Results 31 to 32 of 32
Thread: Στερνη μου γνωση...
-
13-06-2012, 08:37 #31
Όπως οι λοιπές δυνατότητες του ατόμου, έτσι και οι ορμές περνάνε μέσα από τη ψυχολογία του (φοβίες, ανασφάλειες, αυτοεκτίμηση, απομόνωση, κατάθλιψη κλπ κλπ) πριν εξωτερικευθούν ή όχι. Οργανικά το άτομο μπορει να να ναι μια χαρα, να πεταει. Όμως όπως η ψυχολογία για χρόνια τον μπλόκαρε από το να κάνει πολλά σε πολλούς τομείς της ζωης αν και ήταν ικανότατος το ίδιο του κόστισε και στο σεξουαλικό τομέα. Και η θλίψη ειναι να σκέφτεσαι αυτα που έχασες και να τρέχεις να τα ικανοποιήσεις ετεροχρονισμένα. Δεν μπορουμε να λέμε στον άλλο άμα δεν έχεις οργανικό πρόβλημα είσαι μια χαρά.
γιάννης
- 13-06-2012, 09:00 #32
Τζιμ, νομίζω τα ξαναπαμε. Μια χαρά άτομο είσαι, δε σε φαγαν τα χρόνια. Εχεις απίστευτο δυναμισμό και αυθορμητισμό και δεν έχεις αναστολές και φοβίες να βγαζεις προς τα έξω αυτα που νοιωθεις, που πολλοί θα σε ζήλευαν σ' αυτο το χωρο. Η έλλειψη των πρώτων και η αφθονη απουσία των δεύτερων είναι αυτα που κρατανε πολλούς σ αυτο το χωρο. Ο χαρακτηρας σου έχει ανάγκη από αισιόδοξες κουβέντες, ειναι σαν κινητηρια δυναμη για σενα για να παρει μπρος η μηχανη. Το να καθεσαι μπρος στον υπολογιστη και να περιμενεις απαντησεις από το φορουμ σου μειώνει όλες αυτες τις δικες σου δυναμεις που διαθετεις. Όπως σου λεει πιο πάνω πολύ σωστα ο "συνεσταλμένος" πάψε να ασχολείσαι με το φορουμ. Ο χαρακτηρας σου δεν ειναι γι ατο φορουμ! Μονο ένας καλος ψυχολογος να τον βλεπεις που και που σου χρειαζεται απλα για να σε υποβοηθησει να βρεις τον τροπο να βγαλεις προς τα εξω το δυναμισμό σου χωρις να εξαρτασαι καθολου απ αυτον.
Ευκαιρίες έρχονται όπως λες απ εκει που δεν το περιμενεις, όμως τις προϋποθεσεις για να ρθουν εσυ θα τις δημιουργησεις πχ με το να βγαινεις απ το σπίτι, να παιρνεις πρωτοβουλίες, να μη γινεσαι μιζερος και δυστροπος μπρος στους άλλους, με το καθεσαι με σταυρωμενα χερια μια ζωη θα σαι στασιμος. Κανοντας μια δικη μου αναδρομη τις ευκαιριες που ήρθαν στη ζωη μου εγω τις προκάλεσα ειτε με τον Χ ειτε με τον Ψ τροπο. Φτανει να χεις τα ματια ανοιχτα ανα πάσα στιγμη, να τις αρπάξεις. Το απ εκει που δεν το περιμένεις ισχυει με αυτη την εννοια, πχ πλησιάζω αρκετες κοπέλες (αρα δημιουργω τις προϋποθέσεις/ευκαιρίες) και κάποια απ αυτες που πλησιασα απ την οποια περιμενα απόρριψη δέχεται να με γνωρισει για σχέση ή κάνω αρκετες αιτησεις για δουλεια και με προσλαμβάνουν κάπου που δεν το υπολόγιζα και με απέρριψαν αλλού που ειχα την προσληψη για δεδομενο. Μ' αυτο τον τροπο λειτουργει ο κανονας.γιάννης