ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ????? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    ΠΑΙΔΙΑ Κ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΟΞΑΤ ΤΟ ΔΙΕΚΟΨΑ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΛΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΒΛΕΠΩ ΠΧ ΠΟΣΤ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ .ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΟ ΠΧ Η ΚΟΠΕΛΑΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ,ΕΚΤΟς ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΑΓΩΓΗ ΛΟΓΩ ΔΙΑΒΗΤΗ

Senior Member
    Originally posted by MADRAGORAS
    ΠΑΙΔΙΑ Κ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΟΞΑΤ ΤΟ ΔΙΕΚΟΨΑ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΛΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΒΛΕΠΩ ΠΧ ΠΟΣΤ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ .ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΟ ΠΧ Η ΚΟΠΕΛΑΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ,ΕΚΤΟς ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΑΓΩΓΗ ΛΟΓΩ ΔΙΑΒΗΤΗ

Ok Ok το καταλάβαμε το σεροξάτ είναι καλό φάρμακο δεν χρειάζεται να ξεθάβεις θρεντ! Cheers

την γνωμη μου petran λεω και την εμπειρια μου δεν κανω διαφημιση στο φαρμακο,δεν πιστευω να εισαι κανενας ψυχιατρος και σου καναμε κακο στην πελατεια,παιζει κ αυτο ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις ,και φυσικα οπως θα ξερεις υπαρχουν ψυχιατροι που φιστωνουν πραγμα τα παιδια χωρις ουσια με σκοπο επισκεψεις και χρημα κανενας ορκος ιποκρατη δεν παιζει .δεν σου επιτιθομαι,απλα μπορω να λεω εκατο φορες πως εγω βρηκα μια λυση να μην απογοητευονται τα παιδια.,και φυσικα δεν θα σε ξεβαψω φιλακια

Page 3 of 3 FirstFirst 123