Το χασίς 20 φορές πιο βλαβερό από το τσιγάρο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 87
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Χωρια οτι σου κανει τα δοντια αορατα...

  2. #17
    χαχαχαχ...ξεχασα να το αναφερω αλλα εννοειτε οπως και το τσιγαρο το ιδιο....

  3. #18
    το χασίς είναι παράγωγο της κάνναβης και οπως όλα τα επεξεργασμένα πράγματα κάνουν κακό απο τρόφιμα μέχρι ουσίες πάμε παρακάτω όσοι κατατάζουν την κάνναβη σαν εθιστική ουσία και μας ζαλίζουν τα ουμπαλα τους προτείνω να κόψουν το κρέας και τα γαλακτομικά και τις ειδήσεις για 3 μέρες οχι τίποτα αλλα για να πάρετε μια ιδέα σε τι μαλακίες είστε εθισμένοι και ασχολείστε με οτι μαλακια σας σερβίρουν ακου εθιστική η κάνναβη το οτι τα φιλαράκια σας καπνίζουν χόρτο και σημαίνει οτι αυτό που καπνίζουν είναι και χόρτο και εσύ αμα κάπνιζες φουντα βρώμικη με αεροζολ και αμμωνία θα ειχες κάψει φλάντζα , καπνίζω κάνναβη σε καθημερινή βάση και δεν εχω πάθει καμια ψύχωση ίσως πάθω στο μελλον δεν ξέρω , επίσεις ουδεμία σχέση εχει η medical κάνναβη με τα χόρτα που καπνίζουν για μαστούρα με υψηλό thc . σίγουρα επηρεάζει αν κάθεσε ολη μέρα μέσα και πίνεις τσιγάρα στο σπίτι μονος σου πιθανον να σε πάρει λίγο απο κάτω , την επόμενη φορά δοκίμασε να πιεις ενα τσιγάρο στην παραλία με ομπρελα και ψυγειάκι με μπιρες και καμια κιθαρα και καλή παρέα και έλα να ξαναμιλησουμε για την κάνναβη και πόσο κακό κάνει.

    οσο για τα πνευμονια και την πισσα και αλλα τέτοια κάντε το εξης πείραμα , πάρτε μια τζουρα απο τσιγάρο και καντε εκπνοή πάνω στο δαχτυλο σας με πίεση και δεστε την κιτρινιλα που θα αφήσει μετά κάντε το με κάνναβη .

  4. #19
    Quote Originally Posted by sun_night View Post
    το χασίς είναι παράγωγο της κάνναβης και οπως όλα τα επεξεργασμένα πράγματα κάνουν κακό απο τρόφιμα μέχρι ουσίες πάμε παρακάτω όσοι κατατάζουν την κάνναβη σαν εθιστική ουσία και μας ζαλίζουν τα ουμπαλα τους προτείνω να κόψουν το κρέας και τα γαλακτομικά και τις ειδήσεις για 3 μέρες οχι τίποτα αλλα για να πάρετε μια ιδέα σε τι μαλακίες είστε εθισμένοι και ασχολείστε με οτι μαλακια σας σερβίρουν ακου εθιστική η κάνναβη το οτι τα φιλαράκια σας καπνίζουν χόρτο και σημαίνει οτι αυτό που καπνίζουν είναι και χόρτο και εσύ αμα κάπνιζες φουντα βρώμικη με αεροζολ και αμμωνία θα ειχες κάψει φλάντζα , καπνίζω κάνναβη σε καθημερινή βάση και δεν εχω πάθει καμια ψύχωση ίσως πάθω στο μελλον δεν ξέρω , επίσεις ουδεμία σχέση εχει η medical κάνναβη με τα χόρτα που καπνίζουν για μαστούρα με υψηλό thc . σίγουρα επηρεάζει αν κάθεσε ολη μέρα μέσα και πίνεις τσιγάρα στο σπίτι μονος σου πιθανον να σε πάρει λίγο απο κάτω , την επόμενη φορά δοκίμασε να πιεις ενα τσιγάρο στην παραλία με ομπρελα και ψυγειάκι με μπιρες και καμια κιθαρα και καλή παρέα και έλα να ξαναμιλησουμε για την κάνναβη και πόσο κακό κάνει.

    οσο για τα πνευμονια και την πισσα και αλλα τέτοια κάντε το εξης πείραμα , πάρτε μια τζουρα απο τσιγάρο και καντε εκπνοή πάνω στο δαχτυλο σας με πίεση και δεστε την κιτρινιλα που θα αφήσει μετά κάντε το με κάνναβη .
    Πες τα χρυσόστομε.
    Χωρίς να θέλω να θήξω κανέναν παιδιά, ειλικρινά πέφτετε θύματα προπαγάνδας. Παρέθεσα ένα documentary το οποίο πολύ αμφιβάλω αν μπήκε κάποιος στη διαδικασία να παρακολουθήσει,
    όμως οφείλω να σας πω οτι λόγω του ότι το ανέβασα στο facebook ο λογαριασμός μου διαγράφηκε και μπλοκαρίστηκε την ίδια στιγμή λόγω "διάδοσης προσβλητικού ή κατακριτέου παεριεχομένου" και αυτό μάλλον κάτι σημαίνει.
    Υπάρχουν λόγοι σοβαροί και όχι αστείοι -όπως το ότι και καλά σε κάνει φυτό, ή το τεράστιο ψέμμα για τα εγκεφαλικά κύτταρα, αφού παίδες έχουμε μέχρι κ τα λεγόμενα "ενδοκαναβοϋδή" κύτταρα φτιαγμένα να αντιδρούν θετικά στον οργανισμό με την πρόσληψη του THC βασικού συστατικού της φου- που οι κυβερνήσεις την κυνηγούν τόσο. Γνωρίζατε οτι παράγει καύσιμο για κίνηση αυτοκινήτου το οποιό απελευθερώνει οξυγόνο κατα την καύση;;;

    Τέλος, κάτι που μας αφορά όλους εδω μέσα,
    Ρώτησα τον επι 6 χρόνια ψυχίατρο μου, αν θα τολμούσε ποτε να δηλώσει σε ένα παγκόσμιο συνέδριο μεγάλων ψυχιάτρων, όλα αυτά που λένε για το ότι προκαλεί ψυχώσεις σχιζοφρένεια καίει κύτταρα κλπ κλπ. Μαντέψτε. "Όχι". Γιατί; Δεν υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, παρα μόνο ΕΝΔΕΊΞΕΙΣ για τις αρνητικές της συνέπειες, απ όσο παραδέχτηκε. Αντίθετα για το αλκοόλ και το τσιγάρο έχουμε χρόνια τώρα αποδείξεις, παρ' αυτά κυκλοφορούν ελεύθερα και φορολογούνται. Το ότι οι σχιζοφρενείς οι καταθλιπτικοί ιδεοψυχαναγκαστικοί διαταραγμένοι κλπ κλπ τη χρησημοποιούν περισσότερο, δε σημαίνει οτι αυτή τους προκάλεσε την ασθένεια. Μάλλον ότι όόόλοι αυτοί κάποια βοήθεια ένιωσαν να λαμβάνουν απο αυτό το φυσικό προϊόν. Κάποια βοήθεια που το κράτος δεν ήθελε να υπάρχει ελεύθερη, εφ όσων καλλιεργήται άνετα στο μπαλκόνι σου και δεν μπορούν να φορολογήσουν ενώ η ζήτηση θα ήταν τεράστια.
    Σκεφτείτε το.

  5. #20
    sun_night σε ποιον απευθυνεσε ακρηβως???? γιατι δεν πολυ καταλαβα να σου πω μια αληθεια.....ποσο χρονο εισαι???? ανεφερα αν διαβασες το σχολιο μου οτι ειναι αναλογα στον ανθρωπο...επισεις αν καπνιζαμε 30 τσιγαρα την ημερα και αλλα 30 τσιγαρα χορτο ποιο κατα την αποψη σου σου προκαλει μεγαλυτερη βλαβη...μην λες οτι θες...??? και μην λεμε και οτι μας συμφερει...αν ηταν το ιδιο πραγμα η εστω λιγο καλυτερο δεν θα την ειχαν απαγορευσει....επισεις οσοι εχουμε κανει εχουμε βρεθει σε καταστασεις παραλιας με μπυριτσες αλλα αυτο δεν αλλαζει αυτο που λεμε.....εκανα πολλα χρονια...με παρεα....σε παραλια....σε σπιτια....σε μαγαζια....στο σπιτι μου...μονη μου...με το αγορι μου...με την παρεα μου....αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι στο τι σου κανει...οποτε εισαι λιγο λαθος σε αυτο....ολοι οσοι εχουμε κανει εχουμε περασει καλα...εμεις εδω μιλαμε για τις επιπτωσεις και οχι για την διασκεδαση....

  6. #21
    το θεμα ειναι οχι εαν κανεις χορτο αλλα να μην κανεις καταχρηση αλλα χρηση...διοτι εαν κανεις καταχρηση περνας σε σταδιο που αδιαφορεις για την ζωη σου... μενεις πισω σε πολλα... και οταν το καταλαβεις ισως να ειναι και αργα

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    437
    Ειμαι 16 χρονια χρηστης τοξικων ουσιων και μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι η κανναβη δεν ειναι και τοσο αθωα.Εγω επαθα ψυχωση απο την κανναβη και απο κριση χωρισμο καρκινους στην οικογενεια αλλα τον πρωταρχικο ρολο τον επαιξε η κανναβη κανοντας αποπειρα αυτοκτονιας(πηδηξα απο τον πρωτο οροφο).Επισκευθηκα τον μαιο τον κορυφαιο ψυχιατρο πανω σε θεματα τοξικων ουσιων(γριβας) και μολις του ειπα οτι ειχα ψυχωσικα επεισοδια απο χρηση κανναβης μου ειπε καποια πραγματα για την ορθη χρηση της κανναβης για τις ποιοτητες και τα λοιπα.Εχω 2,5 χρονια που εκανα την αποπειρα και τα 2 απο αυτα καπνιζω κανναβη 4 φορες την ημερα καθε μερα δηλαδη ξυπναω στις 9 και 9 και 10 στριβω χωρις να εχω κανενα συμπτωμα ψυχωσης.Μεχρι τον εναμιση χρονο καπνιζα και εκανα πραγματα κυριως προπονησεις μπορει και διπλες μετα ομως οχι απλα δεν εκανα αλλα εβαλα και 10 κιλα επισης να σας πω πως τυχαινε να ημουνα εξω με παρεα και να φευγω για να παω σπιτι να πιω η κανναβη σε κανει τεμπελη και νωθρο.Εχω 3,5 βδομαδες καθαρος και νιωθω αρκετα καλα ελπιζω να το κρατησω στο μεγιστο αυτο και οσο απεχω τοσο θα μου κατεβαζει την δοση των αντιψυχωσικων ο γιατρος μου.

  8. #23
    ....έχω ακούσει επίσης ότι η κοκαίνη έχει τα ίδια θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες με το κότσι μπέρι, ενώ κάτι φίλοι σκίζουν τα διπλώματα τους ότι η πρέζα κάνει μεγαλύτερο καλό και από το αλατι ιμαλαίων!

  9. #24
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,515
    Quote Originally Posted by Show_Me_The_High_Road View Post
    .... ή το τεράστιο ψέμμα για τα εγκεφαλικά κύτταρα, αφού παίδες έχουμε μέχρι κ τα λεγόμενα "ενδοκαναβοϋδή" κύτταρα φτιαγμένα να αντιδρούν θετικά στον οργανισμό με την πρόσληψη του THC βασικού συστατικού της φου- που οι κυβερνήσεις την κυνηγούν τόσο. ...
    Show_me, τι ακριβώς εννοείς, ότι ο εγκέφαλος μας είναι… προετοιμασμένος για την πρόσληψη κάνναβης, κι ότι είμαστε εκ γενετής φτιαγμένοι για να καπνίζουμε φούντα???? Αν ακολουθήσουμε το σκεπτικό σου, θα δούμε ότι υπάρχουν και «οπιοειδείς υποδοχείς» στον εγκέφαλο μας… που ανταποκρίνονται στην χορήγηση οπιοειδών (πχ ηρωίνη). Να βαράμε τότε και καμιά ενεσούλα βρε αδερφέ, αφού το ζητάει ο οργανισμός μας!!

    Ναι υπάρχει ενδοκανναβινοειδές σύστημα στον εγκέφαλο, που όμως δεν αναμένει εναγωνίως την πρόσληψη κάνναβης για να λειτουργήσει!!! Όπως βέβαια και οι οπιοειδείς υποδοχείς δεν χρειάζονται το όπιο και τα παράγωγα του. Καταρχήν, όλα αυτά είναι απλά ονομασίες που έχουν δώσει οι επιστήμονες σε συγκεκριμένες δομές και λειτουργίες του νευρικού συστήματος. Κατά δεύτερον, αν στον οργανισμό μας υπάρχει ένα σύστημα νευρικών κυττάρων που ενεργοποιούνται με τη λήψη μιας ουσίας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ένας υγιής άνθρωπος να πάρει αυτή την ουσία, αλλά το αντίθετο ακριβώς: ο οργανισμός έχει προνοήσει και διαθέτει τις δικές του ενδογενείς ουσίες. Το φάρμακο είναι μέσα μας αγαπητέ, ουσίες παρόμοιες με την κάνναβη και τα λοιπά, υπάρχουν στο σώμα μας. Δεν χρειάζεσαι την φούντα λοιπόν. Tο δε ενδοκανναβινοειδές σύστημα, είναι ένα σύστημα που συμμετέχει στον έλεγχο και τη ρύθμιση της ομοιόστασης και σημαντικών λειτουργιών του οργανισμού, όπως μνήμη, όρεξη, αντανακλαστικά, κίνητρα και συναισθηματικές αντιδράσεις, λειτουργία ανοσοποιητικού και πολλά άλλα. Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν εμείς να παρεμβαίνουμε με τρόπο ανεξέλεγκτο και συνεχή στη λειτουργία του εν λόγω συστήματος και να θεωρούμε ότι αυτό είναι ‘θετικό’???

    Ναι βρε show_me, το τσιγάρο και το αλκοόλ είναι πολύ βλαπτικά… αλλά και ο δυόσμος κι ο βασιλικός που καλλιεργούμε στις γλαστρούλες μας, καθώς κι η ρίγανη και το χαμομηλάκι που μαζεύεις είναι πολύ ωφέλιμα… οπότε τι?? Πού βοηθούν ακριβώς αυτές οι συγκρίσεις?

    Όσο για τον ‘χρυσόστομο’ παραπάνω που κάνει καθημερινή χρήση, τι αξία έχει αλήθεια η δήλωση του πέρα από το να μας ενημερώσει για μία του συνήθεια? Την ίδια ακριβώς αξία που θα είχε κι η δήλωση του παππού μου ότι ‘εγώ παιδί μου κάπνιζα για 30 χρόνια 2 πακέτα τσιγάρα κι έφτασα τα 80!’…. No comments…

    Πιο έντιμο νομίζω είναι να πει κανείς ‘εγώ γουστάρω’, ή ‘είμαι κολλημένος με την κάνναβη’, ή ‘εγώ αυτή τη διέξοδο βρήκα’, παρά να πάει να την πασάρει σαν ένα σούπερ άκακο κι ωφέλιμο φυσικό προϊόν…
    Οκ συμφωνώ ότι υπάρχει υπερβολή και αφέλεια και ανακρίβειες στον ‘τρόμο’ που δημιουργείται για την κάνναβη, αλλά έλεος πια και με τα επιχειρήματα της συμφοράς υπέρ της χρήσης της…

  10. #25
    θεοφανία μου συγνώμη αλλα όσα ποστ σου εχω διαβάσει πάνω στο θέμα είσαι οχι φάουλ αλλα ζεις σε άλλο πλανήτη εσύ κορίτσι μου..
    Όσο για τον ‘χρυσόστομο’ παραπάνω που κάνει καθημερινή χρήση, τι αξία έχει αλήθεια η δήλωση του πέρα από το να μας ενημερώσει για μία του συνήθεια? Την ίδια ακριβώς αξία που θα είχε κι η δήλωση του παππού μου ότι ‘εγώ παιδί μου κάπνιζα για 30 χρόνια 2 πακέτα τσιγάρα κι έφτασα τα 80!’…. No comments…
    για να σου μιλάει ενας χρήστης κάνναβης 10 ετών πάει να πεί οτι τα λεγόμενα του έχουν καποια αξία αντίθετα με τις δικές σου μπούρδες περί ενεσούλας ..
    sun_night σε ποιον απευθυνεσε ακρηβως???? γιατι δεν πολυ καταλαβα να σου πω μια αληθεια.....ποσο χρονο εισαι???? ανεφερα αν διαβασες το σχολιο μου οτι ειναι αναλογα στον ανθρωπο...επισεις αν καπνιζαμε 30 τσιγαρα την ημερα και αλλα 30 τσιγαρα χορτο ποιο κατα την αποψη σου σου προκαλει μεγαλυτερη βλαβη
    είμαι 30 χρονων και ουδέποτε είπα οτι είναι αθώα η κάνναβη , μιλας για 30 τσιγαρα κάνναβης με 30 απλά τσιγάρα? θα σου απαντησω αν και το σκεπτικό σου είναι ηλίθιο 30 τσιγάρα κάνναβης δεν καπνίζει ουτε ο μεγαλύτερος χασισοπότης οπότε δεν τίθετε θέμα σύγκρισης πιστευω με τα 30 τσιγάρα που οι περισσότεροι απο εδω μέσα το έχετε για πλάκα επίσεις να σε ενημερώσω οτι εγώ αν και χασικλής δεν καπνίζω καπνό.
    Ειμαι 16 χρονια χρηστης τοξικων ουσιων και μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι η κανναβη δεν ειναι και τοσο αθωα.Εγω επαθα ψυχωση απο την κανναβη
    είσαι 16 χρόνια χρήστης τοξικων ουσιοών και σε πείραξε η κάνναβη εσένα ΛΟΛ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΛΟΛ!
    Last edited by sun_night; 25-09-2013 at 14:39.

  11. #26
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Show_me, τι ακριβώς εννοείς, ότι ο εγκέφαλος μας είναι… προετοιμασμένος για την πρόσληψη κάνναβης, κι ότι είμαστε εκ γενετής φτιαγμένοι για να καπνίζουμε φούντα???? Αν ακολουθήσουμε το σκεπτικό σου, θα δούμε ότι υπάρχουν και «οπιοειδείς υποδοχείς» στον εγκέφαλο μας… που ανταποκρίνονται στην χορήγηση οπιοειδών (πχ ηρωίνη). Να βαράμε τότε και καμιά ενεσούλα βρε αδερφέ, αφού το ζητάει ο οργανισμός μας!!

    Ναι υπάρχει ενδοκανναβινοειδές σύστημα στον εγκέφαλο, που όμως δεν αναμένει εναγωνίως την πρόσληψη κάνναβης για να λειτουργήσει!!! Όπως βέβαια και οι οπιοειδείς υποδοχείς δεν χρειάζονται το όπιο και τα παράγωγα του. Καταρχήν, όλα αυτά είναι απλά ονομασίες που έχουν δώσει οι επιστήμονες σε συγκεκριμένες δομές και λειτουργίες του νευρικού συστήματος. Κατά δεύτερον, αν στον οργανισμό μας υπάρχει ένα σύστημα νευρικών κυττάρων που ενεργοποιούνται με τη λήψη μιας ουσίας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ένας υγιής άνθρωπος να πάρει αυτή την ουσία, αλλά το αντίθετο ακριβώς: ο οργανισμός έχει προνοήσει και διαθέτει τις δικές του ενδογενείς ουσίες. Το φάρμακο είναι μέσα μας αγαπητέ, ουσίες παρόμοιες με την κάνναβη και τα λοιπά, υπάρχουν στο σώμα μας. Δεν χρειάζεσαι την φούντα λοιπόν. Tο δε ενδοκανναβινοειδές σύστημα, είναι ένα σύστημα που συμμετέχει στον έλεγχο και τη ρύθμιση της ομοιόστασης και σημαντικών λειτουργιών του οργανισμού, όπως μνήμη, όρεξη, αντανακλαστικά, κίνητρα και συναισθηματικές αντιδράσεις, λειτουργία ανοσοποιητικού και πολλά άλλα. Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν εμείς να παρεμβαίνουμε με τρόπο ανεξέλεγκτο και συνεχή στη λειτουργία του εν λόγω συστήματος και να θεωρούμε ότι αυτό είναι ‘θετικό’???

