Results 1 to 5 of 5
Thread: Τι να κανω....
-
31-05-2012, 17:23 #1
Τι να κανω....
Καλησπερα σας!! χμμ λοιπον θελω να μου πειτε τι γινεται οταν σε μια σχεση το ενα ατομο (εγω) ειναι υπερβολικα συναισθηματικο και αυθορμητο και το αλλο πολυ λογικο και αρκετα εργασιομανης! Πως μπορουμε να καλυψουμε το χασμα? Αγαπιομαστε πολυ και σε καμια περιπτωση δεν θελουμε να χωρισουμε ,περναμε πολυκαλα απλα εχουμε συχνα καυγαδες γιαυτο το θεμα. Δουλευει πολλες ωρες,κανει ομως μια δουλεια στην οποια εκεινος ρυθμιζει το ωραριο απλα πεφτει με τα μουτρα εκει κι εγω νιωθω οτι δεν θελει να δωσει λιγο χρονο να κανουμε μαζι πραγματα. Βλεπομαστε αρκετες φορες δεν εχω παραπονο απλα παντα ειμαστε με το ρολοι στο χερι γιατι δεν μπορει να χαλαρωσει,εχει μαθει να τα κανει ολα με προγραμμα και να λειτουργει υπο πιεση κι εμενα μ λειπει καποιες φορες ο αυθορμητισμος.Ολο αυτο καλως κακως με κανει να νιωθω πως δεν ειμαι αρκετα σημαντικη,πραγμα το οποιο δεν ισχυει απλα δεν μπορω να διωξω αυτο το συναισθημα απο μεσα μου με αποτελεσμα να στεναχωριεμαι και να αρπαζομαι ευκολα.Μαλλον φταει το οτι δεν εργαζομαι αυτο το διαστημα,περναω πολλες ωρες μονη μου και κανω σκεψεις που δεν πρεπει. Μου εχει προτεινει να δουλεψουμε μαζι( εχουμε αυτη τη δυνατοτητα) για να κανουμε κατι μαζι και για να βλεπομαστε συνεχεια..να το δοκιμασω? Ετσι θα γεμιζω την ημερα μου,θα εχω καποια χρηματα και θα ειμαστε παντου μαζι (ταξιδια κλπ)..εσεις τι θα κανατε??
- 31-05-2012, 17:51 #2
φυσικα και να το δοκιμασεις ..ακου λεει!κι αμα δεις οτι δεν σου κανει το σταματας.Εγω βλεπω ενα ζευγαρι που ο ενας συμπληρωνει τον αλλον!
Τετοιες εποχες φυσικο ειναι να εχει επικεντρωθει στην δουλεια και να εχει αγχος γιατι ειναι οποιος αντεξει....μην του γκρινιαζεις,δεν γινεται να τα εχουμε ολα,κι αν κρινω απο την περιγραφη σου εχεις μια πολυ υγιη και ομορφη σχεση.
31-05-2012, 18:52 #3
γειά σου Τζένη..,
συμφωνώ με nflu και θάθελα να προσθέσω, ότι στην συνέχεια κι αφού με το καλό συνεργαστείτε,
να φροντίσεις να μην μεταφέρονται μέσα στην σχέση σας όλα τα θέματα της δουλειάς! Καλή συνέχεια :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
01-06-2012, 09:04 #4
Φταίει το ότι δεν εργαζεσαι που κανεις όλες αυτες τις σκέψεις, κατα τα λοιπα μια χαρα παιρνάτε και συμπληρώνετε αρμονικά ο ένας τα κενα του άλλου, κι αυτο ειναι παραγοντας που δενει μια σχεση.
γιάννης
01-06-2012, 12:47 #5
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ !!! ΧΩΡΙΣ 2Η ΣΚΕΨΗ !!! ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!!