Results 1 to 15 of 15
Thread: Η ΨΥΧΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
-
01-06-2012, 18:48 #1
Η ΨΥΧΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
Ειναι πολυ σοβαρη ψυχωση και πασχω χρονια. απο μικρη
δεν ειναι διατροφικη διαταραχη, απλα η ψυχωση αυτη την περιλαμβανει
θελω κατα καιρους να αλλαζω πραγματα πανω μ. αμα ειχα πολλα λεφτα θα το κανα δεν το συζητω.
μερικα μου γινονται εμμονες και δεν ηρεμω! σαν να μαι σε αλλο σωμα αυτο εχω παθει εδω και μερες ολο ψαχνω μεθοδους βελτιωσεων
ειναι πραγματικα κολασηI m a Good Person With Bad Attitude
- 01-06-2012, 20:56 #2
broken doll εισε τοσο ομορφη που δεν χρειαζεται να μασκαρευεσαι.Πολλοι (ενας και γω) γουσταρουμε την φυσικη ομορφια και αυτην την εχεις.Αλλωστε οι περισσοτερες γυναικες ειναι ομορφες αλλα αυτα που μετραει για μενα ειναι η εσωτερικη ομορφια.
02-06-2012, 01:24 #3
Πάσχεις απο την συχνότερη ασθένεια της εποχής μας.Αυτή σου η ψύχωση με την εμφάνιση σου,δεν είναι τίποτε άλλο παρα προϊόν αυτού του αρρωστημένου ανταγωνισμού ωραιοπάθειας που με τακτικές πλύσεις εγκεφάλου μας επιβάλλανε εδώ και κάποια χρόνια.Καλά θα κάνεις να συνηδειτοποιήσεις ότι όσα ρούχα και αν αλλάξεις,δε πρόκειται επι της ουσίας να καταφέρεις τίποτε παραπάνω απο το να ξοδέψεις χρήματα και χρόνο και παράλληλα θα ενισχύσεις τις ήδη υπάρχουσες ανασφάλειες σου.Προσωπικά ως άρεν δεν εντυπωσιαζόμουνα ποτέ απο τις φανταχτερές ενδύσεις των γυναικών.Πιο πολύ θα με εντυπωσίαζε μια γυναίκα η οποία θα πόνταρε στην προσωπικότητα της και ας φορούσε και τζιν σωλήνα με άρβυλα doc martins.Άλλωστε όλοι έχουνε ρούχα αλλά λίγοι τα "φοράνε".Και απο ανταγωνιστικής πλευράς να το δείς,η μέση νεοελληνίδα σήμερα ως το πιο κακομαθημένο είδος γυναίκας του πλανήτη (αποψη μου) φοράει συνολάκια που φυσάνε και κοστίζουν.Οπότε καλύτερα να βελτιώθεις σε τομείς όπου οι περισσότερες μένουν μεταξεταστέες,και ας έχεις και 2 ρούχα λιγότερα στην γκαρνταρόμπα σου.
Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.
02-06-2012, 01:49 #4
και ο μαικλ αυτα εκανε ,,και ειδες τι επαθε !!
02-06-2012, 06:54 #5
Αντί να κατηγορείς συνέχεια τον εαυτό σου και να νιώθεις ενοχές που συνδέονται με τις επιθυμίες για αλλαγή στο σώμα σου, μπορείς να κάνεις μια μικρούλα αναπλαισίωση που θα σου αφαιρέσει ένα μέρος του ενοχικού φορτίου. Αντί λοιπόν το βαρύ και με στήνω στον τοίχο του " Έχω ψύχωση με την εμφάνισή μου" μπορείς να χρησιμοποείς το "Ι'm into body modification". Πολλά άτομα αλλάζουν πράγματα στο σώμα τους, τρυπώντας, βάφοντας, χτυπώντας τατού, με branding, ουλές, insertions, οτιδήποτε. Νομίζω κι εσύ έχεις κάποια. Λοιπόν, το ότι έχεις προχωρήσει σε κάποια απ' αυτά δείχνει ένα άτομο που δε φοβάται να πειραματιστεί με το δέρμα του, να το αλλάξει, άρα και νιώθει ελεύθερο να το κάνει. Αντί λοιπόν να λες είμαι σκλάβα της ψύχωσης για την εμφάνισή μου, μπορείς αντ' αυτού να πεις, είμαι ελεύθερη να κάνω στο σώμα μου ό,τι θέλω εγώ.
*για όσους δεν το ξέρουν, το θέμα της ντόλλυ, δεν έχει να κάνει καθόλου όμως με ματαιοδοξία. Ντόλλυ μου, θέλει αναπλαισίωση αγάπη και μη σε βασανίζεις ΚΑΙ με ενοχές."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-06-2012, 13:11 #6
Broken μερικες φορες εφαρμοζω μια μεθοδο για τις εμμονες μου και ισως να μπορουσε να σε βοηθησει.
Απο την στιγμη που καταλαβαινεις οτι αυτες οι σκεψεις σε βασανιζουν και δεν εχουν αντικτυπο στην πραγματικοτητα,προσπαθησε για αρχη οταν σκεφτεσσαι οτι θελεις κατι να αλλαξεις να στρεφεις την προσοχη σου αλλου,πχ να ακους μουσικη να μιλας με καποιον φιλο στο τηλεφωνο κλπ.Αν αυτο δεν λειτουργει,μπορεις να σκεφτεσαι μια εμμονη η οποια σου εχει φυγει και να λες οτι οπως εφυγε η μια εμμονη,ετσι θα φυγει και η αλλη.Να προσπαθησεις να βλεπεις τις εμμονες ως κατι περαστικο.Επισης να σκεφτεσαι οτι ακομα και αν αλλαζες αυτο που δεν σου αρεσει η ανακουφιση θα ηταν προσωρινη μεχρι να βρεις μια νεα εμμονη.
Τελος πρεπει να καταλαβεις και να πιστεψεις οτι δεν κρινεσαι απο συγκεκριμενα εμφανισιακα ελαττωματα.Τα εμφανισιακα στοιχεια κρινονται πολυ υποκειμενικα,ακομα και αυτο που βλεπεις ως ελαττωμα τωρα ισως σε λιγο να το βλεπεις ως ενα ομορφο στοιχειο της εμφανισης σου.Αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα σου η οποια παραμενει αναλοιωτη.
02-06-2012, 18:00 #7
μετρον αριστον
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
05-06-2012, 12:09 #8
εχετε δικιο οπως ειπε ομως και η ρειν το θεμα μ δεν ειναι ματαιοδοξο (ξερω πως ειναι φυσικα) αλλα ειναι θεμα της ψυχωσης μ . δλδ εχει πολλες μορφες και σκεπτικα περα απο το παχος και το φαι και την ομορφια. μπορει να με θεωρει ο καθενας οτι με θεωρει και το ξερω ομως αυτο δεν παυει να μ αλλαζει οπτικη γωνια και ξερω πως η δικια μ ειναι πολυ παραμορφωμενη ομως δεν μπορω να την αλλαξω και αυτο με θλιβει.
ναι εχω πολλα ταττ και πιρσινγκ και θα κανω κ αλλα ομως καθε φορα μολις τα συνιθιζω θελω ολο κ κατι παραπανω...ειναι και θεμα της κοινωνιας ναι αλλα το χω απο τα 12 μ κ τωρα ειμαι σχεδον 27. με πνιγει :(
maus το μετρο δεν το αντεχω γμτ..........ισως κ αυτο να ειναι της διπολικης. δεν το βλεπω αριστο, το βλεπω σαν ελλατωμα. οταν το ακουω δλδ αυτο το ρητο το 1ο που μ ρχεται ως αντιλογος στο μυαλο ειναι το οσα δεν φτανει η αλεπου!οποτε πεφτω ψυχολογικα!!!I m a Good Person With Bad Attitude
07-06-2012, 23:20 #9
καλα ουτε και εγω εχω παντα μετρο... αλλιως δε θα ημουνα εδω.
ωστοσο ειναι ενας καλος μπουσουλας για να σε απομακρυνει απο τα προβληματα και τις δυσκολες καταστασεις.
δηλαδη ουτε αφοβος, ουτε φοβιτσιαρης, ουτε τσιγκουνης ουτε σπαταλος, ουτε να κοιτας μονο την ομορφια ουτε αγροικος, ουτε οργιλος ουτε να εισαι υπερβολικα πραος.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
08-06-2012, 01:52 #10
παιδια μπορει το μετρο μεν να μην ειναι η μετριοτητα και τα ακρα αλλα το παν μετρο μας λεει εμεσσα αν το φιλοσοφισουμε οτι η μετριοτητα να προτιμειται απο τα ακρα(παρολο που το καλυτερο ειναι το μετρο).και οντως εγω θα προτιμουσα να ειμαι μετριος να μην με νοιαζουν τα κλειδια της σκεψης και ψαγμενα άλλα αλλά το ποσο θα καπνίσω τι θα φάω και τι τροπο θα χρησιμοποιησω για να ριξω καποια γυναικα φεριπιν αυτα που κανει μια μετριοτητα(με την καλη εννοια(ασε που θα ηταν λυτρωση για εμενα)).οσο αφορα εμενα παιδια εχω αρχισει και εχω πολυ μετρο και με κανει καλο στην ψυχωση
08-06-2012, 04:49 #11
και κατι αλλο μετρο ειναι ο κανονας δλδ καθε κανονας ειναι καλος.παντως αν κανεις διαβασε λεο μπουσκαλια το μετρο δεν ειναι οτι καλυτερο.εγω ομως πιστευω οτι ειναι ταμαμ για την ψυχωση με αποτελεσμα να θυμωνω με τον μπουσκαλια.οι κανονες οι κανονες (ειτε σε πρακτικα θεματα ειτε στην σκεψη) σωζουν.μας σωζουν...αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα με το μετρον αριστο.Υ.Γ.ΤΟ ΜΕΤΡΟ θελει μετρο?
08-06-2012, 10:09 #12
Ωραία, φτάσαμε σε ένα σημείο που μπορούμε να επεξεργαστούμε Ντολ. Η θεώρηση της αίσθησης του μέτρου ως απόλυτο κακό. Κάτι τέτοιο. Λοιπόν, σε όσα είναι δυσλειτουργικά
στον τρόπο σκέψης και υποβοηθούν και στην ανάγκη να ξεφεύγεις από το μέτρο και στη διατήρηση του άγχους που συνοδεύει την κατανόηση πως η χαρά της νέας αλλαγής δε διατηρείται για πάντα αλλά έτσι κι αλλιώς υποχωρεί αφού τη συνηθίζεις στο σώμα σου και έρχεται η τάση να θέλεις και παραπάνω ενώ καταλαβαίνεις πως είναι άσκοπο.
Αυτό είναι το ρεζουμέ από το διάλογο.
Άρα αυτό που κραυγάζει εδώ πως θέλει αναπλαισίωση είναι το Μέτρο. Πώς να δεις δηλαδή το μέτρο κάτω από άλλο πρίσμα, που θα στο φωτίσει διαφορετικά και θα σε βοηθήσει να το βάλεις λίγο λίγο στη ζωή σου. Οι αλλαγές στον τρόπο σκέψης που έμεινε ίδιος πολύ καιρό θα κατανοείς πως χρειάζονται χρόνο και μια αναπλαισίωση θέλει κι αυτό τον τρόπο της.
Πρέπει να σκεφτείς τρόπους να "τοποθετήσεις" το μέτρο κάτω από άλλη οπτική, και να το φτιάξεις αν όχι αγαπητό γι αρχή, τουλάχιστον όχι "επικίνδυνο".
."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-06-2012, 12:15 #13
και πως ακριβως μπορω μονη μ να το δουλεψω αυτο?πως να σκεφτω ωστε να θεωρησω πως εχω φτασει στο μετρο? πως μπορω να βρω ποιο ειναι το μετριο για μενα υποκειμενικα?
I m a Good Person With Bad Attitude
09-06-2012, 18:37 #14
10-06-2012, 02:42 #15