    Ναι βρε show_me, το τσιγάρο και το αλκοόλ είναι πολύ βλαπτικά… αλλά και ο δυόσμος κι ο βασιλικός που καλλιεργούμε στις γλαστρούλες μας, καθώς κι η ρίγανη και το χαμομηλάκι που μαζεύεις είναι πολύ ωφέλιμα… οπότε τι?? Πού βοηθούν ακριβώς αυτές οι συγκρίσεις?

    Όσο για τον ‘χρυσόστομο’ παραπάνω που κάνει καθημερινή χρήση, τι αξία έχει αλήθεια η δήλωση του πέρα από το να μας ενημερώσει για μία του συνήθεια? Την ίδια ακριβώς αξία που θα είχε κι η δήλωση του παππού μου ότι ‘εγώ παιδί μου κάπνιζα για 30 χρόνια 2 πακέτα τσιγάρα κι έφτασα τα 80!’…. No comments…

    Πιο έντιμο νομίζω είναι να πει κανείς ‘εγώ γουστάρω’, ή ‘είμαι κολλημένος με την κάνναβη’, ή ‘εγώ αυτή τη διέξοδο βρήκα’, παρά να πάει να την πασάρει σαν ένα σούπερ άκακο κι ωφέλιμο φυσικό προϊόν…
    Οκ συμφωνώ ότι υπάρχει υπερβολή και αφέλεια και ανακρίβειες στον ‘τρόμο’ που δημιουργείται για την κάνναβη, αλλά έλεος πια και με τα επιχειρήματα της συμφοράς υπέρ της χρήσης της…
    +1000

    ...σαν ραιτ, εσύ είσαι σε άλλο πλανήτη και όχι εγώ.
    Ξέρω άτομα που κάνουν χρήση απ το λύκειο και φτάνοντας στα 40 δεν έχεις καμία επαφή μαζί τους. Η ζωή τους είναι στάσιμη, ο επαγγελματικός προσανατολισμός μέχρι εκεί που δεν χρειάζεται να δουλέψει το μυαλό, σχέσεις προβληματικές και παρέα μόνο με ανάλογους.
    Η φούντα, όπως τα υπόλοιπα ναρκωτικά και το αλκοολ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά τεχνητή ευφορία που με την κατάχρηση δεν δίνουν πια καμια ευχαρίστηση.
    Το τίμημα διαφέρει ανάλογα με την εξάρτηση, αλλά είναι το ίδιο βαρύ σε όλες.
    Το θεωρώ τουλάχιστον τριτοκοσμικό να συζητάμε πάνω σε αυτή τη βάση.

  12. #27
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    Quote Originally Posted by Show_Me_The_High_Road View Post
    τα λεγόμενα "ενδοκαναβοϋδή" κύτταρα φτιαγμένα να αντιδρούν θετικά στον οργανισμό με την πρόσληψη του THC βασικού συστατικού της φου- που οι κυβερνήσεις την κυνηγούν τόσο. Γνωρίζατε οτι παράγει καύσιμο για κίνηση αυτοκινήτου το οποιό απελευθερώνει οξυγόνο κατα την καύση;;;
    ελεος... τι αλλο μπορει να ακουσω χαχαχαχα

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    437
    Λοιπον sun right ειμαι καθαρος 7 χρονια απο ηρωινη και γυρω στα 5 απο διεγερτικα και παραισθησιογονα καπνιζω κανναβη απο το 1997 και ναι με πειραξε το ειπαν ολοι οι ψυχιατροι που με ειδαν απο την αποπειρα και μετα και το βασικοτερο μου το ειπε ο ΓΡΙΒΑΣ τοσο περιεργο σου φαινεται.

  14. #29
    Ο λόγος που ανέφερα τα ενδοκαναβοκύτταρα ήταν μόνο για να εξηγήσω ότι η ουσία του THC δεν είναι τόσο ξένη και βλαβερή για τον οργανισμό όσο την παρουσιάζουν. Συμφωνώ στο ότι ο οργανισμός "προέβλεψε" και έχει ότι χρειάζεται. Κι όμως πολλές φορές δε λειτουργεί σωστά και μπορούμε να επέμβουμε θετικά, όπως κάνουμε στην κατάθλιψη με τη σεροτονίνη ας πούμε, που δεν είναι καν σε γλάστρα!!
    Δεν προέτρεψα κανέναν να κάνει χρήση, αυτό που θέλησα να κάνω με τα γραφόμενα μου είναι να ενημερώσω και να προβληματίσω πάνω σε κάτι στο οποίο ειλικρινά θεωρώ ότι υφιστάμεθα προπαγάνδα. Προσωπικά θεωρώ το χασίς όπως όλα τ' άλλα φυσικά συστατικά, αυτό προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε. Το κρέας π.χ. μας κάνεις καλό σε κάποια θέματα, όμως σε κανέναν δε θα έκανε καλό να φάει 2 αρνιά. Κανένας όμως δεν απαγόρευσε την πώληση αρνιών!!
    Καθαρά πολιτικά τους συμφέρει αυτή η ουσία να είναι παράνομη, το πιστεύω ειλικρινά. Οι συγκρίσεις που παρέθεσα έγιναν ακριβώς για να σας προβληματίσω. Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται κάτι το οποίο σε κάνει βίαιο, προκαλεί άρση αναστολών, σου καταστρέφει το συκώτι και ένα κάρο άλλα, αλλά το χασίς όχι; Τ αλκοόλ "μαστουρώνει" πιο "βλαβερά" απο το χασίς.
    Δε θέλω να χάσω άλλο το χρόνο μου, υπάρχουν και άνθρωποι που αντι για ερωτηματικό πάνω απο τα κεφαλάκια τους, έχουν παρωπίδες στα μάτια.
    Αν υπάρχει κάποια σοβαρή και τεκμηριωμένη απόδειξη ότι η κάνναβης ΠΡΟΚΑΛΕΙ -όχι χειροτερεύει, γιατί πολλά νόμιμα ναρκωτικούλια το μπορουν αυτό, μέχρι και τα ίδια τα αντικαταθλιπτικά- ψυχώσεις και τέτοια, θα χαρώ να την ακούσω και γιατί όχι; να αναθεωρήσω!

  15. #30
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ελεος... τι αλλο μπορει να ακουσω χαχαχαχα
    ασε μας κι εσύ μωρε τρολ.. αν έχεις κατι με ουσια να πεις μίλα, όλοι σε ακουμε να μιλάς άνευ ουσίας. Ότι εχω διαβασει δικό σου ήταν τετοιο χάσιμο χρόνου, που βαρεθηκα κ να μαι ευγενική. ωωωωχουου!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Συστηματική Χρήση Χασίς
    By lorem ipsum in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - Ναρκωτικά
    Replies: 6
    Last Post: 29-04-2012, 21:16
  2. ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ
    By despoinageo in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 7
    Last Post: 24-01-2012, 19:10
  3. Replies: 6
    Last Post: 23-11-2010, 11:12
  4. ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΑΣΙΣ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ
    By boubourina in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - Ναρκωτικά
    Replies: 100
    Last Post: 04-03-2009, 16:25
  5. Είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές...
    By kitty in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 32
    Last Post: 06-02-2007, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •