ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Senior Member
    καλά έτσι πάντα θα κάνουν και το κάνουν οι περισσότεροι γονείς...
    τους δίνει μάλλον ασφάλεια, τους κάνει να αισθάνονται χρήσιμοι η καθοδήγηση των παιδιών τους.
    Και δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν λάθος.
    Αφού λοιπόν το έχεις εντοπίσει και είσαι σίγουρη για την επιλογή σου ρίχτο και στο φάδερ.
    γιατί τι θα σου κάνει δηλαδή?
    θα σε κάνει ντα?
    Και εάν δε γουστάρουν ουδέν πρόβλημα. Ας μην έρθουν και στο γάμο και πουθενά.
    Μπορείς να τα βγάλεις πέρα και μόνη σου.
    Και αμα θες να μείνεις μόνη κάντο.
    Από αυτούς ποτέ δε θα πάρεις το οκ, είναι η νοοτροπία των Ελλήνων γονιών να μην απογαλακτίζονται ποτέ από τα παιδιά τους, να τα θεωρούν κτήματά τους.
    Εγώ λέω να του το πεις.
    Θα τον πάρεις ένα τηλ και θα πεις "θα έρθω με τον αρραβωνιαστικό μου να τον γνωρίσεις γιατί το Σεπτέμβρη θα μείνουμε μαζί"
    Αν αρχίσει τα μα μου σου του εκβίασέ τον "αν δε δέχεσαι την επιλογή μου φεύγω και τώρα, νο προμπλεμ"
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    καλά έτσι πάντα θα κάνουν και το κάνουν οι περισσότεροι γονείς...
    τους δίνει μάλλον ασφάλεια, τους κάνει να αισθάνονται χρήσιμοι η καθοδήγηση των παιδιών τους.
    Και δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν λάθος.
    Αφού λοιπόν το έχεις εντοπίσει και είσαι σίγουρη για την επιλογή σου ρίχτο και στο φάδερ.
    γιατί τι θα σου κάνει δηλαδή?
    θα σε κάνει ντα?
    Και εάν δε γουστάρουν ουδέν πρόβλημα. Ας μην έρθουν και στο γάμο και πουθενά.
    Μπορείς να τα βγάλεις πέρα και μόνη σου.
    Και αμα θες να μείνεις μόνη κάντο.
    Από αυτούς ποτέ δε θα πάρεις το οκ, είναι η νοοτροπία των Ελλήνων γονιών να μην απογαλακτίζονται ποτέ από τα παιδιά τους, να τα θεωρούν κτήματά τους.
    Εγώ λέω να του το πεις.
    Θα τον πάρεις ένα τηλ και θα πεις "θα έρθω με τον αρραβωνιαστικό μου να τον γνωρίσεις γιατί το Σεπτέμβρη θα μείνουμε μαζί"
    Αν αρχίσει τα μα μου σου του εκβίασέ τον "αν δε δέχεσαι την επιλογή μου φεύγω και τώρα, νο προμπλεμ"
    μαρεσει οπως τα λες εχεις δικιο ρε συ!!!τα σκεφτομαι κ εγω, ομως δεν θελω να μαλωσω με τους γονεις μ γτ δεν νομιζω πως ειναι και ο,τι καλυερο!φυσικα αμα μου δημιουργησουν ΤΡΕΛΛΟ προβλημα εννοειται πως θα μαλωσω, αλλα κ εκει σε πιανει και μια ανασφαλεια και σκεφτομαι πως αμα παει κατι στραβα δεν θα χω που να γυρισω και δεν εχω ορεξη να βλεπω τα μουτρα τους να μ λενε ''στα λεγαμε εμεις!''!δεν θελω να δωσω δικαιωμα να μου τριψουν στην μουρη πως εκανα λαθος και να με κοιτανε μονιμως αφ υψηλου!!!καταλαβες τωρα γτ επιρεαζομαι? επειδη μου εχουνε μφυτευσει τον φοβο της αποτυχιας και των ασχημων εξ αρχης!

τους λεω πως δεν υπογραφει κανεις συμβολαιο στην ζωη ωστε να ξερουμε τι θα γινει και αν δεν προσπαθεις ποτε δεν θα μαθεις αλλα εκει κολιμενοι ολοι! τις προαλλες παλι μ λεγε η μανα μ πως δεν ειμαι ωριμη κ ετοιμη να φυγω επειδη λεει δεν εχω μεινει μονη μ ποτε!!!ε και ποτε θα γινει ? δεν ξερω πως σκοπευουν να μ το μαθουν αλλιως, δν βλεπω να τους νοιαζει, απλα με θενε εκει! κ με τουτα κ κεινα σκεφτομαι πως ναι αμα φυγω θα μ λειπει ο πατερας μ!ενω θα μεινω στην ΙΔΙΑ πολη!!!!!!!!ο αραβωνιαστικος μ θα μετακομισει απο την αλλη ακρη για να μεινει μαζι μ!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    σώπα παιδί μου που θα σου λείπουν..
    θα έχεις την ησυχία σου, τους δικούς σου ρυθμούς, θα φέρνεις όποιον θέλεις όποτε θέλεις και ναι ευκαιρία να ωριμάσεις κιόλας περισσότερο!
    μόνο καλό μπορεί να σου κάνει το να φύγεις από το πατρικό.
    Δεν πας και να μείνεις στην άκρη του κόσμου...και λένε τώρα έτσι αλλά όταν πας να μείνεις μόνη πάλι από πίσω σου θα τρέχουν.."να σου φτιάξω φαί να πάρεις μαζί, να σε βοηθήσω να σε κάνω , να σε δείξω'..
    τώρα τσινάνε..σιγά σιγά θα το συνηθίσουν και μετά άμα τύχει να πηγαίνεις θα τους ξεβολεύεις κιόλας!!στάνταρντ πράγματα..
    εντάξει μην τσακωθείς, απλώς κάνε αυτό που θέλεις γιατί ξέρεις τι γίνεται..μετά ξενερώνεις αμα στα πολυπρήζουνε κιόλας!
    Και εντάξει, πες ότι συμβαίνει κάτι και θες τη βοήθειά τους..τι θα γίνει δηλαδή?δε θα σε βοηθήσουν? ή θα σε αφήσουν μόνη?
    εσύ θα τους άφηνες λόγω ενός λάθους??
    ή μήπως δεν τους έχεις συγχωρήσει κατά καιρούς για οποιοδήποτε λάθος τους?
    εγώ νομίζω ότι απλά θέλουν το χρόνο τους να συνηθίσουν.
    Μην τους κάνεις όμως το χατήρι να σε βάζουν στο δικό τους τρόπο σκέψης...εσύ κάνε αυτό που θέλεις.
    Θεώρησέ τους σα μικρά παιδιά που θέλουν χρόνο προσαρμογής..γιατί μετά από κάποια ηλικία αυτο βασικά είναι!
    Εσύ όμως κάνε αυτό που θέλεις , ανεπηρέαστη.

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ χρησιμα οσα μ ειπες. το κακο με τους στενομυαλους και ξεροκεφαλους γονεις ειναι πως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩς ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!

Senior Member
    Και ούτε να προσπαθήσεις να τους το μάθεις.
    Δεν πρόκειται να το καταφέρεις..μάλλον τα νεύρα σου θα σπάσεις! απλώς κάνε αυτό που θέλεις ;-)

Senior Member
    το εχεις κανει εσυ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    Γεια σας, προσφατα αραβωνιαστικα και ο μονος που δεν το ξερει ειναι ο πατερας μου.δεν του το χω πει ακομα, επειδη τον φοβαμαι πως θα το παρει βαρια . θελω να το κανω ωστε να κανονισουμε με το παιδι να ρθει σπιτι να του μιλησει κλπ κ απο σεπτ με το καλο να μετακομισουμε μαζι.

η μανα μ μ πιπιλαει το μυαλο λεγοντας μ πως δεν πρεπει να το πω τωρα κλπ επειδη μπορει κατι να στραβωσει και αυτο μ την δινει γτ ειναι σαν να με γρουσουζευει! λατρευε τον πρωην μ και δεν εχει συνηθισει την νεα μ σχεση ακομα οποτε το παιζει πολυ ψιλομυτα κ ετσι

λεει να του το πω μετα το καλοκαιρι να κανουμε ''καλες διακοπες''....μα καλα.....ακομα κ οι ιδιοι οι γονεις σ, την βολεψη τους κοιτανε. τι να πω πλεον, με εχει εκνευρισει το γεγονος αλλα παραλληλα μ βαζει και σαρακι με σκεψεις πως οντως δεν ειναι καταλληλη στιγμη να το μαθει.

με εχει αγχωσει γτ σκεφτομαι πως δεν γινεται κιολας να το πω τον ιδιο μηνα που ειναι να μετακομισω!πρεπει να το ξερει να το χωνευει!μονιμως η μανα κ η αδερφη μ μου πανε κοντρα στο οτι δεν πρεπει να το πω ακομα κ πως θα το παρει ασχημα και πως πιεζεται με την δουλεια τωρα κλπ κλπ!!!!

ποια ειναι η γνωμη σας, πρεπει να το πω τωρα?
    Broken καλησπέρα,

Τι είναι αυτό στον αρραβωνιαστικό σου, που πιστεύεις ότι δε θα εγκρίνει ο πατέρας σου; (δεν εννοώ το γεγονός ότι δεν είναι ο πρώην σου)

Καλησπερα κι απο εμενα. Broken κι εγω πιστευω πως πρεπει να μιλησεις στον πατερα σου. Τις αντιδρασεις του θα τις υποστεις ειτε του το πεις τωρα ειτε αργοτερα.
    Ηθελα να σε ρωτησω ποσο καιρο γνωριζεστε με τον αρραβωνιαστικο σου. Κι απ' ο,τι καταλαβα μενετε μεχρι τωρα σε διαφορετικες πολεις και πηγαινοερχεσαι ετσι?
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    τα εχουμε 6 μηνες. και ναι μενουμε αθηνα-θεσσαλονικη και ολο αυτο το καιρο εχουμε χαλασει ενα καρο χρηματα , πιο φθηνα μενουμε μαζι! και επισης ειμαστε κατασταλαγμενοι ως προς το τι θελουμε και ειναι ο ενας τον αλλον. φυσικα και ο ενας λογος του οτι θελει να ρθει σπιτι να με ζητησει ειναι ωστε να ειναι ανετα οι δικοι μ που θα φυγω να μεινω μαζι του. αλλιως ειναι δυσκολοι κ στενομυαλοι να σε ''σπιτωσει'' καποιος χωρις κατι επισημο! φυσικα το ''να με σπιτωσει'' δεν ισχυει αφου δουλευω αλλα στους γονεις δν εχει σημασια, αμα εισαι κοριτσι σε ''σπιτωνουν'' ασχετα αν εχεις μισο μεριδιο στα εξοδα κ εσυ!

οτιδηποτε μπορει να τους χαλασει και ειδικα το οτι ''θελει'' να με παρει μακρια τους και καλα. να μεινω αλλου!!!!!!!μεσα απο αυτο,βρισκουν πολλες δικαιολογιες. η κριση πχ, μ λεει πως δεν ειναι καιρος για τετοια, πως θα μετανιωσω αμα φυγω, πως δεν ειναι ευκολα οπως τα σκεφτομαι, πως δεν θα χω τις ανεσεις μου, πως ετσι πουλαω τους δικους μ, πως αμα κανω λαθος δεν εχει γυρισμο κ πως θενε να με προστατεψουν απο το λαθος του να μεινω μονη μ καπου και να μην μπορω να τα βγαλω περα και γινω ρομπα μετα κ γυρισω με την ουρα στα σκελια!τετοια με τρομαζανε!ολα αυτα!εκει δλδ που το χα αποφασισει πριν μηνες, αμεσως ακουσα αυτα και δεν το εκανα!

τωρα ειναι αλλιως ομως επειδη δεν θα μαι μονη μ θα μαι μαζι του και θα τα βγαζουμε περα κ επισης κανουμε και τοσα σχεδια στα οποια δν μενει κ εκεινος σε λογια, κανει πραξεις . πραγμα που μ δινει ασφαλεια, κ το γεγονος πως θα αφησει την πολη του κ την οικογενεια του για να ρθει εδω μαζι μ. αμα δεν μεινουμε μαζι δεν εχει νοημα να κραταμε την σχεση ετσι με το περα δωθε κ επισης δεν βγαινει οικονομικα!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Mην ακους τπτ, κανε αυτο που θες, δικια σου η ζωη, δικες σου οι αποφασεις, και αν εχουν συνεπειες, εισαι μεγαλο παιδι να της αντιμετωπισεις. Οι γονεις πρεπει να μας σπρωχνουν να φυγουμε απο τη φωλια, αυτο ειναι αγαπη, οχι να μη αφηνουν να στηριχτουμε στα ποδια μας και να γινομαστε αναπηροι, να μας συμβουλευουν διακριτικα και οχι να μας πιπιλιζουν τον εγκεφαλο, να μας τρομαζουν και να μας δημιουργουν ενοχες, και να ειναι εκει οποτε τους χρειαζομαστε, οχι να τους πιανουν οι εγωισμοι α στα ελεγα εγω και βλακειες, αυτοι ειναι εγωισμοι του χειριστου ειδους.. Αυτο πες τους ηρεμα και απλα. Μια φορα, και ας τους να τα χωνεψουν.

Δεν διαφωνω με την συγκατοικηση και το θεμα σχετικα με τους γονεις, αλλα εμενα οι 6 μηνες μου φαινονται εξαιρετικα λιγοι για αρραβωνα, ειδικα δεδομενης της αποστασης. Θελω να πω μεσα σε 6 μηνες και οντας ουσιαστικα μακρυα απο τον αλλον, οσο ερωτευμενος και αν εισαι, τον ξερεις ελαχιστα. Δεν εχει δοκιμαστει η σχεση. Διακρινω απλως μια βιασυνη.
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    ναι ειναι βιασυνη, επειδη θελουμε να μεινουμε μαζι, αλλιως δεν γινεται. ο αραβωνας εγινε γι αυτο το λογο. ωστε να μην μ σπανε τα μπιπ παραπανω για τους λογους που ανεφερα. αμα δεν τους ενοιαζε θα εμενα μαζι του απλα και τερμα η ιστορια, ελα ομως που δεν γινεται. γιατι δεν μενουμε στην ιδια πολη, πρεπει οποτε να γινει κατι πιο δραστικο.

Senior Member
    ηταν ετσι απ τον 1ο μηνα και δεν εχει αλλαξει. το εμποδιο ειναι η αποσταση, ποσο καιρο θα κρατουσε με το πηγαιν ελα. κανα 2 χρονια? εκει τ ο κοβω. συμφωνησαμε πως δεν θα χαλασει η σχεση ετσι ουτε την ξεκινησαμε για πλακα φυσικα, γι αυτο γινεται ο,τι γινεται.

Senior Member
    Νομίζεις ότι να το καθυστερείς σε βοηθάει?ισα ισα η σκέψη σου είναι κολλημένη κ σε φέρνει αντιμέτωπη με τις ενοχές σου απέναντι σε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωή σου (τον πατέρα σου).Οσο πιο γρήγορα πάρεις την απόφαση να το πεις τόσο πιο γρήγορα θα νιώσεις κ ώριμη κοιτώντας μέσα σου .Προχωρησέ το κ σήμερα αν γίνεται κ να ξέρεις όποια κ να είναι η αντίδραση του πατέρα σου θα το δεχτεί με τον καιρό γιατί είσαι παιδί του.το να κρατάς αυτό το μυστικό ο χρόνος δεν είναι υπέρ σου μάλλον υπέρ της μητέρα σου κ της αδελφής σου ή του φόβου σου που ενδεχομένος να έχεις χτίσει γύρω από τη σχέση σου,απελευθερώσου DoLL .
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    hlianna σε ευχαριστω κ σενα για την απαντηση σου. εχετε ολοι δικιο αλλα πως να το κανω ωστε να το πω σωστα και να μην κανω λαθος?ο τροπος εχει σημασια!δεν ξερω πως και που!!!!!!!!!!!!!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast