Το χασίς 20 φορές πιο βλαβερό από το τσιγάρο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 87
    καλα πλακα μας κανεις τωρα? τι μας λες τωρα οτι ειμαστε φτιαγμενοι για να περνουμε χασις? ελεος εχω ακουσει τοσα και τοσα αλλα κατι τετοιο δεν εχω ξανακουσει.. μαλον εσυ εισαι το τρολ αυτο που λες ηταν τελειος αστοχο.ολοι εδω μεσα συμφωνουν οτι ειναι επιβλαβες μονο εσυ το λες αυτο.
    οχι είμαστε φτιαγμένοι για να τρώμε κρέας και γαλακτομικά..

Δεν θα έβλαπτε να διάβαζες πιο προσεκτικά τι έγραψα. Τώρα αν έγραψα όντως ‘μπούρδες’… εεε τι να κάνουμε, τόσες γράφτηκαν σε αυτό το θέμα, δικαιούμαι κι εγώ μία! Φφφφ…..

Ξέρεις, η εμπειρία σου είναι σεβαστή, αλλά είναι ΜΟΝΟ η δική σου εμπειρία και μόνο κατά δική σου δήλωση και μάλιστα σε ένα ανώνυμο φόρουμ. Ελπίζω να μην πιστεύεις ότι οι υπόλοιποι συνομιλητές έπεσαν από τον ουρανό ή έζησαν στη γυάλα… δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμιο της εμπειρίας, έχει κι ο καθένας τη δική του. Κι ελπίζω να κατανοείς πως μπορεί τα συμπεράσματα των άλλων να διαφέρουν από τα δικά σου.

Επίσης, έχω μια απορία: άνοιξες ένα άλλο θέμα όπου λες για άγχος, κατάθλιψη, εμμονές, τικ που σε ταλαιπωρούν χρόνια. Και σε παλιότερο θέμα πριν δύο χρόνια έλεγες ότι είχες κυκλοθυμία, όρεξη για τίποτα, απώλεια μνήμης. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω ότι όλο αυτό προκλήθηκε ή επιδεινώθηκε ή και βελτιώθηκε ή οτιδήποτε άλλο από την φούντα. Αλλά δεν νομίζεις ότι θα ήταν καλό να το διερευνήσεις χωρίς προκατάληψη και χωρίς να είσαι μέσα στην άρνηση για οτιδήποτε αρνητικό σχετικά με τη χρήση κάνναβης? Τα πάντα είναι αλληλένδετα και αλληλεπιδρούν και δεν νομίζω ότι είναι βοηθητικό να αφήνουμε απέξω, στο απυρόβλητο, μια πάγια συνήθεια και μια ουσία που συστηματικά προσλαμβάνουμε.. Δικαίωμα σου είναι φυσικά, αλλά για εμένα, όταν κάτι μας ταλαιπωρεί πολύ και χρόνια, καλό είναι να είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε αλλαγές σε πολλά και διάφορα, κι οπωσδήποτε όχι μόνο σε όσα μας συμφέρουν.

Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα Απάντηση Απάντηση με Παράθεση Απάντηση με Παράθεση Αυτό το μήνυμα σε Πολλαπλή Παράθεση
    κοιταξε να δεις τα προβήματα τα έχω απο τότε που θυμάμε τον εαυτό μου πιστευω να καταλαβαίνεις οτι κάνναβη καπνίζω λόγο προβλημάτων και οχι μονο για την μαστούρα δεν είμαι 16 χρονων απλά πάσχω απο adhd / δυσθιμική κατάθλιψη /ocd και ελαφρύ σύνδρομο τουρέν οπως και οξειδωτικό στρές με λίγα λόγια ολα αυτά τα χρόνια την πάλευα με το χόρτο για να μείνω εκτος ψυχοφαρμάκων , δεν λεω οτι η κάνναβη είναι πανάκια αλλα ουτε και κάτι τρομερό εγώ την βρίσκω οκ για το μυαλό μου και το σώμα μου κοινός με βοηθάει απλά δεν μαρέσει να γράφοντε ανακριβιες πολύ κουβέντα για το τίποτα , γιατί δεν κάνετε τόσο θέμα για την βαλεριάνα η για το φασκόμηλο? , επίσεις αν υπάρχει η προδιάθεση ναι δεν κάνει να καπνίζεις κάνναβη μέτρον άριστον παιδιά ας πουμε οτι μου αρέσει να ξεπερνάω τις προκαταλίψεις και τα στερεοτυπα αυτά.

βασικα δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη σου.....εμεις δεν προσπαθησαμε να σου επιβαλουμε την γνωμη μας ουτε να αλλαξουμε την δικη σου....την γνωμη μας λεμε εδω....γινεσαι αρκετα επιθετικος εως και προσβλητικος θα ελεγα....εισαι 30 χρονων και νομιζα οτι ηξερες να μιλας...τελως παντων εγω παλι με το μυαλο που εχω στα 23 μου σου λεω οτι το σκεπτικο σου δεν το βρισκω ¨ηλιθιο¨απλα λιγο επιμονο....γνωριζω ατομα που ειναι πολυ μεγαλυτερα απο εσενα που δεν τους εχει πειραξει το χορτο οπως γνωριζω και ατομα που εχουν αρρωστησει με αυτο....ειναι αναλογα τον ανθρωπο και τον οργανισμο...τουλαχιστον σε αυτο νομιζω οτι στα 30 σου θα το εχεις καταλαβει.....τεσπα εγω απο ολη αυτη την συνομιλια θα συμφωνησω με ενα πραγμα....οτι η καταχρηση ειναι εκεινη που θα σου διημιουργησει προβληματα.....και σε αποστασιοποιει απο την ιδια σου την ζωη.....τωρα αν εσυ πιστευεις οτι η χρηση κανναβης ειναι οκ για εσενα μακαρι να το πιστευεις αυτο και σε 10 χρονακια απο τωρα....και μακαρι να επαλυθευσεις τα λεγομενα σου...αλλα συμφωνα με την δικη μου εμπειρια ποτε δεν μου εδινε κατι καλο....ισως περιστασιακα ναι....αλλα στην ουσια τιποτα....τα τσιγαρα τα ανεφερα για να σου εξηγησω την ποσοτητα για παραδειγμα αλλα εμεινες στην επιφανεια εσυ....τα 30 τσιγαρα που ανεφερα ηταν παραδειγμα και δεν κυριολεκτουσα....απλα περιμενα μια απανταση στην συγκριση τους.....ευχομαι να μην περασεις ουτε τα δικα μου θεματα που ειχα με αυτο ουτε τιποτα και να εισαι κομπλε..πραγματικα σου το ευχομαι.....!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by sun_night View Post
    οχι είμαστε φτιαγμένοι για να τρώμε κρέας και γαλακτομικά..

κοιταξε να δεις τα προβήματα τα έχω απο τότε που θυμάμε τον εαυτό μου πιστευω να καταλαβαίνεις οτι κάνναβη καπνίζω λόγο προβλημάτων και οχι μονο για την μαστούρα δεν είμαι 16 χρονων απλά πάσχω απο adhd / δυσθιμική κατάθλιψη /ocd και ελαφρύ σύνδρομο τουρέν οπως και οξειδωτικό στρές με λίγα λόγια ολα αυτά τα χρόνια την πάλευα με το χόρτο για να μείνω εκτος ψυχοφαρμάκων , δεν λεω οτι η κάνναβη είναι πανάκια αλλα ουτε και κάτι τρομερό εγώ την βρίσκω οκ για το μυαλό μου και το σώμα μου κοινός με βοηθάει απλά δεν μαρέσει να γράφοντε ανακριβιες πολύ κουβέντα για το τίποτα , γιατί δεν κάνετε τόσο θέμα για την βαλεριάνα η για το φασκόμηλο? , επίσεις αν υπάρχει η προδιάθεση ναι δεν κάνει να καπνίζεις κάνναβη μέτρον άριστον παιδιά ας πουμε οτι μου αρέσει να ξεπερνάω τις προκαταλίψεις και τα στερεοτυπα αυτά.
    την ιδια ακριβως γνωμη ειχε και ενας φιλος μου που ηταν κ αυτος καταθλιπτικος εγω ομως ξερω το εξης για μενα το καθε προβλημα δε το αντιμετωπιζεις με φαρμακα η χασις (για μενα) το αντιμετωπιζεις με διαλογο και αναλυση το να παιρνει καπιος φαρμακα η χασις (δεν ειναι το ιδιο ενταξει) αυτο ειναι φυγοπονια.. στη ζωη δε σε παιρνει να παραιτησε γιατι οταν παρετισαι χανεις τη ζωη σου απλα

Senior Member
    Οταν καποιοι δεν ξερουν να κανουν διαλογο και θεωρουν την αντιθετη αποψη ως προκαταληψεις και στερεοτυπα , ακομα και οταν διατυπωνεται με επιχειρηματα ενω η δικια τους δεν εχει κανενα επιχειρημα , αλλα ειναι αποψη κατα τη γνωμη τους "προχω" , δεν υπαρχει κατι αλλο να υποθει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

βασικα δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη σου.....εμεις δεν προσπαθησαμε να σου επιβαλουμε την γνωμη μας ουτε να αλλαξουμε την δικη σου....την γνωμη μας λεμε εδω....
    μπορείς να μου παραθέσεις πότε ακριβώς προσπαθησα να σου επιβάλω να καπνίσεις κάνναβη;
    τα τσιγαρα τα ανεφερα για να σου εξηγησω την ποσοτητα για παραδειγμα αλλα εμεινες στην επιφανεια εσυ....τα 30 τσιγαρα που ανεφερα ηταν παραδειγμα και δεν κυριολεκτουσα....απλα περιμενα μια απανταση στην συγκριση τους.....
    λοιπον κούκλα μου ο τίτλος αναφέρεται σε τυχαία ερευνα 20 τσιγαρα = 1 κάνναβη έτσι δεν είναι γιατί λοιπόν μου συγρίνεις 30 μαλμπουρο και 30 τσιγάρα κάνναβης και όχι 1 τσιγάρο κάνναβης με 20 μαλμπουρο αφου θέλετε να μιλάμε με επιχειρημα

την ιδια ακριβως γνωμη ειχε και ενας φιλος μου που ηταν κ αυτος καταθλιπτικος εγω ομως ξερω το εξης για μενα το καθε προβλημα δε το αντιμετωπιζεις με φαρμακα η χασις (για μενα) το αντιμετωπιζεις με διαλογο και αναλυση το να παιρνει καπιος φαρμακα η χασις (δεν ειναι το ιδιο ενταξει) αυτο ειναι φυγοπονια.. στη ζωη δε σε παιρνει να παραιτησε γιατι οταν παρετισαι χανεις τη ζωη σου απλα
    σωπα ρε μεγάλε , εσύ τώρα δηλαδή μπορείς και κρίνεις την ζωή μου οτι είμαι αποτυχημένος και καμένος και οτι τα έχω παρατήσει άλλα δεν μας λες απο που τα κατάλαβες όλα αυτα ρε τζιμάνι επιδεί είπα πως καπνίζω κάνναβη; χαχαχαχα ωραία επιχειρηματα!

σου ειπα εγω κατι τετοιο???? σου ειπα οτι δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη σου να προσπαθεις να αλλαξεις την γνωμη μας....και απλα δεν μπορεις να συζητησεις....σου εξηγησα και πριν οτι εχεις μια πολυ ασχημη εως και προσβλητικη σταση...τι δεν καταλαβαινεις???? ολοκληρος ανδρας εισαι πια...ημαρτον...!!!!

και επισεις δεν μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι σου....σε παρακαλω παρα πολυ επειδη το forum ειναι ανωνυμο να κρατας μια αποστασιοποιημενη σταση τουλαχιστον απεναντι μου...και τσεκαρε σε παρακαλω παρα πολυ τα δικα σου επιχειρηματα πρωτα...και το τι ακριβως λες γιατι τα διαβαζουν πολλα ατομα....εχεις μπει σε ενα forum ψυχολογιας....σκεψου λιγο τι λες????

και κανενας δεν σε εχει πει ουτε απο τυχημενο...ουτε καμενο.....δεν καταλαβαινω ακομα ουτε την επιθετικη σου συμπεριφορα..ουτε τιποτα απο οσα λες γιατι προσπαθεις με τελειως λαθος τροπο να τα παρουσιασεις.....και το μονο που καταφερνεις τουλαχιστον σε εμενα ειναι να με εκνευριζεις και να μην μπορω να παρω σοβαρα τιποτα απ οσα λες...ενω υπο αλλη περιπτωση ισως και να σκεφτομουνα λιγο παραπανω τα λογια σου....και επιμενω στο εξης...εδω ειναι ενα forum ψυχολογιας......

Banned
    Quote Originally Posted by sun_night View Post

σωπα ρε μεγάλε , εσύ τώρα δηλαδή μπορείς και κρίνεις την ζωή μου οτι είμαι αποτυχημένος και καμένος και οτι τα έχω παρατήσει άλλα δεν μας λες απο που τα κατάλαβες όλα αυτα ρε τζιμάνι επιδεί είπα πως καπνίζω κάνναβη; χαχαχαχα ωραία επιχειρηματα!
    αυτα ειναι δικα σου λογια οχι δικα μου εγω ειπα οτι αυτο ειναι φυγοπονια

Junior Member
    Δεν υπήρξα ποτέ χρήστης, η προσωπική μου άποψη για την κάνναβη δεν είναι δογματική, θεωρώ ότι σηκώνει πολύ συζήτηση. Όμως, αυτό που με ενόχλησε σε όλη αυτή την κουβέντα είναι η έλλειψη ανοιχτού μυαλού και ειλικρινούς επικοινωνίας. Ενοχλητική επίσης και πολύ λυπηρή, η πόλωση που δημιουργήθηκε, όταν η κουβέντα ξέφυγε από το κυρίως θέμα. Η άποψη ενός συνομιλητή μας κατέληξε να γίνει μπούμερανγκ εναντίον του, παρά την αγνή του πρόθεση και το ενδιαφέρον για τους γύρω του. Το έγκλημά του; Καυτηρίασε την υποκρισία της κοινωνίας μας, η οποία, ενώ δαιμονοποιεί την κάνναβη, παραβλέπει προκλητικά άλλα παρεμφερή, πολύ πιο καταστροφικά. Αυτόν τον συνομιλητή, ο οποίος δεν προτρέπει σε κανέναν να κάνει χρήση, για την υποκρισία της υπόθεσης μιλά, πέσατε να τον φάτε, σαν τιμωρία για την ευρύτητα σκέψης του, οι περισσότεροι από εσάς, με κορώνα στο κεφάλι σας, τη στενομυαλιά σας. Δεν ξέρω ποιος βγήκε νικητής, πάντως εγώ το βραβείο θα το δώσω στον καλύτερο και ανεπανάληπτο, στη μασκότ όλου του φόρουμ, ειδικά για τα χτυπήματά του κάτω από τη μέση. Δεν θα αναφέρω το όναμά του, όχι από λεπτότητα, αλλά από περιέργεια: για να δω αν θα αντισταθεί στον πειρασμό να ρωτήσει, γεμάτος αφέλεια, για ποιόν μιλάω.

Quote Originally Posted by LAKISMAN View Post
    Δεν υπήρξα ποτέ χρήστης, η προσωπική μου άποψη για την κάνναβη δεν είναι δογματική, θεωρώ ότι σηκώνει πολύ συζήτηση. Όμως, αυτό που με ενόχλησε σε όλη αυτή την κουβέντα είναι η έλλειψη ανοιχτού μυαλού και ειλικρινούς επικοινωνίας. Ενοχλητική επίσης και πολύ λυπηρή, η πόλωση που δημιουργήθηκε, όταν η κουβέντα ξέφυγε από το κυρίως θέμα. Η άποψη ενός συνομιλητή μας κατέληξε να γίνει μπούμερανγκ εναντίον του, παρά την αγνή του πρόθεση και το ενδιαφέρον για τους γύρω του. Το έγκλημά του; Καυτηρίασε την υποκρισία της κοινωνίας μας, η οποία, ενώ δαιμονοποιεί την κάνναβη, παραβλέπει προκλητικά άλλα παρεμφερή, πολύ πιο καταστροφικά. Αυτόν τον συνομιλητή, ο οποίος δεν προτρέπει σε κανέναν να κάνει χρήση, για την υποκρισία της υπόθεσης μιλά, πέσατε να τον φάτε, σαν τιμωρία για την ευρύτητα σκέψης του, οι περισσότεροι από εσάς, με κορώνα στο κεφάλι σας, τη στενομυαλιά σας. Δεν ξέρω ποιος βγήκε νικητής, πάντως εγώ το βραβείο θα το δώσω στον καλύτερο και ανεπανάληπτο, στη μασκότ όλου του φόρουμ, ειδικά για τα χτυπήματά του κάτω από τη μέση. Δεν θα αναφέρω το όναμά του, όχι από λεπτότητα, αλλά από περιέργεια: για να δω αν θα αντισταθεί στον πειρασμό να ρωτήσει, γεμάτος αφέλεια, για ποιόν μιλάω.
    Επιτέλους και κάποιος που καταλαβαίνει. Επιτέλους!! Χάρηκα που σε διάβασα LAKISMAN!

Banned
    θυμαμαι οταν ταξιδεψα σε καπια χωρα που μας ειπε η ξεναγος οτι η σβαστιγγα εδω ειναι απαγορευμενο συμβολο και παρατηρισα οτι καπιοι το ζωγραφισαν σε ενα τοιχο.. δηλαδη τελικα ετσι οι ανθρωποι αποφασιζουν τι θα πραξουν? αναλογα με το τι εχουν απαγορευσει? δηλαδη αν ειχαν απαγορευσει τη περικεφαλαια θα εβλεπα στους τοιχους ζωγραφιες με περικεφαλαιες? δεν ειναι τρομερα ακυρο αυτο? το οτι απαγορευτικε κατι αυτο δε σημαινει οτι εχει αξια οπος καπιοι νομιζουν.

ξερεις κατι lakisman και εγω εκανα χρηση καναβης...και εγω αραζα σε παραλια και την επινα να στο θεσω και διαφορετικα αλλα ποτε μου δεν θεωρησα οτι λυνω τα προβληματα μου μεσα απο αυτο...προσπαθουμε να πουμε την γνωμη μας σε μια συζητηση......δεν νομιζω οτι αυτο ειναι τοσο κακο ...ουτε επιβαλλαμε την γνωμη μας σε κανεναν..ουτε μειωσαμε κανεναν για τα χαπια που περνει,για τα προβληματα που εχει,και τωρα για το χασις......θεωρω οτι ο show_man γινεται υπερβολικος...

επισεις show_man ερευνες εχουν δειξει οτι 5 τσιγαρα χορτο αντιστοιχει σε 5-6 τσιγαρα αν μιλησουμε μονο για το μονοξειδιο του ανθρακα και την πισσα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by LAKISMAN View Post

Προσωπικα δεν ξερω για ποιον μιλας, αλλα προφανως οταν εννοεις χτυπηματα κατω απο τη μεση , πρεπει να μην κοιταχτηκες στον καθρεφτη.
    Οσον αφορα τα χιλιοακουσμενα περι δαιμονοποιησης απο την κοινωνια , αυτα ειναι τα ευκολα πραγματα , ολοι σχεδον ειμαστε κατα (νομιζω).

Οπως και για την χιλιοακουσμενη συζητηση συγκρισης με το αλκοολ , που ουσιαστικα δεν ειναι αποψη , απλως το "μη χειρων βελτιστον".
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by dameva View Post
    δεν νομιζω οτι αυτο ειναι τοσο κακο ...ουτε επιβαλλαμε την γνωμη μας σε κανεναν..ουτε μειωσαμε κανεναν για τα χαπια που περνει,για τα προβληματα που εχει,και τωρα για το χασις......θεωρω οτι ο show_man γινεται υπερβολικος...

επισεις show_man ερευνες εχουν δειξει οτι 5 τσιγαρα χορτο αντιστοιχει σε 5-6 τσιγαρα αν μιλησουμε μονο για το μονοξειδιο του ανθρακα και την πισσα....
    5 τσιγάρα χόρτο αντιστοιχουν σε 5 τσιγάρα κανονικά αγαπητή. Διότι τα "τσιγάρα" χόρτου περιέχουν καπνό. Ελάχιστοι τα καπνίζουν με σκέτη κάνναβη το οποίο είναι η ενδεδειγμένος τρόπος χρήσης είναι η αλήθεια.

Κάτι ακόμα, ελάχιστης σημασίας αλλά δεν μπορώ να το παραβλέπω.. :p κορίτσι είμαι οχι show_man show_woman :D

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast