Results 1 to 5 of 5
Thread: Καλώς σας βρήκα !
-
30-05-2012, 11:39 #1
Καλώς σας βρήκα !
Χαίρομαι για την ύπαρξη αυτού του φόρουμ σας χαιρετώ και θέλω να πω λίγα πράγματα για μένα !
Θέλω να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους πάσχουν από διπολική διαταραχή (ψύχωση) όπως εγώ που εδώ και δώδεκα χρόνια είμαι σε μια σταθερή συναισθηματική κατάσταση (νορμοθυμία) απολαμβάνοντας την ζωή μου ,την οικογένειά μου την δουλειά μου και τους φίλους μου !
Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Αυτό έγινε όταν αποφάσισα να παίρνω σταθερά και χωρίς να διακόπτω τα φάρμακά μου και άρχισα εντατική ψυχοθεραπεία . Πριν το κάνω αυτό έκοβα τα φάρμακα και για δέκα χρόνια ζούσα μια κόλαση μπαινοβγαίνοντας στις ψυχιατρικές κλινικές σε φάσεις μανίας κυρίως και κάνοντας τη ζωή δύσκολη στον περίγυρό μου.
Ο Θεός με βοήθησε και δεν έχασα την δουλειά μου και την οικογένειά μου αλλά αντίθετα με στήριξαν πάρα πολύ !
Τώρα απολαμβάνω πλήρη υγεία ,νιώθω ικανός και πλήρης και ευτυχισμένος και τα φάρμακα δεν με πειράζουν καθόλου !
Εύχομαι και σε όλους εσάς που έχετε το ίδιο πρόβλημα να είστε υγιείς (παίρνοντας τα φάρμακά σας) και να απολαμβάνετε την ζωή σας όπως κι εγώ !
- 30-05-2012, 16:09 #2
καλως ηρθες και χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που πασχουν απ αυτη το δραμα οπως πολλοι απο μας και το βλεπεις θετικα και σου παει θετικα. keep going
I m a Good Person With Bad Attitude
30-05-2012, 22:52 #3
Καλησπερα κ καλως ηρθες
επιτελους ενα αισιοδοξο μηνυμα,ποσο με χαροποιησε!! Χαιρομαι παρα πολυ,σου ευχομαι ο,τι καλυτερο κ σε ευχαριστω πολυ,γιατι πηρα δυναμη κ κουραγιο απο σενα κ το τοπικ σου(κ εγω απο διπολικη πασχω),να εισαι παντα καλα!!
(soulmatesNeverDie!!!)
31-05-2012, 12:00 #4
Πάντως θέλω να εξομολογηθώ πως καταλαβαίνω όλους εσάς που διακόπτεται την θεραπεία σας ,γιατί κι εγώ ακόμα κι ύστερα από τόσα χρόνια καλής υγείας στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι ,μου περνάει η ιδέα μήπως τώρα που έχω σταθεροποιηθεί μπορώ και χωρίς φάρμακα ;Αλλά μετά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μια παγίδα ! Εσείς τι λέτε ;
31-05-2012, 13:10 #5