περιεργα πραματα..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

περιεργα πραματα..

καλησπερα...γραφω γιατι μου συνεβη κατι που δε το περιμενα. Ειμαι 22 χρονων (δεν εχω κανει ποτε σχεση) και γνωρισα ενα παιδι που ειναι 4 χρονια μικροτερος μου δηλ. 18. Ειναι λιγο πιο μεγαλος απ τον μικρο μου αδερφο. Και το περιεργο ειναι οτι νιωθω ελξη γι' αυτον! Μου αρεσε πολυ εξωτερικα κι επισης ειναι πολυ καλο παιδι, ησυχος, ντροπαλος.. Τον ειδα συνολικα 2 μερες (ειναι αδερφος ενος γνωστου μου) κ παρατηρησα ακομη οτι υπηρξε φλερτ αναμεσα μας. Χαζοφλερτ βεβαια με πειραγματα κλπ αλλα υπηρξε..Το θεμα ειναι οτι μου φαινεται πολυ παραξενο να μου αρεσει και να φλερταρω με ενα παιδι που μολις τελειωσε το σχολειο....θα μπορουσε να ειναι ο μικρος μου αδερφος. Σκεφτομαι συνεχεια ποτε θα τον ξαναδω, αν ειναι δυνατον. Η κοινωνικη κατακραυγη με πλησιαζει :P
    Πιστευω οτι δε γινεται να γινει κατι αναμεσα μας γιατι κατι τετοιο θα προκαλουσε πολλααα σχολια, κουτσομπολια, σοκ κλπ αλλα κυριως το θετω σαν προβληματισμο γτ δε καταλαβαινω πως γινεται να μου αρεσει καποιος με τετοια διαφορα ηλικιας. Το να ειναι μεγαλυτερος ο αντρας ειναι το απολυτα φυσιολογικο και συνηθως μου αρεσουν μεγαλυτεροι ενω πρωτη φορα δινω σημασια σε μικροτερο..εγω που σοκαριζομουν οταν ακουγα για σχεσεις που εκαναν γνωστες μ κοπελες με αγορια π ηταν 2 χρονια μικροτεροι ας πουμε. Το θεωρειτε φυσιολογικο ή σας εχει συμβει ποτε?

Sorry,αλλά δεν κρατήθηκα.Πάραυτα νομίζω ότι ο προβληματισμός προέρχεται κυρίως απο την απειρία σου.22 με 18 είστε όχι 50 με 23.Προχώρα λέμε.

http://www.demotivationalposters.org...1259858393.jpg
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Senior Member
    Και τι ρολο παιζει η διαφορα ηλικιας.Αν εσενα σου κανει.
    Εγω με τον συντροφο μου εχουμε 16 χρονια διαφορα και ειμαστε μια χαρα.

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Και τι ρολο παιζει η διαφορα ηλικιας.Αν εσενα σου κανει.
    Εγω με τον συντροφο μου εχουμε 16 χρονια διαφορα και ειμαστε μια χαρα.
    Βασικά παίζει ρόλο υπο προυποθέσεις.Ειδικά όταν η γυναίκα είναι μεγαλύτερη και βαράει το βιολογικό της ρολόι.

Πηγή : Πρώην ώριμη που με παράτησε.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Senior Member
    Χαχα μπορει να ετυχε.Εγω ειμαι μικροτερη ο φιλος μου εχει ηδη 3 παιδια και μαλλον το βιολογικο μου ρολοι δεν θα χτυπησει ποτε,αρα μια χαρα δεν κινδυνευουμε.
    Μπορει εσυ απλα να ειχες μια ασχημη εμπειρια,εγω ξερω ζευγαρια που η γυναικα ειναι μεγαλυτερη και κανουν οικογενεια και ζουν ευτυχισμενοι.
    Τιποτα δεν ειναι απολυτο και αν μιλαμε ειδικα για μονο 4 χρονια διαφορα ειναι ενταξει νομιζω.

Senior Member
    Παντως δε νομιζω οτι θα ειχα το θαρρος να κανω κινησεις για να προχωρησει κατι τετοιο μονο λογω των αντιδρασεων που θα ειχαν οι κοινοι γνωστοι κλπ..οι μεγαλυτεροι αδερφοι μας ειναι κολλητοι. Οταν ηταν μπροστα προσπαθουσα να μη παρουν χαμπαρι οτι μ αρεσει για να μη με σχολιασουν :/ θα μ πειτε εγω φταιω αλλα δεν ειναι κ το πιο λογικο πραγμα.

Senior Member
    cocomero η κοινωνια και οι γνωστοι παντα θα βρισκουν κατι για να σχολιαζουν,αλλα η ζωη ειναι δικη σου.Δεν γινεται να μην κανεις αυτο που θες απο φοβο μηπως σχολιαστει αρνητικα.Πρεπει να ζεις με τους δικους σου κανονες και τα δικα σου πρεπει αν θες να νιωθεις ελευθερη και ευτυχισμενη.

κοκ...παρακάμπτω το θέμα της διαφοράς, το θεωρώ αστείο, και θα μείνω στο ότι παρά τις αντιλήψεις σου ένιωσες κάτι για κάποιον μικρότερο από σένα.
    Είπες πως δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση. Ίσως η ηλικία του σε γυρνάει στα 18 που "λογικά" θα έπρεπε να είχες κάνει μια σχέση και η ηλικία του σου δίνει την "ασφάλεια" της αγνότητας και τη δυνατότητα σου να παραμείνετε σε πλατωνικό επίπεδο.
    Δε συμφωνώ με τίποτα απ όσα σου έγραψα, απλά προσπάθησα να σε ερμηνεύσω..;)

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι το γεγονος οτι ειναι μικροτερος με κανει να νιωθω ανετα για καποιο λογο..δε κομπλαρω μπροστα του δηλαδη και η αυτοπεποιθηση μου ειναι μεγαλυτερη σε σχεση μ οταν παιζει κατι με μεγαλυτερο. Αρα νομιζω οτι εχεις δικιο..αυτο με το πλατωνικο επιπεδο δεν επιασα γιατι οι πλατωνικες σχεσεις ειναι κατι που με εχει κουρασει απιστευτα κ ειναι το τελευταιο που θελω...

Quote Originally Posted by cocomero View Post
    Η αληθεια ειναι οτι το γεγονος οτι ειναι μικροτερος με κανει να νιωθω ανετα για καποιο λογο..δε κομπλαρω μπροστα του δηλαδη και η αυτοπεποιθηση μου ειναι μεγαλυτερη σε σχεση μ οταν παιζει κατι με μεγαλυτερο. Αρα νομιζω οτι εχεις δικιο..αυτο με το πλατωνικο επιπεδο δεν επιασα γιατι οι πλατωνικες σχεσεις ειναι κατι που με εχει κουρασει απιστευτα κ ειναι το τελευταιο που θελω...
    ...ναι και ισως επειδή σε έχουν κουράσει νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια να προχωρήσεις με κάποιον μικρότερο όπου νιώθεις πως θα έχεις τον έλεγχο ;)
    Κοίτα να το ζήσεις όπως σου βγαίνει και μη σε απασχολούν παλαιολιθικές μλκιες περί διαφοράς ηλικίας.

Senior Member
    Παντως δε νομιζω οτι θα ειχα το θαρρος να κανω κινησεις για να προχωρησει κατι τετοιο μονο λογω των αντιδρασεων που θα ειχαν οι κοινοι γνωστοι κλπ..οι μεγαλυτεροι αδερφοι μας ειναι κολλητοι. Οταν ηταν μπροστα προσπαθουσα να μη παρουν χαμπαρι οτι μ αρεσει για να μη με σχολιασουν :/ θα μ πειτε εγω φταιω αλλα δεν ειναι κ το πιο λογικο πραγμα.
    Ελα βρε κοπελια δεν πας για γαμο, η πρωτη σου σχεση θα ειναι. Εξαλλου και εσυ πιτσιρικα εισαι :Ρ Ορμα πριν τον τσιμπησει καμια αλλη ...

cocomero, τεσσερα χρονια δεν ειναι καθολου μεγαλη διαφορα ηλικίας.Αφησε τον εαυτο σου ελευθερο να εκφραστει. Δηλαδή προχωρα! Και μην προδικάζεις τι θα πουν και τι δε θα πουν, κουτσομπολια και .. κατακραυγες, δεν εχεις καμια απόδειξη ότι θα συμβει κατι τετοιο, ουτε συνεβηκε κατι που να προδικαζει τετοιες στασεις των άλλων απεναντι σου, απλά εσύ τα δημιούργησες στη σκέψη σου κι αυτη η σκέψη ειναι που σε κρατα δέσμια και τιποτα άλλο. Από τη στιγμη που δεν εχεις ενδειξη για αυτα που σκεφτεσαι, αμφιβαλλεις να αποδεχτουν μια τετοια σχεση, να σας αγαπήσουν και να σας στηριξουν? Ισα ισα γνωριζόσαστε και ξερει η οικογενεια του ενος την οικογενεια του αλλου, παρα πολύ καλες σχεσεις και πολυ καλες εντυπωσεις οι μεν για τους δε. Η εμπειρια λέει οτι ετσι εχοντων των πραγματων η αποδοχη ειναι το πιο πιθανο που θα συμβει. Αρα ασε τις αναστολες και προχωρα.

betelgeuse, 16 χρονια διαφορα... πες μου το μυστικό?
    γιάννης

Senior Member
    δε καταλαβαινω πως γινεται να μου αρεσει καποιος με τετοια διαφορα ηλικιας
    Όλα είναι στο μυαλό σου. Αφού είναι ενήλικας, τα 4 χρόνια δεν έχουν καμία σημασία.

Βουρ!!!

Senior Member
    Αυτό πάλι βρε παιδιά το έχετε παρατηρήσει? Όταν είμαστε πιτσιρίκια, τα 1-2 χρόνια διαφορά μας φαίνονται τεράστια. Σαν να είσαι 3 γυμνασίου και να έχεις σχέση με 2 λυκείου. Τεράστια διαφορά. Γύρω στα 25, τα 5 χρονάκια σου φαίνονται έτσι κι έτσι, και μετά τα 30, όλες οι διαφορές ηλικίας σου φαίνονται ασήμαντες, γιατί κοιτάς άλλα πράγματα.

Σαν να γίνεται συστολή του χρόνου... Μήπως εξηγείται με τν Θεωρία της Σχετικότητας???:p