ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Kortha View Post
    buongiorno principessa!!!!! Ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη που διαβασα αυτο το θεμα, παρολο που μπαινω σπανια εδω, χαιρομαι τοσο που εμαθα τα νεα σου !Συγχαρητηρια γλυκια μου, ευχομαι ολα να πανε καλα, να ειναι γερο και καλοτυχο το αγγελουδι σου! Το ξερω οτι οι αποψεις συχνα αποκλινουν, και καταλαβαινω τι περασες απο τα λεγομενα σου, ηλικρινα λυπαμαι για τον χαμο του αντρα σου..αλλα απο τη στιγμη που το διαβασα, και ουσα αισιοδοξη σκευτικα οτι αυτη ειναι μια νεα ευκαιρια για σενα, μια ευκαιρια να ευτυχισεις, να ζησεις τη μαγεια της μητροτητας και να φτιαξεις μια ομορφη οικογενεια. Τα παιδια το μονο που χρειαζονται ειναι αγαπη και αυτο ειναι και κατι που ανταποδιδουν στο μεγιστο γιατι ειναι αθωες ψυχουλες. Ευχομαι να πανε ολα καλα με τον τ και να εισαι ευτυχισμενη!!
    Επ!κοριτσάκι μου;;πόσο χαίρομαι που σε πετυχαινω!!είσαι καλα;; Σε ευχαριστω γλυκια μου παρα πολυ για όλα:) κ πάνω απ'ολα σε ευχαριστω που χαίρεσαι με τη χαρα μου:d
    Κ εγω το θεωρω ευκαιρία να ευτυχησω κ πάνω απ'όλα να ξεκινήσω απ'την αρχη κ να προσφέρω ολη την αγάπη που κρύβω μεσα μου!!ποσο δίκιο έχεις για τα παιδάκια κ την αγάπη! Πόσο πιο αγνος κ απλός θα ήταν ο κόσμος αν λειτουργούσαμε όλοι έτσι ε; Σε ευχαριστω κ πάλι!κ εύχομαι να έχω κ πάλι νέα σου σύντομα:)
    Να προσεχεις κ μην το βάζεις κάτω!φιλια
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Συγχαρητήρια αγάπη μου, θα γίνεις μανούλα!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deep purple View Post
    Συγχαρητήρια αγάπη μου, θα γίνεις μανούλα!!!!!!!!!!!!!!
    Σε ευχαριστω πολυ καλη/ ε μου( μάλλον καλη μου ε;:p)!!:)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Καταρχάς συνχαρητήρια που θα γίνεις μαμά εγώ πρίν χρόνια που μου έτυχε και μένα δεν μπόρεσα να το κρατήσω καθώς με το παιδί που έβγαινα δεν είμασταν ζευγάρι κάν στην δεύτερη φορά έμεινα έγκυος η μία και μόνη φόρα αρκεί βλέπεις για να ποιάσεις παιδί . Αναγκάστικα να το ρίξω όσο και να ήθελα για το αντίθετο αφού ούτε προοπτική υπήρχε να είμαι με τον πατέρα του που αποδείχτηκε και πολύ μαλάκας μόνη μου τα βγαλα πέρα είχα την στήριξη της νύφης μου την έχω σαν αδερφή μου η αλήθεια .Δεν ακούγεται κάπως τα παιδιά αυτό που χρειάζονται είναι αγάπη η πρώτη φορά για μια γυναίκα που θα γίνει μητέρα της δημιούργει άνχος για το ποσό καλή μάνα θαναι αυτό το μώρο είρθε σαν δώρο από τον θεό να σου αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο να δεις πως ξεχνιούνται όλες οι στεναχώριες όταν σου κάνει μια αγκιαλιά σου εύχομαι καλή λευτεριά με το καλό ένα υγιές , καλότυχο , είτε μπέμπης η μπέμπα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by χρυσοβαλαντου View Post
    Καταρχάς συνχαρητήρια που θα γίνεις μαμά εγώ πρίν χρόνια που μου έτυχε και μένα δεν μπόρεσα να το κρατήσω καθώς με το παιδί που έβγαινα δεν είμασταν ζευγάρι κάν στην δεύτερη φορά έμεινα έγκυος η μία και μόνη φόρα αρκεί βλέπεις για να ποιάσεις παιδί . Αναγκάστικα να το ρίξω όσο και να ήθελα για το αντίθετο αφού ούτε προοπτική υπήρχε να είμαι με τον πατέρα του που αποδείχτηκε και πολύ μαλάκας μόνη μου τα βγαλα πέρα είχα την στήριξη της νύφης μου την έχω σαν αδερφή μου η αλήθεια .Δεν ακούγεται κάπως τα παιδιά αυτό που χρειάζονται είναι αγάπη η πρώτη φορά για μια γυναίκα που θα γίνει μητέρα της δημιούργει άνχος για το ποσό καλή μάνα θαναι αυτό το μώρο είρθε σαν δώρο από τον θεό να σου αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο να δεις πως ξεχνιούνται όλες οι στεναχώριες όταν σου κάνει μια αγκιαλιά σου εύχομαι καλή λευτεριά με το καλό ένα υγιές , καλότυχο , είτε μπέμπης η μπέμπα .
    Σε ευχαριστω πολυ:-) όντως έχω πολυ άγχος φοβάμαι μήπως κάνω (κι αλλα) λάθη κ το πληγωσω/ καταστρεψω όπως έκαναν οι δικοί μου με εμένα..τουλαχιστον εγω θα βαλω τα δυνατά μου ώστε να γίνω η καλύτερη μανούλα του κοσμου( όχι πως υπάρχουν τέλειοι γονείς αλλα πιστεύω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω). Δεν ξέρω αν αυτο το πλασματακι είναι δώρο απο το Θεό , αλλα πολυ θέλω να το πιστέψω αυτο!
    Λυπάμαι πολυ για αυτο που σου συνέβη .. μα λένε πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο..αυτο που μετράει είναι ότι τα έβγαλεσ πέρα όπως λες κ εσυ, κ έχεις δίπλα σου άτομο να σε στηρίζει. Εύχομαι να είσαι πάντα καλα!!( σε ευχαριστω για το αίτημα φιλίας:-) )
    (soulmatesNeverDie!!!)

Και εγώ αυτό πιστεύω έγινε για κάποιο λόγο η κατάσταση δεν το σήκωνε όπως σου είπα δεν είχαμε καν σχέση σοβαρή πως να είμουνα με τον πατέρα του μωρού μου που δεν τον ήξερα καλά καλά πήρε ο παπάρας και τηλέφωνο για να δει πως πήγε η επέμβαση ήθελε ο γελοιος να συνεχίσω να του καθομαι τον έδωσα δρόμο στολίζοντας τον καταλληλως . Φυσικά δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς δεν γνωρίζω βέβαια για αυτό που λές με σένα και την οικογένεια σου σαφώς δεν σημαίνει ότι και εσύ θα είσαι το ίδιο παράδειγμα για το παιδί σου μην σκέφτεσαι τέτοιες βλακείες κάνε θετικές σκεψεις ότι θα έχεις χαρά που θα φέρεις στον κόσμο αυτό το πλασματάκι να σου έρθουν όλα κατ ευχην

Senior Member
    Και εγώ αυτό πιστεύω έγινε για κάποιο λόγο η κατάσταση δεν το σήκωνε όπως σου είπα δεν είχαμε καν σχέση σοβαρή πως να είμουνα με τον πατέρα του μωρού μου που δεν τον ήξερα καλά καλά πήρε ο παπάρας και τηλέφωνο για να δει πως πήγε η επέμβαση ήθελε ο γελοιος να συνεχίσω να του καθομαι τον έδωσα δρόμο στολίζοντας τον καταλληλως . Φυσικά δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς δεν γνωρίζω βέβαια για αυτό που λές με σένα και την οικογένεια σου σαφώς δεν σημαίνει ότι και εσύ θα είσαι το ίδιο παράδειγμα για το παιδί σου μην σκέφτεσαι τέτοιες βλακείες κάνε θετικές σκεψεις ότι θα έχεις χαρά που θα φέρεις στον κόσμο αυτό το πλασματάκι να σου έρθουν όλα κατ ευχην
    Παρα πολυ καλα έκανες κ του έδωσες πόδι!!! Γελοίο άτομο .. Κ. Φυσικά θρασιτατος!!
    Στον αγύριστο να πας κ εκει να μείνεις κυριος( τρόπος του λέγειν)!
    Σε ευχαριστω για τα ενθαρρυντικά λόγια , προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις κ όνειρα φυσικά για αυτο το παιδάκι , με γεμίζει χαρα ικανοποίηση πληρότητα( σχετικά με την οικογένεια μου , μεγάλη κ πονεμένη ιστορία, αν θες θα σου πω μέσω πμ) ..ούτε εγω έχω σοβαρή σχέση με τον μπαμπα του μωρου ( καλα καλα ούτε σχέση δεν έχουμε, αν κ η αλήθεια είναι ότι παει παρα πολυ καλα το όλο μεταξύ μας θέμα τώρα τελευταία.... Πολυ καλύτερα απο πριν.... Ίσως να ευθύνεται το ότι αρχίζω να βλέπω λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα ( που κάνει, τα εκτιμώ ακόμα περισσότερο, επίσης πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται κ να προσπαθει να παει παρακάτω- κάτι που πιο πριν ούτε για αστείο δεν το σκεφτόμουν) Βέβαια δυσκολεύομαι ακομα να αποδεχτω καποια πραγματα κ σκεφτομαι οτι ειναι πολυ κριμα ρε γαμωτο γιατι ολα αυτα ειναι στο δικο μου μυαλο, κ οι αναστολεσ μου κ οι φοβιεσ μου κ ολα.. Αλλα σιγα σιγα μου φευγουν, σπουδαιο ρολο σε αυτο παιζει εκεινος.. Τον υπέρ- αγαπώ αλλα έχω κολληματα!! Αυτα θα με φάνε... Γιατι όπως πολυ σοφά είπε ένα πολυ αγαπητό μέλος εδω, μπορει να έρθει η στιγμή να τη δώσω " αλλιώς" την κατάσταση κ να είναι. Αργά.. Αλλα όπως κ να έχει δε θέλω να το Βιασω το ζήτημα.. Αν είναι να ρθει θε να ρθει που λέει κ η παροιμία...anyway, πες μου τα δικα σου.. Πως είσαι ;;
    (soulmatesNeverDie!!!)

Ναι στείλε μου μήνυμα από όσα που μου λες πάντως καταλαβαίνω οτι ενδιαφέρεται για σένα το δείχνουν οι πράξεις του τώρα όσο αφορά εμένα άστα να πάνε βαριέμαι αφόρητα δεν με πήραν στην δουλειά που έκανα τα χαρτιά μου πόσο βύσμα να πάρει πρέπει να έχεις για να σε πάρουν σε ένα κωλοπρόγραμμα έχω και το πρόβλημα το γνωστό μου φαίνεται παράξενο που δεν περνάει από μόνο του πως πονάει πχ το χέρι μας και φεύγει ο πόνος καλύτερα μία απλή κατάθλιψη να περνάει κανείς παρά αυτό βασικά οι έμμονες ιδέες είναι το δύσκολο της υπόθεσης προσπαθώ να μην με καταβάλει εσύ τι αισθάνεσαι ?

Senior Member
    Ναι στείλε μου μήνυμα από όσα που μου λες πάντως καταλαβαίνω οτι ενδιαφέρεται για σένα το δείχνουν οι πράξεις του τώρα όσο αφορά εμένα άστα να πάνε βαριέμαι αφόρητα δεν με πήραν στην δουλειά που έκανα τα χαρτιά μου πόσο βύσμα να πάρει πρέπει να έχεις για να σε πάρουν σε ένα κωλοπρόγραμμα έχω και το πρόβλημα το γνωστό μου φαίνεται παράξενο που δεν περνάει από μόνο του πως πονάει πχ το χέρι μας και φεύγει ο πόνος καλύτερα μία απλή κατάθλιψη να περνάει κανείς παρά αυτό βασικά οι έμμονες ιδέες είναι το δύσκολο της υπόθεσης προσπαθώ να μην με καταβάλει εσύ τι αισθάνεσαι ?
    Ναι ενδιαφέρεται πολυ κ το δείχνει έμπρακτα , όχι μόνο τώρα αλλα τόσα χρόνια που είναι δίπλα μου, απο μικρο παιδι, μαζι μεγαλώσαμε.. Σχετικά με τη δουλειά , ξέρω ακριβώς τι εννοείς.. Πόσες αιτήσεις έχω κάνει , ΠΑΝΤΟΥ , σε κάθε μαγαζί εδω αλλα τίποτα .. Ακριβώς, το βΥσμα παίζει παρα πολυ μεγάλο ρόλο !! Δεν είναι ντροπή;; Κατα τα αλλα Ζούμε στον 21ο αιώνα της Ευρώπης κ μπλα μπλα μπλα.. Σκατα δηλαδή!!
    Ασε, όλοι έχουμε το πρόβλημα μας.. Κ εγω έχω ένα θέμα με τις εμμονες( κάποιες φορές τα βγάζω πέρα σχετικά εύκολα κ άλλες πάλι με παίρνει άσχημα απο κάτω.. ) έχω κ διπολικη διαταραχή ( μανιοκαταθλιψη)σαν να μην έφταναν όλα τα αλλα...
    Η αλήθεια είναι πως ενώ μέχρι πρόσφατα με παιδευε πααααρα μα πααααρα πολυ ( υπήρχαν διάφοροι παράγοντες κ καταστασεισ που συνέβαλλαν σε αυτο) , τώρα τις τελευταίες εβδομάδες παραδόξως το αντιμετωπιζω αρκετά καλα, νιώθω καλυτερα( έχω μετακομίσει στο σπίτι του Τ- έπειτα απο ένα σκηνικό που έγινε- κ αυτομάτως νιώθω να έχει φύγει ένα τρομερό βάρος απο πάνω μου, νιώθω πιο ήρεμη πιο σταθερή .. Χωρίς αυτο βέβαια να σημαίνει πως δε με βασανίζει κάποιες στιγμές η μανιοκατάθλιψη, αλλα τουλαχιστον δεν είναι μόνιμη κ τόσο έντονη η κατάσταση όπως πριν.. Πέρα απο αυτα , τη ζέστη τις ναυτιες κ τις δυσφορίες που νιώθω λόγο εμβρυου, είμαι εντάξει.. Όταν αρχίζω κ πέφτουν ψυχολογικά προσπαθώ να κάνω πράγματα να ξεφεύγει το μυαλό μου, να περνάω καλα..
    Είναι μια αρκετά δύσκολη περίοδος αλλα έχω περάσει κ χειρότερες , οποΤε ας πούμε ότι νιώθω σχετικά ισορροπημένη ... Δεν έχω τόσο έντονο το συναίσθημα της απελπισίας , πιστεύω πως όλα θα πανε καλα, αυτο μου αρκεί για τώρα...
    (soulmatesNeverDie!!!)

Page 3 of 3 FirstFirst 123