Results 1 to 7 of 7
Thread: δε τους αντεχω αλλο!!!
-
07-06-2012, 14:12 #1
δε τους αντεχω αλλο!!!
λοιπον παιδια ειμαι πολυ εκνευρισμενη.μετα απο ενα πολυ δυσκολο μηνα που περασα τελικα νοικιασα ενα μικρο σπιτι στην αθηνα μεχρι να βρω δουλεια.οι γονεις μου εχουν δωσει διορια μεχρι το νοεμβριο για να βρω δουλεια και αν δε βρω θα γυρησω κρητη.να πω οτι τα τελευταια 5 χρονια εμενα αθηνα και μου ειναι πολυ δυσκολο να μεινω παλι μαζι τους γιατι ποτε δε τα πηγεναμε καλα.πριν δυο βδομαδες λοιπον ο μπαμπακας μου ειπε να ρωτησω τους φιλους μου αν ξερουν κατι για δουλεια και αυτο εκανα!περασαν οι μερες και ηρθα κρητη γιατι ειχα κατι χαρτια να φτιαξω και οταν ηρθε η ωρα να γυρησω παλι αθηνα μου ειπαν να περιμενω μεχρι τελος του μηνα γιατι δεν εχουν λεφτα τωρα.καλα λεω και δε δινω σημασια.προχτες το πρωι που εστελνα κατι βιογραφικα απο το λαπτοπ για δουλεια και ταυτοχρονα μιλουσα μενα φιλο μου για κατι επιδοτησεις μπενει η μανα μου μεσα και αρχησε να φωναζει οτι δε κανω τιποτα και οτι μονο οι π@@@@ς καθοντε ολη μερα.και το θεμα μου δεν ειναι αυτο αλλα παντα μου μιλαει λες και ειμαι η δουλα της και δε σεβεται τιποτα ουτε χτυπαει πριν μπει μεσα και θελει παντα να της τα λεω ολα και να κανω οτι θελει αυτη(ουτε μεχρι τη νονα μου που μενει απεναντι δε μαφηνει να παω)!και αυτο δε το λεω εγω αλλα ουτε ο ψυχολογος εβγαλε ακρη μαζι τους!!!και φτανουμε στο σημερα που με πηρε ενας φιλος μου να παω να δωσω μια συνεντευξη στο μαγαζι που δουλευει γιατι και τα προσοντα τα εχω και ο μανατζερ του μαγαζιου ειναι φιλος του και βιαζεται να βρει ατομο γιατι η κοπελα που ηταν πριν παραιτηθηκε.σα να μου ελεγε οτι αν παω το σαββατο στη συνεντευξη θα με παρουν συγουρα.λοιπον δε φανταζεστε τι εγινε οταν τους ειπα οτι πρεπει να ανεβω αθηνα για τη συνεντευξη!!!!!!!και εγω τωρα που το σκεφτομαι ειναι παραλογο να κανουν ετσι γιατι αυτοι μου ειπαν να ρωτησω τους φιλους μου για δουλεια και τωρα αν δε παω θα εκθεσω το φιλο μου και στο κατω κατω δουλεια ψαχνω δε θα παω για διακοπες!!!!ενταξει λενε δεν εχουν τωρα λεφτα γιατι κανουν οικονομια μεχρι τελος του μηνα που θα ερθουν κατι συγγενεις αλλα δε μπορω να αναβαλω τη συνεντευξη μεχρι τελος του μηνα...
- 07-06-2012, 15:22 #2
Εφόσον άμα μείνεις Κρήτη θα ζουρλαθείς, φύγε τώρα.
Είπες ότι έχεις σπίτι στην Αθήνα? Γιατί δεν δανείζεσαι από κάποιον φίλο σου ή από τη νονά σου 35 ευρώ για το εισιτήριο του πλοίου και πήγαινε στη συνέντευξη.
Αιχμάλωτη σε θέλουν?
Αλλά αυτά θα γίνονται μέχρι να γίνεις ανεξάρτητη οικονομικά. Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία σου. Πάρτην.
07-06-2012, 16:01 #3
με τι λεφτα να φυγω?ωραια και πες πως μου δινει καποιος για τα εισητηρια.τι θα τρωω?πως θα κινουμε στη αθηνα μεχρι τελος του μηνα?
07-06-2012, 16:12 #4
Μήπως μπορείς να βρεις ένα φίλο/φίλη να σου δανείσει κάτι ή να σε φιλοξενήσει? Γιατί αν είναι το Σάββατο η συνέντευξη και σε πάρουν άμεσα, θα ξεχρεώσεις και άμεσα. Αλλιώς, βλέπουμε.
Άμα όμως δεν πας, σίγουρα δεν θα σε πάρουν.
07-06-2012, 16:15 #5
Νόμιζα ότι δεν έχεις ξενοικιάσει το σπίτι στην Αθήνα, ισχύει?
Αν το έχεις ακόμα, μπορείς να μαγειρεύεις και να τρως. Ξέρεις πόσες μέρες εγώ έχω περάσει με ένα πακέτο μακαρόνια? Και κυκλοφορείς με τα μέσα.
Αν το ξενοίκιασες, μείνε σε κάποιον. Κάποιος θα σε φιλοξενήσει για μια βδομάδα, αν ξέρει το πρόβλημά σου.
07-06-2012, 16:18 #6
δυστιχως το ξενοικιασα το σπιτι που εμενα με τον αλλο,και βρηκα μια μικρη γκαρσονιερα.ομως δε μου εχουν συνδεση ακομα το ρευμα.αλλα τωρα που το λες μπορω να παρω τροφιμα απο εδω και μετα βλεπουμε η να πω σε καποιον φιλο να με φιλοξενησει.αλλα θα πρεπει να μου δανεισει καποιος φιλος για το εισητηριο.ευχαριστω που με ξεμπλοκαρες!
07-06-2012, 16:22 #7
Ναι μωρέ, για αρχή. Ειδικά αν είναι και αυτή η ευκαιρία με τη δουλειά.