Results 1 to 10 of 10
Thread: πως να παρω μια αποφαση
-
03-06-2012, 15:06 #1
πως να παρω μια αποφαση
ειμαι 28.ειχα γνωρισει καποιον πριν 5 χρονια κ τον ερωτευτηκα το ιδιο κ αυτος,γι'αυτον ηταν ερωτας με την πρωτη ματια...εγω τον ερωτευτηκα οταν μιλησα μαζι του..ολο το θεμα ηταν σαν κατι μαγικο,αλλα κρατησε λιγο.το σταματησε αυτος γιατι ειχε ανασφαλειες σε σχεση με τις γυναικες λογω μιας μακροχρονιας σχεσης που ειχε κ τελειωσε αδοξα κ εκανε λιγα χρονια να συνελθει απο αυτο το χωρισμο.
αφου τελειωσε η δικη μας κατασταση που ηταν μονο λιγες συναντησεις εγω εξακολουθησα να τον σκεφτομαι συνεχεια για 2 χρονια μετα αλλα φυσικα δεν εκανα καμια προσπαθεια,βεβαια μεσα σε αυτα τα χρονια εκανε την εμφανιση του καθε μηνα σχεδον κ μου ζητουσε να παμε για καφε,καποιες φορες πηγαινα ομως χαρακτηριζε τη σχεση μας φιλικη.αφου περασαν τα 2 χρονια ειχα χασει τις ελπιδες μου πλεον..κ τοτε γνωρισα εναν ανδρα που με διεκδικησε οσο κανεις,μου αρεσαι ολο αυτο ειδα σε αυτον στοιχεια που ζητουσα,εκανα σχεση μαζι του κ εζησα δυνατα πραγματα,περνουσαμε ωραια μαζι,ενιωθα πως ηταν αυτο που ηθελα παρολα τα προβληματα.το μονο προβλημα ηταν οτι ηταν χωρισμενος με παιδι.στην πορεια αυτης της σχεσης αγχωθηκα για τη σχεση αυτη,δεν ηξερα αν ειναι σωστο η λαθος,αν πρεπει η δε πρεπει κ σ'αυτη τη φαση εμφανιστηκε ο παλιος μου ερωτας ετοιμος πλεον κ αποφασισμενος να ειναι μαζι μου..δεν ειχα το θαρρος να του πω οτι ειμαι με αλλον κ μιλουσαμε στο τηλ συχνα,με καλουσε να βγουμε κ δεν εβγαινα,δεν μπορουσα να κανω πραγματα μαζι του γιατι ειχα ενα αλλον ανθρωπο.στο παιδι που ειχα σχεση απο καποιο σημειο κ μετα του ειπα οτι μιλαγα με τον πρωην κ οτι μπερδευτηκα κ δε ξερω τι θελω πλεον,του ζητησα να μεινω μονη να δω τι θελω..τοτε αυτος επαθε κριση τσακωθηκαμε ασχημα.καποια στιγμη μετα απο μερες πηγα να του παω γλυκα για τα γεννεθλια μου κ ανακαλυψα οτι ειχε κανει κατι με αλλη γυναικα..εγινε χαμος αυτος δεν παραδαιχοταν τιποτα για μερες μεχρι που δεν ειχε αλλη επιλογη κ τα ειπε ολα αλλα επεμενε οτι ηταν το μεγαλυτερο λαθος που ειχε κανει κ οτι δε μπορουσε χωρις εμενα,δεν πιστευα τιποτα,δεν ειχα πια εμπιστοσυνη αλλα τον εβρισκα συχνα κ ηθελα να μιλαμε συνεχεια για την προδωσια του..αυτος δεν ηθελε κ καταληγαμε συνεχεια σε μεγαλους καυγαδες κ συμπεριφορα καποιες φορες απαισια απο τη μερια του..καθως κ συνεχιζε να μου λεει ψεματα για ασημαντα πραγματα κ αυτο με εξοργιζε..ελεγα στον εαυτο μου οτι δε θελω να τον ξαναδω ποτε αλλα δε μπορουσα να φυγω..ειμαι ακομα εδω του λεω τα παντα σε σχεση με τον πρωην που ενδιαφερεται πραγματικα κ σοβαρα οπως φενεται.σ'αυτη τη σχεση τα βλεπω ολα μαυρα με τοσα που εγιναν ενω αυτος λεει οτι μπορουμε να τα διορθωσουμε ολα κ να προχωρησουμε αφου διωξω τον πρωην απο τη μεση..εγω ομως δεν μπορω να το κανω αυτο.ο πρωην μου ζητησε να παρω μια αποφαση''η μαζι,η καμια σχεση,για να προχωρησει ο καθενας τη ζωη του γιατι αυτη η κατασταση κραταει πανω απο χρονο κ εγω ουτε τον διωχνω ουτε του λεω να ειμαστε μαζι κ ουτε εχει ιδεα γιατι ειμαι ετσι τοσο καιρο που προσπαθει,απλα του λεω οτι δεν ειμαι καλα κ δεν ειμαι ετοιμη για να κανω σχεση κ οτι φοβαμαι μη με απογοητευσει παλι.με πιεζει πολυ ομως να του δωσω μια απαντηση.
την ιδια πιεση εχω κ απο το παιδι που τα εχω,με πιεζει να πω στον πρωην να μη με ξαναενοχλησει αλλα εγω δε θελω.τι να κανω?ακουγομαι παραλογη το ξερω..αλλα αυτο ειναι το μπερδεμα μου κ οποιος μπορει ας με βοηθησει.ευχαριστω για την υπομονη σας.
- 03-06-2012, 19:00 #2
καπου σε κραταει ο εγωισμος καπου ο φοβος..δες που εχεις ειλικρινα κ αληθινα συναισθηματα..εκει να στραφεις κ μη δινεις σημασια στις δευτερες σκεψεις..καθε σχεση εχει τα ρισκα της..μην αποφασιζεις με βαση την ασφαλεια γιατι αυτο αλλαζει..εισαι μικρη για να αφηνεις την ζωη σου να κυλαει στα αναποφασιστα..τωρα θα τη ζησεις με τα ολα της..
οσο για τους χαρακτηρες αυτων των αντρων.. για τη δικη μου λογικη τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα..ο ενας παντρεμενος-παιδι-γκομενα..δηλαδη εχει ζησει καποια πραγματα σημαντικα που πιθανον να μη τα ξαναθελησει , ανασφαλης γιατι ζητησε επιβεβαιωση του ανδρισμου του μεσα στη σχεση σας, ποιος μου λεει οτι δν θα το ξανακανει;
ο παλιος σου ερωτας φαινεται απλα να υπηρξε ανωριμος στο παρελθον κ τωρα για να σε περιμενει 1χρονο λεει πολλα κ με το δικιο του σε πιεζει γιατι θελει να ζησει ο ανθρωπος..θελει να απολαυσει καποια πραγματα κ προφανως σε επιλεγει..το να τον καθυστερεις χωρις λογο μπορει κ να το αισθανθει κοροιδια..
σιγουρα κανενας πανω στην γη δν μπορει να σου εγγυηθει ευτυχια διχως προβληματα.. ζησε ομωςς κατι που εμφανως μοιαζει πιο ντομπρο ξεκαθαρο κ στα δικα σου θελω..μην αφηνεις τον καιρο να χαραμιζεται..ζησε! για να μη μετανιωνεις που δν γυριζει ο χρονος πισω..Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
03-06-2012, 23:51 #3
Εγώ βλέπω ο πρώην να έχει ωριμάσει και να σε διεκδικεί, και ο άλλος να σε κεράτωσε απευθείας επειδή μαλώσατε.
Αν αγαπάς τον πρώην και τον περίμενες τόσα χρόνια γιατί δεν γυρίζεις? Με τους δικούς σου όρους φυσικά και να φροντίσεις να είστε διαφορετικά από ότι πριν.
Από την άλλη ο τωρινός βρήκε κατευθείαν άλλη μετά τον τσακωμό, αυτό το ανέχεσαι?
Τι να σου πω, διάλεξε και με το συναίσθημα και με την λογική.
Εγώ τείνω υπέρ του πρώην μάλλον. Πάντως όχι σε αυτόν που τόσο εύκολα κάνει σεξ με άλλη.
Φυσικά υπάρχει και η επιλογή να μείνεις μόνη σου να ξεκαθαρίσεις το κεφάλι σου, αλλά αν διαλέξεις κάποιον από τους 2 εννοείται ότι μετά το τόσο μεγάλο μπλέξιμο δεν ξαναμιλάς ποτέ στον άλλον και κόβεις. Δεν είναι υγιές να μιλάς και να βγαίνεις και με τους 2 και να λες στον έναν για τον άλλο.
04-06-2012, 00:16 #4
αυτός π σε κέρατωσε κατευθείαν την είχε κάνει την κάβαντζα κ την είχε στο περίμενε
αυτό σημαινει πολλά
04-06-2012, 00:19 #5
..εγώ πάλι θεωρώ πως πουθενά σε αυτό το τρίο δεν υπάρχει πραγματικός έρωτας και ενδιαφέρον.
Αν ο πρώην ήταν όντως ερωτευμένος δεν θα μπορούσε να ζήσει μαζί σου ως "φίλος". Αν ο επόμενος ήταν κατασταλαγμένος δεν θα σε απατούσε με την πρώτη ευκαιρία. Αν εσύ ήσουν ερωτευμένη με τον πρώην, μόλις εμφανιζόταν θα τα ξεχνούσες όλα για να είσαι μαζί του και αν ήσουν ερωτευμένη με τον νυν δεν θα έμπαινες καν στη διαδικασία να ασχολείσαι με τον πρώην.
Προφανώς δεν έχετε τίποτα καλύτερο να ασχολείστε, (και οι τρεις :Ρ).Last edited by Θεοφανία; 04-06-2012 at 00:47.
04-06-2012, 00:33 #6
σωστή η από πάνω :)
04-06-2012, 00:47 #7
μου θυμησε κατι που ειχα διαβασει και ταιριαζει με την περισταση :
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΛΥΣΕΙς ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ !
04-06-2012, 21:54 #8
σε ευχαριστω για την απαντηση καπως ετσι τα βλεπω κ εγω τα πραγματα,το προβλημα ομως ειναι οτι ναι θα ηθελα να το ζησω αυτο με τον πρωην που στην ουσια δεν εχω ζησει τιποτα μαζι του αλλα ειναι σαν να εχουμε ζησει πολλα μαζι..αλλα με το αλλο παιδι εχουμε ερθει τοσο κοντα που τον νιωθω πολυ δικο μου ανθρωπο κ φοβαμαι να σκεφτω πως αυριο δε θα υπαρχει στη ζωη μου..ο ιδιος μου λεει πως αν τελειωσουμε δε θα τον ξαναδω ποτε γιατι δεν αντεχει να με δει αλλου..ετσι εχω βρεθει σε ενα τεραστειο αδιεξοδο..με εχει ταλαιπωρησει πολυ αυτη η κατασταση κ μαζι με εμενα ταλαιπωρω κ αυτους κ περισσοτερο το παιδι που ειμαι κ βιωνει μαζι μου ολα αυτα..γιατι πιστευεις οτι ανεχεται ολα αυτα?εχει σημασια η αποψη σου κ η συμβουλη σου στο ολο θεμα.
04-06-2012, 21:55 #9
curie σε ευχαριστω για την απαντηση καπως ετσι τα βλεπω κ εγω τα πραγματα,το προβλημα ομως ειναι οτι ναι θα ηθελα να το ζησω αυτο με τον πρωην που στην ουσια δεν εχω ζησει τιποτα μαζι του αλλα ειναι σαν να εχουμε ζησει πολλα μαζι..αλλα με το αλλο παιδι εχουμε ερθει τοσο κοντα που τον νιωθω πολυ δικο μου ανθρωπο κ φοβαμαι να σκεφτω πως αυριο δε θα υπαρχει στη ζωη μου..ο ιδιος μου λεει πως αν τελειωσουμε δε θα τον ξαναδω ποτε γιατι δεν αντεχει να με δει αλλου..ετσι εχω βρεθει σε ενα τεραστειο αδιεξοδο..με εχει ταλαιπωρησει πολυ αυτη η κατασταση κ μαζι με εμενα ταλαιπωρω κ αυτους κ περισσοτερο το παιδι που ειμαι κ βιωνει μαζι μου ολα αυτα..γιατι πιστευεις οτι ανεχεται ολα αυτα?εχει σημασια η αποψη σου κ η συμβουλη σου στο ολο θεμα.
05-06-2012, 12:21 #10
αν υπηρχε πραγματικος ερωτας με καποιον απο τους δυο, δεν θα χρειαζοσουν την βοηθεια του κοινου φιλη μου....
οταν υπαρχει ερωτας, κανενα εμποδιο και κανενας τριτος δεν μας βαζουν σε διλημματα. εξαφανιζονται οι παντες με ενα "ζαρτ" , κυλαει η σχεση μονη της, σαν νερακι και εχουμε μεσα μας και οι δυο την βεβαιοτητα οτι ειναι αυτη που θελουμε....
εφοσον σκεφτεσαι οτι αυτο που πραγματικα θελεις ειναι ο πρωτος, τι σε νοιαζει που δεν θα σε περιμενει ο δευτερος?