Results 1 to 15 of 17
Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ
-
17-02-2012, 13:09 #1
ΒΟΗΘΕΙΑ
Καλησπερα σε ολους σας!Πιστευω οτι ειναι το πλεον καταλληλο φορουμ να επευθυνθω.Θας σας εξομολογηθω την ιστορια μου.Πριν ενα χρονο συναντησα μια κοπελα την οποια ειχα να δω απο πολλα χρονια απο το σχολειο!Με τα πολλα τα βρηκαμε.30 εγω,30 και αυτη!Απιστευτη χημεια,πιστευα οτι βρηκα τον ανθρωπο της ζωης μου,αμοιβαια τα αισθηματα,κατι μοναδικο μεταξυ μας,κατι σαν τυλεπαθεια να λεμε και να σκεφτομαστε τα ιδια πραγματα..γεννηθηκε ενα μεγαλος ερωτας!!!!!Μετα απο 2 μηνες αρχισαν τα προβληματα...τσατιζοταζν με το μονο μονο..εγω φωναζα γιατι μου φαινοταν παραλογα ολα αυτα...τσακωμοι,τσακωμοι!!!!Σ ε αυτο το σημειαο θα σας πω το ιστορικο της κοπελας,εχασε στα 19 της το πατερα τησ,η μητερα τησ μεσα σε 2 χρονια βρηκε καποιον αλλο ενα 'ανεπιθυμυτο πατριο'τον οποιο συνεχεια μου τον κατηγορουσε,μη πω με τι κουβεντες...ειχε πολλα ψυχοσωματικα η κοπελα,ιλιγγους,κρισεις πανικου,πονοκεφαλους..Την ειχαν καλομαθει πολυ για ναμμη τη στεναχωρουν με το θανατο του πατερα της κτλ..Και επανερχομαι στη σχεση μας.Πολυ παθος λοιπον και τσακωμοι..με το μονο μονο,αν σε κατι δε συμφωνουσα 'η εδεν έκανα κατι που της αρεσε (μικροπραγματα)μου κρατυσε μουτρα,με εδιωχνε σθνεχεια απο το σπιτι,με χωριζε(μεσα σε ενα χρονο με χωρισε 40 φορες περιπου),μου μιλουσε ασχημα,δε διδραματιζοταν κατι τοσο σοβαρο,για μικροπραγματα!!!Παντα μου ελεγε ποσο μοναδικοι ειμαστε και οτι ακνεις δεν ειναι σαν εμας και την επομενη με χωριζε για ανουσιους λογουσ και ξανα παλι μαζι επειδη ετρεχα απο πισω της..τσακωμοι για το τιποτα,κρισεις πανικου....και κολλημενη με τη μαμα της...Της εξηγουσα πω επειδη ολοι της λενε 'ναι' συνεχεια και παντα τρεχουν γι'αυτηνσυνεχεια δε σημαινει οτι και ο συντροφος τησ πρεπει να τα κανει ολα αυτα!!Με τα πολλα τη βοηθησα να κανει μια τεραστια μετακομιση του μαγαζιου της,τουθ σπιτιου της και μειναμε μαζι..εδω μου ελεγε σε αυτο το σπιτι θα κανουμε οικογενεια,αλλα παλι τα ιδια,μου ζητουσε με το μονο μονο να εγκαταλειψω το σπιτι,με χωριζε και οταν τη ρωτουσα γιατι μου λεει οτι θελει να κανουμε οικογενεια και την επομενη ημερα με χωριζει μου ελεγε 'ετσι ενιωθα ετσι ειπα'..Φοβερη κυκλοθυμια και εναλλαγη διαθεσης!!!Να τη χαιδευω και να της εξηγω οτι δεν εγινε κατι τοσο σοβαρο σε καθε μας διαφωνια και να με βριζει και να με διωχνει απο το σπιτι εκεινη..Με τα πολλα χωρισαμε...για ενα μηνα!!!Μου ελειπε πολυ γιατι την αγαπουσα και ηθελα πραγματικα να τη βοηθησω να τα ξεπερασει ολα αυτα.Με πηρε μετα απο ενα μηνα τηλ βρεθηκαμε και μου ζητησε να τα ξαναβρουμε!Μου ζητησε συγνωμη οτι ηταν πισεμενη κτλ,(ειχα γνωρισει ολητης την οικογενεια!)και αν θελω να ειμαστε ξανα μαζι εμ μια νεα αρχη!Δεχτηκα,ολα καλα και μετ απο λιγο καιρο παλι να με ξεφτιλιζει και να εμ διωχνει απο το σπιτι και μετα να με παιρνει αν ξαναγυριζω...Μου ζητησε να μεινω μαζι της αλλα της ειπα οτι δε μπορω γιατι φοβαμαι παλι τη κυκλοθυμια της και δ εμποω να μαζευω ποραγματα συνεχεια και αν πισωγυριζω,δε με μεγαλωσαν οι γονεις μου για να με πεταει εξω καμια...!αποφασιεσ να παει να μεινι αλλου,ξανα μετακομιση(μεσα σε 8 χρονια ειχε αλλαξει 10 σπιτια)Μ ε χωρισε ενα μηνα τωρα ξανα.....οριστικα..!Τι προβλημα εχει η κοπελα,ΤΗς ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!Με το καλυτερο τροπο...Εμθα οτι τον πρωην τον ειχε σηκω σηκω κατσε κατσε 5 χρονια...Τι εχει αυτη η κοπελα????
- 17-02-2012, 13:26 #2
Σας παρακαλω μια απαντηση μια βοηθεια,εχει καποια ασθενεια η κοπελα,κατι στο ψυχικο της κοσμο??τι συμβαινει..
17-02-2012, 13:30 #3
δεν μπορει να σου κανει καποιος απο εδω μεσα διαγνωση... νομιζω δεν επιτρεπεται
για μενα απλα ειναι λιγο καλομαθημενη και κακως την ανεχεσαι αν δεν σε σεβεται[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
17-02-2012, 13:37 #4
Γιατι δεν επιτρεπεται?Ενας ψυχιατρος που μιλησα μου ειπε για διαταραχη προσψπικοτητας και μανιοκαταθλιψη..
17-02-2012, 13:45 #5
εδω μεσα σου εκαναν τη διαγνωση?
σε πμ δεν ξερω... αλλα δημοσια δεν επιτρεπεται να σου κανουν διαγνωση[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
17-02-2012, 13:51 #6
Τι ειναι το πμ???μηπως μπορει να με βοηθησει?
17-02-2012, 14:17 #7
προσωπικο μυνημα σημαινει...
τελος παντων μιλησε με εναν ειδικο
και αν δεν μπορει να σε βοηθησει προσπαθησε να απομακρυνθεις απο κοντα της εφοσον σου κανει κακο[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
17-02-2012, 14:35 #8
Που μποωρω να σρειλς μυνημα εδω?καποιο λινκ παρακαλω?
17-02-2012, 16:04 #9
Παρακαλω οποις εχει τη καλοσυνη ας μου στειλει ενα μυνημα προσωπικο,αν γνωριζει κατι ή εχει βιώσει κατι ποαρομοιο.Ενας ειδικος μου ειπε οτι πασχει απο μδιαταραχη προωπικοτητας και απο μανιοκαταθληπτικοεπιθετικ οτητα
18-02-2012, 11:12 #10
Δε ζηταω να βαλει καποιος μια 'ταμπελα' στη κοπελα...του λογους και τις αφορμες ζηταω να συζητοησουμε και αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια..!
18-02-2012, 21:59 #11
colemon ακου φιλε...δεν ειμαι ειδικος σε καμια περιπτωση,σιγουρα η κοπελα σου φαινεται να εχει προβλαματα συμπεριφορας,αυτο δεν χρειαζεται να ειναι ειδκος για να το αντιληφθει καποιος..εγω ομως θα σε ρωστησω κατι...αισθανεσαι οτι αξιζεις αυτην την συμπεριφορα?της εχεις δειξει ποτε τα ορια σου?εχεις βαλει ποτε ορια σε αυτην την κατασταση?
να ξερεις οτι οσα περιθωρια θα της δινεις,τοσα χουνερια θα σου κανει..για ταρακουνησε την λιγακι..για εξαφανισου για κανενα δημινο και δειξτης οτι δεν μπορει να σε εχει υποχειριο της..
εχεις αξιοπρεπεια?εαν θελει θεραπεια ας την κανει αλλα προσεχε μην τρελανει εσενα στο τελος..ενταξυ η κανει παιχνιδακια και δεν ξερει τι θελει,η εχει προβλημα..παντως και στις δυο περιπτωσεις εγω βρισκω οτι σε εχει κατα καποιο τροπο...δεδομενο...Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
19-02-2012, 15:03 #12
Εχω βαλει ορια αμετρητες φορες,δε θυμαμι και εγω ποσες!!Τιποτα ομως....Τωρα ειναι 3 βδομαδες που εχουμε να μιλησουμε..Ηθελα να τη βοηθησω και να ειμαστε μαζι,ολοι εχουν καταλαβει στο οικογενειακο της περιβαλλον οτι εχει προβλημα συμπεριφορας μη μπω διαταραχη προσωπικοτητας αλλα δε κανουν τιποτα γιαυτο!!Πως λοιπον αφου δε της λενε οι δικοι της ανθρωποι να το κηταξει θα το πω εγω,Το ειχα αναφερει καποια στιγμη να παμε μαζι σε ψυχολογο αλλα εγινε το ελα να δεις!!!!!Απο την αλλη παλι δε μου παει να τρεχω ξανα απο πισω της,ποναω πολυ και ειμαι στα ορια της καταθλιψης το νιωθω...Δουλευω πολλες ωρες,εχω χασει τον υπνο μου και βλεπω οτι πλεον ειμαι στα ορια μου,το νιωθω..σακατευτηκα ενα χρονο...αλλα αυτη παντα πιστευει και τωρα ειμαι σιγουρος οτι φταει αυτη,παντα εγψ εφταιγα...Τη μια μερα ειμουν γιαυτην τα παντα δε μπορουσε χωρις εμενα και αμεσως την επομενη μερα για χαζοαφορμες με εδιωχνε και με χωριζε..
25-02-2012, 22:04 #13
να σου πω κατι?ειναι ωριμη κοπελα και αν δεν βλεπει οτι χρειαζεται βοηθεια εσυ δεν της φταις σε κατι..εχεις μεινει ηδη παρα πολυ στο πλευρο της και θα ηταν αδικο να γινεις εσυ καταθλιπτικος για να ειναι καλα εκεινη..που και παλι δεν θα ειναι καλα!
ολο αυτο που μας περιγραφεις ειναι πολυ ψυχοφθορο και καλο θα ηταν να φυγεις οσο ειναι νωρις(ποτε δεν ειναι αργα)
και να ξερεις οτι με το να ανεχεσαι ολη αυτην την συμπεριφορα την στηριζεις και ισως να νομισει οτι ειναι μια χαρα γιατι τα δεχεσαι ως φυσιολογικο με το να τα ανεχεσαι,αυτον το μυνημα της περνας
αν λιγο θελεις το καλο της φυγε,ισως να της γινει ενα μαθημα και να ψαξει να βρει τα αιτια για την επομενη σχεση που θα συναψει..
προσωπικη μου αποψη πανταΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
27-02-2012, 20:18 #14
Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση..Εχουμε χωρισει ηδη ενα μηνα με τη κοπελα!Δε νομιζω να το καταλαβει ποτε αυτο που λες γιτι και στον πρωην τα ιδια εκανε!Πικραθηκα πολυ,ακουσα μεγαλες κουβεντες απο αυτον τον ανθρωπο που μεσα σε μια στιγμ,η για χαζοαφορμες τις επαιρνε πισω...και εμ εδιωχνε,οπως εκανε και τωρα..σκεφτομαι συνεχεια και παω να αρρωστησω πραγματικα..οποιος θελει να μιλησουμε ας στειλει πρωσ μυνημα
27-02-2012, 23:16 #15
μπραβο!ηταν το καλυτερο που ειχες να κανεις φιλε μου
καλυτερα ετσι,κομπος που δεν λυνεται..κοβεται
αφου βρηκες την δυναμη να φυγεις μην ξαναγυρισεις πποτεΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....