Σκέψεις που με τρελαίνουν - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    [QUOTE=nflu;352405]το κρεατακι γλυκο μου κοριτσι γυρω απο τα κοκαλα,εχει καποιο σκοπο που υπαρχει...αλλιως θα γεννιομασταν αποστεωμενοι.....[QUOTE]

με ειρωνεύεσαι;
    Επειδη με ενδιαφέρει η ζωή συμβαίνουν όσα συμβαίνουν
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]

Senior Member
    [QUOTE=ella2;352453][QUOTE=nflu;352405]το κρεατακι γλυκο μου κοριτσι γυρω απο τα κοκαλα,εχει καποιο σκοπο που υπαρχει...αλλιως θα γεννιομασταν αποστεωμενοι.....

με ειρωνεύεσαι;
    Επειδη με ενδιαφέρει η ζωή συμβαίνουν όσα συμβαίνουν
    Απο οσα σου εγραψα.. αυτο μονο συγκρατησες;και εβγαλες και το πορισμα οτι σε ειρωνευομαι;
    οχι καθολου δεν σε ειρωνευομαι.. μιλαω πολυ σοβαρα ,γιατι αυτο που κανεις στον εαυτο σου το καταλαβαινεις ή οχι βαζει την ζωη σου σε κινδυνο....
    και με ποιο τροπο δειχνεις ενδιαφερον για την ζωη στερωντας απο τον εαυτο σου την τροφη;Μπερδευτηκα....

Senior Member
    Συγνώμη,οχι απλα απο τον τρόπο που έγραψες εκεινη τη πρόταση ετσι μου φάνηκε.
    Δεν εννοώ οτι δειχνω ενδιαφερον με ετσι τρόπο,αλλα επειδη ενδιαφερομαι ισως εφθασα εδω που ειμαι.
    Αν δεν ενδιαφερόμουνα για το τι συμβαινει γυρω μου,σε μένα η σε αλλους δεν θα υπηρχε ο πόνος.
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]

Senior Member
    οκ ella,εριξα και μια συντομη ματια στα θεματα που εχεις ανοιξει και ειδα οτι υποφερεις απο καταθλιψη.. πετυχα ενα θεμα που λες οτι πιεζεις πολυ τον εαυτο σου με γυμναστικη κλπ.
    Ας αφησουμε ολα τα αλλα.. κι ας μεινουμε ομως στο θεμα.. αφου κανεις και γυμναστικη εντατικα εχεις την δυνατοτητα να εισαι κορμαρα,γιατι το χαλας μονη σου κι αντι να εχεις ενα σφιχτο υγιες κορμακι (κατι που ευχονται ολα τα κοριτσια)θελεις να γινεις μια σκελετουλα;
    Εσυ εχεις τον τροπο και την δυναμη να το κανεις(που αλλες τον δεν εχουν,γιατι ειναι βαρια η καλογερικη)) και δινεις μια και το χαλας... γιατι κοριτσακι μου;

Senior Member
    ελλα μου ποσο χρονων εισαι? εχω περασει ανορεξια 1 χρονο και βουλιμια 3 χρονια εν συνεχεια...ηταν δραματικη περιοδος..οσο και αδυνατη να ημουν ηθελα ολο και πιο κατω...ειναι ενας φαυλος κυκλος δυστυχως...τρως->αισθανεσαι ασχημα-> το αποβαλεις με καθε τροπο (καθαρτικα, εμετο, εντονη γυμναστικη κτλ)...ειχα φτασει 54 κιλα με υψος 1.70. σαν κιλα μπορει να μην φαινονται γενικα λιγα, στον δικο μου σωματοτυπο φαινοντουσαν εξαιρετικα λιγα ομως... (ειμαι βαρυκοκκαλη, τοτε γυμναζομουν πολυ, φαινοντουσαν κανονικα πολυ εντονα τα κοκκαλα μου)...ποσο μαλλον τα δικα σου 39???? θα σου πω κατι ως ομοιοπαθουσα και αν θελεις, το πιστευεις...οταν μπεις σε αυτο το τρυπακι, σε αυτον τον κικεωνα, οσο και χαμηλο βαρος να χεις, δεν θα το ευχαριστιεσαι...βρες αλλου την ουσια, η ζωη ειναι πολυ σημαντικη, ειναι κριμα να την σπαταλαμε ετσι..εγω τωρα ειμαι 24...και εχω χασει πολλα χρονια αναζητωντας την ευτυχια σε λαθος πραγματα! μην την πατησεις και εσυ ετσι...

Senior Member
    Έχει δυο μερες που η γυμναστική παει ταξιδι (εκτος τα βραδια).Οσο μου μιλαει κάποιος φαινεται με σταματάει..
    Λίγα κιλά θελω να χάσω μόνο.

Senior Member
    το ξέρω οτι η ζωη ειναι σημαντικη,αρκετα αντεχω edim. οσο αντεχω κατι ειναι κι αυτο

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Εlla αφου σε ενδιαφερει η εμφανιση, να ξερεις οτι με την ανορεξια και γενικα με την προσληψη ελαχιστων θερμιδων για παρατεταμενο διαστημα, χαλαει το δερμα, πεφτουνε τα μαλλια, χαλανε τα δοντια, εμφανιζεται ανεπιθυμητη τριχοφυια, και δε θα εισαι πια το φρεσκαρουδι κοριτσακι με την νεανικη λαμπερη εμφανιση. Θαμπωνει ολο το σωμα, γερναει. Και ναι αυτες οι παρενεργειες μπορουν να μεινουν και αφου επανελθεις αργοτερα σε φυσιολογικη διατροφη και βαρος.

Page 3 of 3 FirstFirst 123