φοβος για τους παπαγαλους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
    Junior Member

φοβος για τους παπαγαλους

καλησπερα παιδια ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ σας. το εμαθα απο εναν φιλο ο οποιος προσπαθει οσο μπορει να μου συμπαρασταθει σε οσα περναω και μου το προτεινε. Εχω παρα πολλα θεματα που πρεπει να λυθουν αλλα επειδη δεν γνωριζω ακομη την πολιτικη προστασιας των προσωπικων δεδομενων απο το εν λογω φορουμ, θα αρκεστω να σας μιλησω για αυτο που θεωρω το πιο απλο:

Φοβαμαι παρα πολυ τους παπαγαλους. Γενικα με τα πουλια δεν εχω ιδιαιτερα καλη σχεση, αλλα οι παπαγαλοι ειναι το κατι αλλο. οχι μονο ειναι παρα πολυ μεγαλοι, αλλα εχουν και παρα πολυ περιεργη και σουβλερη μυτη. δηλαδη φοβαμαι οτι μπορει ενας παπαγαλος να μου επιτεθει και να με πληγωσει. πχ ημουνα το καλοκαιρι σε ενα νησι και ενα μαγαζι ειχε απ εξω δυο παπαγαλους. δεν μπορεσα να μπω μεσα. τρομαξα παρα πολυ. και το ασχημο ειναι οτι βλεπω στον υπνο μου εναν συγκεκριμενο πρασινο παπαγαλο να μου μιλαει και μετα να μου κατασπαρασει τα σωθικα. και εγω καθομαι στο ονειρο ανημπορος και τον βλεπω να με τρωει. και αυτα που λεει πρεπει να ειναι αραβικα (- μια ξενη γλωσσα τελος παντων) και σας το λεω πως ειναι καποια γλωσσα ξενη γιατι και εγω του απανταω και στο ονειρο συνεννοουμαι με τον παπαγαλο.

εχετε εσεις καποια αντιστοιχη φοβια για τους παπαγαλους, ή εστω για καποιο πετουμενο;;

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Member
    και μετα αγορασε ενα παπαγαλακι!!! να δεις οτι δεν προκειται να σου κανει τιποτα :P

Senior Member
    δεν σε παρηγορει το γεγονος, οτι δεν κυκλοφορουν ελευθεροι,παπαγαλοι στην ελλαδα?
    προτεινω να αποφευγεις τις ζουγκλες και ολα θα πανε καλα

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Junior Member
    ενταξει νομιζω πως αυτο το φορουμ δεν ειναι σοβαρο καθολου. το διεπει μια αμετροεπεια, αυτα τα μηνυματα με τα βιντεο με τους παπαγαλους τι ειναι;;; ερχετε καποιος λεει καποια πραγματα τα οποια μπορει να κρυβει μεσα του, και εσεις καθεστε ειρωνευεστε, βαζετε βιντειο με παπαγαλους, λετε για το ιντιμιντια και οτι αλλο ασχετο θελετε. Καπως ο διαχειριστης του φορουμ θα πρεπει να κατεβασει το βιντεο με τους παπαγαλους (- το οποιο δεν ειδα καν, φοβαμαι) τουλαχιστον ως ενδειξη και αποδειξη μιας ελαχιστης σοβαροτητας που θα πρεπει να διακατεχεται απο το σιτε σας. Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να βρω εναν σοβαρο ανθρωπο που να εχει την ιδια φοβια με μενα ή καποια αντιστοιχη και να μπορεσουμε να την συζητησουμε.

Senior Member
    οχι πειτε μου,δεν ειναι λιγο εως πολυ τρολ το θεμα?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Παντως ο νεος πετυχε τροποποιηση ποστ ποου αλλοτε δε γινονται!! ευγε!!

xaxa εσυ και η Ρουλα Κορομηλα.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Junior Member
    ευχαριστω την διαχειριση και εκφραζω την αμεριστη ικανοποιηση μου για το οτι δεν αφησε να μετατραπει αυτο το θεμα σε τρολλ θεμα. N.Princess οχι δεν ειναι καθολου τρολλ το θεμα και αμα ειχα σκοπο να κανω κατι τετοιο θα εμπαινα στους αλλους μιτους και θα εγραφα βλακειες.
    αλλα οντως εχω προβλημα με τους παπαγαλους και για τον λογο αυτο προσπαθησα να το μοιραστω μαζι σας. και το μονο που εισεπραξα οταν ανοιξα το παρον θεμα -τουλαχιστον αρχικα- ηταν φρασεις που το διακωμοδουσαν και οι οποιες κινουνταν στα ορια του χλευασμου. Εσεις δηλαδη δεν εχετε καποια αντιστοιχη φοβια;; εγω οντως φοβαμαι τους παπαγαλους παρα πολυ οπως επισης και αναβοσβηνω το φως πριν βγω απο ενα δωματιο παρα πολλες φορες γιατι φοβαμαι μην παθει κατι καποιος δικος μου ανθρωπος. (- το συγκεκριμενο δεν πρεπει να ειναι φοβια, δεν ξερω τι ειναι, δεν εχω επισκεφτει ποτε καποιο γιατρο.) ενας λογος που δεν το κανω ειναι γιατι φοβαμαι πως οι γιατροι θα με εκμεταλλευτουνε και θα μου φανε τα λευτα μου. Για τον λογο αυτο και θελω να τα μοιραζομαι μαζι σας

Junior Member
    ενταξει κανενας μα κανενας δεν ασχολειται....ενα πολυ απλο παραδειγμα της φοβιας μου με τους παπαγαλους ειναι το εξης: ειμαι καργα νεοδημοκρατης (- δεν ξερω αν επιτρεπονται οι πολιτικες συζητησεις στο φορουμ, και για αυτο το επισημαινω οτι δεν ξεκινω μια τετοια, απλα χρησιμοποιω τα πολιτικα μου πιστευω για την ενισχυση του παραδειγματος). στις ευρωελογες ειχανε βγαλει σποτακια με κατι παπαγαλους που ελεγαν κοροιδευτικα τα συνθηματα του πασοκ. καθε φορα που αρχιζε η διαφημιση αλλαζα καναλι μεχρι που στο τελος μια μερα εσπασα την τηλεοραση. και εν τελει ψηφισα ΠΑΣΟΚ. μονο και μονο για τους παπαγαλους. και σας μιλαει ενας νεοδημοκρατης μεχρι το κοκκαλο!

Banned
    φανταζομαι δεν θα πινεις και καφε λουμιδη ε?

Junior Member
    τωρα θα νομιζεις πως σε κοροϊδευω και μου απαντας αναλογα. Αλλα ναι δεν πινω ουτε λουμιδη. Γενικα δεν πινω ελληνικο και γενικοτερα δεν υπαρχει ιχνος στο σπιτι μου που να θυμιζει κατι απο πουλι, ποσο μαλλον απο παπαγαλο. απορω πως καποιοι δινουν ποσα ευρω για να αγορασουν τι;;; εναν παπαγαλο

Junior Member
    h alitheia einai oti den tha empena se diadikasia na grapsw giati fobia mou alla o tropos pou antimetopizete ton nikolakis me anagazei. Biownw thn idia fobia me ton nikolakis kai den einai astio. katalabenw den einai kapio sobaro problima idikotera sthn xora pou zoume alla einai yparkto. Den einai liges oi fores pou exei tyxi na perasw eksw apo pet shop kai na tromaksw pragmatika giati afto to fenomenika xaroumeno pouli me strabokitaze. Enas logos pou enisxiete h fobia mou einai oti afta ta ypoula plasmata poles fores den ta exoun se kloubi , parakathonte pano se kapio ksilaraki h kapio omo h kati tetio den to katalabenw. Tha eixe thn idia antimetopish kapios gypas h kapios aetos h geraki, exoun akrybo sto idio gampso ramfos kai ta idia soublera nixia me enan papagalo kai mporoun na sou bgaloun ta matia sti stigmh. Telos panton den einai oraio na xlebazete thn fobia kapioy opia kai na einai afth. Eyxaristo gia to xrono sas kai nikolakhs pes mou kapio tropo na epikinoniso mazi sou wste na mirastoume to problima mas . Eitan diskolo na sykwnw to fortio monos mou toso kairo twra eimaste 2 sto melon mporei na ginoume perisoteroi kai....

Senior Member
    Φίλε nikolakis πάρε φυστίκια ακαθάριστα (με το τσίφλι τους) και βρές ένα παπαγάλο. Άπλωσε και πρότεινε με τη δεξιά παλάμη ένα φυστίκι κάθε φορά μέχρι να το πιάσει με τα νύχια. Είναι εντελώς ακίνδυνοι και φιλικοί, Θα νιώσεις υπέροχα. Αν σου φαίνεται δύσκολο να ζητήσεις την παρουσία του ιδιοκτήτη του εκεί.

Το έχω κάνει πολλές φορές. Την μοναδική φορά που δέν το έκανα ήταν όταν τους τάϊζε γνωστή και δέν ήθελα να διακόψω την υπέροχη στιγμή αγάπης τους.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Page 1 of 2 12 LastLast