Results 1 to 15 of 33
-
10-02-2007, 03:15 #1
ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ?????
ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΧΩ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 20. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (SEROXAT TΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ LADOSE). ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΡΙΣΗ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΠΑΘΑ ΚΡΙΣΑΡΑ!!!!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!:
ΤΩΡΑ ,ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?? ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η' ΠΟΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ Η' ΣΤΟ ΤΡΑΜ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.... ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ??
- 10-02-2007, 11:32 #2
ΜΑΡΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΚΑΝΩ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΑ!ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ!ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΒΑΘΙΕΣ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ!
10-02-2007, 11:44 #3
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΙΜΕΡΑ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΡΙΣΗ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΧΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΔΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΩ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙ. ΠΟΛΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΦΙΛΙΚΑ ΑΝΤΩΝΗΣ
10-02-2007, 13:36 #4
Μαρία επικοινώνησε με τον ιατρό σου για να του πεις ότι σταμάτησες τα φάρμακα και έπαθες ξανά κρίση ,ώστε να αναπροσαρμόσει την φαρμακευτική σου αγωγή και μην κόψεις τα φάρμακα από μόνη σου γιατί θα υποτροπιάσεις...
Πολλοί λένε ότι μόνο με ψυχοθεραπεία περνάει ριζικά το πρόβλημα των κρίσεων πανικού αλλα αφού λες ότι οικονομικά δεν το παλεύεις η λύση είναι να αποτανθείς στα Κέντρα Ψυχικής Υγείας ...Αλλά έχω τη γνώμη ότι γίνεται μόνο μία συνεδρία τον μήνα...
10-02-2007, 15:10 #5
mary77 μην το βάζεις κάτω.Μπορούν τα φύγουν αυτές οι κρίσεις.Και όπως είπε και ο adonistsav,το ότι δεν έχεις άλλα ψυχοσωματικά παρά μόνο τις κρίσεις είναι πολύ σημαντικό.Πάντως θα ήταν καλύτερο να έχεις και κάποια βοήθεια από ειδικό,από κάποιον ψυχολόγο (αν βέβαια βρεις λύση,λόγω του οικονομικού).Το ότι δεν σε βοήθησε αυτός που πήγες την πρώτη φορά δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για όλους.Μπορεί κάποιος άλλος να σε βοηθήσει.Θα είναι πιο εύκολο από το να το παλεύεις μόνη σου.
11-02-2007, 00:54 #6
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΘΑΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!
23-02-2007, 12:51 #7
Μαρια μου ακριβως τα ιδια ζω μαζι σου αυτη την περιοδο.Μεχρι το καλοκαιρι λογω των σεροξατ εμπαινα μεσα σε πολυπληθη λεωφορεια και ημουν μρς στην τρελη χαρα και βλεποντας οτι ημουνα καλα πηρα την πρωτοβουλια να τα κοψω και αυτη ντη στιγμη ειμαι στα χειροτερα μου.Εχει 3 μερες τωρα που τα ξαναρχισα παλι με δικη μου πρωτοβουλια και προς το παρον ελπιζω στην ανασταση
23-02-2007, 13:48 #8
..αρα τωρα Ρουλακι εισαι στην δυσκολη φαση την εβδομαδασ των παρενεργειων..αντε βρε κουραγιο και θα περασει....
...καλο θα ηταν βεβαια να πασ και στον γιατρο ετσι?
....
φιλια.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
23-02-2007, 18:43 #9
Εχεις δικιο καλε μου θα παω και σαε παρακαλω μεινετε κοντα μου σας εχω μεγαλη αναγκη Και παλι σας ευχαριστω πολυ.Φιλια σε ολους σας.
23-02-2007, 20:36 #10
ολοι μας εχουμε την αναγκη ολων των υπολοιπων εδω μεσα ρουλακι μου.οπως εχει πει παλιοτερα και μια πολυ αγαπημενη μου διαδικτιακη φιλεναδα ειμαστε \"ενας για ολους και ολοι για εναν!\"
φιλακια και απο δω!
23-02-2007, 21:22 #11
iwanna μου σε εχω κατασυμπαθησει εισαι πολυ καλο στηριγμα σε οποιον το χρειαζεται.Να μην χαθουμε
23-02-2007, 23:43 #12
Originally posted by ROULA
Εχεις δικιο καλε μου θα παω και σαε παρακαλω μεινετε κοντα μου σας εχω μεγαλη αναγκη Και παλι σας ευχαριστω πολυ.Φιλια σε ολους σας.:P
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
24-02-2007, 00:00 #13
Με συχωρεις κουκλα μου για την παρανοηση μου.Εσυ εισαι καλα τωρα?Περασες ετσι δυσκολα οπως εγω?
24-02-2007, 00:23 #14
το ποστ μου ειναι το \"ολοι εσεισ...κι εγω\".. αυτη ειμαι εγω...:P:P:P:P
....κανενα προβλημα καλη μου......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-02-2007, 01:23 #15
ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ SEROXAT ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ LADOSE ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ , ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.....ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία