Results 16 to 19 of 19
Thread: Πρεπει καπου να τα πω.
-
31-05-2012, 18:55 #16
Εγω παντος μεγαλωσα σε οικογενεια που δεν γινοταν της *******ς οπως και πολλοι φιλοι μου και μας θεωρω ισορροπημενα ατομα και φυσιολογικα. Κι ας μην εχουμε γαμησει 1000 γκομενες ο καθενας οκ? Οχι δεν πιστευω πως εχει καταντησει καπως η κοινωνια. Την κοινωνια εγω κι εσυ την αποτελουμε. Ολα αυτα τα σημεια και τερατα που λενε ολοι απλα εγω δεν τα βλεπω...Κι αν γινονται γινονται σπανια. Ολοι ανθρωποι ειμαστε και οχι τερατα.
Οσο για μενα δεν προσπαθω να καταπιεσω καποια επιθυμια μου. Απλα ετοιμαζω το εδαφος για να αποδεχτω καποια αληθεια που ισως δεν μαρεσει. Γιατι πιστευω τα παντα ειναι αλληλενδετα. Δεν μπορεις να εχεις ισορροπημενη σχεση αν δεν εισαι ισορροπημενος ο ιδιος σαν ανθρωπος πανω απο ολα. Κοιταξε, οτι εχω παρει τον δρομο της ιασης ευτυχως το εχω αντιληφθει... Και ευτυχως που συμβαινει... γιατι ειχα ερθει στα ορια της αντοχης μου. Και οσο χαλαρωνω και αποδεχομαι το οποιο ενδεχομενο, τοσο μου λειπει η πρωην μου. Αρα λοιπον απο οτι φαινεται ισως εχω καποια καταλοιπα αμφι προσανατολισμου αλλα κυριως ειμαι στρειτ... Πανω απο ολα ομως θελω να ηρεμησει ο ψυχισμος μου και μετα τα υπολοιπα. Αυτα τα πραγματα θελουν ψυχραιμια πανω απο ολα. Δεν τα παραγγελνεις... Κι εγω σαν ατομο ειμαι πολυ αγχωδες και μαλλον εχω κοινωνικη φοβια γιαυτο δεν ανοιγομαι και δεν ερωτευομαι... Τελος παντων πολλα λεω.. Εγω τον δρομο μου τον βρισκω σιγα σιγα... Μην ανησυχεις για μενα... μια χαρα θα την βγαλω τη ζωη μου... Στα παντα χρειαζονται συμβιβασμοι φιλε....
Νομιζεις καποιος που ειναι τελειως στρειτ και παντρευεται μενει για παντα ερωτευμενος? Οχι... αλλα οπως και να χει πρωτον βρισκει τον ανθρωπο του και δευτερον εχει ευθυνη απεναντι στα παιδια του. ΟΧΙ μονο ευθυνη αλλα και επιθυμια ο ιδιος να τα προστατευσει καταλαβες? Εγω τουλαχιστον ετσι μεγαλωσα, κι αν κανω παιδια ετσι θα μεγαλωσουν κι αυτα. Οσα κι αν εχω περασει στη ζωη μου ασχημα, την θαλπωρη που ειχα απο δυο γονεις που με νοιαζοντουσαν δεν την αλλαζω με τπτ και κανενα δωρο ή οτιδηποτε πιστευω δεν αναπληρωνει τετοιο κενο.
- 31-05-2012, 19:47 #17
01-06-2012, 08:31 #18
Παγιωμένη υποκρισία της κοινωνίας που στιγματίζει τους προσανατολισμούς αυτούς και καταπίνει όλα τα υπόλοιπα. Στιγματίζεται ο γκέι ή ο αμφισεξουαλικος που δεν ενοχλεί ούτε βλαφτει κανέναν με τη ζωη του ενώ επιδοκιμάζεται, στη χειρότερη περίπτωση είναι ανεκτός ή μπορεί να τον θαυμάζουν ο κάθε κλέφτης, απατεώνας, ο βίαιος που τα αποτελεσματα του ειναι μόνο θύματα και φτώχια. Από τη στιγμη που δεν ενοχλεις ούτε ζημιώνεις ή αδικείς τους άλλους απλά κάνεις αυτό που νοιωθεις. Οι γυναίκες δεν έχουν αναστολές για τετοιο σύντροφο, φτάνει να ναι εντάξει μαζι τους αφού αρκετοι από τους υπόλοιπους μπορεί να υστερούν αλλού ως επί το πλείστον στην πνευματικη πτυχη.
γιάννης
04-07-2019, 18:53 #19
Καλησπέρα @jimmaster ,
Γνωρίζω ότι το ποστ σου είναι πολύ παλιό.Διαβαζοντας όμως τα θέματα που απασχολούν διάφορους ανθρώπους του forum έπεσα πάνω στο δικό σου και σου γραφω γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να το συζητήσουμε.Ελπιζω μετα από τόσο καιρό να δεις το μήνυμά μου.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ειμαι κι εγώ σε σχέση μ'εναν υπέροχο άνθρωπο εδώ και 1,5+ χρόνο.Ειναι η πρώτη μου σχέση και περνάω πολύ όμορφα σε όλα τα επίπεδα.Τον αγαπάω όπως δεν έχω αγαπήσει άνθρωπο ποτέ μου.
Πρόσφατα όμως άρχισα να σκέφτομαι το σεξουαλικό μου προσανατολισμό και πράγματι η σκέψη αυτή μπορεί να σε ταράξει πολύ και να σε οδηγήσει σε πανικό και βεβιασμένες κινήσεις.Απ'τη στιγμή μάλιστα που δεν εισαι single,αλλά βρισκεσαι σε μια όμορφη σχέση,και δεν έχεις το ελεύθερο να πειραματιστείς για να πάρεις απαντήσεις.
Κι εγώ λοιπόν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να χωρίσω για να έχω χρόνο με τον εαυτό μου και ενδεχομένως να μη στενοχωρήσω τον άνθρωπό μου.Κατελειξα όμως στο ότι εφόσον δεν υπαρχουν αποδείξεις που θα με ωθήσουν σε μια τέτοια αποφαση(αλλά μόνο ίσως κάποιες πολύ μικρές ενδείξεις και ΚΥΡΙΩΣ ιδεοληψίες γιατί έχω OCD),μπορώ να περιμένω και αν ποτέ προκύψει κάτι ουσιαστικό να προβώ σε μια τέτοια σοβαρή απόφαση.
Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι άσχημα για το βιαστικό της απόφασής σου και πραγματικά είναι δύσκολο να χάνεις κάποιον που αγαπάς απ'τη στιγμή μάλιστα που έγινε λόγω δικής σου ανασφαλους απόφασης.Απ'την άλλη ίσως αισθάνεσαι πιο δυνατός και σίγουρος τώρα που πήρες χρόνο με τον εαυτό σου.Ξερω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα να το συζητήσεις με καποιον(πόσο μάλλον με τη σχέση σου)αλλα ισως να ειχε βοηθησει αν το ειχες συζητησει.Και ξέρω ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την κατανόηση που θα θέλαμε αλλά μπορεί να καταλάβαινε και να σε βοηθούσε να το ξεπεράσετε μαζι.Μπορεις ακόμη και τωρα,αν θέλεις να ξαναεισαστε μαζί,να της μιλήσεις για την τότε συμπεριφορά σου και για το λόγο που αποφάσισες να απομακρυνθείς όταν σε χρειαζοταν.Εκεινη μπορει να το έχει διαφορετικά στο μυαλό της και να σε έχει παρεξηγήσει.Και αν της εξηγησεις ενδεχομενως να κατανοησει,ακομα κι αν την άφησες σε δύσκολη για εκείνη στιγμή.
Τις σκέψεις αυτές περί σεξουαλικου προσανατολισμου τις κάνουν όλοι οι άνθρωποι σε κάποια φάση της ζωής τους.Αλλοι πιο νωρίς άλλοι αργότερα.Χρειαζεται υπομονή και απουσία εξαναγκασμού.Σε το φάση,αν επιτρέπεται,βρίσκεσαι τώρα?Έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα σου ως προς το σεξουαλικό σου προσανατολισμό?