα σταματήσουν και οι δραστηριότητές μου και φοβάμαι μην το ξαναπάθω.
    Μην σκέφτεσαι το ότι θα ξαναφτάσεις στην περσινή σου φάση, γιατί είναι φαύλος κύκλος. Είναι αυτό που λέμε αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Να πεισμώσεις και να πεις: Όχι ξανά εγώ σε αυτή τη φάση. Γιατί για θυμήσου? Τι κέρδισες πέρσυ? Τίποτα. Μόνο έχασες χρόνο. Δες την απουσία δουλειάς σαν ευκαιρία να κάνεις ότι δεν προλάβαινες με τη δουλειά. Πήγαινε γυμναστήριο, πήγαινε για μπάνιο, βοήθησε άλλους ανθρώπους.

Όσο για φίλους λίγο δύσκολο. Από τις δραστηριότητές μου έχω κάνει κάποιες γνωριμίες αλλά δεν μπορώ να κάνω παρέες.
    Να μπορέσεις! Γιατί μπορεί να βγεις με 1, 2, 10 ανρθώπους που δεν θα ταιριάξετε, αλλά μέσω αυτών μπορείς να βρεις και κάποιον που θα ταιριάξεις. Μην κλείνεις πόρτες!

Senior Member
    το γεγονός πως μπαίνει κάποιος σε φόρουμ ψυχολογίας δεν σημαίνει αυτόματα πως έχει μια ψυχική ή ψυχολογική πάθηση και ότι χειρότερο μπορεί να συναντήσει σε ένα τέτοιο χώρο ένα ευαλωτο άτομο, είναι γουανα μπι ψυχολόγοι που μόνο κακό μπορούν να του κάνουν.
    Απο κει και πέρα, επειδή στην έχω πει κανα δυο φορές για τις "διαγνώσεις" σου, δεν σου δίνει το δικαίωμα να αμφισβητείς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω τα θέματα του φόρουμ.
    Υπάρχει η διαχείριση γι αυτό.
    Σταματάω την κουβέντα εδώ γιατί δεν έχω σκοπό να κάνω @#$#% το θέμα.
    ε σιγουρα δεν μπαινουν ολοι για να μειωνουν τους αρρωστους και να νοιωθουν ανωτεροι οπως κανεις εσυ

Senior Member
    Ρε παιδιά μην μαλώνετε.

Η stirixi θέλει στήριξη!!!

Παιδιά σας υπερευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μην τσακώνεστε και για πάρτη μου! Αν και νιώθω λίγο κολακευμένη! Λοιπόον Κουξουμουξου, αυτό που νομίζω ότι μου συμβαίνει είναι ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι όσον αφορά το πού βρίσκεται η ζωή μου κι αυτά με τα οποία ασχολούμαι. Δηλαδή περιβάλλομαι από άτομα που είναι πολύ ανεβασμένα κοινωνικά ξεκινώντας από τη μητέρα μου η οποία έχει γράψει και βιβλία! Εγώ πώς τα κατάφερα και παρόλο που έχω τελειώσει πανεπιστήμιο ακριβώς επειδή έχασα πολύ χρόνο επειδή την είχα δει καλλιτέχνης, δεν κατάφερα να κάνω τίποτα στη ζωή μου. Εντάξει αν όχι τίποτα πάντως δεν κατάφερα να φτάσω τη μητέρα μου. Αλλά και γενικά κοινωνικά, έχω πρόβλημα δηλαδή θεωρώ ότι είμαι πιο κάτω κι από το μέσο όρο. Χρωστάω χρήματα σε τράπεζες και τέτοια, έχω μια δουλειά αλλά τελειώνει η σύμβαση και δε νομίζω να με ξαναπάρουν. Οπότε
    θα βρεθώ σε μία κατάσταση όπου θα αισθάνομαι σαν παράνομη. Αν βγάλουμε αυτό που προσπαθώ να το ξεπεράσω λέγοντας ότι και άλλος κόσμος βρίσκεται σε παρόμοια θέση, αν υποθέσουμε ότι το ξεπερνάω γιατί με δυσκολία πριν από αυτή τη δουλειά το κατάφερνα, βάζουμε ότι και στην ηλικία μου είναι δύσκολο να βρω άλλη δουλειά αλλά και να βρω δεν μπορώ να δεχτώ το πόσο χαμηλό είναι το επίπεδό μου και πού θα μπορούσα να είμαι τώρα αν είχα κάνει τις σωστές κινήσεις. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να αποδεχτώ τον εαυτό μου και αυτά που κάνω.κουξουμουξου σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου, με βοηθάνε πολύ. Για παρέες το προσπαθώ πραγματικά αλλά αν είσαι σε ένα χώρο και γνωρίζεις κόσμο συνήθως δεν μπορείς να πιέσεις τις καταστάσεις και να επιμείνεις για παρέα γιατί φαίνεται προβληματικό, προσπαθώ να βρω την κατάλληλη ευκαιρία και να προτείνω κατι αλλά δεν είναι πάντα εύκολο

Senior Member
    Δεν εισαι αντιγραφο της μητερας σου, εχεις δικια σου προσωπικοτητα και δικια σου ζωη. Ψαξε για τον δικο σου δρομο στην ζωη

Senior Member
    Stirixi, αυτό με το "δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου" το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί πολλές φορές το λέω κι εγώ. Μεγάλο λάθος!!! Όσο πιο πολύ το λες τόσο πιο εύκολα θα το πιστέψεις. Μην σκέφτεσαι αρνητικά, αλλά θετικά. Έχεις κάνει πράγματα, μπορεί όχι όσα θα μπορούσες, αλλά δεν βαριέσαι... Και τι έγινε δηλαδή?

Δεν χρειάζεσαι να κρίνεις αρνητικά τον εαυτό σου και να αυτομαστιγώνεσαι.

Παιδιά σήμερα θα γράψω θετικά. Πήγα στη δουλειά μετά από το βασανιστικά αργό τριήμερο και βγήκε πολύ καλά. Για περίπου 2 μήνες είμασταν χωρίς προϊστάμενο και κόντεβα να πεθάνω από τη βαρεμάρα, την κατάθλιψη...το μυαλό μου ήταν συνέχεια στο πότε θα μπορέσω να κάνω κανα τσιγάρο. Σήμερα λοιπόν ήταν η καινούργια διευθύντρια μαζί με την παλιά διευθύντρια κι από την πίεση και το άγχος ένιωσα πολύ καλύτερα, σκεφτόμουν συνέχεια τη δουλειά, μου έδωσαν και δουλειά να κάνω, ενώ όλο αυτό το διάστημα, ίσως φταίνε και οι συνάδελφοί μου που δεν μου έδιναν τίποτα. ούτε τσιγάρο σκεφτόμουν ούτε τίποτα. η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω. Και μετά ένιωθα πολύ καλύτερα και κάπνιζα πιο πολύ από συνήθεια κι όχι γιατί πέθαινα για τσιγάρο. Μετά πήγα και ψώνισα κάτι, γύρισα σπίτι και λίγο πιεστικά βγήκα και μια μικρή βόλτα. Τελικά όλα νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός πλήξης και κατάθλιψης και τσιγάρου που με ρίχνει απίστευτα. Η επικοινωνία μαζί σας με βοηθάει επίσης απίστευτα. Ακόμη και με αυτά που γράφω η ίδια συνειδητοποιώ ένα σωρό πράγματα. Το μυαλό μου πάει συνέχεια στο να κριτικάρω τον εαυτό μου και επίσης οι κριτικές προς τον εαυτό μου μερικές φορές είναι σα να θέλω να είμαι τέλεια. Φιλιά πολλά.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast