Results 1 to 3 of 3
Thread: ευχαριστω
-
29-05-2012, 16:07 #1
ευχαριστω
ηθελα να σας ευχαριστησω ολους κανεις δεν μ απαντησε στο θεμα ζαλαδες ατονιες!!!!!απλα πιτευω οτι ο καθενας λεει τ προβλημα τ περιμενει απαντηση και μετα σε γραφει!!!!αυτα!!!να ειστε ολοι καλα!
- 29-05-2012, 17:54 #2
Αγαπητη φίλη μην θυμώνεις.
Απλά όλοι εδώ έχουν ο καθένας τα προβλήματά του, άλλος μικρά και άλλος μεγάλα.
Πολλές φορές θέλω να γράψω αυτά που νοιώθω ή να απαντήσω σε κάποιον και νοιώθω τόσο πολύ αποδυναμωμένη (που κακώς ίσως) δεν το κάνω και με τραβάει πίσω.
Κατά την προσωπική μου εμπειρία και άποψη οι ζαλάδες πάνε μαζί με την ατονία και ένα σωρό άλλα συμπτώματα, που στον καθένα μας εκδηλώνονται κάπως διαφορετικά. Επίσης εγώ είχα ναυτία και ανακατωσούρα στο στομάχι. Χθες το βράδυ να φανταστείς ξύπνησα γύρω στις 5 και εβαλα κλιματιστικό στο δωμάτιο γιατί ένοιωθα απίστευτη ζέστη (που εγώ ποτέ δεν ξυπνάω τη νύχτα). Και άλλα τέτοια...
Ρώτα ό,τι θες και μην αγανακτείς με τις καθυστερημένες απαντήσεις των φίλων...όλοι βράζουμε στο ίδιο ''καζάνι''...
Άν θες μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις και μέσω email, αν νοιώθεις ότι κάτι τέτοιο θα σε βοηθούσε πιο πολύ.
29-05-2012, 18:16 #3
η απαντηση σου μου εδσε κουραγιο κ δυναμη!!!!κ εγω σημερα τ πρωι ξυπνησα στις 6 δεν ξερω τον λογο ημουν ανησυχει!!!!γενικα ειμαι καλα εχω ξεπερασει πολλες απο τις φοβιες μου αλλα η ζαλαδα και η ατονια δεν λενε ν φυγουν!!!!βεβαια ειχα καιρο ν νιωσω ισως λιγο η κουραση απο την δουλεια κ ο καιρος ν μ χαλασε!!!!τι ν πω εχεις δικιο ισως λαθος μου μ αυτο το μνμ απλα απογοητευτικα!!!!εσυ τ συμπτωματα κ φοβιες εχεις?εφω φοβαμαι αρρωστιες κ το παραμικρο πονο η μελανια,φοβαμαι ν μενω μονη μου φοβαμαι μην λιποθυμη κ πεσω κατω κ δεν μ βρει κανεις δεν τ εχω παθει ποτε αλλα το νιωθω!!!!