Results 1 to 13 of 13
Thread: να το προσπαθήσω ή όχι?????
-
03-06-2012, 17:48 #1
να το προσπαθήσω ή όχι?????
καλησπέρα....θα σας πω με δυο λόγια αυτό που με προβληματίζει....είχα μια φίλη κολλητή τι κολλητή δηλαδή σαν αδερφή μου ήταν....κάναμε τα πάντα μαζί..το θέμα μου είναι ότι μετά από 8 χρόνια κολλητής φιλίας βάλανε λόγια κ έτσι αυτή φιλία τελείωσε κ μάλιστα άδοξα...από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε έναν πόλεμο άνεφ προηγουμένου...μόλις τελειώσαμε το σχολείο δεν την ξαξαείδα...έχουν περάσει σχεδόν 3μιση χρόνια από τότε που έχω να τη δω κ να της μιλήσω...πριν από περίπου 1 μήνα της έστειλα ένα μήνυμα στο facebook για να δω τι κάνει επειδή μου έλειψε πάρα πολύ κ τελικά μου απάντησε...γενικά έδειξε ότι δεν έχει κ ιδιαίτερο πρόβλημα στο να μου μιλήσει...μετά από αυτή τη συζήτηση μου ξανά δημιουργήθηκε η επιθυμία να την δω να ξανακάνουμε παρέα...είμαι χαζή???να της προτείνω να βγούμε???να ξαναπροσπαθήσω???βέβαια ξέρω ότι δεν θα είναι τίποτα όπως πριν...αλλά ελπίζω σε μια νέα ίσως κ πιο δυνατή φιλία από πριν...έχω βέβαια στο μυαλό μου ότι μπορεί να καταλήξει σε φιάσκο η προσπάθεια μου αλλά.....εσείς τι λέτε?????
- 03-06-2012, 18:13 #2
αφού είχες αυτή την επιθυμία καλά έκανες κ το προσπαθείς ότι κ να γίνει στο μέλλον είτε εχει καλή κατάληξη είτε πάρεις απογοήτευση κ ξαναζήσεις σε ριπλέι τα ίδια η προσπαθεια σου για μια καινούργια αρχή δίχνει έναν χαρακτήρα τολμηρό κ συνχρόνος ταπεινό που είναι ο καλύτερος συνδιασμός για έναν ανθρωπο οπότε να είσαι περήφανη γιαυτή σου την απόφαση κ προπαντός για το χαρακτήρα σου mina@@
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
03-06-2012, 18:35 #3
σε ευχαριστώ πολύ ηλιαννα μου για την απάντηση σου...θα προσπαθήσω κ ότι βγει....!!!!
03-06-2012, 18:37 #4
Συμφωνω απολυτως με την Ηλιαννα στο κομματι που αφορα εσενα κι αυτο που θελεις να κανεις.
Σε οτι αφορα την φιλη σου.... πιστευω πως φιλη που στηριχτηκε σε λογια που εβαλαν αλλοι για να σε απομακρυνει δεν ηταν ποτε πραγματικη σου φιλη....και ο πολεμος ανευ προηγουμενου δηλωνει πως οχι μονο φιλη δεν ηταν αλλα σε περιμενε και στην γωνια......
03-06-2012, 18:54 #5
δεν ξέρω τι να πω....ήμασταν καλύτερα κ από αδέρφια...χρόνια προσπαθούσε η συγκεκριμένη κοπέλα να μας χωρίσει κ με τη δικαιολογία ότι τς βρήκε αγόρι εκείνη, άρχισε να τις βάζει λόγια ότι της κάνω κακό ότι δεν θέλω το καλό της κ άλλα τέτοια...βέβαια με αυτήν πλέον δεν μιλάνε αλλά αυτό που ήταν να κάνει το έκανε...!!!
03-06-2012, 19:36 #6
μινα,φυσικα η καθε περιπτωση ειναι δαιαφορετικη...και μπαινουν πολλοι παραγοντες στην μεση,αλλα καλο μου κοριτσι η πραγματικες φιλες λυνουν αναμεταξυ τους τα προβληματα τους και προχωρανε.. κανενας τριτος δεν ειναι ειναι αρκετος να σπασει μια σχεση που στηριζεται στην πραγματικη αγαπη και εκτιμηση...
κατα τα αλλα ολοι οι ανθρωποι αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια...και μια τριτη λεω εγω κι ως εκει.κανε αυτο που λεει η καρδουλα σου και θα δεις...ετσι ή αλλιως για μενα ο χαμενος ειναι παντα μονο αυτος που φερεται σκαρτα κι οχι αυτος που ειναι ενταξει με την συνειδηση του....
04-06-2012, 00:01 #7
ίσως έχεις δίκιο....αλλά αν κάποια στιγμή έχει υπάρξει κάτι καλό δεν μπορεί να έχει χαθεί εντελώς έτσι δεν είναι...θα το προσπαθήσω κ ότι γίνει....τουλάχιστον θα λέω ότι προσπάθησα....ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...!!!
04-06-2012, 00:10 #8
..μίνα, δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μια τόσο δυνατή φιλία, μπόρεσε τόσο εύκολα να εισχωρήσει κάποιος άλλος, να βάλει λόγια και τελικά να σας διαλύσει.
Επειδή έχω κάνει πολύ δυνατές φιλίες στη ζωή μου μου φαίνεται πολύ περίεργο. Μήπως ήταν απλά ένα 'κολλητηλίκι' από αυτά που είχαμε όλοι στο σχολείο χωρίς βάσεις και μέλλον? Εκτός και αν της έκανες κάτι τοσο σοβαρό που αποστασιοποιήθηκε.
Αν είναι η πρώτη περίπτωση τότε έχεις πολλές ελπίδες καθώς σας δένουν κοινές αναμνήσεις και κανένα απωθημένο, οπότε θα είναι πανεύκολο να ξανά κάνετε μια καινούργια αρχη...;)
04-06-2012, 00:18 #9
όσοι μας έβλεπαν έλεγαν ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ...ακόμα κ οι γονείς μας αυτό έλεγαν....επειδή εκείνη ήταν πολύ ήσυχη κ γλυκιά κ γενικά δεν έλεγε ποτέ όχι ήμουν ίσως υπέρ προστατευτική απέναντι της...τώρα έχει πάει στο άλλο άκρο είναι επιθετική βρίζει....όταν κάναμε παρέα μου έλεγε ότι ήθελε να μοιάσει σε μένα...το ελπίζω να τα καταφέρουμε...
04-06-2012, 00:25 #10
μήπως αυτή έκλεβε από τη λάμψη σου κ εσένα σ έδινε αποδοχή για αυτό είσασταν φίλες;τώρα νομίζει ότι πατάει στα πόδια της κ θα πασ κουβά
τίποτα δεν θα ναι το ίδιο άλλαξατέ κ οι δύο
04-06-2012, 00:34 #11
το ξέρω ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο...έχουν περάσει κ κάποια χρόνια...όσα χρόνια ήμασταν μαζί εκτός από το γεγονός ότι έλεγαν ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ αυτή που κατάφερε να μας χωρίσει έλεγε ότι ήταν το σκυλάκι μου...αν έβλεπες πως ήμασταν θα καταλάβαινες πως δεν ήταν έτσι όπως τα λες...!!!!!!ακόμα κ αν έχουμε αλλάξει πιστεύω πως κάτι θα υπάρχει στο βάθος από τότε...έχουμε περάσει από κάτι παρόμοιο στο παρελθόν αλλά το προσπεράσαμε....ο μπαμπάς έλεγε ότι αν κάτι θα καταφέρει να μας χωρίσει θα ήταν ένας άντρας....κ ξαφνικά μόλις η άλλη της βρήκε "άντρα" τότε ξαφνικά εκείνη έγινε η καλή κ εγώ η ζηλιάρα που διεκδικεί....!!!!
04-06-2012, 15:34 #12
φυσικα κ αλλαζουν τα πραγματα οταν καποιοσ εχει σχεση εμενα μ χει συμβει πολλεσ φορεσ αυτο κα ποιοσ να τα φτιαχνει κ να αλλαζουν οι συσχετισμοι τοτε ειναι που πρεπει να αλλαξεισ κι εσυ κ να μην ασχολεισαι γτ αλλιωσ πασ κουβα σιγουρα δεν κανεισ τα ιδια που εκανεσ πριν
05-06-2012, 12:35 #13
θα συμφωνησω με την φλου περι της ανυπαρκτης φιλιας.
οι πραγματικες φιλιες (και οι πραγματικες σχεσεις γενικοτερα) δεν διαλυονται απο λογια τριτων.
εκτος αυτου ομως, δεν καταλαβαινω τι λογο μπορει να εχει μια κοπελα να βαλει λογια για να χαλασει μια γυναικεια φιλια!
δεσμο ειχατε και σε ζηλευε επειδη ηταν μονη?
σκεψου καλυτερα την εκδοχη, η πρωην φιλη σου να απεριψε κατι στην προσωπικοτητα η στην συμπεριφορα σου. καμια φορα βλεπουμε ολα τα αλλα, εκτος απο το προφανες. που ειναι, οι δικες μας ευθυνες για το οτι οι αλλοι μας απομονωνουν...
σε καθε περιπτωση
αν ειναι θετικη στην διαθεση σου για επαναπροσεγγιση, μπορειτε να τα συζητησετε οι δυο σας ολα αυτα και να καταλαβεις κι εσυ τι πραγματικα σκεφτηκε.Last edited by Remedy; 05-06-2012 at 12:56.