γεια σας παιδιά - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    προσπαθησε να μην σκεφτεσαι τα προβληματα για λιγο για να παρεις μια ανασα

χαθήκαμε. Δεν ξέρω αν πρόκειται κανείς να ξαναδιαβάσει το μήνυμά μου. έχω γράψει και σε άλλο σημείο μήνυμα. Ενώ είμουν αρκετά καλά, είχα μπει και σε μια τράπεζα χρόνου και είχα βρει άλλες ενασχολήσεις εκεί ξαφνικά έγινε το μεγάλο μπαμ. Μεσολάβησε μια βδομάδα άδειας όπου πήγα διακοπές με ένα φίλο μου, κάτι μεταξύ φιλίας και σχέσης που γνωριζόμαστε χρόνια πολλά και που είναι πολύ μεγαλύτερός μου και πιεζόμουν αφόρητα μαζί του παρόλο που είχε και καλές στιγμές η όλη φάση. Γύρισα σε μια χάλια κατάσταση, να μην μπορώ να σταθώ ούτε λεπτό, σε σημείο να θέλω να πάω σε ψυχιατρείο, τελικά πήγα σε μια μη κυβερνητική οργάνωση που πηγαίνω κι έχει και ψυχιάτρους ,μου είπαν ότι είμουν στα όρια αποδιοργάνωσης μου έδωσαν ένα ηρεμιστικό και είμουν καλύτερα. όλη τη βδομάδα είμουν εκεί όπου βοηθούσα στη γραμματεία και το γραφείο του γιατρού κι έτσι πέρασα τη βδομάδα. Το σαββατοκύριακο συνεχώς ξαπλώνω παίρνω και ηρεμιστικά και περιμένω μια βδομάδα ακόμα στη δουλειά που δεν ξέρω πώς θα βγει. μου έχουν ξαναγράψει στο φόρουμ να κάνω συνεχώς πράγματα με το ζόρι και να μην μένω στο κρεβάτι αλλά δεν ξέρω. Βοηθήστε με και πάλι σας παρακαλώ. Δόστε μου καμιά συμβουλή. ό,τι μου έχετε γράψει κατά καιρούς με βοηθάει πολύ

Senior Member
    ε, τουλαχισττον τωρα εμαθες να μην πιεζεσαι

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε, τουλαχισττον τωρα εμαθες να μην πιεζεσαι
    ίσως έχεις δίκιο. όλο μου το είναι αντέδρασε σε αυτό που συνέβαινε. όμως αυτό που έπαθα δεν το εύχομαι σε κανέναν. τα είδα όλα. ένιωθα τελείως άχρηστη. Δεν μπορούσα να κάνω ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο αυτό στην οργάνωση που πήγα και που ήταν σα να πήγαινα σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως είχα ανέλπιστα ένα θετικό μήνυμα ότι μπορεί να με κρατήσουν στη δουλειά και όλα πήγαν καλά. Ξαφνικά συνήλθα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα λέμε. Εσύ γράφεις καθόλου για τα προβλήματά σου κάπου; Αν έχεις δηλαδή από αυτά...

Τι τα ήθελα τα καλά; Κάθε φορά αυτό παθαίνω. Λίγο καλά για κάποιο λόγο ή μετά από κάποια δραστηριότητα και μετά το απολυτο κενό. ΝΙώθω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα μα τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω ούτε τα καθημερινά. Το έχει πάθει κανείς αυτό;

Senior Member
    ναι, στηριξη, οι περισσοτεροι το εχουμε, μην παραδινεσαι ομως γτ αντεχουμε και αλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by stirixi View Post
    Τι τα ήθελα τα καλά; Κάθε φορά αυτό παθαίνω. Λίγο καλά για κάποιο λόγο ή μετά από κάποια δραστηριότητα και μετά το απολυτο κενό. ΝΙώθω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα μα τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω ούτε τα καθημερινά. Το έχει πάθει κανείς αυτό;
    καλή μου στήριξη, όλη αυτή η εσωτερική πάλη που προσπαθούμε μάταια να την σταματήσουμε βρίσκει διέξοδο για να μας δείχνει ότι το πρόβλημα υπάρχει..
    κι όσο δεν θέλουμε να δεχτούμε ότι ζούμε μέσα σε μια δύσκολη πραγματικότητα τόσο το πρόβλημα θα διαιωνίζεται! Και συνήθως δεν θέλουμε να το δεχτούμε
    αυτό γιατί τότε χρειάζεται και να δουλέψουμε σκληρά για να το αλλάξουμε.. κι όσο εξακολουθούμε να το παραβλέπουμε αυτό είναι εκεί και βρίσκει τον τρόπο
    κάθε φορά να μας κάνει δυσάρεστα αισθητή την παρουσία του, για να μας θυμίζει ότι όλ' αυτό που ζούμε είναι το μόνο δυσάρεστο που τελικά το τροφοδοτεί.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    ίσως έχεις δίκιο. όλο μου το είναι αντέδρασε σε αυτό που συνέβαινε. όμως αυτό που έπαθα δεν το εύχομαι σε κανέναν. τα είδα όλα. ένιωθα τελείως άχρηστη. Δεν μπορούσα να κάνω ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο αυτό στην οργάνωση που πήγα και που ήταν σα να πήγαινα σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως είχα ανέλπιστα ένα θετικό μήνυμα ότι μπορεί να με κρατήσουν στη δουλειά και όλα πήγαν καλά. Ξαφνικά συνήλθα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα λέμε. Εσύ γράφεις καθόλου για τα προβλήματά σου κάπου; Αν έχεις δηλαδή από αυτά...
    τα προβληματα ειναι στο μυαλο μου, αυτα που μπορω να λυσω τα λυνω, αυτα που δεν μπορω προσπαθω να μην τα σκεφτομαι
    Last edited by axl100; 29-07-2012 at 17:30.

Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΙΡΙΧΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΟΤΑΝ ΙΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΛΩΓΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ, ΞΕΧΝΟΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ?
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΤΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.
    ΘΕΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ?
    ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΕΓΟΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.
    ΜΙΝ ΣΚΕΥΤΕΣΕ ΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
    ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΟΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΝΩ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΘΕΛΩ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΑΠΟΚΛΙΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.
    ΜΙΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕ ΣΟΥ. ΙΤΑΝ ΔΙΚΕ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ.

Quote Originally Posted by KOSSTAS View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΙΡΙΧΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΟΤΑΝ ΙΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΛΩΓΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ, ΞΕΧΝΟΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ?
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΤΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.
    ΘΕΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ?
    ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΕΓΟΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.
    ΜΙΝ ΣΚΕΥΤΕΣΕ ΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
    ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΟΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΝΩ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΘΕΛΩ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΑΠΟΚΛΙΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.
    ΜΙΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕ ΣΟΥ. ΙΤΑΝ ΔΙΚΕ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ.
    Αγαπητέ Κώστα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν έχω κάνει οικογένεια κι αυτό είναι που με πονάει πολύ. Να αγαπάμε τις επιλογές μας οκ. και τι γίνεται όταν τις συγκρίνουμε με τους γύρω μας και μετανοιώνουμε για' αυτές; πώς γίνεται να είμαστε τελείως αδιάφοροι όταν βλέπουμε τη ζωή γύρω μας, γυναίκες ολοκληρωμένες έστω και με προβλήματα, και να μη δίνουμε σημασία; Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή μου να μην κάνω οικογένεια αλλά λάθος επιλογές γενικά που με έκαναν να μην γνωρίζω κανένα και να μην μπορώ να κάνω σχέση;Τα ξέρω πάλι αυτά. ότι δεν πρέπει να μετανοιώνουμε για τίποτα, να αγαπάμε τις επιλογές μας, τον εαυτό μας. Θα τα προσπαθήσω. Αν και όλος αυτός ο αγωνας με κουράζει.Δεν μπορώ να αγαπήσω τον εαυτό μου δυσκολεύομαι. Πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και τώρα μάλλον θα συνεχίσω σε μια δουλειά αρκετά καλή την οποία όμως βαριέμαι. Είμαι αρκετά όμορφη. Δεν΄έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την εμφάνισή μου. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα δυστυχώς, καπνίζω συνέχεια τσιγάρα. Έχω την τάση να παίρνω ηρεμιστικά για να κοιμάμαι συνέχεια. Τι να κάνω; Ο εαυτός μου, ο εαυτός μου, πρέπει να τον αγαπήσω. Οκ θα προσπαθήσω.

Banned
    Αγαπητέ Κώστα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν έχω κάνει οικογένεια κι αυτό είναι που με πονάει πολύ. Να αγαπάμε τις επιλογές μας οκ. και τι γίνεται όταν τις συγκρίνουμε με τους γύρω μας και μετανοιώνουμε για' αυτές; πώς γίνεται να είμαστε τελείως αδιάφοροι όταν βλέπουμε τη ζωή γύρω μας, γυναίκες ολοκληρωμένες έστω και με προβλήματα, και να μη δίνουμε σημασία; Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή μου να μην κάνω οικογένεια αλλά λάθος επιλογές γενικά που με έκαναν να μην γνωρίζω κανένα και να μην μπορώ να κάνω σχέση;Τα ξέρω πάλι αυτά. ότι δεν πρέπει να μετανοιώνουμε για τίποτα, να αγαπάμε τις επιλογές μας, τον εαυτό μας. Θα τα προσπαθήσω. Αν και όλος αυτός ο αγωνας με κουράζει.Δεν μπορώ να αγαπήσω τον εαυτό μου δυσκολεύομαι. Πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και τώρα μάλλον θα συνεχίσω σε μια δουλειά αρκετά καλή την οποία όμως βαριέμαι. Είμαι αρκετά όμορφη. Δεν΄έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την εμφάνισή μου. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα δυστυχώς, καπνίζω συνέχεια τσιγάρα. Έχω την τάση να παίρνω ηρεμιστικά για να κοιμάμαι συνέχεια. Τι να κάνω; Ο εαυτός μου, ο εαυτός μου, πρέπει να τον αγαπήσω. Οκ θα προσπαθήσω.
    ειμαστε θυματα του ανταγωνισμου. κακως το βλεπεις ετσι ρομαντικα αφου σε πληγωνει.

Senior Member
    ωραια,με τη δουλεια ολα καλα,οποτε εστιασε στο αλλο θεμα που σε χαλαει, η ελλειψη συντροφου.. τα τσιγαρα θα τα κοψεις μονο οταν νιωσεις πιο δυνατη εσωτερικα, οποτε προς το παρον, ασ'το αυτο!

Member
    ΝΑΙ ΙΜΑΣΤΕ ΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΑΓΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣ ΜΑΣ ΛΥΠΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Member
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΕΧΝΗ ΤΙ ΕΝΩΕΙΣ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΚΑΝΕΣ?

Member
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΖΩΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΠΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΠΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast